Noćenje Bike Kamp Advice Needed
View Full Version: Noćenje Bike Kamp Advice Needed
Hi everyone,
Želim početi raditi preko noći bike kamp putovanja. Uglavnom, jahanje nakon posla u petak 30-40 milja na kamp mjestu i potrošnje noći, a zatim pakiranje se sljedeći dan i vožnja kući.
Moja pitanja:
1) Koja vrsta šatora?
Ja bi radije onu taj JA mogao stati moj bike in
2) Koja vrsta strunjača?
3) Koja vrsta vreća za spavanje?
Ja sam veliki kamper već, ali nikad sa biciklom i sam znatiželjan što drugi ne. I'm looking for gear da mogu stati u planinarenju back-pack.
Hvala za bilo koji ulaz!
TD
Želim početi raditi preko noći bike kamp putovanja. Uglavnom, jahanje nakon posla u petak 30-40 milja na kamp mjestu i potrošnje noći, a zatim pakiranje se sljedeći dan i vožnja kući.
Moja pitanja:
1) Koja vrsta šatora?
Ja bi radije onu taj JA mogao stati moj bike in
2) Koja vrsta strunjača?
Ja sam veliki kamper već, ali nikad sa biciklom i sam znatiželjan što drugi ne. I'm looking for gear da mogu stati u planinarenju back-pack.
FWIW. JA preporučiti jeftine 2-man zasvođen šator ... donijeti neke novine na liniju motocikla strane šatora u kat + nešto tvrđi za prednjom vilicom (ili, lijeva pedala / etc., ovisno o tome koliko se odlučite za mjesto bicikl u šatoru) na odmor na / u kao dnu 2-litarski sa sodom boca (za lijevu pedalu), ili što god mislite da bi mogli raditi za vas.
Ako težina nije problem, ja bih preporučio self-napuhavanje mat jer su nategnuti ... roll Ili, ako je faktor težine, onda NON-Ensolite mikroćelija jastuk (na primjer, postoje jastučići koji su NULA memorije, ali zato ne kao čvrsto zamotana).
Ja bih odluče za sintetski torbu (ponekad čak i kada kiša nije u prognozi & Down to slabo u mokrim uvjetima) koje je ocijenjeno na 32 º F iako zrak temp vjerojatno će biti oko 60 stupnjeva ili toplija, jer ponekad temperatura zamahu od dan-to-night + moguće umora svibanj pravedan izraditi Internet osjetiti mnogo hladnije nego što je.
BTW. Vi stvarno želite panniers ... ćete biti vrlo nesretni kamper ako pokušate vožnja s učitan ruksak ... Ili ste bili samo pokazuje količinu volumena vas htio raditi s (odnosno 3.500 do 4.500 kubičnih centimetara)?
Možete spavati s biciklom u šatoru: confused:
Možete spavati s biciklom u šatoru: confused: Bolje je spavati sa svojim biciklom unutar šator nego se probuditi i naći bicikl je našao svoj put do novog doma!
Možete spavati s biciklom u šatoru: confused: Naravno! Girly spava i vani. Neki ljudi čine ga pronaći čudno, i ima više od jedne fotografije na webu iz različitih utrke sastanaka.
Moja pitanja:
1) Koja vrsta šatora?
Šator Koristim je REI Half Dome 2 HC šator. Ona ima dvoja vrata i dva vestibul. Vestibul su bili visoki dovoljno za mene za moj bike u svitak. To nije tehnički u šatoru, ali je pokrivena šator. Nikada nije imao problema. Također sam imao prikolicu, pa sam na kotačima prikolice pod drugim Vestibul. Šator ima isječke, umjesto rukavi za polovima, tako da je vrlo brzo to postava i to je relativno svjetlo.
2) Koja vrsta strunjača?
Jastučić Koristim je Thermarest Pro-Lite 3. Stvar je super svjetlo, super mala, a prilično udoban. To je malo pricey, ali nisam imao jedan problem s njim.
Imam jeftin vreća za spavanje koju sam dobio od eBay, ali ja sam ga kupio prije svega zato što je zbijen do relativno male veličine. Ne sjećam se marke ili naziv modela. Kao i gore, ja bih predložiti sintetička vreća za manje od gnjavaža.
Evo savjet za vas, kad dođete do kampa, postaviti svoju vreću za spavanje i jastuk prvi tako da su priliku dobili njihov potkrovlju (širenje koje se događa između vlakana za pravilno izolirati torbi / jastuk) unutar šatora i učiniti sve što ostalo nakon toga.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0