PDA

View Full Version: Northern Red Route

Northern Red Route

onelonerider

Ja sam obilazak Amerike preko sjevernog vezač kasnije ove godine i sam pitate da li bilo tko će biti zainteresiran za spajanje mene, ja sam karte i rute utvrđene pa to neće biti problem. Ja sam 25 godina star mužjak i žive u Velikoj Britaniji. Ja sam nadajući se da će zemlje u Seattle Vanouver ili negdje u rujnu, a završiti 4.200 milja ruti između 65 i 75 dana, tako da leti natrag iz New York ili više lokalnih blizini zračne luke Bar Harbor, Maine (kraj točka) oko studenoga vrijeme. Moja namjera je da se vidi koliko krajolika i ljudi u Americi, što je više moguće. Staza obuhvaća četiri planinskih lanaca tako da nije neće biti šetnja u parku. Imati ispunjavanja biciklizam mnogo prije, ali u ovom trenutku imaju pauzu od njega.

JA dont 'imati određeni ljubavi za vožnju u ovom trenutku bilo na taj način ako bilo tko ima uzrok su strastveni oko, a želite podići novac onda sam spremni da rade zajedno za uzrok.

Ja vjerojatno imati gđica vanjska strana hrpe detalja za ovaj, ali i stvari koje trebate znati kako dobro, ali ako me kontaktirate ja vam mogu dati ideju.

Hvala za čitanje i ja radovati se unaprijed sluh od vas.

Rob

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish