PDA

View Full Version: Sigurnost u SAD-u

onelonerider

Hi there,

Ja sam pozivajući se za malo savjeta na turneji u Americi.

Ja sam obilaska sjevernog vezač preko Washington Idaho Montana North Dakota svi put preko to stanje Maine na atlantskoj obali. Ja sam ugodno s udaljenosti potreban da bi se pokriti, a ja sam ugodno sa svime što je u mojoj kontroli. Jedna stvar koju sam malo zabrinut o opasnosti je od životinja preko ovaj put, znam da većina noći ću se spavanje u kampu i to ne bi bilo problem, ali sam pitati kakve su šanse da se zapravo napadaju divlje životinja na ovoj relaciji, čak i tijekom dana. Mislim da bih trebao paziti se medvjedi i vukovi uglavnom. Ja sam očito će se činiti ništa da ih provocirati. A i što su šanse da budu napadnuti od strane ljudi zapravo previše jer ovo je solo putovanje.

Postoji li nešto što vas može savjetovati ili uzimanje mi radiš? Bilo koji savjet bi bilo poštovati.

Rob

buckybux

Imamo stvarno opak životinja na tom području, to je poziv homo sapiensa. Ova životinja je ozloglašen za to glupo stvari, kao što su natjecanja na koji mogu voziti najbliži bicikliste, vikanje odvratnosti, bacanje limenki piva, prolazi biciklist zatim brzo okreće desno. Za ovaj životinja preporučujem razvoju stvarno debele kože. Možete razviti debele kože jahanje u urbanim područjima.

onelonerider

Ti moraš biti šaleći se mene, većina jahanja će biti učinjeno u zemlji tako da se nadam da neće biti mnogo od ove vrste ljudi. Plus Nadam se da je dio opis tih Homo sapiens je neistinit kao što zvuči prilično prokleto tužan za njih, čak i ako ne dođe biciklista (očito) sekunde.

Na ozbiljna stvar se bilo tko znati od bilo koje divlje životinje ili opasnosti bih trebao paziti na red na ovom sjevernom put?

Hvala Rob

buckybux

Na ozbiljna stvar se bilo tko znati od bilo koje divlje životinje ili opasnosti bih trebao paziti na red na ovom sjevernom put?

Hvala Rob
Samo Homo Sapiens! Ja bi trebao znati, živim u tom području.

onelonerider

Koje područje do you live in?

Sjeverni red pokriva 14 država i četiri planinskih lanaca

buckybux

Koje područje do you live in?

Sjeverni red pokriva 14 država i četiri planinskih lanaca
Ja trenutno živim u Spokane, koji je u Washingtonu, u blizini granice s Idaho i Montana (Mapquest) it. Također sam živjela u Illinoisu i Michigan te su putovali intenzivno u svim sjevernim vezač države u svim sezonama.

Prošle godine sam se popeo na Mt Kataydn Maine tijekom rujna.

daveornee

Hi there,

Ja sam pozivajući se za malo savjeta na turneji u Americi.

Ja sam obilaska sjevernog vezač preko Washington Idaho Montana North Dakota svi put preko to stanje Maine na atlantskoj obali. Ja sam ugodno s udaljenosti potreban da bi se pokriti, a ja sam ugodno sa svime što je u mojoj kontroli. Jedna stvar koju sam malo zabrinut o opasnosti je od životinja preko ovaj put, znam da većina noći ću se spavanje u kampu i to ne bi bilo problem, ali sam pitati kakve su šanse da se zapravo napadaju divlje životinja na ovoj relaciji, čak i tijekom dana. Mislim da bih trebao paziti se medvjedi i vukovi uglavnom. Ja sam očito će se činiti ništa da ih provocirati. A i što su šanse da budu napadnuti od strane ljudi zapravo previše jer ovo je solo putovanje.

Postoji li nešto što vas može savjetovati ili uzimanje mi radiš? Bilo koji savjet bi bilo poštovati.

Rob
Imam voziti Bush Tier 6 puta i vidio 2 medvjeda i vukova nema.
Čini se da ne nosi dolaze kroz kampova noću, pa sam možda bio blizu, ali je spavao u to vrijeme. Medvjedi imaju dobar njuh pa čuvanje hrane "medvjed otporan" je važna. Koristio sam konopac za objesiti hranu visoke gore između stabala. Nemojte držati hranu u svoj šator i pokušati držati tvoj vreća za spavanje, tepiha, odjeće, i sve drugo što vas dovesti u šator nije mirisa hrane. Jedan od mojih kolega jahač se reći da ne želite koristiti kao vaš jastuk slanine: <
Solo jahanje ima veliku slobodu, ali ima smisla razgovor sa ostalim vozači i kampera na područjima što krenete u za lokalne informacije o uvjetima cesta, građevinarstvo, opasnosti i naravno zabave stvari koje treba vidjeti, mjesta za boravak i jede.

onelonerider

Na drugi predmet se bilo tko imati i savjete na putovanja i zdravstveno osiguranje za države, to je 90 dana turneje i sam je citati, ali oni su svi oko £ 270 - oskudica za dobiti to jeftinije nego da je stvarno.

Bilo koji savjet će biti dobro

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish