Stari Route 66 turneju - zmija antivenom.
View Full Version: Stari Route 66 turneju - zmija antivenom.
Pozdrav svima.
U tri tjedna ja otići na turneju po SAD-u Route 66, (Il do Ca). Bio sam nedavno na savjetovao uzimanje zmija antivenom samo u slučaju potrebe će nastati. Ja sam potpuno svjestan zmija napada samo pod obrana ako osjećaju ugroženi i bit će boraviti jasno bilo pod rast ili nakupine stijena gdje su se obično nalazi nadzor cool, ali sam zainteresirana za bilo tko drukčije stavove / upozorenja / priče o ovom pitanju.: confused:
Pozdravi. Mark. UK
Pozdrav svima.
U tri tjedna ja otići na turneju po SAD-u Route 66, (Il do Ca). Bio sam nedavno na savjetovao uzimanje zmija antivenom samo u slučaju potrebe će nastati. Ja sam potpuno svjestan zmija napada samo pod obrana ako osjećaju ugroženi i bit će boraviti jasno bilo pod rast ili nakupine stijena gdje su se obično nalazi nadzor cool, ali sam zainteresirana za bilo tko drukčije stavove / upozorenja / priče o ovom pitanju.: confused:
Pozdravi. Mark. UKI've Driven duž Route 66 od Chicaga do Kalifornije nekoliko puta ...
Vi vjerojatno ne trebaju brinuti o zmija ujede, osim za vrstu vaše gume svibanj dobiti!
U tom smislu, dok su mnogi, rekao je neljubazan stvari o njima, preporučujem vam ozbiljno mislio na neke čvrste, Urethane gume ... Mislim da je obično dostupna 'brand' koji se prodaje u Velikoj Britaniji je zelena GUME (http://www.greentyre.co.uk/). Udaljenost između Chicaga i Los Angeles je oko 3000 milja (4800 kilometara). Dok Green Gume treba trajati udaljenosti, to možda neće boljeti da presavijte rezervni u slučaju da se istrošiti guma (možete ih rotirati, naravno, ako primijetite trošenje je veće od vas ... i predvidjeti, možete ih voziti do 1mm unutar oboda jer su čvrste, iako motocikla rukovanja će utjecati na tom mjestu). Get FATTEST one koji će odgovarati vašem felge i okvir (ispod bokobrana, naravno).
NB. Ako planirate na prijelazu Mojave Desert (između Kingman, Arizona i Barstow, Kalifornija), onda želite učiniti noću, bez obzira na doba godine (ako imate izbor) i bez obzira na način prijevoza ( npr., auto) - to je oko 90 + milja. Dakle, da ćete želite lights ... dobro, vi svibanj želite imati svjetla, bez obzira. 40 º C po noći nije neuobičajeno u Mojave, BTW.
Škorpioni u pustinji biti moja briga, BTW, nego zmije.
Ćete želite kvalitetan, backpacker's pončo (onu koja se spušta do koljena), koji je napravljen od najlona ili bolje obložene tkaninom (popodne grmljavinom su neizbježne) + naočale koji će stati na svoje sunčane naočale (jeftin 'shop' naočale sa mekom vinil, ventilirani ljuska će učiniti ako pojava nije važno), jer kada se susretneš križ vjetrovi (i, da hoćete!), da ćete želite više oku zaštitu od omotati oko čaše može pružiti. Don't Leave Home bez oba.
Mislim da Route 66 završava teoretski u Barstow ... ako idete dalje na zapad, u Los Angles (na primjer), nisam siguran koliko ste "Trip Planner" sugerirao da li pregovarati milja između Victorville (California) i Riverside / god (npr.) .. . jer bicikli nisu dozvoljena na taj dio Interstate (80 + km / h po brzinama Sva vozila nisu rijetki - a, su dozvoljene California Highway Patrol - na spust unatoč teorijska ograničenja brzine). Tu mora biti 'površine ceste' put između Barstow & LA, ali nikada nisam istražio ono što bi moglo biti.
Pločnik u nekim se proteže svibanj biti vrlo loše ... posebno, kroz Oklahoma (to je godina, jer sam na Route 66 kroz neke dijelove, tako da dijelovi zasigurno mogao biti repaved). Bez obzira na to, rame (koji će biti na jahanje u nekim mjestima) je definitivno grubo na nekim / mnogim / većini dijelova cesta.
Stvari koje svibanj ne uzeti u obzir - da ćete želite više sunblock nego youd 'misliti, usne Balzam s nekim SPF, dezodorans više nego youd' misliti, neki body talk ... eventualno, dodatni par cipela linijski brodovi. Youll 'oskudica za nositi mjehura EXTRA vode koje koriste backpackers (neki boksač vina koristiti one mjehur & spigots!).
BTW. You obično ne mogu nigdje logor možda želite. Možete logor u KOA kampova i država-ili-Nacionalni parkovi & "odmorišta." Ili, gdje se ide na preko-noći u motelu? Bez obzira na to, vjerojatno ćete želite provesti kabel-lock za kada morati napustiti svoj bicikl bez nadzora (npr., kada hoda u dućan) - Mislim da se uvijek mogu koristiti objekte u McDonalds (skoro svaki / (svaki drugi) Grad će imati i jedan), BTW. Self-napuhavanje spavanje jastuk se preporuča ako ste kampiranje.
Mislim da se ide na solo, UN-podržanih turneju - to je potpuno opterećen turneju ili lagano opterećen turneju?
FWIW. To je vjerojatno što vrijedi zaobilazak na Grand Canyon (oko 100 km sjeverno od Route 66 koji će mi biti-40 [Interstate 40] u tom trenutku na putu). Vi ćete pristup kanjon preko Flagstaff, AZ i pokupiti put na zapad preko Williamsa, AZ ... tu je 'ostalo područje' između Flagstaff & Williams ... tako, da bi preko noći na ostalo područje, prijeđite na Williams, a zatim na sjever do Grand Canyon (udaljenost između Williams & GC je kraći ... cesti između Flagstaff & GC je hipotenuza-of - -trokut).
Vi svibanj ištanje trostruki radilici. Ako želite koristiti samo dvostruko, onda ćete želite "compact" ručica + MTB 12-34 kazeta + MTB Rear Derailleur. Vjerojatno ćete želite MTB kazeta & Rear Derailleur čak i ako se odlučite za trostruki! Čak i tada, vi svibanj susresti mnoga mjesta gdje ste svibanj želite prošetati svoj bicikl (tj. između Moriarity, Novi Meksiko i Flagstaff, Arizona), ako ste u potpunosti loaded - uzvisini između dva mjesta varira između 7.000 i nogama o 7.500 noge sve do oko 5000 metara (to je sve dio perma Navlaka) ... Chicago je na oko 600 metara iznad razine mora.
Ja stvarno preporučiti Campagnolo ERGO mjenjača, ako tvoj 'ne pomoću bar-kraj mjenjača ... Campagnolo mjenjača može downshift pogonskog kada je pod opterećenjem.
Uzmi neki "ekstra" uzice bungee + rola za ljepljive trake. Ne zaboravite na svoje alate!
Vi svibanj želite dodati 'plamenac-na-kolac "za vidljivost ... provjerite svoju LBS ... ILI, nositi reflektirajuće, neon-zelena "roadworker's" prsluku za sigurnost (oni su otvorena oka - Mislim da je prsluk bi me svejedno) ...
To je ono što padne na pamet ...
Nadam se da ste veliku avanturu!
BTW. Ako / Kad nazovete Green Gume, reci im svoj plan ... možda oni će vas sponzorirati ... par guma, minimalno, u zamjenu za svoj post-tour povratne informacije i / ili svjedodžba.
Bit ćete sretni ako se čak vidi zmija! Problem s antivenom je da je samo dobro za jednu vrstu zmija. Ti bi trebala nositi antivenom za hrpu različitih zmija. Sada što je rekao da sam putovao na jugozapadu puno, što uključuje mnoge backpacking putovanja, a ne još ikada vidio klepetuša ali (ali to ne znači da nećete vidjeti jednog, niti da nisu tamo).
Ako ste kamp šatora, vjerojatno bi se osjećati puno ugodnije ako koristite šator koji je dno zatvarač (bilješka ali sam se šator bez dna zatvarač za 10 godina i nikada nije imao problema). Također sam nositi komplet zmija ugristi, postoje prilično jeftin.
Ja predlažem da učinite nešto za čitanje i pozadina na zmije, to će vam više udoban, jer postoji mnogo zabluda o njima. Vi ćete imati više problema sa psima i vozača, a zatim ćete sa zmijama.
Hvala za uzimanje vremena za sve informacije, ja sam odgovorio ključne točke ..
I've driven duž Route 66 od Chicaga do Kalifornije nekoliko puta ...
Vi vjerojatno ne trebaju brinuti o zmija ujede, osim za vrstu vaše gume svibanj dobiti!
U tom smislu, dok su mnogi, rekao je neljubazan stvari o njima, preporučujem vam ozbiljno mislio na neke čvrste, Urethane gume ... Mislim da je obično dostupna 'brand' koji se prodaje u Velikoj Britaniji je zelena GUME (http://www.greentyre.co.uk/ (http://www.greentyre.co.uk/)). Udaljenost između Chicaga i Los Angeles je oko 3000 milja (4800 kilometara). Dok Green Gume treba trajati udaljenosti, to možda neće boljeti da presavijte rezervni u slučaju da se istrošiti guma (možete ih rotirati, naravno, ako primijetite trošenje je veće od vas ... i predvidjeti, možete ih voziti do 1mm unutar oboda jer su čvrste, iako motocikla rukovanja će utjecati na tom mjestu). Get FATTEST one koji će odgovarati vašem felge i okvir (ispod bokobrana, naravno).
Ive 'bio koristeći Schwalbe' Maraton plus 'na prethodne ture, iako su ovi bili na francuski asfaltiranu (oni stavili naš to sramota!). JA je došao preko ove gume za vrijeme mog 'guma istraživanje sjednicama već opredijelili za Schwalbe kao i uvijek izaći na vrhovima priče iz drugih tourers.
NB. Ako planirate na prijelazu Mojave Desert (između Kingman, Arizona i Barstow, Kalifornija), onda želite učiniti noću, bez obzira na doba godine (ako imate izbor) i bez obzira na način prijevoza ( npr., auto) - to je oko 90 + milja. Dakle, da ćete želite lights ... dobro, vi svibanj želite imati svjetla, bez obzira. 40 º C po noći nije neuobičajeno u Mojave, BTW.
Imao sam planirao na rano raditi 5-6 sati počinje na ove dijelove kao vožnja noću bi značilo da ne vide znamenitosti (ili da bi trebao biti pijesak!) ... I škorpioni, ali moj bike ima svjetla preko prednje koncentrator dinamo, također se koristi za punjenje kamere / mp3 baterije.
Škorpioni u pustinji biti moja briga, BTW, nego zmije.
Ćete želite kvalitetan, backpacker's pončo (onu koja se spušta do koljena), koji je napravljen od najlona ili bolje obložene tkaninom (popodne grmljavinom su neizbježne) + naočale koji će stati na svoje sunčane naočale (jeftin 'shop' naočale sa mekom vinil, ventilirani ljuska će učiniti ako pojava nije važno), jer kada se susretneš križ vjetrovi (i, da hoćete!), da ćete želite više oku zaštitu od omotati oko čaše može pružiti. Don't Leave Home bez oba.
Naravno, bio sam upozoren od ovih godinu dana unatrag kada sam počeo planiranju putovanja. Ja sam kupio neki stroj-shop zaštitne naočale i starčić-taped disanje mreža im pečat.
Mislim da Route 66 završava teoretski u Barstow ... ako idete dalje na zapad, u Los Angles (na primjer), nisam siguran koliko ste "Trip Planner" sugerirao da li pregovarati milja između Victorville (California) i Riverside / god (npr.) .. . jer bicikli nisu dozvoljena na taj dio Interstate (80 + km / h po brzinama Sva vozila nisu rijetki - a, su [u] dopušteno California Highway Patrol - na spust unatoč teorijska ograničenja brzine). Tu mora biti 'površine ceste' put između Barstow & LA, ali nikada nisam istražio ono što bi moglo biti.
Ruta je sve do Santa Monica. Ive 'ispunjavanja raširen google-uzemljenje & Microsoft' Streets & Trips 'pomoći ploviti daleko od ruta Interstates kako je najbolje moguće. Ja sam učinio opsežna istraživanja i svakako bez odjeljka istaknuti da izgledaju poput biciklista je noćna mora. U Victorville ću biti na Mariposa Rd da paralela i15 za 13 milja do mjesta gdje i15 razdvoji (Oak Hill Rd), a zatim pomoću i15 za 'bezobrazan' 2 milje sprinta (!) U kojoj se nalazi ' rd usluga 'koja slijedi između / ide pod i Istok i Zapad staze me je doveo do' Cajon Junction ", zatim još i15 sprinta na 'Lytle Creek', gdje sam natrag na stari poravnanja, do San Bernando na 'Cajon Blvd ', zatim' podnožju blvd 'prema mayhem LA.
Sam pronašao koristan dokument prikazuje biciklističkim stazama kroz LA-u, koji slučajno slijedi velik dio mojih planiranih ruta, samo su neke ceste ramena i imati čitanje treba biti oprezan jer se većina nesreća uzrokovana je vozač ne koristi njihova zrcala i otvaranje vrata ili čupanje! !
Imam "Evo je" karta postavljena i čitanje knjiga moje Michael Wallis (nema veze), ja sam skoro na "Route 66 preopterećenje 'moje pamćenje banke su pune!
Pločnik u nekim se proteže svibanj biti vrlo loše ... posebno, kroz Oklahoma (to je godina, jer sam na Route 66 kroz neke dijelove, tako da dijelovi zasigurno mogao biti repaved). Bez obzira na to, rame (koji će biti na jahanje u nekim mjestima) je definitivno grubo na nekim / mnogim / većini dijelova cesta.
Stvari koje svibanj ne uzeti u obzir - da ćete želite više sunblock nego youd 'misliti, usne Balzam s nekim SPF, dezodorans više nego youd' misliti, neki body talk ... eventualno, dodatni par cipela linijski brodovi. Youll 'oskudica za nositi mjehura EXTRA vode koje koriste backpackers (neki boksač vina koristiti one mjehur & spigots!).
Moj bicikl nosi tri 1 litra boca i imam Ortleib 2 litre torbica, i svibanj nositi više na putu od 2 litre platic koks boce, ako je potrebno.
BTW. You obično ne mogu nigdje logor možda želite. Možete logor u KOA kampova i država-ili-Nacionalni parkovi & "odmorišta." Ili, gdje se ide na preko-noći u motelu? Bez obzira na to, vjerojatno ćete želite provesti kabel-lock za kada morati napustiti svoj bicikl bez nadzora (npr., kada hoda u dućan) - Mislim da se uvijek mogu koristiti objekte u McDonalds (skoro svaki / (svaki drugi) Grad će imati i jedan), BTW.
Ja sam uvijek nose dobar zaključavanje, to je običaj bike that I'm koristeći & trošak mi ruku i nogu ... ili više poput 2 ruke i 2 noge!
Self-napuhavanje spavanje jastuk se preporuča ako ste kampiranje.
Ja normalno samo turneju sa 9 mm od pjene madrac, to je svjetlo i bezbrižnog.
Mislim da se ide na solo, UN-podržanih turneju - to je potpuno opterećen turneju ili lagano opterećen turneju?
Naravno, solo. Sortiraj sredinom loaded, lagan kao moguć, ali ne do točke gram-štipanje pokušavate spasiti težinu kada problemi mogu nastati kao rezultat.
FWIW. To je vjerojatno što vrijedi zaobilazak na Grand Canyon (oko 100 km sjeverno od Route 66 koji će mi biti-40 [Interstate 40] u tom trenutku na putu). Vi ćete pristup kanjon preko Flagstaff, AZ i pokupiti put na zapad preko Williamsa, AZ ... tu je 'ostalo područje' između Flagstaff & Williams ... tako, da bi preko noći na ostalo područje, prijeđite na Williams, a zatim na sjever do Grand Canyon (udaljenost između Williams & GC je kraći ... cesti između Flagstaff & GC je hipotenuza-of - -trokut).
Ja namjeravam na dan-off at Williams & koriste Grand Canyon željeznički za posjet tamo.
Vi svibanj ištanje trostruki radilici. Ako želite koristiti samo dvostruko, onda ćete želite "compact" ručica + MTB 12-34 kazeta + MTB Rear Derailleur. Vjerojatno ćete želite MTB kazeta & Rear Derailleur čak i ako se odlučite za trostruki! Čak i tada, vi svibanj susresti mnoga mjesta gdje ste svibanj želite prošetati svoj bicikl (tj. između Moriarity, Novi Meksiko i Flagstaff, Arizona), ako ste u potpunosti loaded - uzvisini između dva mjesta varira između 7.000 i nogama o 7.500 noge sve do oko 5000 metara (to je sve dio perma Navlaka) ... Chicago je na oko 600 metara iznad razine mora.
Ja stvarno preporučiti Campagnolo ERGO mjenjača, ako tvoj 'ne pomoću bar-kraj mjenjača ... Campagnolo mjenjača može downshift pogonskog kada je pod opterećenjem.
Moj bicikl je koncentrator Rohloff brzinom, as malo kit, ja se sigurno nehrđajućeg 44 zuba chainring i 16 zuba stražnji zupčasti, kao i isporučuje s koncentrator. Dva mjeseca sam prekine i ponovo uspostavi od sjevera Francuske do Barcelone (Pyrenese križanje) i pokazali samo pravo, iako je 1. brzina nikada nije dobio pogledati unutra ... iako možda na ovoj turneji!
Uzmi neki "ekstra" uzice bungee + rola za ljepljive trake. Ne zaboravite na svoje alate!
Oh da. Radim kao elek / uslugu inženjer strojarstva. Nikad previše izgleda očigledno i biti spremna za najgori scenarij.
Vi svibanj želite dodati 'plamenac-na-kolac "za vidljivost ... provjerite svoju LBS ... ILI, nositi reflektirajuće, neon-zelena "roadworker's" prsluku za sigurnost (oni su otvorena oka - Mislim da je prsluk bi me svejedno) ...
Dobra ideja, mi ih na poslu, ja ću zgrabiti jedan!
To je ono što padne na pamet ...
Nadam se da ste veliku avanturu!
Mnogobrojan hvala
"ako ste znali da možete postići izazov,
što točka u njemu počinju "!
Mark Wallis.
Hvala za uzimanje vremena za sve informacije, ja sam odgovorio ključne točke ..
I've driven duž Route 66 od Chicaga do Kalifornije nekoliko puta ...
U tom smislu, dok su mnogi, rekao je neljubazan stvari o njima, preporučujem vam ozbiljno mislio na neke čvrste, Urethane gume ... Mislim da je obično dostupna 'brand' koji se prodaje u Velikoj Britaniji je zelena GUME (http://www.greentyre.co.uk/ (http://www.greentyre.co.uk/)). Udaljenost između Chicaga i Los Angeles je oko 3000 milja (4800 kilometara). Dok Green Gume treba trajati udaljenosti, to možda neće boljeti da presavijte rezervni u slučaju da se istrošiti guma (možete ih rotirati, naravno, ako primijetite trošenje je veće od vas ... i predvidjeti, možete ih voziti do 1mm unutar oboda jer su čvrste, iako motocikla rukovanja će utjecati na tom mjestu). Get FATTEST one koji će odgovarati vašem felge i okvir (ispod bokobrana, naravno).
Ive 'bio koristeći Schwalbe' Maraton plus 'na prethodne ture, iako su ovi bili na francuski asfaltiranu (oni stavili naš to sramota! [Uk]). JA je došao preko ove gume za vrijeme mog 'guma istraživanje sjednicama već opredijelili za Schwalbe kao i uvijek izaći na vrhovima priče iz drugih tourers.
Imao sam planirao na rano raditi 5-6 sati počinje na ove dijelove kao vožnja noću bi značilo da ne vide znamenitosti (ili da bi trebao biti pijesak!) ... I škorpioni, ali moj bike ima svjetla preko prednje koncentrator dinamo, također se koristi za punjenje kamere / mp3 baterije.
Dobre vijesti i loše vijesti ...
Route 66 je izgleda jedini ~ 2.450 milja dugo ... ali, udaljenost između Igle (California) i Barstow je očigledno ~ 145 milja (vs ~ 90 + milja prisjetio sam se za veće udaljenosti između Kingman & Barstow ... to je 10 godina od vozio sam taj dio ... Nepotrebno je reći, to je prilično signficant razlika ako ste na putovanju kroz Mojave biciklom!)
FWIW. JA pokušao to obično na vrijeme Mojave križanju (kad tarifni West) pa bih doći u Barstow kada su neki su trgovine otvaranja (minimalno, benzinske stanice!) ... uvijek, noć prijelaz ... jer sam htio udariti LA promet u uspavljivanje (ne stvarno) samo nakon jutarnje "rush hour" ...
Bez obzira na to, moja uspomena je da postoji benzinske postaje "Plaza" oko 22 (?) Milja zapadno od igle (koja je bila "nova", oko 10 godina i mislim da je još uvijek tamo ... Čini se kao pristupne ceste je o milje dugo, ali to je vjerojatno kraći ... lako je vidjeti s ceste (posebno noću) ... to je na sjevernoj strani Međudržavnog ako je moje pamćenje me služi ... koja bi mogla biti mjesto možete konzervativan i dolje na odmor prije nego što započnete svoj prijelaz - da će se dugo nogu (120 + milja) od križanja malo je lakše upravljati.
Ja sam prešao ide Istoku tijekom oba dana i noći ...
Ne umanji ljepotu ćete vidjeti (inače, ja sam ga vidio previše puta), ali nema puno vidjeti od Interstate kroz većinu Mojave ... osim planinskih lanaca u daljini i neki kaktus.
Izgledalo je kao da je najmanje jedna (ili više) lažna stan (e) koja je / (bili) 20 + milja duge ... to će biti idući uzbrdo Zapad ako je moje sjećanje je ispravan.
Prolaz preko bicikl (koji dozvoljava optimizam 12mph) bit će oko 10 + sati, ako dopusta iz Plaza crpke nalazi se zapadno od igle.
Što je vidio kilometražu grafikona, ja bi sada, zapravo anticipira 16 sata posluga u križanje, en Toto, između Needles & Barstow biciklom ... tako, vjerojatno ne može imati dovoljno vode sa sobom - 4 galona je moja preporuka. Neke kapi limuna, pastile ili druge, bi bilo dobro da kad se voziš kroz pustinju ... it's one "ekstra" šest sati koji će biti ubojica.
Ima par malih "zaustavlja" Neposredno prije doći do Barstow - Newberry Springs je oko 20 milja istočno od Barstow & Daggett je oko 10 milja istočno od Barstow. LIMITED objekti ... te će se putuje uzbrdo "lažno stan."
Ako danu temps su u Mojave Predviđa se da će se na 45 º C raspona, onda preporučujem vam uzeti u obzir uhvatiti hrt (Trailways?) Autobusom iz točke-do-točke B ... postoji vlak, ali ne znam gdje bi ga uhvatiti.
Kada su u pustinji, dan za vrijeme noći ljuljačka vrijeme temperatura je oko 30 ° F/54 º C od visoke do niske ...
Sunce će dodati oko 20 º efektivne temp (naravno, to stvarni pločnik temperatura) ... ako je 100 ° u hladu, to će biti isto kao i 120 ° kada niste u hladu ... koji će biti vrlo tvrd na vas i vaše gume.
Mislim da kada su u Mojave, da stvarno ne žele biti jahanje između 10 i 3, ako je moguće - da će vjerojatno biti najtopliji dio dana ... kišobran zaista može biti dobra stvar da će se koristiti kao suncobran kada se zaustavio se uz stranu kolnik, ako ne postoji neki drugi hlad (tamo gdje ste svibanj biti tijekom cijelog trek).
Dakle, ako je moguće, ja zaista preporučujem da pokušate da napuste Igle prostor (po mogućnosti, "Plaza", koji je zapadno od igle) bliže ponoći jer ćete želite pokušati doći do Barstow (barem, Newberry Springs) od oko 10h.
Dobra vijest je da mislim da ćete biti u prosjeku više od 20mph (30kph) između Williams & Seligmana:
http://www.americansouthwest.net/maps/route66map.gif
http://www.americansouthwest.net/arizona/route_66/index.html
BTW. Samo za snimanje, sam privržen sliku o vrsti trgovine naočale da sam se odnose na ... svjetlo, vrlo jeftin i više-manje neprobojnim.
Želim uzeti u obzir neki pakung BIJELA uvijeni traka na traka bez obzira na svoj bicikl je prije Mojave križanja ... možda, neki nose bijele pamučne, vrtlarstvo (tj., full finger) rukavice (za poslije 9 i prije 4) ... i, imaju dugo-rukav, LOOSE bijeloj majici nositi. Vjerojatno ćete osjećati kao da ste znojenje excessivley s pomoćnim slojeve, ali ćete izgubiti MANJE tijela vlazi.
Ne koristiti na vizir moje kacige kada sam jahati, ali vjerojatno bih da sam prelaska Mojave by bike.
FYI. Vlak između Grand Canyon i Willams se izdvajali po parna lokomotiva, tako da mislim da putuje između 30mph & 40mph - na taj način, to je vjerojatno putovanje dva sata u svakom smjeru.
Imao sam planirao na rano raditi 5-6 sati počinje na ove dijelove kao vožnja noću bi značilo da ne vide znamenitosti (ili bi trebao da se pijesak!)
OBA izlazak i zalazak sunca bi trebao biti veličanstven ... bez obzira gdje se nalazite, a posebno u pustinji.
Imao sam planirao na rano raditi 5-6 sati počinje na ove dijelove kao vožnja noću bi značilo da ne vide znamenitosti (ili bi trebao da se pijesak!) ... BTW. Ne znam kako brzo mislite da bi putovanje, ali ovdje je info Vas svibanj želite znati: August Lunar Cycle 8 / 1 (6:13 EDT) New Moon
8 / 8 (4:20 EDT) Quarter Moon Waning
8 / 16 (5:16 EDT) Full Moon
8 / 23 (7:50 EDT) Quarter Moon Waxing
8 / 30 (3:58 EDT) New Moon
Rujan Lunar Cycle
9 / 7 (10:04 EDT) Quarter Moon Waning
9 / 15 (5:13 EDT) Full Moon
9 / 22 (1:04 EDT) Quarter Moon Waxing
9 / 29 (4:12 EDT) New Moon
Ako ste u Mojave sredinom rujna temps će biti malo hladnije i bit ćete u mogućnosti putovati po mjesečini (dobra stvar).
Desert će biti više izvanredan noću nego danju ... dokle god nisi umoran - umor će vjerojatno rezultirati neželjenim halucinacije.
BTW. Sve ili dio autoceste kroz Mojave je tutnjava izrezati na trake "middle" dio ramena ...
Ne možete uzeti bilo svježe voće u Kaliforniji.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0