PDA

i oni su gotovo od ...

View Full Version: i oni su gotovo od ...

totolacoste

Bok,

Ja posted nekoliko puta u proteklih nekoliko mjeseci, oko izlet do Barcelone koja prijatelj i imala sam planirao. Zbog razloga logističku i financijsku, morali smo prebaciti za Amsterdam.

Departure date: 10. kolovoza.

Mi napokon plumped za par Dawes Kara Kums, i druge stvari kao što su panniers i tako dalje, su kupili parče (Vaude za mene, neke druge napraviti za moj prijatelj, ali sam još vidjeti njegov). Kao i za spavanje, on je šator i ja sam dobio Hennessy viseća. 'Ne mogu dočekati probati taj vanjska strana (ovdje nadajući smo dobili neke stabala na relaciji ...).

A mi smo pokucali malom mjestu zajedno ...

http://2x2wheels.org/

Ovo je naš prvi veliki putovanje (koje smo oboje pottered oko na bicikle u našoj zemlji za 30 ili više godina, ali nikada više od 20 milja u jednom danu), tako da smo spremni napraviti greške i biti nešto od njih uvjet za prvih nekoliko dana ili tako.

Wish us luck!

xilios

Hej sretno na vaše putovanje. Sramota o Barcelona ti bi volio voziti tamo.
Tailwinds, George i Monique

totolacoste

Hvala .. preterit od be 'idući u dobiti krivu prilično nekoliko puta, ali nismo će se zabaviti, i da nismo u determined. JA pravedan postaviti vanjska strana taj JA ne moći dobiti Brookes B17 prije nego što smo ostaviti, pa samo ću morati obaviti s "gelom" sedla koja dolazi kao standard na Dawes.

Ali, da, mi smo bristling od uzbuđenja. : o

vinyl_theif

To je šteta ne tvoj jahanje Barcelona route to je stvaran lijepo .. ja sam tamo jahao od Le Harve u dva navrata i prošle godine iz Milton Keynes, preko Calais.

Najbolji dijelovi su bili definitivno preko Pyreneese, nakon prvog francuskog / Spanisg granice grada Bourg Madame cesta penje kroz neke jako lijepo uvijanje puteva (poput onih automobila proizvodi koriste za svoje oglasa tamo gdje je nitko drugi na cesti i sunce je sjajan niz, pravi lijepo!)

Kao za sedlo, ja koristiti B67, ja sigurno ne bih preporučiti B17 kao svoj 'ne zaobljena, ako je vaša će biti jahanje reći 5-6 sati dnevno onda onaj s oprugama je najbolje, guzica će vam hvala! Moj prvi izlet sam učinio u 2006 je sa standardnom sedlo i sam koristio podstavljene gaćice, ali s B67 podstavljene gaćice ostati kod kuće.

Imati dobru turneju.
Mark

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations by vBET Translator 3.2.2