PDA

Bike napad!

View Full Version: Bike napad!

Tyremark

Ive bio u nekoliko 'dodgy' situacije, od njih kasno u noć, u krivom dijelu grada, čak i ive bio napadnut jednom (to je bio više od prilično brzo kao ulaznica inspektor u Hrvatska skočio momak me napada)

Ali nikad ive bio u prevaru / oružane pljačke situacija, a id ljubavi neki savjet ili iskustva dijeli.
Nije happyest tema, ali njegova vrijedi taj narod bi trebao biti spreman za najmanje.
Da li držite svoju zemlju, da li vas poslušati, što bi vam trenutku reći ne, što je stav poštuje i što dalje uzrokuje uvreda?

U 1 mjesec grupa nas planiraju ciklus od Velike Britanije do Kenija, (www.downrightkenya.org) (http://www.downrightkenya.org/) okrugli preko Turske, u Africi kroz Kairo, Sudan, Etiopija, i Kenija. Sada je jedan od mojih glavnih briga nije toliko strah od gubitka sve moje stvari, ali kako se najbolje nositi sa situacijom, gdje smo kao grupa će biti istinski ranjivi (im s dvije djevojke), na putu u zemlji, i kako se najbolje nositi s 'razbojnici' tako da ćemo izaći u redu.

Im ne očekuje napade iza svakog ugla, ali znam puno ljudi vani će imati neke dobre priče i korisne rezultate, ako je tako, molimo pišite malo situaciju i naći ono što vam pomogao.

Happy (i sigurna) sva putovanja.

Mark

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations made by vBET 3.2.2