Tropicana
Vozi Classics
Nabavite spremni za rezervaciju i "Ride Classics" u 2009!
Vozi Klasici je vrh vodiča organizacija, koja nudi vam neke od najizazovnijih biciklističke izlete u Flandriji, Ardennes, Španjolskoj i Francuskoj.
Biciklističke ture
Mi organiziramo nekoliko biciklističkih programi. Mi smo tri različite vrste izleta i jedan trening kamp::
1. Flandrija vikend - April 3-13, 2009
2. Ardennes Weekend - 17-27 travnja, 2009
3. Tour de France-srpanj 4-26 (nekoliko opcija na raspolaganju)
4. Mallorca trening kampovi (između siječnja i travnja)
Exclusive aranžmani
Možemo također posebno rezervirati izlete za ekskluzivne grupe biciklista. Ako imate grupu koju će samo morati rezervirati željeni datum, prije to bolje. Kako bi rezervirali isključivo biciklističkih tura morate skupiti najmanje grupu od 8 za Vođena-Tours.
Web stranica
Možete posjetiti naše web stranice (www.ridetheclassics.com) i tamo možete pronaći sve ture za 2009. Čekamo Vaš kontakt!
Gledajući unaprijed sluh od vas uskoro!
Kontakt
info@ridetheclassics.com
Nabavite spremni za rezervaciju i "Ride Classics" u 2009!
Vozi Klasici je vrh vodiča organizacija, koja nudi vam neke od najizazovnijih biciklističke izlete u Flandriji, Ardennes, Španjolskoj i Francuskoj.
Biciklističke ture
Mi organiziramo nekoliko biciklističkih programi. Mi smo tri različite vrste izleta i jedan trening kamp::
1. Flandrija vikend - April 3-13, 2009
2. Ardennes Weekend - 17-27 travnja, 2009
3. Tour de France-srpanj 4-26 (nekoliko opcija na raspolaganju)
4. Mallorca trening kampovi (između siječnja i travnja)
Exclusive aranžmani
Možemo također posebno rezervirati izlete za ekskluzivne grupe biciklista. Ako imate grupu koju će samo morati rezervirati željeni datum, prije to bolje. Kako bi rezervirali isključivo biciklističkih tura morate skupiti najmanje grupu od 8 za Vođena-Tours.
Web stranica
Možete posjetiti naše web stranice (www.ridetheclassics.com) i tamo možete pronaći sve ture za 2009. Čekamo Vaš kontakt!
Gledajući unaprijed sluh od vas uskoro!
Kontakt
info@ridetheclassics.com