Water Proof Šatori ... ?
View Full Version: Water Proof Šatori ... ?
Ja sam obličje za dobar šator mogu omot na moj Electra Townie za kampiranje. Će uglavnom biti samo sebe, ali ponekad je jedan od mojih dječaka će se uz oznake. Htjela bih imati dovoljno prostora za udobno sjesti gore, i stavi sve moje stvari unutar šator - a ne bicikl (s) ipak.
Ja bi također željeli pronaći šator koji će držati unutra suho, ne previše prostran, i lagan. Sam nadajući se da će potrošiti samo oko 200 ... (?)
Što bi se neke dobre preporuke ... ?
Ive 'pp od GO preko pola tuceta šatore i sam još pronaći onaj koji ima sve što ja želim. Ja trenutno koristi:
Outer Limits para 1
Pozitiva:
- Dobra kvaliteta za troškove (svoje mid range)
- Mogu li sjesti i theres aneks staviti u panniers
- Brzo postavljanje
- Mogu otići kiša pokrov u ljeto, i sve je mreža
Negativne:
- Ako je upakiran gore mokri, mokri može prenijeti unutar i kata će trebati obrisati down
- Omot do predug da stane unutar sepet
- Nije pogodno za hladne klime
Ostali šatori sam pokušao (da ja pamtim):
Black Wolf Stealth mesh
Pozitiva:
- Mogu li uzeti pokrov od kiše i mrežaste kupole
- Light for površina sobe (može stati 2)
- Prilog
- Mogu nositi visoke vjetrovi
- Strong polovima
Negativne:
- Kat je jeftin plastični, sam stavio nekoliko rupa u sebi nosio bitve
- Paketi se predugo za sepet i podu je plastični glomaznog
Alpine ili bivy
Ja još uvijek zadržati ovu šator jer su na taj način izbirljiv, JA pravedan dont iskoristiti biciklizam.
Pozitiva:
- Pretjeran vodootporan
- Vrlo kompaktan i lagan
- Vi litterally mogao zaustaviti u oluji, odmotati ga i penjati se u
Negativne:
- Njegova hermetičan, tako da će trebati jaz disati ili ćete ugušiti. Problem je zujanje disati kroz je u visini glave, tako da se disanje na svježem zraku hladnom.
- Te licemjerje gear stane u nju ili sjediti gore
Coleman Eksponent Avior
Pozitiva:
- Paketi se kratko u odnosu na ostale šatore sam imao
- Ima aneks
- Jeftini
Negativne:
- Kolac slomio mina. To touts 7.001 T6 Al, ali utječu na oblik i dizajn previše snage, i to samo isn't najbolje u tom pogledu.
- Previše za vruće ljeto, siromašan ventillation te vam ne mogu skinuti poklopac.
- Nije pogodno za snijeg (čak i malo bi kolaps šator).
- Pegs su bitni, tako da će trebati vezati na stijenama, logove ili bicikl, ako ne mogu dobiti u kočići
EDIT:
Sve šatorima s mreže inners morati obrisati dolje ako upakiran mokro. Šatori samo znam da se dobro u tom pogledu imaju stalni pokriva, pa mokri dijelovi ne dodiruju unutarnji dio.
Ja sam vjernik u 2 šatorima, jedan za zimu i jedne za druge sezone (možda u hladnijim klima itd 'biti obrnuto).
Ive 'bio obličje za bilo Rainshadow 2 ili REI Half Dome.
Se bilo tko imati iskustva s bilo jedan?
Ive 'pp od GO preko pola tuceta šatore i sam još pronaći onaj koji ima sve što ja želim. Ja trenutno koristi:
Outer Limits para 1
Pozitiva:
- Dobra kvaliteta za troškove (svoje mid range)
- Mogu li sjesti i theres aneks staviti u panniers
- Brzo postavljanje
- Mogu otići kiša pokrov u ljeto, i sve je mreža
Negativne:
- Ako je upakiran gore mokri, mokri može prenijeti unutar i kata će trebati obrisati down
- Omot do predug da stane unutar sepet
- Nije pogodno za hladne klime
Ostali šatori sam pokušao (da ja pamtim):
Black Wolf Stealth mesh
Pozitiva:
- Mogu li uzeti pokrov od kiše i mrežaste kupole
- Light for površina sobe (može stati 2)
- Prilog
- Mogu nositi visoke vjetrovi
- Strong polovima
Negativne:
- Kat je jeftin plastični, sam stavio nekoliko rupa u sebi nosio bitve
- Paketi se predugo za sepet i podu je plastični glomaznog
Alpine ili bivy
Ja još uvijek zadržati ovu šator jer su na taj način izbirljiv, JA pravedan dont iskoristiti biciklizam.
Pozitiva:
- Pretjeran vodootporan
- Vrlo kompaktan i lagan
- Vi litterally mogao zaustaviti u oluji, odmotati ga i penjati se u
Negativne:
- Njegova hermetičan, tako da će trebati jaz disati ili ćete ugušiti. Problem je zujanje disati kroz je u visini glave, tako da se disanje na svježem zraku hladnom.
- Te licemjerje gear stane u nju ili sjediti gore
Coleman Eksponent Avior
Pozitiva:
- Paketi se kratko u odnosu na ostale šatore sam imao
- Ima aneks
- Jeftini
Negativne:
- Kolac slomio mina. To touts 7.001 T6 Al, ali utječu na oblik i dizajn previše snage, i to samo isn't najbolje u tom pogledu.
- Previše za vruće ljeto, siromašan ventillation te vam ne mogu skinuti poklopac.
- Nije pogodno za snijeg (čak i malo bi kolaps šator).
- Pegs su bitni, tako da će trebati vezati na stijenama, logove ili bicikl, ako ne mogu dobiti u kočići
EDIT:
Sve šatorima s mreže inners morati obrisati dolje ako upakiran mokro. Šatori samo znam da se dobro u tom pogledu imaju stalni pokriva, pa mokri dijelovi ne dodiruju unutarnji dio.
Ja sam vjernik u 2 šatorima, jedan za zimu i jedne za druge sezone (možda u hladnijim klima itd 'biti obrnuto).
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0