PDA

Bob kozorog ili Bob Jak ... ?

View Full Version: Bob kozorog ili Bob Jak ... ?

vja4Him

Se bilo tko imati iskustva s Bob kozorog i / ili Bob Jak ... ? Ive 'ljepušan velik dio čine moj um da bi jedan ili drugi za moju Electra Townie.

Ja ću koristiti Bob uglavnom za kupovinu namirnica za sebe i dva dječaka. Također će se iskoristiti za kampiranje Bob nekoliko puta godišnje.

Također, je li bilo kako da ja mogu držati moj full-length stražnji blatobran, i još uvijek spojiti Bob, a ne vlasništvo to pokušati pronaći kraći Fender?

Shimano

Bob kozorog će biti više ugodno za vaše namirnice: D ali ako ste se odlučili za bob jak ne nose jaja.

jednom kad sam imao bob Jak i radio je dosta dobro

držati za jahanje!
http://www.rodandoenbaja.com

vja4Him

Bob kozorog će biti više ugodno za vaše namirnice: D ali ako ste se odlučili za bob jak ne nose jaja.

jednom kad sam imao bob Jak i radio je dosta dobro

držati za jahanje!
http://www.rodandoenbaja.com

Bio sam u razgovoru s mojim najmlađi dječak (jedanaest) jučer je o tome koji je Bob ja bi trebao dobiti, a predmet nosi jaja došao! Čini se da ima šokove treba štititi jaja i drugih breakables (staklenke) bolje.

borisBob

Bio sam u razgovoru s mojim najmlađi dječak (jedanaest) jučer je o tome koji je Bob ja bi trebao dobiti, a predmet nosi jaja došao! Čini se da ima šokove treba štititi jaja i drugih breakables (staklenke) bolje.
Pa dečki ... ako se dobro kuhana jaja, ništa to izgristi se aboyt ... i ... Trebam isti prikolica previše ... ali kako ga naći ... Najbliži dućan s takvim prikolicama je u Beč ... 1000 km daleko od mene ... neke ideje: confused:: confused:: confused:

vja4Him

Pa dečki ... ako se dobro kuhana jaja, ništa to izgristi se aboyt ... i ... Trebam isti prikolica previše ... ali kako ga naći ... Najbliži dućan s takvim prikolicama je u Beč ... 1000 km daleko od mene ... neke ideje: confused:: confused:: confused:

Kontakt tvrtka koja čini Bob prikolice, i vidjeti ako oni htijenje brod bliže gdje ste.

Usput, kad sam spomenuo jaja i staklene posude s hranom, Ja sam govorio o tome kada sam ići u kupovinu na moj bicikl ... ne uzimanje jaja i staklene tegle kampiranje na moj bicikl!

Ako sam se jaja kampiranje, ja bi ih kuhati najprije. I hranu koja je došla u staklenkama (kao što su ukiseljene češnjak!, Žele, kiseli krastavci, itd.), ja bih prenijeti na plastične posude koje zapečaćen čvrsto.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish