Bob kozorog ili Bob Jak ... ?
View Full Version: Bob kozorog ili Bob Jak ... ?
Se bilo tko imati iskustva s Bob kozorog i / ili Bob Jak ... ? Ive 'ljepušan velik dio čine moj um da bi jedan ili drugi za moju Electra Townie.
Ja ću koristiti Bob uglavnom za kupovinu namirnica za sebe i dva dječaka. Također će se iskoristiti za kampiranje Bob nekoliko puta godišnje.
Također, je li bilo kako da ja mogu držati moj full-length stražnji blatobran, i još uvijek spojiti Bob, a ne vlasništvo to pokušati pronaći kraći Fender?
Bob kozorog će biti više ugodno za vaše namirnice: D ali ako ste se odlučili za bob jak ne nose jaja.
jednom kad sam imao bob Jak i radio je dosta dobro
držati za jahanje!
http://www.rodandoenbaja.com
Bob kozorog će biti više ugodno za vaše namirnice: D ali ako ste se odlučili za bob jak ne nose jaja.
jednom kad sam imao bob Jak i radio je dosta dobro
držati za jahanje!
http://www.rodandoenbaja.com
Bio sam u razgovoru s mojim najmlađi dječak (jedanaest) jučer je o tome koji je Bob ja bi trebao dobiti, a predmet nosi jaja došao! Čini se da ima šokove treba štititi jaja i drugih breakables (staklenke) bolje.
Bio sam u razgovoru s mojim najmlađi dječak (jedanaest) jučer je o tome koji je Bob ja bi trebao dobiti, a predmet nosi jaja došao! Čini se da ima šokove treba štititi jaja i drugih breakables (staklenke) bolje.
Pa dečki ... ako se dobro kuhana jaja, ništa to izgristi se aboyt ... i ... Trebam isti prikolica previše ... ali kako ga naći ... Najbliži dućan s takvim prikolicama je u Beč ... 1000 km daleko od mene ... neke ideje: confused:: confused:: confused:
Pa dečki ... ako se dobro kuhana jaja, ništa to izgristi se aboyt ... i ... Trebam isti prikolica previše ... ali kako ga naći ... Najbliži dućan s takvim prikolicama je u Beč ... 1000 km daleko od mene ... neke ideje: confused:: confused:: confused:
Kontakt tvrtka koja čini Bob prikolice, i vidjeti ako oni htijenje brod bliže gdje ste.
Usput, kad sam spomenuo jaja i staklene posude s hranom, Ja sam govorio o tome kada sam ići u kupovinu na moj bicikl ... ne uzimanje jaja i staklene tegle kampiranje na moj bicikl!
Ako sam se jaja kampiranje, ja bi ih kuhati najprije. I hranu koja je došla u staklenkama (kao što su ukiseljene češnjak!, Žele, kiseli krastavci, itd.), ja bih prenijeti na plastične posude koje zapečaćen čvrsto.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0