PDA

View Full Version: Zima Jahanje? Najbolje stanje?

Zima Jahanje? Najbolje stanje?

BikeyGuy

Wisconsin zime nisu najbolja za vožnju tijekom zimskih mjeseci.
Za ono što je kazano najmanji.
Ako vam se mogao dobiti daleko za nekoliko tjedana, gdje je u 48 će biti tvoj motika za siječanj / veljača get away?
U potrazi za dobrim cestama, niskim prometom, a tu je da brežuljci na uspon ... itd.
Brew Pub ili dvije ne bi ni boljeti.

ndbiker

Wisconsin zime nisu najbolja za vožnju tijekom zimskih mjeseci.
Za ono što je kazano najmanji.
Ako vam se mogao dobiti daleko za nekoliko tjedana, gdje je u 48 će biti tvoj motika za siječanj / veljača get away?
U potrazi za dobrim cestama, niskim prometom, a tu je da brežuljci na uspon ... itd.
Brew Pub ili dvije ne bi mogli pokušati povrijediti either.You Asheville NC. Oni su blizu gornje dijelove Blue Ridge Parkway to automobilskog prometa tijekom zimskih mjeseci. To se hladi do tamo, ali puno dana ceste su savršeno jasni i prazna. Izazovan uspona, nizbrdica strašan. Sat daleko u nižim kotama to je obično u 50-tih i 60-ih. Veliki brewpubs u tom području. Mali grad s puno kulture. Ako želite ići tamo gdje je toplije probati Greenville SC. Sat down from Asheville planine. George Hincanpie (sp?) Živi tamo.

BikeyGuy

Hvala ndbiker.
Moji prijatelji i ja smo stavljajući zajedno biciklizam putovanje sljedeće zime.
Prikupljanje informacija sada.
Dobro ulaza. Hvala opet.

ndbiker

Hvala ndbiker.
Moji prijatelji i ja smo stavljajući zajedno biciklizam putovanje sljedeće zime.
Prikupljanje informacija sada.
Dobro ulaza. Hvala again.My brat i ja uzeo kratka vožnja 24 milja (12 kilometara do 12 nazad dolje) od oko 3000 stopa do 5.700 stopa na mjestu stjenoviti vrt prošle veljače. Temp je bila 50 F na startu, 35 F, kada smo stigli stjenovit Gardens. Ja sam iz Ohio, pa uspon Trebalo mi je 1,75 sati putovanje natrag dolje Trebalo mi je 22 (odličan!) Minuta. Moj brat, koji živi tamo dolje je u manje od 20. To je lijepo imati puna dva prometna traka na pregovore silazak. To je trom sezone na Blue Ridge pa čak i niže elevations koje omogućuju promet i nisu toliko loše. Ja ću reći da je bilo gore ili dolje, vrlo malo stanova. Postoje stotine kilometara staza za pješačenje, ako želite promijeniti brzine kretanja iz biciklizma.

Kao baza za Brew mogu sjetiti više, ali neki od više popularnih su Asheville Brewing Company, Jack of Woods / Green Man Brewing Company, brdsko Brewing, Pisge varenje. Ne znam ime, ali to je / bio Brewpub kinu. http://www.exploreasheville.com/where-to-eat/restaurants-by-cuisine-type/brewpubs--microbreweries/index.aspxThe Biltmore Estate je vrsta skupo ali se isplati tour (uključuje vinarija). Asheville je tone od vrhunskih restorana belying to 80K stanovništva.

Sretno u planiranju vašeg putovanja.

jhuskey

Ako vozite NC područje svakako i vožnja newfound Gap Rd preko Smokies.It je veliki uspon i eksplozija u desend.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish