PDA

Turneja s Desetoboj Treking bicikl?

View Full Version: Turneja s Desetoboj Treking bicikl?

Elizabeth101

Bok, planiramo turneju u Francuskoj od oko sredine kolovoza do sredine rujna. Trenutno smo na planiranje uzimajući naše bicikle iz Australije, mina ili moj Cannondale T2000 ili hibridnih pouzdan, John Vivente World Randonneur. No, nakon puno priča o kompanijama za punjenje apsolutnu sreću za bicikle plus gnjavaža od pakiranja do njih i pokušava biti koji se kreće sa velikim kutija i sva vaša oprema. Pitam se, da li bi bilo lakše samo kupiti jedan od Desetoboj's trekking modela (Riverside 5) za oko 400 €? Oni Čini se da su vrlo dobro opremljeni. Mi smo tek planiramo raditi na oko 1.500 km, a mi bi onda ih ostaviti sa obitelji u Škotskoj bilo za drugi posjet ili za njihovu upotrebu.

Što da li vi misliti? Ako imate pristup Desetoboj Identifikacija 'stvarno poštovati tvoj pogled. Također, mogli smo štap ispred stalka na njihov viljuške?

On ne žalbu, samo doći do bike shop, staviti našu panniers & šator i na ciklusu od u zalazak sunca: cool:

Elizabeth101

Pa malo razočaran, toliko mnogo pogleda, ali nema odgovora! Ne bilo tko imati mišljenje?
Je li itko vidio ove bicikle i mogu savjetovati da li mogu uzeti ispred police?

Ja sam imao neke povratne informacije o crazyguyonabike i couchsurfers biciklista, ali ne i ovdje. : confused:

herrkaa

Hi there,
Niste sigurni, ako je ovo pitanje je uvijek pitanje za vas, ali ovdje je moj unos:
1) bicikl u okvir će biti provedeno prema redovnim avio kao prtljaga, barem kada međunarodna putovanja. Niste sigurni koji ste rezervirali sa, ali je njihova web stranica trebala imati sekciju na promet biciklom. Ja sam prevezena moje bicikle diljem svijeta mnogo puta - bez pitanja. Uzmite kartonsku kutiju sa svog bicikla trgovinu, google "kako okvir bicikla", i youll 'biti u redu. Možete čak i postaviti svoj bicikl pohraniti u okviru svoje bicikle za vas, ali bez prakse, youd 'morati činiti isto ovdje u Europi.
2) gleda na bicikle tebe i tvoj suprug trenutno vožnju, imam vremena teško vjerovati da može biti sretan na Desetoboj bicikl. Oni su teške i nezgrapnih. Dobro za povremene jahač na ravnom terenu, ali ste dolaze iz vrlo različit kut.
Youd 'morati potrošeno vrijeme dobivanje bicikl, previše.
Ukratko, za cijeli mjesec dana jahanja u Francuskoj, ja bih definitivno donijeti svoj bicikl.

bicycledick

Siguran sam da će morati uzeti bicikl apart. It's not like it's super teška. Mislim da bih uzeti svoj bicikl previše.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations supported by vB Enterprise Translator 3.2.2