View Full Version: Indije do Nepala, molimo obavijestite newbie!
Bok, moje ime je Laura i ja sam planiranje "jaz" godinu dana, sada kada sam diplomirao na Sveučilištu.
Ja sam zainteresiran za biciklizam iz Indije u Nepal. Imajući Googled cijeli dan sam samo stvarno pronašao put od New Delhi u Kathmandu.
Se bilo tko imati bilo koji savjet ili iskustvo, pa čak i ideje biciklističku rutu traje oko 2-3 tjedna? Za razliku od većine vas dečki ne moram touring iskustvo, a željeli biste napraviti srednje intenzitet vožnju, bez propuštanja bilo koje stranice na koje treba posjetiti uz put.
Ja razumijem da je vožnja ove dužine bi zahtijevati puno priprema i treninga.
Bilo koji savjet koju mogu dati će biti najviše poštovati! Hvala
Bok,
Niste sigurni da li ste je dobio bilo dalje sa planiranjem ovaj izlet, ali ako je bilo interesa I'm naslova u Indiju uskoro na ciklus od Manali do Ladakha a možda i provesti neko vrijeme biciklom kroz Spiti. Će biti obličje to kuka gore sa ostali biciklisti na putu za neke moralnu podršku!
Steve (UK)
Bok,
Niste sigurni da li ste je dobio bilo dalje sa planiranjem ovaj izlet, ali ako je bilo interesa I'm naslova u Indiju uskoro na ciklus od Manali do Ladakha a možda i provesti neko vrijeme biciklom kroz Spiti. Će biti obličje to kuka gore sa ostali biciklisti na putu za neke moralnu podršku!
Steve (UK)
hi steve,
nisu učinili puno za planiranje još, ali ja navika biti vani do kraja godine 2010 - valjda ćete je i otišao do tada? bi bilo dobro da ispunjavaju ostale biciklista ipak. sretno s planiranjem i imati velik vrijeme u Indiji!
hi steve,
nisu učinili puno za planiranje još, ali ja navika biti vani do kraja godine 2010 - valjda ćete je i otišao do tada? bi bilo dobro da ispunjavaju ostale biciklista ipak. sretno s planiranjem i imati velik vrijeme u Indiji!
Ja sam backpacked da je točan put, tako da mislim da sam možda moći pomoći.
Ja ću krenuti govoreći ne bih ciklus ovu rutu. To je težak backpacking rutu i to je osakaćenje osnovi. Ja ne mogu sjetiti krajolik se u tome da bilo zanimljivo.
Jedna stvar je dobio idući put za to iako je cijeli Agra, Taj Mahal, Amber Fort, Varanasi stvar. Tu je neki dobar atrakcije usput i kao sa svim Indije, nikada Vam neće biti dosadno.
Zapravo, što više mislim o tome, više mislim "zašto gnjaviti?" Postoji milijun drugih mjesta bih radije voziti bicikl lol
Tu je vjerojatno prilično malo i organizirane izlete na raspolaganju. Znam da je bilo dosta malo onih koji su bili organizirani u Engleskoj, oko deset godina da bih se ludo staze oko Nepal gore neki lud planine koje su orma za nekoga tko je bio u hardcore mountain bikes. Bilo je malo lakše putovanja previše. 'Ak' stvar je rekao da su oni 'imaju momci s puškama pratiti riders ... Lijep!
Osobno, ako sam bio samo diplomirao na Uni gal, ja bih stidljiv daleko od negdje da želite dovesti lijepo randsom ... : p Ako morate završiti pod uvijetom da neki "odrasli zabave 'protiv svoje volje, čujem da je Tijuana plaća bolji i ima manje šanse za smrt od New Delhi, Janakpur ili Kathmandu ...
Ja bih radije uzeti turneju po Južnoj Americi, Alpe ili čak i samo uzimanje Trek preko Rockies u Coloradu, kroz Moab i kroz Veliki kanjon prema Vegas ... nakon nekoliko noći u razvrat, glavu gore kroz Death Valley i gore kroz Sierras uptowards Kings Canyon i Yosemite ...
Thylo - Znam da Australija ima milijun milja od zaleđe - ali postoje li bilo kakve zaista zanimljiva mjesta za treking / jahanje?
Thylo - Znam da Australija ima milijun milja od zaleđe - ali postoje li bilo kakve zaista zanimljiva mjesta za treking / jahanje?
Nisam stručnjak ovdje jer sam samo sam samo MTB'd u Victoriji, ali znam da je Tassie Staza koja ide na duljinu Tassie (BBP je to učinio, izgleda odlično - ali njegove MTB staza), kao i je Mawson Trail, što je gotovo 600kms duga i započinje u Adelaideu.
Ovo je dobar thread (http://forums.mtbr.com/showthread.php?t\u003d530640) na duže vožnje u Oz. Bi moglo biti vrijedno uzimajući u kontaktu s Audax, previše.
Nisam stručnjak ovdje jer sam samo sam samo MTB'd u Victoriji, ali znam da je Tassie Staza koja ide na duljinu Tassie (BBP je to učinio, izgleda odlično - ali njegove MTB staza), kao i je Mawson Trail, što je gotovo 600kms duga i započinje u Adelaideu.
Ovo je dobar thread (http://forums.mtbr.com/showthread.php?t\u003d530640) na duže vožnje u Oz. Bi moglo biti vrijedno uzimajući u kontaktu s Audax, previše.
Hvala. Ja ću spremiti samo obložiti informacije koje sam ikada dobiti priliku da bi to iskoristiti ...
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0