Grupa jahanje vs sami - NP / AP pitanje
View Full Version: Grupa jahanje vs sami - NP / AP pitanje
Nadam se da sam phrasing ovo ispravno.
Ako osoba ima za kompletan trening @ određena snagom, ona je više od koristi za vožnju u grupi ili sami, vodeći računa da NP će biti sličan?
Razlog JA pitati je da li sam jahanje, AP vjerojatno će biti veći nego kada se vozite u grupi. Sada psihički je vjerojatno dobra stvar za izlazak s grupom svaki sada i onda: D, ali kao vježba, to će biti poželjno za izlazak na vlastitom?
... ali kao vježba, to će biti poželjno za izlazak na vlastitom? Pa ako vam je cilj izaći i ne SST / Threshold raditi onda je to gotovo uvijek bolje voziti sami, barem u promjenjivom terenu. Ako imate svoju grupu pretrpio rides penje gdje možete postaviti svoj tempo (ali onda oni nisu 'grupa vožnja' su oni?) Onda možete smjestiti u svoj tempo i duge intervale. No, na ravnom ili promjenjivom terenu teško je vožnja s grupom i vožnja na svoj vlastiti najbolji tempom. Naravno da može sjediti na prednjem ako grupa omogućuje ili ponekad noviju vozači mogu dobiti upravo ono što nakon sjedeći u, ali općenito ste ostavljajući drugima diktiraju tempo iu većini skupina vožnju ćete dobiti puno junk milja sjedi u isprekidanih po stvarno teško naporima na tom putu.
OTOH, ako tvoj 'koristeći grupa vožnja bicikla za rukovanje ili ako je vožnja klasik lokalni Hammerfest to može biti velik put da biste dobili povisok kraj kratkih intervala i ubrzava rad. Ali ako želite posjedovati svoju obuku i kontrolu kvalitete vaše workouts ste vjerojatno bih biti bogatiji za jahanje sam mnogo vremena.
FWIW JA obaviti najmanje 80% od moj trening, ali samo pojavite za grupu Hammerfest vožnje kada želim high end raditi ili pravedan ištanje to nadoknaditi s prijateljima. Ponekad ću trenirati s suigrač ili dva dok mi smo na isti plan, ali općenito sam izbjeći duge vožnje vikenda skupina i junk milja koje u pravilu dolaze iz njih.
-Dave
Ja sam vlak, osim za jedan dan u tjednu. Trening s mjerač snage se razvija stvar za mene. Kada sam počeo biciklizam je bio u grupama te se borili odustajanje jahanje u skupinama za solo vožnju. Ja sam nađi ono što ti dečki poput Dave su zasadili u mojem umu stalno oko treninga sada mijenja način na koji sam ciklus sa moju grupu. Ja sam na točku kompromitiraju i pronašao rješenje za moj trenutak.
Ja motika AKO cilj prije vožnje i dajem napomena list i digitalna datoteka gps za korisnike u grupi ako žele otrgnuti vlastitim ritmom. Gledam moj PM to držati unutar zone cilj. Bilo je vremena kad sam ispao grupe jer su bili pričajući previše, ali 98% vremena sam odustao jer se Hammerfest početi kasnije u vožnji. Ja sam više postaje disciplinirana boravka u mojoj zoni. Na zadnjih nekoliko vožnji sam primjetio više ljudi koji borave kod mene nego jurnjava.
Korist taj JA dobiti je da mogu doći do imati najmanje 30 milja jahanja uz grupu prije nego što počinju budalaštine, a netko zna da sam ja na cesti tako da ako mi ne dolaze u nekoliko minuta nakon što ih je izgledno da će doći tražite me dok leđa praćenje rute.
Čini mi se da bi bilo blizu nemoguće učiniti dobro SST rad u grupi, jer čak i ako su discipliniran sam još biti u mogućnosti to ugovor moj trud, ako sam u nacrtu tempom liniju ili na kraju grupe gdje je efekt gumenom trakom. Znam da svaka grupa je malo drugačiji, ali mi se sviđa način na koji stvari rade za mene u posljednje vrijeme, a to je da se vozimo dio vožnja u grupi te solo vožnjom kad stvari poludi. JA pravedan morati držati kazivanje na sebe kao što sam gledati break away, "ne juriti, ne juriti ,........":)
to ovisi od vožnje i ovise o Vašim ciljevima ..
i postoje različite vrste što bih pozvati čekić fests.
1) možete imati 2-3hr dugo jako nervozan, neravno vrstu vožnje gdje je to vrlo teško učiniti SST obuke i. .. ali zašto bi bilo tko u svoje pravo srce idu na takva vožnja za napraviti tvoj SST trening anyway? te to učiniti vožnju da se vaše viši kraj stvari / in simulacija utrke. morate biti inteligentni o tome .. učiniti vaš SST tijekom tjedna ili odgovarajuće skupine vožnju .. možete samo voziti na prednjem svih vremena ili nešto što drugi ne razmišljam o tome je vožnja u natrag, ali u vjetar ... ali ne stoje prilika za dobivanje pao ako grupa stvarno dobiva ide .. tvoj 'idući u biti mnogo više umoran da svi drugi .. ali morate biti disciplinirani i sebična i držati se svoje ciljeve i dobiti vožnju u koji želite da biste dobili in. ali kao što sam rekao .. zašto bi život težak za sebe .. odabrati odgovarajuće vožnja biste dobili odgovarajuće vježba na prvom mjestu i ne morate se onda pokušati žlica za cipele vožnja na ono što želite to napraviti ...
2) ili možete imati vrlo brzo dugo 5-6hr vožnju sa stalni pacelines .. obično imate svatko sudjeluje na prvi ljudi tek onda početi uzimanje zavrtač od i te kraj gore sa samo 3-4 pulling momci .. koji drugi tip su savršeni za veliki događaj, HUGE volumen SST .. da gotovo nikada ne bi mogli napraviti takav volumen SST po sebi .. ponekad na vožnju kao što je ovaj I'm not looking for prag ili SST rad i samo sam obličje za izdržljivost vožnju na taj način ja pravedan sjediti unutra. morate biti vrlo discipliniran da ne pada u zamku upravo nakon što je skupina radi .. ako ne može biti stegovno kažnjen, onda ste vjerojatno bolje da jednostavno ne vožnje.
imam obje gore navedene vrste navedenih skupina vožnja na mom raspolaganju pa sam vrsta sretan taj način ..
ali to je prilično jednostavan, ako možete napraviti grupu vožnja na ono što želite, a zatim učinite to .. ako ne možete, onda ne učiniti ili da je obuka na neki drugi dan ili odreći grupa vožnje 'to ono što želite grupa vožnja će pružiti ..
stvar je realno da ćete morati obaviti većinu vašeg treninga na miru .. vi samo trebate tu kontrolu i trebate biti efikasan u svoje vrijeme. ali grupa vožnje, ako ste disciplinirane i koristiti ih na odgovarajući način može biti velik za simulaciju utrke, ne visoke kraju treninga ili dobiti velike volumene SST ili trening izdržljivosti u (ako je potrebno vožnja izabrali i jahati na odgovarajući način) da bi bilo vrlo teško napraviti sami ..
1 također je sve gore. dobro je rekao.
Jedna stvar koju treba dodati: ako sam u potrazi za SST posao, što ću učiniti je početi GR, povući @ 93% na primjer, za 25 ', oljuštiti i zaokret, jahanje dom @ 87%, za 30'. Solid SST sjednice .... ako nije jako nesocijalan grupa vožnju. : /
-L
Ako osoba ima za kompletan trening @ određena snagom, ona je više od koristi za vožnju u grupi neke grupe mogu sudjelovati u vožnji često osjećaju više kao neslužbene utrke, uz predefinirane ubrzava. Dečki u prednjem su prilično jaki riders (P12 razini) i reći vam istinu, bude u prvih 5 jahače, kada je tempo do vrlo je izazovan.
Sam iskoristiti te mogućnosti da vidi koliko rizika mogu upravljati uzeti (odnosi se na gorenje utakmica ovdje). Datoteka post vožnja analiza je uvijek vrlo zabavna, s gomilom naporima na svim razinama, itd. ..
Za siguran, kada je u pitanju rad fokusiran SST ili FTP i sl., ja radije sama jahanje, ali za mene, grupa vožnji su daleko, jako daleko od toga da bude bezvrijedna kilometraža.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0 -
TalkFinance.net