PDA

Certified Naravno, nijedan milju maraka

View Full Version: Certified Naravno, nijedan milju maraka

David Dunn

Zdravo,

Ja sam 5k utrku jutros na tečaj koji se reklamira na pristupnicu kao "USATF Certified".
Čudna stvar i razočaravajuće je da nije bilo milju maraka oin naravno. Zašto bi
direktor utrke ići u nevolje potvrđuje i naravno nisu milja ili km oznake? To bi
je definitivno pomoći da mi je znati moje dijeli na ovu utrku. JA obično iskoristiti moj Timex GPS sistem, ali sam
nije na ovoj utrci jer je certificirani tečaj. Vrsta brojke koje će se dogoditi.

David Dunn

Layne Wallace

On Sat, 20 Sep 2003 15:15:01 -0400 (EDT), David Dunn wrote:

> Hello,
>
Hi, postoji,

> Ja sam 5k utrku jutros na tečaj koji se reklamira na pristupnicu kao "USATF
> Certified ". Čudno i razočaravajuće je da nije bilo nikakvih milju maraka oin naravno.
> Zašto bi direktor utrke otići u nevolje potvrđuje i naravno nisu milja ili km oznake?
> To bi bilo definitivno pomoći da mi je znati moje dijeli na ovu utrku. JA obično iskoristiti moje Najnoviji članak:
> GPS sustav ne, ali sam na ovu utrku jer je certificirani tečaj. Vrsta brojke koje
> će se dogoditi.
>
Mislim da moja prva reakcija je to pitati ako vam je razgovarao sa RD. Yeah, ova utrka je razočaranje
faktor But it's over. Sprječavanje razočaranje u budućnosti utrka je sada glavni fokus, IMHO. RDS
potreba komentar kao trkač treba komentar. Neki od njih aktivno tražiti poslije utrke, ali comments
mnogi su toliko zauzet s logistike koji nemaju vremena za napraviti pravilnu procjenu. Ja
preporučujemo da se obratite i RD (diplomatically, što sam siguran da bi učinio bilo kako)
sugeriraju da je utrka bi bila mnogo bolje ako ima je (preciznije) milja / km
markeri. A, za ono što vrijedi, slažem se da je udaljenost oznake su izbirljiv popipati - za
konkurentan narod kao i "moj narod" u leđa.

Layne

-------------------------------------------------- -----
Rec.running izvješće arhiva svibanj se naći na http://kinder.cis.unf.edu/rec.running

Wayne Conway

Malo off konac, ali Oklahoma City Memorijalni maraton dodaje "nice touch". Ne samo da se dijeli
zove svaki milju, ali tvoja dorada tempo je opozvao je kao dobro. Dolazi u ruci tijekom proteklih pola
kad je moj veći matematičke funkcije se pogoršavaju.

Wallace Layne je napisao: (krojač), a za ono što
> To je vrijedno, slažem se da je udaljenost oznake su izbirljiv popipati - za konkurentne narod, kao i
> "Moj narod" u leđa.
>
> Layne

--
Generiranje slučajnih brojeva je previše važan zadatak biti prepušteno slučaju.

Doug Freese

David Dunn je napisao:

> Hello,
>
> Certified ". Čudno i razočaravajuće je da nije bilo nikakvih milju maraka oin naravno.
> Zašto bi direktor utrke otići u nevolje potvrđuje i naravno nisu milja ili km oznake?

To bi moglo olakšati da imate milja / KMS označena ali cretification je za
udaljenost samo. Pretpostavimo da naravno certificiran je prije 5 godina, koji će se sjetiti milja / km bodova? Ja
imaju vrlo mali nekoliko utrka koje su dobili certifikat, gdje sam vodio 4 min milje nakon 8 min milju
zadržavajući konstantan tempo. Osim ako utrke obrazac obećanja točni dijeli pretpostaviti da će
ne biti tamo i / ili nisu točni.

--
Doug Freese dfreeseNOBS@hvc.rr.com

Layne Wallace

On Sun, 21 Sep 2003 00:02:19 GMT, Conway Wayne wrote:

> Malo off konac, ali Oklahoma City Memorijalni maraton dodaje "nice touch". Ne samo da se dijeli
> zove svaki kilometar, ali tvoja dorada tempo je opozvao je kao dobro. Dolazi u ruci tijekom proteklih pola
> kad je moj veći matematičke funkcije se pogoršavaju.
>
Hladno. Nisam mali događaj, gdje su je to učinio, ali ja ću svakako predložiti
to. :-) Slažem se da je pri kraju događaja, kortikalne slojevi su tofu, razgovori su
jednosložan, i malih životinja početi lok kao post-run jede.

Layne

-------------------------------------------------- -----
Rec.running izvješće arhiva svibanj se naći na http://kinder.cis.unf.edu/rec.running

Sam

Čak i ako postoje milja markeri, ne postoji potreba da bude ovjeren milja markeri.

Neobična možda. Jeste li kontaktirali RD? To bi više činiti dobro nego posting ovdje.

"David Dunn" <DJRWalk@webtv.net> wrote in message
vijesti :11408-3F6CA735-4 @ storefull-2218.public.lawson.webtv.net ...
> Hello,
>
> To bi bilo definitivno pomoći da mi je znati moje dijeli na ovu utrku. JA obično iskoristiti moje Najnoviji članak:
> GPS sustav ne, ali sam na ovu utrku jer je certificirani tečaj. Vrsta brojke koje
> Će se dogoditi.
>
> David Dunn

Keith Stone

"Sam" <marathonman@mindspring.com> wrote in message
news: <KCxcb.1576$pP6.878@newsread2.news.atl.earthlink.net> ...
> Čak i ako postoje milja markeri, ne postoji potreba da bude ovjeren milja markeri.
>
> Neobična možda. Jeste li kontaktirali RD? To bi više činiti dobro nego posting ovdje.

Ne samo da je tamo nije uvjet da bude ovjerena milju maraka, oni su rijetko. Na 5K želite
potreba za mesure svaku milju samostalno i ne prilagoditi baš kao i vi učiniti za start / cilj maraka.
Vrijeme faktor uz čuva ljude od događaj Internet. Ja sam jedini certificiran na milju oznaka za tečaj koji je
jednu milju prim.

Tečaj karte i papirologija pokazati milju maraka, ali točno pozicioniranje nije potrebna (iako
potiče). Ako ste curios što službeni karte izgledati, gotovo sve tečajeve sam
izmjerene su dostupne na ovoj stranici:

http://www.twincitytc.org/resources.asp

David Dunn

Ja sam e-mail direktor utrke i tactfully pustiti ga da sam bio razočaran zbog nedostatka
dijeli. Nažalost bio sam na odmoru prošlog tjedna i kad sam doma danas, moj poštanski sandučić bio je pun
zbog mnogobrojnih lažno "Microsoft Patch" e-mailova. Kao rezultat toga JA dont 'znati ako RD pokušao
e-mail me natrag.

David Dunn

Edward

Wayne Conway <ido26twonadaspam@sbcglobal.net> wrote in message
news: <fU5bb.1350$xY.798496907@newssvr11.news.prodigy.com> ...
> Malo off konac, ali Oklahoma City Memorijalni maraton dodaje "nice touch". Ne samo da se dijeli
> Zove svaki kilometar, ali tvoja dorada tempo je opozvao je kao dobro. Dolazi u ruci tijekom proteklih pola
> Kad je moj veći matematičke funkcije se pogoršavaju.
>
> Wallace Layne je napisao: (krojač), a za ono što
>> To vrijedi, slažem se da je udaljenost oznake su izbirljiv popipati - za konkurentne ljudi kao i
>> Kao "moj narod" u leđa.
>>
>> Layne

Prvo, nema smisla imati milju dijeli u 5k utrci. Kilometar dijeli, u redu.

Drugo, ja to mrzim kad ljudi nazivaju out my dijeli za vrijeme utrke. Najviše puta JA pravedan ištanje to trčanje kako sam
osjećaju, a ne sat. Tu je jedan tip koji to radi na mnogo lokalnih utrka, uglavnom za svoje ekipe
ali on samo viče iz vremena tko je prolazno. On je ljubazno čuva shtum za mene, ipak!

Edward

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations supported by vBET 3.3.1