Quotable Quotation
"Dovraga, ako ona nije marketinški primarni faktor iza većine američkih izbor lijekova. I
pola vremena, njihovim liječnicima 'previše.
- "Richard Cavell" <richardcavell@mail.com> vijesti-server.bigpond.net.au u sci.med.cardiology na
Subota, 21 lipanj, 2003
Jai Maharaj http://www.mantra.com/jai Om Shanti
** Ako ste odgovorili na post Jai Maharaj, budite sigurni da odrezati originalnu poruku u svom
cijelosti **
"Dr. Jai Maharaj" Information
Ova osoba je igra je korištenje zastarjele članke da privuku ljude na svoju web stranicu, gdje se prodaje
psihički usluge. Što je većina zabavan je da su mnoge od grupa koje su njegove poruke
poslane u više grupa ne postoje. On je mnogo zla usenet grupe. Njegov standardni način reagiranja na
napad na njegov kredibilitet je ponovno poslana poruka originalni članak ili post pošiljatelja osobni kontakt
informacije i prijete izvješće pošiljatelju na njegov / njezin ISP-a za slanje neželjenih poruka ili upućivanja prijetnji (
vrlo definicija ironije).
Neki podaci re: Jai Maharaj.
mantra.com Mantra Corporation
PO Box 1919: Honolulu HI, US 96.792-6.919 IP adresa 206.126.0.13 [flex.com] Naziv poslovnog subjekta:
MANTRA CORPORATION Record Type: Master Naziv Domaći Profit Corporation File Number:
82.087 D1 Status: Aktivan Namjena: poslovno savjetovanje, marketing, OGLAŠAVANJE I SRODNA
USLUGE Incorporated Mjesto: Hawaii UNITED STATES Osnivanje Date: 11/30/1990 mailing
Adresa: PO Box 1919 WAIANAE Hawaii 96.792-6.919 United States of America Information Officer
STEVENS, JAY R MILLER, JOAN E
11/30/1990 Articles of Incorporation
Flex.com
11,31 .. 0 - 206.126.15.255
POBox 22.481 Honolulu, HI 96.823-2.481 SAD
IP adresa 206.126.0.13
Administrative Contact: Wong, K. Delgory del@flex.com +1-808-539-3790 ISP Flexnet, Inc Flex
Informacijska mreža HAWAII 808.732.8849 E-mail: postmaster@aloha.com Hawaii's First Public Access
Internet Provider IP Address: 199.201.240.1
hindu.org Himalayan Academy * 107 Kaholalele Road * Kapaa, HI 11.111 US IP adresa 64.75.159.118
Boy, ima puno informacija vani na taj tip ... vrlo malo domene nije vrijedno spomena ovdje ...
Ovo je zanimljivo: http://members.tripod.com/sid_e_slicker/india10.html
http://www.mantra.com/holocaust http://mathquest.com/discuss/sci.math/a/m/387192/387198
Njegov "pravu" naziv je trebao biti Jay Stevens.
Ima anti-Jay interesne grupe previše: vijesti: alt.flame.jay-Stevens član "plamen Jay Stevens"
grupa je "Jose Mariachi",) još samozvanih "doktor"?) "Mariachi", web stranica bi mogao biti drugi
vještački Cash Grab nevjerojatno sličan Stevens 'položaj, mantra.com.
Evo uredan Jai FAQ [dug ali zanimljiv] http://www.geocities.com/drjosemariachi/jay_faq.html # bb
i kratka verzija ovdje: http://www.vic.com/% 7Edbd/minifaqs/jai.maharaj.miniFAQ (http://www.vic.com/ ~ dbd / minifaqs / jai.maharaj.miniFAQ)
On je napravio Kook od mjesec za mjesec lipanj 1995 ovdje: http://www.lart.com/auk/whiners.html
Imaš nešto za dodati? E-Mail djmsux@hotmail.com
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0