PDA

Race Report: NYRR XC prvenstva

View Full Version: Race Report: NYRR XC prvenstva

Globaldisc

New York Road Runner Race Cross Country / Van Courtland Park, Bronx, NY. 5K.

Unos ovu utrku bio u last minute decisionâ € |. Kao 2 sata prije nego što je počeo. U mojoj jutro
tuš u osnovi sam rekao, "što heckâ € |. pustiti mene opet napraviti moj godišnji Trek izvan sigurne
granica Manhattana Central Park i ceste, a na svijet kako druga polovica živi, XC
runnerâ € |. i prljavštine.

Doći do courseâ € |. I odmah primijetiti na ovim XC događanja većinu poznatih
lica JA obično vidi na mom klubu utrka missingâ € |. i vidim uglavnom nova i različita lica (XC
ljudi) â € | i mislim, "pa to su ljudi koji ne ceste utrci u Manhattanâ € | ali pokrenuti brda i
staza izvan Cityâ € |. zanimljivim ".

Kao što sam prošetati do početka sam imao moje početne misli "što f &% # radim ovdje"? Zašto? To je bio
hladno, rano, nisam imala aparat, mnogo vina noć prije, silovit "jutro" očima, a ja sam u
polje i na prljavštinu i trava ". svibanj činiti se blesav da youâ € | ali ideja trčanje na nečistoću i
trava? â € |. jako čudno za mene. Ja utvrdi da nije gdje sam belongâ € |. Ali ja sam ovdje tako da F &% #
itâ € |. hajdemo napraviti zakrpati stvar!

Sam počeo odražava na ovoj istoj utrci prošle godine i kako sam mislio da was € |. Dobro lud da se radi
ovo. Da, XC je za loons. OKA € | ja sam 19:56 zadnji yearâ € |. Dok sam pod da ću se dobro.
Početak ove utrke je nuttyâ € | ,150 'wideâ € | 900 muških trkača podstavljene upa € | utrke je usitnjeno, ali da
početak pištolj .... otvorenu polju sprinta za 200 metara u znak gdje ćete napraviti skrenite lijevo i
glava za staze. Ono što sam posebno ne voljeti o ovo je polje posuto
depresijama i jednako dobre stare gležanj uvijanje thingsâ € |, i kao da je bezvrijedna. Sjetite se scene u
filmovi poput "Hrabro srce", gdje se u osnovi imaju polje divljake ludo se izvodi na
attackâ € |. u biti to izgleda kao da je, ali većina ovih XC vrste su mršave blijede bijele momci ... rr's
Donovan bi se uklopiti u pravo LOL .... izuzmu on nije stvarno mršav. Ali sam vidio neke od Donovan's
racing suigrači tamo i ja ih upita: "Gdje je Donovan" ... i oni rekoše: "Tko zna" ... i ja
je rekao, "Oh ... on je vjerojatno u udoban udoban teretanu na treadmill" ... Hahahaha ...

Tako utrka startsâ € |. Sam to učiniti kroz polje bez problemsâ € | hit marker za lijevo
okrenuti i onda sam doživljava moj sljedeći five negodovanje oko XC trčanje. Makadam gdje ekstenzija nije
zajamčena. I just don't dig "unfirm zemlji". Morate pokrenuti još oko 200-300 metara prije nego što ste
na staza / brežuljaka. Sada je to dio utrke gdje sam posebno usporedite / kontrast XC s
road utrka. IMO su to "čvrst", najviše staza, gdje možete dobiti 3 trkač uz svaku
drugi. To naravno nije dugo valjanje brdima / trailsâ € | ne ne ne. Ovo mjesto je više kao
"Rollercoaster" putanju vrstu tečaja. Niz brdo za 20-30 yardsâ € | stan za možda 15-20
yardsâ € | uzbrdo za 20-30 yearsâ € |. down hill againâ € |. gore i dolje, gore i downâ € | stalno penjanje
i descendingâ € |. sa svim uviti i pretvara želite. Railroad tiers stvoriti terracing na
trailâ € | i ti si u šumi i jesen lišće se na tečaj everywhereâ € | ,90% od utrke
teško je u tim šumovitim staza. Bilo je puno elbowing od početka do kraja i bez točke
bio sam ikad "sam" u prostoru. Uvijek sam imao nekoga odmah na moju lijevu ili rightâ € | katkada
Botha € | u nogu ispred mene i netko pravo na moj magarac. Osim toga kada ste u teško
šumovitu trailsâ € | to ne samo da je "otvoren" prostranoj osjećaj da ste dobili na cesti
racingâ € | sve je toliko manja i zatvoriti, drvo, utrka promatračka officialâ € | ne možete
stvarno pogled i vidjeti nebo. Mislim da u današnjoj utrci sam samo pala u paket od desetak trkača
koji je izmjenjuju u positioningâ € | ali samo činilo se kao dosljedno dirljivo "auto" iz
vlak ili nešto.

Danas je bio prvi put sam doživjela da je fenomen gdje se izvodi u klasteru u konačnici može usporiti
Vas dolje. Nitko nije bio razbijanje kao i činilo se da ne bude dovoljno prostora za izbijati. Nije to
spomenuti malo motivationâ € |. to je bio istraživački izlet za mea € |. i samo sam ga htjela kraj
o  ½ milje nakon što ga je pokrenuo. Osim toga, moja pažnja / briga tijekom cijele utrke u jednom
staza je bila na sigurno tlo. U cestovnom racingâ € | Ja sam ne gleda dolje u gdje sam strikingâ € |. Mog
oči su naprijed i upa € |. i ja znam kakve stan kolnika, gdje je moja noga na kraju će se zemljište
sa svakim korakom. XC nije tako. XC je daleko zahtjevnija u svojim osjetilima / svijesti. Morat ćete platiti
pozornost gdje si strikingâ € | si ne možete priuštiti "preuzeti" ništa o zemlji / površine
ti si upadljiv, ili ćete šikara, putovanje željeznicom na cesti tierâ € |. zemljišta na listovima skrivanje gležanj
uvijanje Rocka € |. ili jednostavno ne dobiti sigurno uporište ide dolje na brdo šljunka. U XC trčanje, na
barem na ovoj courseâ € |. sve to čini se da dolaze tako brzo na youâ € |. skrenuti, brdo, â € | to je vrsta
poput "fliper stroj" â € |. i naravno roller coaster poput thisâ € |. budete koristili svoje
noge / gležanj / koljena / kukovima sve kao "prigušnim sustavom" â € |. kao tvoj 'težak to trčanje tvoj magarca na
neizvjesna terrainâ € |. ste stalno "pregovara" nešto. JA nikada stvarno je dobio u moje ceste
trčanje gladak utora kao što sam osjetio: "OKA € | ono f &% # je sljedeći?" I to je taj nedostatak sigurnosti da
sprječava fokusiranje na mehanike u raceâ € | i samo pitajući se: "što moram
pregovarati sada? ".

Sada znam to je upravo razlog zbog kojeg mnogi vole trčanje XC / racing. To je ozbiljan prilagodbe za
Road Runner za XC. XC je toliko puno više nego izazovan road utrka .. tu su samo previše stvari
za faktor u svoje mišljenje kao što si utrka. Mislim da se naviknete na to? Puta? Znao sam da je
grešku i doći gore i trčanje za ovu utrku i to dokazao da se lošije performanse yearâ € |.
Sa AG% od 64.7%, 20:49 vremena, 6:42 / mile, 23. se od 116 u mom AG. JA ran ovu utrku punu minutu
sporiji nego što sam prošle godine. To je udarac u hlače za siguran .... to nije bio pad ukupno i izgorjeti
utrke ..... ali u neposrednoj blizini .... kakve šokirani mea € | O Wella € | a uvijek postoji sljedeći tjedan, kada ću se vratiti na
siguran, sigurno ceste za 4 Miler ... ja to slegne off i ići naprijed to najbliži Starbucks u
probuditi se. Kasnije danas mislim da ću napraviti 9 milja na cesti ... hvala. Ja sam imala moje ispuniti za trčanje na
prljavštine, šljunak, trava i najmanje jednu godinu. Prilično koncept. Hats off to vam XC runnersâ € |. Ste
mogu ga imati!

Andrewâ € | ..

32 stupnjeva

Više blata, labav prljavštine, brda, i vode to bolje. Moj visoka škola XC ekipa bila je samo 5. mjesto u
naše države finale sastati.

JK

"Globaldisc" <globaldisc@aol.com> wrote in message
news: 20031116144134.05620.00000309 @ mb-m13.aol.com ...
> New York Road Runner Race Cross Country / Van Courtland Park, Bronx, NY. 5K.
>
> Unos ovu utrku bio u last minute odluku .. kao 2 sata prije nego što je počeo. U mojoj jutro
> Ja tuš u osnovi je rekao: "Što ispitati kritički .. dopusti mi da opet napraviti moj godišnji Trek izvan sigurne
> Granica Manhattana
Centar
> Park i ceste, a na svijet kako druga polovica živi, .. XC pratilja i prljavštine.
>
> I get to naravno .. i odmah primijetiti na ovim XC događanja većinu poznatih
> Lica JA obično vidi na mom klubu utrke su nestali .. i ja vidim većinom novi i različita lica (XC
> Narod). I mislim, "pa to su ljudi koji ne ceste utrci u Manhattan.but pokrenuti brda i
> Staze izvan grada .. zanimljiv ".
>
> Kao što sam prošetati do početka sam imao moje početne misli "što f &% # I am
događaj
> Ovdje "? Zašto? Bilo je hladno, rano, nisam imala aparat, mnogo vina
noć
> Prije, silovit "jutro" očima, a ja sam u polju i na prljavštinu i trava ".
Svibanj
> Izgleda glup da you.but ideju trčanje na prljavštinu i trava? .. Jako čudno za mene. Ja određen
> To nije, gdje ja pripadam .. ali ja sam ovdje tako da F &% #
> To .. neka se ne kočiti stvar!
>
> Sam počeo odražava na ovoj istoj utrci prošle godine i kako sam mislio da je dobro .. lud da se radi
> Ovo. Da, XC je za loons. OK.I učinio 19:56 lani .. dok sam pod da ću se dobro.
> Početak ove
utrka
> Nutty je .. 150 'wide.900 muških trkača podstavljene up.race je usitnjeno, ali na početak pištolj .... otvorenom
> Polje sprinta za 200 metara u znak u kojem se
napraviti
> Skretanje lijevo i glava za staze. Ono što sam posebno ne voljeti o
ovo
> Je polje posuto depresije i jednako dobre stare gležanj
uvijanje
> Stvari., I kao da je bezvrijedna. Sjetite se scene u filmovima kao što su
"Hrabro srce"
> Gdje se u osnovi imaju polje divljake ludo radi o napadu .. zapravo to izgleda
> Da, ali većina ovih XC vrste su mršave blijede bijele momci ... rr's Donovan bi se uklopiti u pravo
> LOL .... izuzmu on
ne
> Stvarno mršav. Ali sam vidio neke od Donovana utrka suigrači i ja tamo
pitao
Ih>, "Gdje je Donovan" ... i oni rekoše: "Tko zna" ... i ja rekao,
"Oh ... he's
> Vjerojatno u udoban udoban teretanu na treadmill "... Hahahaha ...
>
> Dakle start je .. sam to učiniti kroz polje bez problems.hit marker za skretanje lijevo
> I onda sam doživljava moj sljedeći ljubimac negodovanje o
XC
> Trčanje. Makadam gdje vuču nije zajamčena. I just don't dig "unfirm zemlji". Vi ste
> Pokrenuti još oko 200-300 metara prije nego što ste
u
> Staze / brežuljaka. Sada je to dio utrke gdje sam posebno usporedite / kontrast XC s
> Road utrka. IMO su to "čvrst" staza, gdje
na
> Najviše što možete dobiti 3 trkač jedan pored drugog. Ovaj tečaj nije bio
dugačak
> Valjanje brdima / trails.no ne ne. Ovo mjesto je više kao "Rollercoaster" putanju vrsta
> Naravno. Niz brdo za 20-30 yards.flat za možda 15-20 yards.up brdo za 20-30 godina .. down hill
> .. Opet gore i dolje, gore i down.constantly penjanje i spuštanje .. sa svim uviti i pretvara
> Želite. Railroad tiers stvoriti terracing na trail.and ste u

> Šume i jesen lišće se na tečaj svuda .. 90% utrka je u tim teško šumovitom
> Staze. Bilo je puno elbowing od početka do
završiti
> I bez trenutku bio sam ikad "sam" u prostoru. Uvijek sam imao nekoga
odmah
> Na moj lijevo ili right.sometimes both.within noga ispred mene i netko pravo na moj magarac.
> Osim toga kada ste u šumovitom teško trails.it
samo
> Ne mora da se "otvoriti" prostran osjećaj da ste dobili na cesti
racing.everything
> Je toliko manja i zatvoriti, drvo, utrka promatračka official.you ne može stvarno pogled i vidjeti
> Nebo. Mislim da u današnjoj utrci sam samo pala u
špil
> Desetak trkača koja se izmjenjuju u positioning.but samo
Činilo
> Da se kao dosljedno kreće "auto" u vlaku ili tako nešto.
>
> Danas je bio prvi put sam doživjela da je fenomen gdje se izvodi u
cluster
> Na kraju mogu vam usporiti. Nitko nije bio razbijanje kao i tamo činilo da ne
za
> Biti dovoljno prostora za izbijati. Da ne spominjem malo motivacije .. ovaj
bio
> Istraživački izlet za mene .. i ja pravedan ištanje to kraj oko ½ milje
nakon
> Je sve počelo. Osim toga, moja pažnja / briga tijekom cijele utrke u jednom

> Staze je na sigurno tlo. U cestovnom racing.I sam ne gleda dolje na
gdje
> Ja sam udario .. moje oči su prema naprijed i prema gore .. i ja znam kakve stan
pločnik
> Gdje je moja noga na kraju će se zemljište sa svakim korakom. XC nije tako. XC
je daleko
> Zahtjevnije na svojim osjetilima / svijesti. Morate obratiti pozornost na
gdje
> Ti si striking.you ne može priuštiti da "preuzme" ništa o zemlji / Te površine su upečatljiv
> Ili ćete šikara, putovanje na red željeznicom ceste .. zemljišta na listovima skrivanje gležanj uvijanje rock .. ili
> Jednostavno ne dobije uporište sigurno ide dolje na brdo šljunka. U XC trčanje, barem na
ovo
> Naravno .. sve to čini se da dolaze tako brzo na vas .. skrenuti, brdo,. To je vrsta od poput "fliper
> Stroj ".. i na tečaj roller coaster ovako .. tvoj 'pomoću stopala / gležanj / koljena / kukovima sve
> Poput "prigušnim sustavom" .. kao i tvoj 'težak to trčanje tvoj magarca na nesiguran teren .. ti si
> Stalno "pregovara" nešto. JA nikada stvarno je dobio u moje ceste
trčanje
> Glatka utora kao što sam osjetio ", OK.what f &% # je sljedeći?" I to je taj nedostatak
od
> Sigurnošću koji sprječava fokusiranje na mehanike u race.and samo pitajući se: "Što učiniti
> Moram pregovarati sada? ".
>
> Sada znam to je upravo razlog zbog kojeg mnogi vole trčanje XC / racing.
To je
> Ozbiljan prilagodbe za ceste trkač za XC. XC je toliko puno više
izazovan
> Nego road utrka .. tu su samo previše stvari koje čimbenik u
mišljenja kao
> You're racing. Mislim da se naviknete na to? Puta? Znao sam da je greška i doći gore i trčanje
> Ovu utrku i to dokazao da se lošije performanse od godinu dana .. Sa AG% od 64.7%, 20:49
> Vrijeme, 6:42 / milje,
23.
> Iz 116 u mom AG. JA ran ovu utrku punu minutu sporije nego što sam učinio
zadnji
> Godini. To je udarac u hlače za siguran .... to nije bio ukupno crash &
gorjeti
> Utrke ..... ali u neposrednoj blizini .... kakve šokiran mene. Oh well.there 's uvijek sljedeći tjedan, kada ću se vratiti na
> Siguran, sigurno ceste za 4 Miler ... ja to slegne
izvan
> I nastavio najbliži Starbucks da se probudite. Kasnije danas mislim
Ću
> Do 9 milja na cesti ... hvala. Ja sam imala moje ispuniti za trčanje na
prljavštine,
> Šljunak, trava i najmanje jednu godinu. Prilično koncept. Hats off to
Vas XC
> Trkači .. možete ga imati!
>
> Andrew ...

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Multilingual community supported by vBET Translator 3.3.1