View Full Version: Bum ogorčena i drugih dijelova nakon jahanja
Um iv dobio sam delikatno pitanje to pitati. Mogu naći našto ja ići na izlete reći 200k + moje dno, te ostali dijelovi ondje više nema imati kožu na njih mislim da chamios brusi kožu kao što sam ja off bolan za oko 2 dana i imati 1 ogroman scabe na po stražnjici i sl. 1 blok mi je rekao nedavno da koristi kremu za readuce chamios trenje. bilo koji savjet o tome? što ga nazivaju i sl.: - /
hi Nikole, dobro učinio za jahanje te udaljenosti, mogu samo sanjati o toj udaljenosti!
Ali dodati moje misli na vaš post. Jeste li koristite pravi divokoza? Većina modernih pazi su sintetski, u posljednjih nekoliko godina najbolji je bio pravi divokoza omekšala prije uporabe s 'omekšivači'. Ali, sintetička divokoza ne zahtijevaju. Ali ja sam čuo da je čak i sada neke udaljenosti jahač se koriste osobne mazivo ", tj. KY žele smanjiti trenje sedlo. Ej! nemojte se smijati, to bi bilo bolje od hrpe vasoline-jer vaso 'će skratiti život vašeg divokoza, plus ne radi tako dobro kao KY ili druge takve kreme.
Plus ako se vozite samo one udaljenosti rijetko dupe onda treba vremena da se stvrdnuti.
Čak i iskusni vozači dobiti upalu nakon otpuštanja ili čak i ako je dan kad mi znoj više nego obično problema može dogoditi.
pozdrav, sillystorm
Hvala glup oluja. Gdje mogu nabaviti Kj žele? od bike shop ili kemičar? Hej ja dont smiju na bilo koju stvar, ako itll zaustaviti moja guzica izgleda poput zrelih rajčica, D, D, D: P
Bilo koji način našto ja otiđite na bike shop bolestan tražiti chamious vrhnje. Također mi je sintetski chamious ja mislim, ali to dobiva upalu nakon 120K ili tako.
To bi mogao biti vaš sjedalo, a ne svoje gaćice taj uzrok problema.
Kakav imate?
Živjeli!
Yeh mate sam prvobitno mislio da bi moglo biti previše sjedište: -/so ja je dobio novu. Ali problem je još uvijek tamo: o. Moje sjedalo je sada je Selle Italia Tri Matić 2 sa genunine Gell. To izgleda cool 8) ali ja pa ipak imati problema?. Također ovo sjedalo je dobar kao tračnice apsorbirati malo šok kao shocky. ; D
hi Nikole, možete kupiti taj ky kreme ili drugi sličan brand u vašem lokalnom supermarketu, blizu je bend pomagala, aspirina itd. Plus, ako to ne radi, uvijek možete ga koristiti i za druge stvari;)
Mislim da ako je vaš novi samo na one udaljenosti onda će biti pitanje vremena da se prilagodite.
Ali, čak i nakon otpuštanja JA pa ipak dobiti upalu uporište.
pozdrav, sillystorm
Svi odgovori su u pravu. Još jedna stvar: je bicikl ispravan setup? Možda se naginje previše naprijed ili sjedi previše natrag na sjedalo. Bilo koja druga bolove u mišićima, osim dupe? Isto tako, mnogi ljudi čine pogrešku kupnje sjedalo taj previše mekana, u nadi da će mekši vožnje. To nije dobro. Za one udaljenosti čvršća sjedište je bolje. Ako je Vaš bicikl postava je točno, onda jedino što taj stvarno će riješiti vaš problem je dobar sjedalo (koje već imate), a česte međugradske vožnje.
Dobijte na taj bicikl, mate! ; D
Vo2 je licemjerje biti bicikla za postavljanje kao što imam fiddled hrpe puta da biste dobili Internet pravo, i ja dont imati umorne mišiće. Što se događa sve koža na dnu + pivates je tlo tako imam čir i to boli.
Bilo koji put sam kupila kremu od chamious bike shop svoje zove "Relief", tako bolestan pa ako mi releives na moj sljedeći vožnja koja će biti 240k u tjedan dana ili tako.
Allso ovo je moje sjedalo http://www.selleitalia.com/image/items/version/ver_img_trimatic2.gif
240 km bi većina ljudi bolan ****....... Sumnjam svoje svoje sjedište uzrokujući probleme kao i ona koju ste je prilično dobar
Yah im soooooo hapy:) ja kad na 160k vožnja ove subote (Goh nisam bio u formi: (kao i luka ja učinio bilo pravi trening za tjedan dana) bilo koji način vožnje bio dobar i pogodite što više ne boli, bol dno ili privatne dijelova. to je ono što sam učinio
1. Stavite na taj chamios krema (omekšava gore chamios i chamios smanjuje trenje.
2. Staviti vazelin na moj dnu i genitalije.
to izrađen velik ipak, ako radim više vožnja neki drugi program za vazelin će biti potrebna. to nije problem:)
ja sada mogu riješiti taj kazivanje "no pain, no gain"
Dobro je čuti što je radio out; D
Ali ja ne mogu pomoći pitajući se što tvoj jahanje prijatelji misliti ako su vidjeli da ide u grmlje uz staklenku vazelin i ummmm * cough cough * 50 km to go! jk
živjeli!
Ako mi bismo bili off bicikl za vrijeme, (ozljeda i sl.) želimo koristiti kirurške duh (meths) da otvrdne koža opet. : '(
Ukoliko postoje nove biciklistima čitate ovaj onda očito ne nosi gaćice ispod svoje biciklizam gaćice. : - [Poraza objekt divokoza!
Dečki, ja pitao žene u uredu gdje se mogu naći KY Jelly, a preporučujemo da ne ide u dućan bicikl, ali na ljekarniku. I molimo vas pitao tiho, kako bi se izbjeglo crvena lica kao što (paradajz crvena guzica). To činiti se žene znaju više o tome, kao što ljudi ne znaju. , D, D, D, D Idem probati ponovo, ali ne i na moj skitnica, D, D, D, D i izvještaj sutra
Nemojte se smijati, ali naučila sam ovo iz mog brata u zakonu. On je zapravo trkač koji je učinio Drugovi Maratona. Bio sam ozlijeđen i posudio moj stari trkač, a sada se neki utrka ostati u kondiciji. Rekao je da koristi sredstvo za štavljenje kože (da li koristite na tip kože, itd.:)) On mi je rekao da se ne trljati off jednako lako kao vazelin i radi isto. Ja ga se u zadnje vrijeme kad sam 10 km trčanje i testirani za zabavu tijekom 45 km funride. Internet utvrde velik! Možda je to probati, čisto juts svoje divokoza nakon koristeći sredstvo za štavljenje kože, to ne zabrljati okolo sa divokoza malo: (ali ne štiti privatne dijelove dobro. I zapamtite NE Laugh>: (
, D, D, D
Rupa! Ne zaboravite čekamo izvješće natrag! , D::)
Zabrinut sam da će početi intefering sa mojim Argus treninga. pa ću staviti na "normalno" i samo isprobati nove stvari, nakon vožnje. Svaki PRO će vam reći, NE isprobali nove stvari prije utrke.
: '(:' (: '(Dobro sad nemam dosta crvenilo rajčica i izgledaju, ali, ja sam 2 X 160 km vožnje prošlog vikenda. U ponedjeljak, otišao sam da se vozimo na posao (18 km svaki put) što mi je činiti svaki dan. bio sam praktički stajao na pedale cijeli put. Agonija. nisam sjedio na biciklu sada u 5 dana uzalud pokušaju da biste dobili osloboditi od ovaj prištić (oko 1cm dugo) samo lijevo od centra na prepone. bolnost je štipanje vrsta kada sjedim na sedlo.
Pokušao sam Hydrocortisone krema (off polica stvari) za posljednjih mjesec dana (problem je bio tamo dok je pogodak, ali novi vrh prošlog vikenda). hydrocortisone oslobađa bilo svrbeža, ali ne biste dobili osloboditi od prištić. Pokušao sam antibakterijske kreme posebno za bubuljica u posljednje 4 dana (aktivni sastojci: Kalijum sulfat hydroxyquinoline BPC 0,2% w / w chlorocresol BP 0,2%). Žalostan za kliničku detalje, ali sam kao što bi također biti specifična.
Doći do točke - Ne mogu se riješiti ove osuditi stvar .... bilo koji ideja na što je to?? pomoć.
PS - Moja lokalni doktor je pile .... Radije bih vidjeti ako Ja mogu sortirati ovaj neki vanjska strana prije nego što sam žuriti da joj za liječenje * ****!
Također - biti siguran da će mi dati povratne informacije o tome kako je dobio na ...
Živjeli
Collumbo. Sam imao mali problem bubuljica tip za oko tjedan dana na početku mjeseca. Apoteka preporučio nešto koštalo oko R120 cijev! : o Na taj način JA iskorišten Germolene umjesto te ga konačno i ode.
Nažalost, svi mi možemo ponuditi je simpatije!. Ove stvari su pakao! : '(
JA predlagati te ostati isključen dok se bicikl ovu stvar je izliječio. Nastavio chafing i znoj od vožnje biciklom će samo nastaviti aggrivate mala štetočina. Kada god jedan od tih pojavite na moje tijelo, ja koristiti proizvod pod nazivom 'Eskamel', dostupna od polica u ljekarnama. Ima antiseptičko, keratolytic (tvar koja djeluje na odčepiti pore) i eksfolijativni svojstva. Obično se dva do tri dan i bubuljica je povijest.
Ne zaboravite da se osuši te nakon što je prostor za tuširanje / kupanja. Vlaga u tom području postaje lijepo tlo za uzgoj svih vrsta nasties.
2-3 dana s Eskamel ??!!!! crtica. Im 'trčanje to farmacija.
Hvala - Bolestan 'career te knotkle kako ja dobiti na.
BTW - većina vas dečki su u Oz pravo?
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0