PDA

Kako mogu izliječiti Ponavljajući strep grla?

View Full Version: Kako mogu izliječiti Ponavljajući strep grla?

Lori

Imao sam ponavljajući strep grla u proteklih šest tjedana. Bio sam tretirana elavil 10 dana
nakon prvog diagnosis; omnicef za 10 dana nakon drugog diagnosis; i omnicef za 14 dana
nakon trećeg dijagnoze. Prvi slučaj je dijagnosticiran brzi test; druga dva s
kultura. (U vrijeme kulture rezultata došao nazad, bio sam u punom cvijetu simptomi opet.)

Zašto se ne vodi brigu o antibiotike infekcije i što mogu učiniti?

David Rind

Lori je napisao:
> Imao sam ponavljajući strep grla u proteklih šest tjedana. Bio sam tretirana elavil 10 dana
> Nakon prve dijagnoze; omnicef za 10 dana nakon drugog diagnosis; i omnicef za 14 dana
> Nakon trećeg dijagnoze. Prvi slučaj je dijagnosticiran brzi test; druga dva s
> Kultura. (U vrijeme kulture rezultata došao nazad, bio sam u punom cvijetu simptomi opet.)
>
> Zašto se antibiotici ne vodi brigu o infekcija i što mogu učiniti?

Iako je liječenje moguće kvarove, to vrijedi biti sigurni da nitko drugi ste izloženi
je nosilac. Ljudi mogu imati strep i biti vam reinfecting iako oni nemaju nikakvih simptoma.

--
David Rind drind@caregroup.harvard.edu

HCN

"Lori" <lpauly@sbcglobal.net> wrote in message
news: 9d78fb0b.0312091955.231fa9e1 @ posting.google.com ... ,,>

Za ponovno ponoviti ono što imaju druga dva ispitanika, rekao je ... provjerite da li postoji netko tko te
nalaze se u blizini je re-te zaraze.

Prije nekoliko godina naša obitelj je prošla kroz razdoblje u kojem smo bili SVI bitak okužen mimo strep grla.
To posebno hit najmlađe i najstarije dijete od troje djece (koja je uključivala miserble 4.
proslave rođendana za najmlađe). Nakon što se bave ovom za više od 2 mjeseca, obiteljski liječnik
je svih 5 članova obitelji testiran, s detaljniji test --- onaj koji je najmanje 3 dana, ne
Quicky test se radi u klinici. Ispostavilo se da sva 3 djeca imala strep ... ali ne
roditelji (to je objasnio da odrasli imaju tendenciju da se operu ruke bolje). Sredini dijete imao
strep svi zajedno, ali je pokazala nikakve simptome. To nije pomoć da je većina nerado za pranje
ruke (ide tako daleko kao i osmišljavanje grand priče o pranju, kad on nije).

Sve troje djece su bili stavili na antibiotike ... i bio slomljen ciklus.

Pf Riley

Dana 9. prosinca 2003 19:55:27 -0800, lpauly@sbcglobal.net (Lori) wrote:

> Imao sam ponavljajući strep grla u proteklih šest tjedana. Bio sam tretirana elavil 10 dana
> nakon prve dijagnoze; omnicef za 10 dana nakon drugog diagnosis; i omnicef za 14 dana
> nakon trećeg dijagnoze. Prvi slučaj je dijagnosticiran brzi test; druga dva s
> kultura. (U vrijeme kulture rezultata došao nazad, bio sam u punom cvijetu simptomi opet.)
>

Dobijte novu četkicu za zube.

PF

Lori

Hvala, za sve prijedloge.

Ja živim s jednim kćeri (i dvije mačke) i ona je testiran negativan. Imam redovite kontakte sa
mnogi članovi proširene obitelji, ali ne mogu zamisliti tražeći ih sve da se testirati.

Kent H.

Extreme gesta, obično uspješan, da se vaš uklonjeni krajnici.

Lori je napisao:
>
> Nakon prve dijagnoze; omnicef za 10 dana nakon drugog diagnosis; i omnicef za 14 dana
> Nakon trećeg dijagnoze. Prvi slučaj je dijagnosticiran brzi test; druga dva s
> Kultura. (U vrijeme kulture rezultata došao nazad, bio sam u punom cvijetu simptomi opet.)
>

Mason121

> se isplati biti sigurni da nitko drugi ste izloženi je nosač. Ljudi mogu imati i strep
> treba li reinfecting iako nemaju nikakvih simptoma

To je istina .......... sam imala strep opet i opet iz djetinjstva u moje tinejdžere pa tako i moja
braća i sestre. Zar `t stop till najstarija sestra iselili. Čini se da je prijevoznik. Ja
Haven `t imala strep od. Sada ona ima i svoje obitelji i pogodite što. Njezina djeca dobiti strep sve
vrijeme. Guess ovo nije znanstveni test za prijevoznika, ali ja vjerujem u to. Dan.

Carey Gregory

mason121@aol.com (Mason121) wrote:

> To je istina .......... sam imala strep opet i opet iz djetinjstva u moje tinejdžere pa tako i moja
> braće i sestara. Zar `t stop till najstarija sestra iselili. Čini se da je prijevoznik. Ja
> Haven `t imala strep od. Sada ona ima i svoje obitelji i pogodite što. Njezina djeca dobiti strep sve
> vrijeme. Guess ovo nije znanstveni test za prijevoznika, ali ja vjerujem u to.

Hmmm ... ikada spomenuti da je ovaj?

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations made by vBET Translator 3.2.2