PDA

View Full Version: Actos vs Avandia

Actos vs Avandia

Hadrijan

Moj MD mene ima na actos. Moj osiguranja ko-platiti za actos je $ 35. Sam ga pitao da li su drugi ja
mogao uzeti umjesto. On mi je rekao i Avandia. Provjerio sam u ljekarni. My co-plaćate na to je $ 19.

Bilo tko znati o Avandia, kako ga uspoređuje s actos?

Oldal4865

Hadrian@webtv.net wrote in message <25436-3F74905F-27@storefull-2136.public.lawson.webtv.net> ... Moj
MD mene ima na actos. Moj osiguranja ko-platiti za actos je $ 35. Sam ga pitao da li su drugi mogu
se umjesto toga. On mi je rekao i Avandia. Provjerio sam u ljekarni. My co-plaćate na to je $ 19.

Bilo tko znati o Avandia, kako ga uspoređuje s actos?

Pogledajte PI (propisivanje Informacije) za dva lijeka na URL-u je prikazano u nastavku.

Actos: (kliknite na propisivanje Informacije)

http://www.actos.com/sub_sec2_about_actos.asp

Avandia (PI ide direktno)

http://us.gsk.com/products/assets/us_avandia.pdf

Actos ne bolji posao poboljšanja tipično "loš" kolesterol tipa 2 i triglicerida, te
u kliničkim ispitivanjima je proizveden nadređeni poboljšanja u prosjeku šećera u krvi (i.. HbA1c e brojeve)

Vrlo dobar endo u našem gradu favorizira actos za svoje pacijente.

Pozdravi
Stari Al

Mato Weber

On Fri, 26 Sep 2003 12:15:43 -0700 (PDT), Hadrian@webtv.net wrote:

> Moja MD mene ima na actos. Moj osiguranja ko-platiti za actos je $ 35. Sam ga pitao da li su drugi ja
> mogao uzeti umjesto. On mi je rekao i Avandia. Provjerio sam u ljekarni. My co-plaćate na to je $ 19.
>
> Bilo tko znati o Avandia, kako ga uspoređuje s actos?
Ima gotovo zamjenjivati. Moj savjet je pokušati Avandia. Ako to čini razliku u redu,
ali izgledi su da neće.

U principu razlika između droge iste generacije i iste klase su minimalne. IE
Tiazidskim diurectic je tiazidskim diuretik i ACE inhibitori se ACE inhibitori.

William C Biggs

Hadrijan,

Obje su korisne droge.

Marketing hype od njih je kako slijedi:

Actos potraživanja superior snižavanje lipida. Avandia tvrdi on smanjuje štetne više malih gustih LDL
bolje od actos.

Obojica tvrde superiornost koliko smanjenje HbA1c. IMHO, oni su oko iste.

Ako vas pitati o tome zašto actos 30mg doza bila učinkovitija da je doza 45mg oni dobiti
stvarno miran.

Avandia ima neke podatke predložiti smanjenje stent restenosis ako imate postavljen stent za
coronary artery disease. Oni također imaju i neke životinjske studije ukazuje regeneracije beta stanica.

Avandia je pušten prvi. U bijegu biti prvi na tržištu, oni nisu u početku podnijeti zahtjev za
inzulin + Avandia kombinacija odobrenje od FDA.

U mom iskustvu, ja sam imao više problema sa edem i volumno opterećenje (CHF) sa actos od
Avandia. To se može dogoditi s bilo medicine, posebno kada je u kombinaciji s inzulinom.

Actos napravio lažno tvrde da su bili sigurniji nego Avandia kada se koriste s inzulinom, koji je
nasuprot mojih zapažanja. Ova tvrdnja se temelji na Avandia nedostatak FDA. Sada kada je
Avandia ima odobrenje FDA za uporabu s inzulinom, actos marketingu imaju vratio natrag u njihov
lipid potraživanja.

Ako copays su problem, možete dobiti kombinacijom Avandia / metformin tablete za istu copay u
većini slučajeva. Actos je kombinacija actos / sulfonilureje na testiranje.

Actos tvrdi da je broj jedan TZD klasa droge koju je napisao endos. Ne sumnjam da je, Lilly
reps se nad nama kao flys na med. Većina tvrdnji leđa i naprijed Čini se da Madison Avenue
pissing contest u ovom trenutku.

Avandia je jeftinije od actos u većini tržišta.

Kao rezultat toga, bio sam pisanje više od Avandia actos, a ona pogoni Lilly momci orasima. Ive
predložen pad cijena na njih, na koje ukazuju su obično udaranje lopte, a mjesto na krivi Takeda,
proizvođač.

Ja bi se bilo kakvih potraživanja od superiornost s rezervom u ovom trenutku.

U principu, većina docs mrziti da bi s promjenama na temelju kojih je droga "niske ponuditelj" za svoj
Apoteka Benefit Manager. Možda tvoj doktor nema ni jake osjećaje jedan ili drugi način o
Actos vs Avandia i možete spremiti dolara ili eura.

Sretno,

William C Biggs, MD

<Hadrian@webtv.net> Wrote in message news :25436-3F74905F-27 @ storefull -
2136.public.lawson.webtv.net ...
> Moja MD mene ima na actos. Moj osiguranja ko-platiti za actos je $ 35. Sam ga pitao da li su drugi ja
> Mogao uzeti umjesto. On mi je rekao i Avandia. Provjerio sam u ljekarni. My co-plaćate na to je $ 19.
>
> Bilo tko znati o Avandia, kako ga uspoređuje s actos?

R. Loanguy

Geez Dr. Biggs, trebali premjestiti u Miami, FL. Ja ću biti u potrazi za endo u listopadu ići
tijekom prva tri mjeseca liječenja i moje bih biti zadovoljan ako je to bio netko poput vas.
No, idući sve do Teksas je nešto više od vožnje koje želim učiniti.

BTW, ako je moguće mogu vam preporučiti par imena Endos u Miami području. Možete
ih poslati na loanuniverse-spam-@loanuniverse.com

maknuti-spam-prije nego slanje elektroničke pošte.

William C Biggs

Napravila sam malu grešku u vezi actos ... ovdje je moj ispravak.

"William C Biggs, MD" <POTMYFKTOSUL@spammotel.com> wrote in message
news: f07db.13679 $ KJ4.1886 @ news1.central.cox.net ...

> Ako se pitati o tome zašto actos 30mg doza bila učinkovitija da je doza 45mg oni dobiti
> Stvarno miran.

To bi trebao pročitati

Ako vas pitati o tome zašto actos 15mg doza je učinkovitiji od 30mg dose oni dobiti
stvarno miran.

WCB

JC Hartmann

R. loanguy wrote:
> Geez Dr. Biggs, trebali premjestiti u Miami, FL. Ja ću biti u potrazi za endo u listopadu
> Prijeći prva tri mjeseca liječenja i moje bih biti zadovoljan ako je to bio netko poput vas.
> No, ide sve do Teksas je nešto više od vožnje koje želim učiniti.
>
> BTW, ako je moguće mogu vam preporučiti par imena Endos u Miami području. Možete
> Pošaljite ih loanuniverse-spam-@loanuniverse.com
>
> Uklonite-spam-prije nego slanje elektroničke pošte.
>
>
Ne mislim to skočiti na Reddy's ovlasti, ali ti svibanj ištanje to pokušati:
http://www.aace.com/memsearch.php

Jim

R. Loanguy

Hvala Jim, idući u iskoristiti alat taj je u ponedjeljak kad mogu ispisati popis van i cross reference to
sa mojim novim osiguranja plan. Na žalost, nakon što je vrlo sretna s United Health Care za pet
godina, moj poslodavac je odlučio da će promijeniti Humana 1. listopada, a nisam čuo ništa
dobro o njima. Dok mi se svidjela moja opće prakse, kad sam mu rekao o promjenama, rekao mi je
da praksa nije uzeo Humana. Čak sam zamolila prakse upravitelja da barem prihvatiti
njihov PPOs, ali ne i kockice. Dakle, ja sam prisiljen tražiti zamjenu i to kao što bi također biti
specijalist.

Još jednom hvala za link.

"JC Hartmann" <jch@meadecom.com> wrote in message news: bl47rr $ 7ud26 $ 1@ID-129294.news.uni-
berlin.de ...
> R. loanguy wrote:
>> Geez dr. Biggs, trebali premjestiti u Miami, FL. Ja ću biti obličje
za
>> Endo u listopadu ići na prva tri mjeseca moj tretman i
Ja
>> Bi biti zadovoljan ako je to bio netko poput vas. No, ide sve na putu
za
>> Teksas je nešto više od vožnje koje želim učiniti.
>>
>> BTW, ako je moguće mogu vam preporučiti par imena Endos u

>> Miami area. Možete ih poslati na loanuniverse-spam-@loanuniverse.com
>>
>> Uklonite-spam-prije nego slanje elektroničke pošte.
>>
>>
> Ne mislim da skočiti na Reddy's ovlasti, ali ti svibanj ištanje to pokušati:
> Http://www.aace.com/memsearch.php
>
> Jim

William C Biggs

R,

Žao nam je, ali nemam nikoga preporučiti za Miami područje.

Slažem se s Jimom, AACE direktorij je dobro mjesto za početak.

ADA ima i direktorija, ali samo mali broj profesionalnih članova na tom popisu
endocrinologists. Njihov popis uključuje dietitians, podiatrists, CDEs, nefrologa, istraživači,
psiholozi, te razne vrste doktora znanosti.

Ja bih vas upućuju na online popisu ADA kao dobro, ali zadnji put sam i provjerio je u svojim "članovima
samo "odjeljak.

IMHO, ADA je uspjeh na generira novac za istraživanje i zastupanje zakonodavne, ali neuspjeh
što se tiče pomaganja ljudima u njihovim potrebama dana u dan ..... kao što pomaže pronaći doktora koji se može tretirati
njihov dijabetes.

Svoj 'previše loš taj ugovorni ponekad izazvati probleme pacijentima i docs na dio načine.

Ovisno o tome koliko je velika vaša tvrtka, možda imate neki utjecaj na njihov izbor osiguranja
iduće godine, ako vam dati neke povratne informacije osoblju / odjel ljudskih odnosa. Većinu vremena
ljudi donošenja odluke osiguranje nemaju indicija da se pitanjima radi, osim ako neka
ih znate.

Sretno,

William C Biggs, MD

"R. loanguy" <NoSPAM@NOSPAM.com> wrote in message
news: tJhdb.51685 $ 8j.37931 @ bignews4.bellsouth.net ...
> Thanks Jim, idući u iskoristiti alat taj je u ponedjeljak kad mogu ispisati popis van i cross reference to
> S mojim novim osiguranja plan. Na žalost, nakon što je vrlo sretna s United Health Care za pet
> Godina, moj poslodavac je odlučio da će promijeniti Humana 1. listopada, a nisam čuo ništa
> Dobro o njima. Dok mi se svidjela moja opće prakse, kad sam mu rekao o promjenama, on je rekao
> Mi se da praksa nije uzeo Humana. Čak sam zamolila praksa menadžer za barem
> Prihvatiti njihove PPOs, ali ne i kockice. Dakle, ja sam prisiljen tražiti zamjenu i to moć isto kao i
> Biti stručnjak.
>
> Još jednom hvala za link.
>
> "JC Hartmann" <jch@meadecom.com> wrote in message news: bl47rr $ 7ud26 $ 1@ID-129294.news.uni-
> Berlin.de ...
>> R. loanguy wrote:
>>> Geez dr. Biggs, trebali premjestiti u Miami, FL. Ja ću biti obličje
> Za
>>> Endo u listopadu ići na prva tri mjeseca moj tretman
i
> I
>>> Će biti zadovoljan ako je to bio netko poput vas. Međutim, sve ide
način
> Do
>>> Teksas je nešto više od vožnje koje želim učiniti.
>>>
>>> BTW, ako je moguće mogu vam preporučiti par imena Endos
u
>
>>> Miami area. Možete ih poslati na loanuniverse-spam-@loanuniverse.com
>>>
>>> Uklonite-spam-prije nego slanje elektroničke pošte.
>>>
>>>
>> Ja ne mislim da skočiti na Reddy's ovlasti, ali ti svibanj ištanje to pokušati:
>> Http://www.aace.com/memsearch.php
>>
>> Jim
>>
>

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish