PDA

View Full Version: Karte za Piedmonte.

Karte za Piedmonte.

majordan

Mi ćemo biti idući u Pijemont za tjedan dana početkom lipnja i am izvjedljiv ako bilo tko može preporučiti karte za područje - preferfably oko 1:100 000 - i izvor za njih. Plan je da se vozimo bicikle ceste, tako da ćemo morati naći neki manji ceste gdje smo manje vjerojatno da će se pokrenuti over.13

Dockers

ja će gledati u michellin karte sebe. oni su veliki, no ja mislim da bi moglo biti 1:200,000. dunno. sretno.

Ifhannibalhad

Originally posted by majordan
Mi ćemo biti idući u Pijemont za tjedan dana početkom lipnja i am izvjedljiv ako bilo tko može preporučiti karte za područje - preferfably oko 1:100 000 - i izvor za njih. Plan je da se vozimo bicikle ceste, tako da ćemo morati naći neki manji ceste gdje smo manje vjerojatno da će se pokrenuti over.13

Hi ja živim u zapadnom dijelu Piedmonte i pokrenuti poduzeće biciklizam odmor u ovom području. www.Ifhannibalhad.com. Karte trebate biti Istituto Centrale Geografico Carta dei Sentieri e dei rifugi. Oni proizvode karte 1:50,000 ili 1:25,000 ili 1:75,000 ovisno o području koje vas zanima One su dostupne lokalno u dobrom knjižarama.

Ako sam ja na raspolaganju će biti više nego sretni da ponuda moje objekata kao vodič (podložno obzir). Naći ćete da čak i na glavne prometnice te će biti prikazani poštovanje prema vozačima. Većina cesta na tom području prilično mirno.

provolino57

Originally posted by majordan

Ako želite, možete pronaći i kupiti karte on-line na http://www.maps-store.it/home.asp

Ili možete kupiti karte u Torinu, u Via Roma, centru Torina, možete naći ondje dva knjižnice koje prodaju karte.

QikSmurf

Hi there,

Nedavno sam posjetio ujnom u Rosazza. Ceste su odlično za svakoga tko želi popeti planine sa spektakularnim pogledom.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish