| |
| | LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
#1
| |||
| |||
Quotable Quotation "Dovraga, ako ona nije marketinški primarni faktor iza većine američkih izbor lijekova. I pola vremena, njihovim liječnicima 'previše. - "Richard Cavell" <richardcavell@mail.com> vijesti-server.bigpond.net.au u sci.med.cardiology na Subota, 21 lipanj, 2003 Jai Maharaj http://www.mantra.com/jai Om Shanti |
|
#2
| |||
| |||
** Ako ste odgovorili na post Jai Maharaj, budite sigurni da odrezati originalnu poruku u svom cijelosti ** "Dr. Jai Maharaj" Information Ova osoba je igra je korištenje zastarjele članke da privuku ljude na svoju web stranicu, gdje se prodaje psihički usluge. Što je većina zabavan je da su mnoge od grupa koje su njegove poruke poslane u više grupa ne postoje. On je mnogo zla usenet grupe. Njegov standardni način reagiranja na napad na njegov kredibilitet je ponovno poslana poruka originalni članak ili post pošiljatelja osobni kontakt informacije i prijete izvješće pošiljatelju na njegov / njezin ISP-a za slanje neželjenih poruka ili upućivanja prijetnji ( vrlo definicija ironije). Neki podaci re: Jai Maharaj. mantra.com Mantra Corporation PO Box 1919: Honolulu HI, US 96.792-6.919 IP adresa 206.126.0.13 [flex.com] Naziv poslovnog subjekta: MANTRA CORPORATION Record Type: Master Naziv Domaći Profit Corporation File Number: 82.087 D1 Status: Aktivan Namjena: poslovno savjetovanje, marketing, OGLAŠAVANJE I SRODNA USLUGE Incorporated Mjesto: Hawaii UNITED STATES Osnivanje Date: 11/30/1990 mailing Adresa: PO Box 1919 WAIANAE Hawaii 96.792-6.919 United States of America Information Officer STEVENS, JAY R MILLER, JOAN E 11/30/1990 Articles of Incorporation Flex.com 11,31 .. 0 - 206.126.15.255 POBox 22.481 Honolulu, HI 96.823-2.481 SAD IP adresa 206.126.0.13 Administrative Contact: Wong, K. Delgory del@flex.com +1-808-539-3790 ISP Flexnet, Inc Flex Informacijska mreža HAWAII 808.732.8849 E-mail: postmaster@aloha.com Hawaii's First Public Access Internet Provider IP Address: 199.201.240.1 hindu.org Himalayan Academy * 107 Kaholalele Road * Kapaa, HI 11.111 US IP adresa 64.75.159.118 Boy, ima puno informacija vani na taj tip ... vrlo malo domene nije vrijedno spomena ovdje ... Ovo je zanimljivo: http://members.tripod.com/sid_e_slicker/india10.html http://www.mantra.com/holocaust http://mathquest.com/discuss/sci.math/a/m/387192/387198 Njegov "pravu" naziv je trebao biti Jay Stevens. Ima anti-Jay previše interesne grupe: news: alt.flame.jay-Stevens Član je "plamen Jay Stevens" grupa je "Jose Mariachi",) još samozvanih "doktor"?) "Mariachi", web stranica bi mogao biti drugi vještački Cash Grab nevjerojatno sličan Stevens 'položaj, mantra.com. Evo uredan Jai FAQ [dug, ali zanimljiv] http://www.geocities.com/drjosemariachi/jay_faq.html # bb i kratka verzija ovdje: http://www.vic.com/% 7Edbd/minifaqs/jai.maharaj.miniFAQ On je napravio Kook od mjesec za mjesec lipanj 1995 ovdje: http://www.lart.com/auk/whiners.html Imaš nešto za dodati? E-Mail djmsux@hotmail.com |
| Bookmarks |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
| |
All times are GMT -4. Trenutno je 11:36.
Powered by vBulletin Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Friendly URLs by phpBB 3.3.0
Copyright © 2001 - 2009 cyclingforums.com
Powered by vBulletin Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Friendly URLs by phpBB 3.3.0
Copyright © 2001 - 2009 cyclingforums.com









Linear Mode

















