PDA
















Quotable OFFERTEAANVRAAG - How Many Doctors Prescribe drugs

Bekijk de volledige versie: Quotable OFFERTEAANVRAAG - How Many Doctors Prescribe drugs




Dr Jai Maharaj
  
Quotable Offerte

'Verdomme als marketing is niet de belangrijkste factor achter de meeste Amerikanen de keuze van medicijnen. En
helft van de tijd, hun artsen ook.
- "Richard Cavell" <richardcavell@mail.com> nieuws-server.bigpond.net.au in sci.med.cardiology op
Zaterdag de 21 juni 2003

Jai Maharaj http://www.mantra.com/jai Om Shanti

Jess
  
** Als u reageert op een Jai Maharaj bericht, kunt u er zeker van om het oorspronkelijke bericht snip in haar
geheel **

"Dr Jai Maharaj" Informatie

Spel Deze persoon is om verouderde artikelen te gebruiken om mensen aan te trekken naar zijn website, waar hij verkoopt
psychische diensten. Wat is de meest grappige is dat veel van de groepen die zijn berichten
Kruisgeposte bestaan niet. Hij plagen veel Usenet-groepen. Zijn standaard methode om te reageren op een
aanval op zijn geloofwaardigheid is om het oorspronkelijke artikel repost of persoonlijk contact van de afzender post
informatie en dreigen naar de afzender te geven van zijn / haar ISP voor spam of het uiten van dreigementen (de
zeer definitie van ironie).

Sommige info Re: Jai Maharaj.

mantra.com Mantra Corporation
PO Box 1919 Honolulu HI, 96792-6919 US IP-adres 206.126.0.13 [flex.com] bedrijfseenheid Naam:
MANTRA CORPORATION Record Type: Master Naam voor een binnenlandse winst Corporation File Nummer:
82.087 D1 Status: Actief Doel: business consulting, marketing, reclame en GERELATEERDE
DIENSTEN Incorporated Plaats: Hawaii VERENIGDE STATEN Incorporatie Datum: 11.30.1990 Mailing
Adres: PO BOX 1919 Waianae Hawaii 96792-6919 Verenigde Staten van Amerika Information Officer
STEVENS, R JAY MILLER, JOAN E
11.30.1990 artikelen van Incorporation

Flex.com
11,31 .. 0 - 206.126.15.255
Postbus 22481 Honolulu, HI 96823-2481 VS

IP-adres 206.126.0.13

Administrative Contact: Wong, Delgory K. del@flex.com +1-808-539-3790 ISP Flexnet, Inc Flex
Information Network HAWAII 808.732.8849 E-mail: postmaster@aloha.com Hawaii's First Public Access
Internet Provider IP-adres: 199.201.240.1

hindu.org Himalayan Academy * 107 Kaholalele Road * Kapaa, HI 11111 US IP-adres 64.75.159.118

Jongen, er is een heleboel informatie die er op deze vent ... een flink aantal domeinen niet het vermelden waard hier ...

Dit is interessant: http://members.tripod.com/sid_e_slicker/india10.html
http://www.mantra.com/holocaust http://mathquest.com/discuss/sci.math/a/m/387192/387198

Zijn "echte" naam wordt verondersteld Jay Stevens.

Er is een anti-Jay ook nieuwsgroep: news: alt.flame.jay-stevens Een lid van de "vlam Jay Stevens"
groep is "Jose Mariachi",) een andere zelfbenoemde "arts"?) "Mariachi"-website kan ook een
nep Cash Grab opvallend vergelijkbaar met site Stevens, mantra.com.

Hier is een nette Jai FAQ [lange, maar interessante] http://www.geocities.com/drjosemariachi/jay_faq.html # bb
en een korte versie hier: http://www.vic.com/% 7Edbd/minifaqs/jai.maharaj.miniFAQ (http://www.vic.com/ ~ dbd / minifaqs / jai.maharaj.miniFAQ)

Hij maakte Kook van de Maand in juni 1995 hier: http://www.lart.com/auk/whiners.html

Heb je iets toe te voegen? E-Mail djmsux@hotmail.com

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish