| |
| | LinkBack | Discussietools | Search this Thread | Weergavemodus |
|
#1
| |||
| |||
Quotable Offerte 'Verdomme als marketing is niet de belangrijkste factor achter de meeste Amerikanen de keuze van medicijnen. En helft van de tijd, hun artsen ook. - "Richard Cavell" <richardcavell@mail.com> nieuws-server.bigpond.net.au in sci.med.cardiology op Zaterdag de 21 juni 2003 Jai Maharaj http://www.mantra.com/jai Om Shanti |
|
#2
| |||
| |||
** Als u reageert op een Jai Maharaj bericht, kunt u er zeker van om het oorspronkelijke bericht snip in haar geheel ** "Dr Jai Maharaj" Informatie Spel Deze persoon is om verouderde artikelen te gebruiken om mensen aan te trekken naar zijn website, waar hij verkoopt psychische diensten. Wat is de meest grappige is dat veel van de groepen die zijn berichten Kruisgeposte bestaan niet. Hij plagen veel Usenet-groepen. Zijn standaard methode om te reageren op een aanval op zijn geloofwaardigheid is om het oorspronkelijke artikel repost of persoonlijk contact van de afzender post informatie en dreigen naar de afzender te geven van zijn / haar ISP voor spam of het uiten van dreigementen (de zeer definitie van ironie). Sommige info Re: Jai Maharaj. mantra.com Mantra Corporation PO Box 1919 Honolulu HI, 96792-6919 US IP-adres 206.126.0.13 [flex.com] bedrijfseenheid Naam: MANTRA CORPORATION Record Type: Master Naam voor een binnenlandse winst Corporation File Nummer: 82.087 D1 Status: Actief Doel: business consulting, marketing, reclame en GERELATEERDE DIENSTEN Incorporated Plaats: Hawaii VERENIGDE STATEN Incorporatie Datum: 11.30.1990 Mailing Adres: PO BOX 1919 Waianae Hawaii 96792-6919 Verenigde Staten van Amerika Information Officer STEVENS, R JAY MILLER, JOAN E 11.30.1990 artikelen van Incorporation Flex.com 11,31 .. 0 - 206.126.15.255 Postbus 22481 Honolulu, HI 96823-2481 VS IP-adres 206.126.0.13 Administrative Contact: Wong, Delgory K. del@flex.com +1-808-539-3790 ISP Flexnet, Inc Flex Information Network HAWAII 808.732.8849 E-mail: postmaster@aloha.com Hawaii's First Public Access Internet Provider IP-adres: 199.201.240.1 hindu.org Himalayan Academy * 107 Kaholalele Road * Kapaa, HI 11111 US IP-adres 64.75.159.118 Jongen, er is een heleboel informatie die er op deze vent ... een flink aantal domeinen niet het vermelden waard hier ... Dit is interessant: http://members.tripod.com/sid_e_slicker/india10.html http://www.mantra.com/holocaust http://mathquest.com/discuss/sci.math/a/m/387192/387198 Zijn "echte" naam wordt verondersteld Jay Stevens. Er is een anti-Jay nieuwsgroep ook: Nieuws: alt.flame.jay-Stevens Een lid van de "vlam Jay Stevens" groep is "Jose Mariachi",) een andere zelfbenoemde "arts"?) "Mariachi"-website kan ook een nep Cash Grab opvallend vergelijkbaar met site Stevens, mantra.com. Hier is een nette Jai FAQ [lange, maar interessante] http://www.geocities.com/drjosemariachi/jay_faq.html # bb en een korte versie hier: http://www.vic.com/% 7Edbd/minifaqs/jai.maharaj.miniFAQ Hij maakte Kook van de Maand hier voor juni 1995: http://www.lart.com/auk/whiners.html Heb je iets toe te voegen? E-Mail djmsux@hotmail.com |
| Bookmarks |
| Discussietools | Search this Thread |
| Weergavemodus | |
| |
Alle tijden zijn GMT -4. Het is nu 09:11 PM.
Powered by: vBulletin Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Friendly URL's door vBSEO 3.3.0
Copyright © 2001 - 2009 cyclingforums.com
Powered by: vBulletin Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Friendly URL's door vBSEO 3.3.0
Copyright © 2001 - 2009 cyclingforums.com









Linear Mode

















