Quotable Quotation
"Pokker dersom markedsføringen ikke er den primære faktor bak de fleste amerikanske valg av medisiner. Og
halve tiden, deres leger også.
- "Richard Cavell" <richardcavell@mail.com> news-server.bigpond.net.au i sci.med.cardiology på
Lørdag 21 juni 2003
Jai Maharaj http://www.mantra.com/jai Om Shanti
** Hvis du svarer på en Jai Maharaj innlegget, må du huske å klipp den opprinnelige meldingen i sin
helhet **
"Dr. Jai Maharaj" Information
Denne personen er spillet er å bruke utdaterte artikler for å tiltrekke folk til hans nettside, hvor han selger
synsk tjenester. Hva er mest morsomt er at mange av gruppene som hans meldinger
krysspostede eksisterer ikke. Han plager mange USENET grupper. Hans standard metode for å svare på en
angrep på troverdigheten hans er å hvile den opprinnelige artikkelen, eller å legge inn avsenders personlig kontakt
informasjon og truer med å rapportere senderen til sin ISP for spamming eller foreta trusler (det
svært definisjon av ironi).
Litt info re: Jai Maharaj.
mantra.com Mantra Corporation
Postboks 1919 Honolulu HI, 96792-6919 USA IP Address 206.126.0.13 [flex.com] Business Entity Navn:
MANTRA CORPORATION Record Type: Master navn for en Domestic Profit Corporation File Number:
82087 D1 Status: Aktiv Formål: Business Consulting, markedsføring, reklame og RELATERT
TJENESTER Sted Incorporated: Hawaii UNITED STATES Incorporation Date: 11/30/1990 Mailing
Adresse: Postboks 1919 Waianae Hawaii 96792-6919 USA Information Officer
Stevens, JAY R MILLER, Joan E
11/30/1990 Articles of Incorporation
Flex.com
11.31 .. 0 - 206.126.15.255
POBox 22481 Honolulu, HI 96823-2481 USA
IP Address 206.126.0.13
Administrativ kontakt: Wong, Delgory K. del@flex.com +1-808-539-3790 ISP Flexnet, Inc. Flex
Information Network 808.732.8849 HAWAII Email: postmaster@aloha.com Hawaii's First Public Access
Internet Provider IP Address: 199.201.240.1
hindu.org Himalayan Academy * 107 Kaholalele Road * Kapaa, HI 11111 USA IP Address 64.75.159.118
Boy, det er mye info der ute på denne fyren ... ganske mange domener ikke verdt å nevne her ...
Dette er interessant: http://members.tripod.com/sid_e_slicker/india10.html
http://www.mantra.com/holocaust http://mathquest.com/discuss/sci.math/a/m/387192/387198
Hans "virkelige" navn skal være Jay Stevens.
Det er en anti-Jay nyhetsgruppe også: nyheter: alt.flame.jay-Stevens Et medlem av "flammen Jay Stevens"
Gruppen "Jose Mariachi",) en selvutnevnt "lege"?) "Mariachi" nettsted kan være en annen
falske Cash Grab bemerkelsesverdig lik Stevens 'nettsted, mantra.com.
Her er en pen Jai OSS [lang, men interessant] http://www.geocities.com/drjosemariachi/jay_faq.html # bb
og en kort versjon her: http://www.vic.com/% 7Edbd/minifaqs/jai.maharaj.miniFAQ (http://www.vic.com/ ~ dbd / minifaqs / jai.maharaj.miniFAQ)
Han gjorde Kook av måneden for juni 1995 her: http://www.lart.com/auk/whiners.html
Har du noe å legge til? E-Mail djmsux@hotmail.com
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0