| | |
| | LinkBack | Trådverktøy | Search this Thread | Display Modes |
|
#1
| |||
| |||
Quotable Quotation "Pokker dersom markedsføringen ikke er den primære faktor bak de fleste amerikanske valg av medisiner. Og halve tiden, deres leger også. - "Richard Cavell" <richardcavell@mail.com> news-server.bigpond.net.au i sci.med.cardiology på Lørdag 21 juni 2003 Jai Maharaj http://www.mantra.com/jai Om Shanti |
|
#2
| |||
| |||
** Hvis du svarer på en Jai Maharaj innlegget, må du huske å klipp den opprinnelige meldingen i sin helhet ** "Dr. Jai Maharaj" Information Denne personen er spillet er å bruke utdaterte artikler for å tiltrekke folk til hans nettside, hvor han selger synsk tjenester. Hva er mest morsomt er at mange av gruppene som hans meldinger krysspostede eksisterer ikke. Han plager mange USENET grupper. Hans standard metode for å svare på en angrep på troverdigheten hans er å hvile den opprinnelige artikkelen, eller å legge inn avsenders personlig kontakt informasjon og truer med å rapportere senderen til sin ISP for spamming eller foreta trusler (det svært definisjon av ironi). Litt info re: Jai Maharaj. mantra.com Mantra Corporation Postboks 1919 Honolulu HI, 96792-6919 USA IP Address 206.126.0.13 [flex.com] Business Entity Navn: MANTRA CORPORATION Record Type: Master navn for en Domestic Profit Corporation File Number: 82087 D1 Status: Aktiv Formål: Business Consulting, markedsføring, reklame og RELATERT TJENESTER Sted Incorporated: Hawaii UNITED STATES Incorporation Date: 11/30/1990 Mailing Adresse: Postboks 1919 Waianae Hawaii 96792-6919 USA Information Officer Stevens, JAY R MILLER, Joan E 11/30/1990 Articles of Incorporation Flex.com 11.31 .. 0 - 206.126.15.255 POBox 22481 Honolulu, HI 96823-2481 USA IP Address 206.126.0.13 Administrativ kontakt: Wong, Delgory K. del@flex.com +1-808-539-3790 ISP Flexnet, Inc. Flex Information Network 808.732.8849 HAWAII Email: postmaster@aloha.com Hawaii's First Public Access Internet Provider IP Address: 199.201.240.1 hindu.org Himalayan Academy * 107 Kaholalele Road * Kapaa, HI 11111 USA IP Address 64.75.159.118 Boy, det er mye info der ute på denne fyren ... ganske mange domener ikke verdt å nevne her ... Dette er interessant: http://members.tripod.com/sid_e_slicker/india10.html http://www.mantra.com/holocaust http://mathquest.com/discuss/sci.math/a/m/387192/387198 Hans "virkelige" navn skal være Jay Stevens. Det er en anti-Jay nyhetsgruppe også: nyheter: alt.flame.jay-Stevens Et medlem av "flammen Jay Stevens" Gruppen "Jose Mariachi",) en selvutnevnt "lege"?) "Mariachi" nettsted kan være en annen falske Cash Grab bemerkelsesverdig lik Stevens 'nettsted, mantra.com. Her er en pen Jai OSS [lang, men interessant] http://www.geocities.com/drjosemariachi/jay_faq.html # bb og en kortversjon her: http://www.vic.com/% 7Edbd/minifaqs/jai.maharaj.miniFAQ Han gjorde Kook av måneden for juni 1995 her: http://www.lart.com/auk/whiners.html Har du noe å legge til? E-Mail djmsux@hotmail.com |
| Bokmerker |
| Trådverktøy | Search this Thread |
| Display Modes | |
| |
Alle klokkeslett er GMT -4. Klokken er 03:55.
Powered by: vBulletin Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Friendly nettadresser ved vBSEO 3.3.0
Copyright © 2001 - 2009 cyclingforums.com
Powered by: vBulletin Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Friendly nettadresser ved vBSEO 3.3.0
Copyright © 2001 - 2009 cyclingforums.com









Linear Mode

















