PDA

7-10 SPD zgodności / konwersja

View Full Version: 7-10 SPD zgodności / konwersja

texjn

cześć
Mam ai mają Bridgestone 450 myślałem nad zmiana prędkości do 10 z 7 prędkości wszelkie zrobić jeden to i może mi Pani powiedzieć, jak stwierdzić, czy to będzie działać. Dziękuję za pomoc

CyclingPT

cześć
Mam ai mają Bridgestone 450 myślałem nad zmiana prędkości do 10 z 7 prędkości wszelkie zrobić jeden to i może mi Pani powiedzieć, jak stwierdzić, czy to będzie działać. Dziękuję za helpI przekonanie, że musisz sprawdzić rozstaw osi tylnej w celu ustalenia, czy hub 10 prędkości nie zmieściły się w porzucania lub jeśli musisz tyłu wygięty trójkąt pasują koła, które mogą powodować problemy z zbieżność.

Boudreaux

Uważam, że trzeba by sprawdzić rozstaw osi tylnej w celu ustalenia, czy hub 10 prędkości nie zmieściły się w porzucania lub jeśli musisz tyłu wygięty trójkąt pasują koła, które mogą powodować problemy z alignment.Oh koła proszę .. .. It's stalowej ramie i zakładając, że już 126, 120 można było po prostu wpadł w ręce rozprowadzania i zmiany.

Boudreaux

cześć
Mam ai mają Bridgestone 450 myślałem nad zmiana prędkości do 10 z 7 prędkości wszelkie zrobić jeden to i może mi Pani powiedzieć, jak stwierdzić, czy to będzie działać. Dziękuję za helpIt'll pracy fine.All musisz zrobić, to wydać dość money.Throw od wszystkiego, ale rama widelec, wynikają bar i przednie koło, jeśli nie masz nic niedopasowanie ... nie będę marnował czas.

walterptiv

Właśnie niedawno zmienił mój 5 koncentrator prędkości do 10 prędkości (Campagnolo) na moim mid-80's Trek. Zmieniłem tylnego koła i piasty (wzrósł z 126 do 130 bez problemu), położony na 10-speed derauiller tyłu i 10 łańcucha prędkości. Nadal używam starego tarcia downtube dźwigni zmiany, przed derailler (no nie może oznaczać to słowo:)), a przed chainring / korby / etc. Zajęło mi trochę czasu na przesunięcie w prawo, jak nie mam się przesunąć dźwignię w miarę ale pracował grzywny za kilkaset kilometrów do tej pory. I nie próbować dostać oryginał 5 prędkości tylne derauillur do pracy, ponieważ nie wydaje się być w stanie wyczyścić wszystkie 10 kół zębatych na tylnym kasety.

Powodzenia.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations supported by vBET Translator 3.3.1