INSYNC 158 zawieszenie widelec pytanie ...
View Full Version: INSYNC 158 zawieszenie widelec pytanie ...
"INSYNC 158 zawieszenie 45 mm widelec z podróży"
Patrzę na zakup rowerów z widelcem, może to być dostosowane do podróży i wagę?
Jeśli tak, to jak?
Czy istnieją witryny internetowe producentów? Schematy?
Każda pomoc jest mile widziana.
dont be stupid. kupić rower z Manitou, Marzocchi, lub widelec RockShox. Jeśli youre biednych jak ja kupisz **** tiest rower z RST, jak theyre lepiej niż nsyncs. Upewnij się, że masz taki, który pasuje jednak. I dont rzeczywiście niewiele wie na ten temat, ale czytałem dużo na ten temat. Jeśli można zebrać aż 400 buy wahoo Gary Fisher - stosunkowo niski podzespołów, ale naprawdę miło jazdy, wygodne geometrii Genesis, a widelec thats dość tani, ale czuje się miło.
Dzięki za odpowiedź, to dobra rada: Jeśli youre biednych jak ja kupisz **** tiest rower z RST, jak theyre lepiej niż nsyncs. Upewnij się, że masz taki, który pasuje jednak.
Rower przyszedł wczoraj. Ma RST, ładne i miękkie, just what I needed, podróż jest niewiele dłuższy, ale raz w siodle thats OK. Przyszło z ogromnym rozkładana arkuszy w 5 językach, że niczego nie można regulować. ;)
To jest poziom wejścia (około 400 dolarów amerykańskich) Trekking rower Felt (Trevisa), kupił za zakupy zimą i dojazdy do puli. Dzisiaj wystąpią przewoźnika, w przyszłym tygodniu jego zderzaki zima ... Kupiłem ładne Michelin Panniers ..
Dzięki za odpowiedź, to dobra rada:
Rower przyszedł wczoraj. Ma RST, ładne i miękkie, just what I needed, podróż jest niewiele dłuższy, ale raz w siodle thats OK. Przyszło z ogromnym rozkładana arkuszy w 5 językach, że niczego nie można regulować. ;)
To jest poziom wejścia (około 400 dolarów amerykańskich) Trekking rower Felt (Trevisa), kupił za zakupy zimą i dojazdy do puli. Dzisiaj wystąpią przewoźnika, w przyszłym tygodniu jego zderzaki zima ... Kupiłem ładne Michelin Panniers ..
Good for you, że nie przyszedł z Insync te są CRAP: eek: kopalni przyszedł z jedną z tych, nie wiem modelu, ale to trwało około 6 miesięcy, potem kupiłem Marzocchi w comp MX / ETA wielki widelec, to jest około lat i zrobił nic, by to, że posiada ciśnienie przez długi czas i rzadko w nie do wprowadzenia powietrza do niego. Chciałem trwałość i wytrzymałość jako główny element nie dbałem o masę i Marzocchi polecił nad Rock Shox i Manitou. Przyjaciel miał kilka RSTS i nie ma nic, ale dobre rzeczy do powiedzenia na ten temat. On nie ciężkie i masy 200lbs: rolleyes:.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0