Raceline drogi rowery
View Full Version: Raceline drogi rowery
Cześć,
Patrząc na zakup poziom wejścia rowerów drogowych w celu uzupełnienia moich rowerów górskich. Każdy ma żadnych opinii
na markę Raceline rowerów, szczególnie pod względem jakości i trwałości. Szczególnie
zainteresowanych w modelu Performance, która wydaje w miarę dobrze wyposażone za pieniądze. Jakiekolwiek opinie
greatly appreciated.
Zauważyłem również, że Freedomachine sprzedaje Karkonosze OCR2 do 1250 dolar. Wszelkie opinie na temat tego roweru?
Dzięki,
Sasha
Sasha Nackovski <snackov@alphalink.com.au> napisał: Hi Sasha,
Moje ograniczone doświadczenie Racelines jest to, że to tylko ok ...
Look at Meridas i rowery specjalistyczne ....
Very good value for money ...
> Hi,
>
> Patrząc na zakup poziomie wjazdu rowerów na drodze do uzupełnienia rower górski. Anyone have any
> Opinie na temat marki Raceline rowerów, szczególnie pod względem jakości i trwałości.
> Szczególnie interesuje model o osiągach, które wydaje się dość dobrze wyposażone za pieniądze.
> Wszelkie opinie bardzo mile widziane.
>
> Zauważyłem również, że Freedomachine sprzedaje Karkonosze OCR2 do 1250 dolar. Wszelkie opinie na temat tego roweru?
>
> Thanks,
>
> Sasha
--
Andrew Morris Big Bang Theory: amorris@iname.com Tel: +61401140797 Na początku nie było
nic ... UIN: 314454 ... który eksplodował
GIANT OCR2 jest OK, ale OCR1 ma węgla widelec i pełny 105 gruppo który jest tak dużo lepszą ofertę i Ty
powinny być w stanie uzyskać w tym celu w 1600 $. Jeśli budżet potrafi rozciągnąć go TCR2 to wygląda świetnie
rowerów w tym roku i pierwsze spojrzenia przechodzi do rowerów o wiele droższe. Nie sprzedawać Merida lub Raceline,
ale Merida to globalna marka, bardzo duża w Europie, Raceline są rozprowadzane lokalnie marki poprzez
Apollo. Merida ma nieco więcej rozgłosu Racing & jazzy lakieru, ale kij z ramą aluminiową
wersjach. Steve
someone@somewhere.com napisał:
> Sasha Nackovski <snackov@alphalink.com.au> napisał: Hi Sasha,
>
> Moje ograniczone doświadczenie Racelines jest to, że to tylko ok ...
>
> Look at Meridas i rowery specjalistyczne ....
>
>
> Very good value for money ...
>
>
>> Hi,
>>
>> Patrząc na zakup poziomie wjazdu rowerów na drodze do uzupełnienia rower górski. Anyone have any
>> opinie na temat marki Raceline rowerów, szczególnie pod względem jakości i trwałości.
>> Szczególnie interesuje model o osiągach, które wydaje się dość dobrze wyposażone za pieniądze.
>> Wszelkie opinie bardzo mile widziane.
>>
>> Zauważyłem również, że Freedomachine sprzedaje Karkonosze OCR2 do 1250 dolar. Wszelkie opinie na temat tego roweru?
>>
>> Thanks,
>>
>> Sasha
Hi Steve,
w odniesieniu do Meridy, słyszałeś coś dobrego, złe lub obojętne na temat ich
"Magnez" serii? Patrzyłem na 105 Magnez ...
Ponadto na Giants, co $ $ 's my spodziewa się zapłacić za TCR2? "Ideal" <ideal@iinet.net.au>
napisał w wiadomości news: 3ECE42B6.7080309 @ iinet.net.au ...
> Karkonosze OCR2 jest OK, ale OCR1 ma węgla widelec i pełny 105 gruppo który jest tak dużo lepszą ofertę i Ty
> Powinien być w stanie uzyskać w tym celu w 1600 $. Jeśli budżet potrafi rozciągnąć go TCR2 to wygląda świetnie
> Rower w tym roku i pierwsze spojrzenia przechodzi do rowerów o wiele droższe. Nie sprzedawać lub Merida
> Raceline, ale Merida to globalna marka, bardzo duża w Europie, Raceline są rozprowadzane lokalnie
> Marki przez Apollo. Merida ma nieco więcej rozgłosu Racing & jazzy lakieru, ale trzymać się ich
> Wersje ramie aluminiowej. Steve
>
>
> Someone@somewhere.com napisał:
>> Sasha Nackovski <snackov@alphalink.com.au> napisał: Hi Sasha,
>>
>> My ograniczone doświadczenie Racelines jest to, że to tylko ok ...
>>
>> Look at Meridas i rowery specjalistyczne ....
>>
>>
>> Very good value for money ...
>>
>>
>>> Hi,
>>>
>>> Patrząc na zakup poziomie wjazdu rowerów na drodze do uzupełnienia rower górski. Anyone have any
>>> Opinie na temat marki Raceline rowerów, szczególnie pod względem jakości i trwałości.
>>> Szczególnie interesuje model o osiągach, które wydaje się dość dobrze przystosowane do
>>> Pieniądze. Wszelkie opinie bardzo mile widziane.
>>>
>>> Zauważyłem również, że Freedomachine sprzedaje Karkonosze OCR2 do 1250 dolar. Wszelkie opinie na temat tego roweru?
>>>
>>> Thanks,
>>>
>>> Sasha
>>
Cześć,
Wydaje Ogólny wniosek jest taki, że rowery Raceline nie są złe, ale nie genialny albo. Myślę, że
może trzymać z bardziej renomowanych marek.
Steve, można wspomnieć, że powinienem być w stanie uzyskać Karkonosze OCR1 na mocy 1600 dolarów. Dokąd? Najwięcej
sklepy wydają się ich sprzedaż blisko RRP z 1899 dolar. Zgodziłbym się, że OCR1 wydaje się być
bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
Gdyby spojrzeć na OCR2 w sklepie inny dzień, nie było to, że pod wrażeniem jakości
ramka. Spawanie wydawała się być nieco zaniedbany w miejscach. Mimo to, w 1250 dolar prawdopodobnie nadal nie jest jej źle
Stosunek jakości do ceny.
Mogę wiele na Avanti Vivace (carbon widelec, Tiagra / Sora elementów, Mavics itp.). Szkoda
o brzydki system farb. Czy ktoś mi doświadczeń z tym rowerze?
Dziękujemy wszystkim, którzy odpowiedzieli.
Sasha
On Fri, 23 maj 2003 23:48:06 +0800, IDEAL <ideal@iinet.net.au> napisał:
> Karkonosze OCR2 jest OK, ale OCR1 ma węgla widelec i pełny 105 gruppo który jest tak dużo lepszą ofertę i Ty
> powinien być w stanie uzyskać w tym celu w 1600 $. Jeśli budżet potrafi rozciągnąć go TCR2 to wygląda świetnie
> rower w tym roku i pierwsze spojrzenia przechodzi do rowerów o wiele droższe. Nie sprzedawać lub Merida
> Raceline, ale Merida to globalna marka, bardzo duża w Europie, Raceline są rozprowadzane lokalnie
> marki przez Apollo. Merida ma nieco więcej rozgłosu Racing & jazzy lakieru, ale trzymać się ich
> Wersje ramie aluminiowej. Steve
>
>
> someone@somewhere.com napisał:
>> Sasha Nackovski <snackov@alphalink.com.au> napisał: Hi Sasha,
>>
>> My ograniczone doświadczenie Racelines jest to, że to tylko ok ...
>>
>> Look at Meridas i rowery specjalistyczne ....
>>
>>
>> Very good value for money ...
>>
>>
>>> Hi,
>>>
>>> Patrząc na zakup poziomie wjazdu rowerów na drodze do uzupełnienia rower górski. Anyone have any
>>> opinie na temat marki Raceline rowerów, szczególnie pod względem jakości i trwałości.
>>> Szczególnie interesuje model o osiągach, które wydaje się dość dobrze przystosowane do
>>> pieniądze. Wszelkie opinie bardzo mile widziane.
>>>
>>> Zauważyłem również, że Freedomachine sprzedaje Karkonosze OCR2 do 1250 dolar. Wszelkie opinie na temat tego roweru?
>>>
>>> Thanks,
>>>
>>> Sasha
>>
>
OCR 2 rama jest dokładnie taka sama jak OCR1 i OCR3.
Wiwaty
John
Sasha Nackovski napisał:
>
> Hi,
>
> Seems Ogólny wniosek jest taki, że rowery Raceline nie są złe, ale nie genialny albo. Myślę, że
> I może trzymać z bardziej renomowanych marek.
>
> Steve, można wspomnieć, że powinienem być w stanie uzyskać Karkonosze OCR1 na mocy 1600 dolarów. Dokąd?
> Większość sklepów wydają się ich sprzedaż blisko RRP z 1899 dolar. Zgodziłbym się, że OCR1 wydaje się
> Być bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
>
> Gdyby spojrzeć na OCR2 w sklepie inny dzień, nie wszystko pod wrażeniem jakości
> Ramki. Spawanie wydawała się być nieco zaniedbany w miejscach. Mimo to, w 1250 dolar prawdopodobnie nadal nie jest jej
> Bad value for money.
>
> Czy mogę dostać dobrą ofertę na Avanti Vivace (carbon widelec, Tiagra / Sora elementów, Mavics itp.). Też
> Złego brzydki system farb. Czy ktoś mi doświadczeń z tym rowerze?
>
> Dziękuję wszystkim, którzy odpowiedzieli.
>
> Sasha
>
> On Fri, 23 maj 2003 23:48:06 +0800, IDEAL <ideal@iinet.net.au> napisał:
>
>> Karkonosze OCR2 jest OK, ale OCR1 ma węgla widelec i pełny 105 gruppo który jest tak dużo lepszą ofertę i
>> Powinien być w stanie uzyskać w tym celu w 1600 $. Jeśli budżet potrafi rozciągnąć go TCR2 jest wielki
>> Patrząc na rowerze w tym roku i pierwsze spojrzenia przechodzi do rowerów o wiele droższe. Nie sprzedawać Merida
>> Albo Raceline, ale Merida to globalna marka, bardzo duża w Europie, Raceline są lokalnie
>> Dystrybucji marki przez Apollo. Merida ma nieco więcej rozgłosu Racing & jazzy lakieru, ale trzymać się
>> Ich wersje z aluminiową ramą. Steve
>>
>>
>> Someone@somewhere.com napisał:
>>> Sasha Nackovski <snackov@alphalink.com.au> napisał: Hi Sasha,
>>>
>>> Moje ograniczone doświadczenie Racelines jest to, że to tylko ok ...
>>>
>>> Look at Meridas i rowery specjalistyczne ....
>>>
>>>
>>> Very good value for money ...
>>>
>>>
>>>> Hi,
>>>>
>>>> Patrząc na zakup poziomie wjazdu rowerów na drodze do uzupełnienia rower górski. Anyone have any
>>>> Opinie na temat marki Raceline rowerów, szczególnie pod względem jakości i trwałości.
>>>> Szczególnie interesuje model o osiągach, które wydaje się dość dobrze przystosowane do
>>>> Pieniądze. Wszelkie opinie bardzo mile widziane.
>>>>
>>>> Zauważyłem również, że Freedomachine sprzedaje Karkonosze OCR2 do 1250 dolar. Wszelkie opinie na temat tego roweru?
>>>>
>>>> Thanks,
>>>>
>>>> Sasha
>>>
>>>
Originally posted by Sasha Nackovski
Cześć,
Patrząc na zakup poziom wejścia rowerów drogowych w celu uzupełnienia moich rowerów górskich. Każdy ma żadnych opinii
na markę Raceline rowerów, szczególnie pod względem jakości i trwałości. Szczególnie
zainteresowanych w modelu Performance, która wydaje w miarę dobrze wyposażone za pieniądze. Jakiekolwiek opinie
greatly appreciated.
Zauważyłem również, że Freedomachine sprzedaje Karkonosze OCR2 do 1250 dolar. Wszelkie opinie na temat tego roweru?
Dzięki,
Sasha
Hi Sasha,
Byłem przez te problemy się nie tak dawno i sugeruję, że masz trochę czasu na badania w wielu rowerach, jak możesz. Giant jest OK, ale spróbuj przejść do co najmniej 105 biegowymi Shimano niż poziom Tiagra. Zachęcam do zapoznania się z Merida Road 904. Są to wspaniały rower. Pełna Shimano 105 biegowe, sub 10 kg wagi, widelce węgla i zestaw silnych koła Ritchey. Przy około 1800 dolarów może kosztować nieco więcej niż Karkonosze, ale moim zdaniem, jest to znacznie lepsze rowerów z wyższej geometrii ramy.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0