PDA

Vittoria, Continental, Michelin, Air-B? HELP PLEASE!

View Full Version: Vittoria, Continental, Michelin, Air-B? HELP PLEASE!

Fred Moody

Hi Everyone,

Jestem od dawna butylo Rider (obecnie Nashbar 700 X 18-25), który jest trudno myśleć o podejmowaniu
Skocz do jednej lub lateks lateks / butylu
wymieszać. Główny powód: Komfort (bóle pleców, drętwienie ręki), jakość jazdy (jedwabiście gładkie proszę).

Jestem głównie rekreacyjne jeździec, który może być Przymilnie w tri co jakiś czas. Najczęściej są przejażdżki
od 20 do 60 mil z mojej bazy pętli jest około 35 i wieku okolicznościowych. Średnia prędkość
około 15-16 na my ride bazy. Jestem na ogół więcej niż pokrętła Tłuczek, choć lubię spadać
Młotek czasami i naprawdę latać (zwłaszcza zjazd;)). Jestem 5'11, 185, jeżeli sprawy w
uwagę.

Jestem bardzo nowym różnych zaawansowanych materiałów, plusy i minusy każdej z nich, dlaczego / kiedy mieszać je (jeśli
ever), itp. I'd really appreciate any myśli Musicie się na następujących Makes / Models i dlaczego
Może Wolę jednego do drugiego (koszt bok):

-Vittoria (lateks), Continental (lateks) Michelin (lateks)-Air-B (latex / butylo mix)

Proszę nie obrażaj mnie za to, że jeden z tych facetów z 10,95 dolarów spalania dziurę w kieszeni. Wiem
Jestem na szczęście sytuacji, a ja doceniam konstruktywne myśli.

Best and thanks in advance, Fred
PS - uprzejmie prosimy o e-mail do mnie myśli fredmoody@hotmail.com

John Forrest Aby

"Fred Moody" <fredmoody@hotmail.com> napisał w
> [Pytanie rur lub opon ucięte]

Proszę pytać w rec.bicycles.tech, która jest bardziej odpowiednia grupa na Twoje pytanie.

Dzięki,

JT

--
Uwaga: adres zwrotny jest munged

Http://www.jt10000.com wizyty (http://www.jt10000.com/)

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations delivered by vBET 3.2.2