PDA

Transmisji telewizyjnych z Dauphine Libere

View Full Version: Transmisji telewizyjnych z Dauphine Libere

Morten

Cześć!

Czy ktoś wie czy są jakieś stacje telewizyjne, które przekazują z Dauphine Libere?

Thanks in advance

Morten

Malte LEWAN Nee

news.itd.umich.edu <jrodgers@umicx.edx> napisał:
> "Morten" <morten_skovgaard@hotmail.com> napisał w wiadomości
> News: d3084d7f.0306060013.5c413aa4 @ posting.google.com ...
>> Czy ktoś wie czy są jakieś stacje telewizyjne, które przekazują z Dauphine Libere?
>
> 2003 Dauphine Libere OLN: czwartek, 26 czerwca at 8pm ET / PT

Nie wiem co OLN, ale 26 czerwca nie jest dokładnie jutro.

I'd really like Dauphiné oglądać w telewizji w tym roku (chociaż ja nie jestem pod wrażeniem tej dziedzinie
- Tylko Armstrong wśród głównych stron wycieczkę, ok Hamilton jest tam zbyt). To zaczyna się jutro i
Chcę podążać nią cały tydzień.

http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id\u003ddefault

--
«Wann i de Schwitz s redet Volk strony d Politikär ruhig SII.»

Davide Tosi

mlneelsen-supprimer@europe.com (Malte LEWAN Neelsen) napisał:

> news.itd.umich.edu <jrodgers@umicx.edx> napisał:
>> "Morten" <morten_skovgaard@hotmail.com> napisał w wiadomości
> News: d3084d7f.0306060013.5c413aa4 @ posting.google.com ...
>>> Czy ktoś wie czy są jakieś stacje telewizyjne, które przekazują z Dauphine Libere?
>>
>> 2003 Dauphine Libere OLN: czwartek, 26 czerwca at 8pm ET / PT
>
> Nie wiem co OLN, ale 26 czerwca nie jest dokładnie jutro.

OLN jest amerykańska sieć, może myślał, że jesteś american jak on

> I'd really like Dauphiné oglądać w telewizji w tym roku (chociaż ja nie jestem pod wrażeniem tej dziedzinie
> - Tylko Armstrong wśród głównych stron wycieczkę, ok Hamilton jest tam zbyt). To zaczyna się jutro i
> Chciałbym podążać nią cały tydzień.
>
> http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id\u003ddefault

Nie wiem, w tym roku, ale w zeszłym roku w telewizji France 2 tylko duża scena górskich, które miały
miejsce w sobotę. Pozostałe dni nie było nawet motocameras po wyścigu. Bardzo źle
2.HC poziomie wyścigu.

Myślę, że i tak najlepiej jest sprawdzić na stronie internetowej francuskiej telewizji publicznej (Francja 2
i France 3)

Malte LEWAN Nee

Davide Tosi <davide.tosi@comune.re.it> napisał:
> Mlneelsen-supprimer@europe.com (Malte LEWAN Neelsen) napisał:
>> I'd really like Dauphiné oglądać w telewizji w tym roku (chociaż ja nie jestem pod wrażeniem
>> Pola - tylko Armstrong wśród głównych stron wycieczkę, ok Hamilton jest tam zbyt). Zaczyna się
>> Jutro i chcę podążać nią cały tydzień.
>>
>> Http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id\u003ddefault
>
> Nie wiem, w tym roku, ale w zeszłym roku w telewizji France 2 tylko duża scena górskich, które miały
> Miejsce w sobotę. Pozostałe dni nie było nawet motocameras po wyścigu. Pretty bad
> Dla 2.HC poziomie wyścigu.

Rzeczywiście źle. W tym roku nie znajdę każdym etapie, który kończy się szczyt góry. Są to etapy, które
mają szczytów na krótko przed końcem though. Jest to wycieczka dla zjazdowe.

> Myślę, że i tak najlepiej jest sprawdzić na stronie internetowej francuskiej telewizji publicznej (France 2 i
> Francja 3)

Można uzyskać pełne wyniki i analizy www.cyclingnews.com, ale jeśli nie będzie pliki wideo
na tych francuskich stron internetowych, to byłoby ciekawe.

Tour de Suisse i Tour Katalonii w przyszłym tygodniu będzie również wielkie do naśladowania. Jestem głodny pro
rowerowych w tej chwili. Gdzie będzie mój ulubiony Simoni rozgrzewania się (jeśli w dowolnym miejscu)?

--
«Wann i de Schwitz s redet Volk strony d Politikär ruhig SII.»

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish