Salanson umiera na niewydolność serca
View Full Version: Salanson umiera na niewydolność serca
Francuski kolarz zmarł na niewydolność serca, lekarz mówi
6 czerwca 2003DRESDEN, Niemcy (AP) - obiecujący francuski kolarz znaleziony martwy w swoim pokoju hotelu
kolega zmarł na niewydolność serca, lekarze powiedział w piątek. Fabrice Salanson został znaleziony martwy przy swoim
łóżko hotelowe we wtorek. Był przygotowania do podróży z Niemiec, który rozpoczął się tego samego dnia.
Dr Jan Dressler z University of Dresden Medical Institute powiedział 23-letni jeźdźca
śmierci był prawdopodobnie spowodowany przez jego powiększenie serca i naczyń wieńcowych nie pompa
mało krwi.
`` Według tego, co odkryliśmy dotychczas, francuskie kolarstwo zawodowe Fabrice Salanson zmarł
naturalnej śmierci''Dressler powiedział. Żadnych narkotyków i niedozwolonych substancji wykryto w organizmie, powiat
adwokat Juergen Schaer powiedział w piątek. Salanson, którzy zwrócili się pro w 2000 r. i był uważany za jednego z jego
Kraj największych talentów na rowerze, został uznany przez współlokatora Sebastien Chavel.
> Dr Jan Dressler z University of Dresden Medical Institute powiedział 23-letni jeździec śmierci
> Prawdopodobnie spowodowane przez jego serce i rozszerzenie naczyń wieńcowych nie wystarczy pompy
> Krwi.
>
To nie ma sensu dla mnie ... może wyścigu rowerów na profesjonalnym poziomie, ale jego serce
nie ma wystarczająco dużo rezerw, aby utrzymać go przy życiu w czasie snu??
I don't buy it.
Milwaukee jw
J999w <j999w@aol.com> napisał:
>> Dr Jan Dressler z University of Dresden Medical Institute powiedział 23-letni jeździec śmierci
>> Prawdopodobnie spowodowane przez jego serce i rozszerzenie naczyń wieńcowych nie wystarczy pompy
>> Krwi.
>>
> To nie ma sensu dla mnie ... może wyścigu rowerów na profesjonalnym poziomie, ale jego serce
> Nie ma wystarczającej ilości rezerw, aby utrzymać go przy życiu w czasie snu??
Powiększenie serca jest zwykle wynikiem niewydolnością oddechową. Mógł umrzeć w każdej chwili. On
tylko zdecydował się przejść spokojnie we śnie (nie krzycząc jak pasażerów w samochodzie)
> I don't buy it.
śmierć jest za darmo, zawsze tak było. ostatnio słyszałem, że jest łatwo dostępna dla wszystkich.
> Milwaukee jw
"J999w" <j999w@aol.com> napisał w wiadomości news: 20030606183623.17667.00000081 @ mb-m23.aol.com ...
>> Dr Jan Dressler z University of Dresden Medical Institute
powiedział
>> 23-letni jeździec śmierci był prawdopodobnie spowodowany przez serce
rozszerzenia i
>> Naczyń wieńcowych nie pompa mało krwi.
>>
>
> To nie ma sensu dla mnie ... może wyścigu rowerów na
zawodowych
> Poziomie, ale jego serce nie ma wystarczającej ilości rezerw, aby utrzymać go przy życiu
podczas gdy
> Sleeping??
>
> I don't buy it.
Nie musisz niczego kupować. Istnieje prawdopodobieństwo, że ten facet awansowała do zbyt szybko. Jego
mięśnie i płuca rosły szybciej niż jego system sercowo. Mogło być genetyczne problem, ale bardziej
może po prostu staramy się zbyt dobrze zbyt szybko.
Zastanawiam się jak długo to on był Racing pro poziom i najlepsze amatorskie.
"J999w" <j999w@aol.com> napisał w wiadomości news: 20030606183623.17667.00000081 @ mb-m23.aol.com ...
>> Dr Jan Dressler z University of Dresden Medical Institute powiedział 23-letni jeźdźca
>> Śmierci było prawdopodobnie spowodowane przez jego serce rozszerzenia i
>> Naczyń wieńcowych nie pompa mało krwi.
>>
>
> To nie ma sensu dla mnie ... może wyścigu rowerów na
zawodowych
> Poziomie, ale jego serce nie ma wystarczającej ilości rezerw, aby utrzymać go przy życiu w czasie snu??
>
> I don't buy it.
Nagła śmierć sercowa w elitarnych sportowców wytrzymałościowych jest rzeczywiście dobrze znane (choć na szczęście rzadko)
zdarzenia. Czy MEDLINE wyszukiwania.
Jedną z kwestii jest to, że elita sportowców wytrzymałościowych mają takie duże zmiany w morfologii serca normalna
standardów kontroli chorych get screwed up. Wzór EKG, że w tobie lub mnie nie ruszyła
migające światła i alarmy są często (ale niestety, widocznie nie zawsze) nieszkodliwe elity sportowca.
"Dr Jan Dressler z University of Dresden Medical Institute powiedział 23-letni jeździec śmierci
był prawdopodobnie spowodowany przez jego powiększenie serca i naczyń wieńcowych nie pompa mało krwi.
Brzmi to jak to, co opisuje jest kardiomiopatia przerostowa również called idiopathic hypertrophic
subaortic zwężeniem (IHSS). Jest to stan, w którym zagęszcza mięśnia sercowego tuż poniżej
otwarcia zastawki aortalnej. Ten zagęszczony obszar zawęża efektywne pole zastawki aortalnej i
powoduje zwężenie lub zwężenia, w przepływie krwi. Nie zawsze jest spadek ciśnienia po
zwężenie przepływu. Od momentu otwarcia w tętnicach wieńcowych są tylko przeszłości tej zastawki aortalnej
może zmniejszyć ciśnienia perfuzji (różnica ciśnienia w tętnicach wieńcowych) oraz
spadek przepływu wieńcowego krwi. Stan ten może być gorzej z Athletic Training dlatego, że
powoduje więcej pogrubienie ścian serca, ale jest coś, czego rodzą się z nie
coś, co można uzyskać ze szkoleń. Pacjenci mogą być bez objawów dopóki nie nagłe
zgonu sercowego, prawdopodobnie wskutek komorowych zaburzeń rytmu serca. Jedyną rzeczą, która nie pasuje to, że gdy
osób z tym zaburzeniem mają nagłego zgonu sercowego jest zwykle po krótkim epizodzie
wykonywania, a nie we śnie jak Salanson.
--
Mike Murray
Ja też nie kupić, ale jest w medycynie i przy założeniu braku faulowanie lub nielegalnego wykorzystania
narkotyków, jest tu moim zdaniem .............. Dying w jeden sen z "braku ciepła" w osobę, która nie jest
na wadze, fizycznie w kształcie i prawdopodobnie miał serca noclegowych 40bpm lub mniej rzadkie
chyba catestrophic zdarzenie nastąpiło. Pozostaje tylko 2 możliwości. Nie mogło być
zaburzenia równowagi elektrolitowej, który spowodował arrythmia lub miał skrzep krwi, które nastąpiło spontanicznie
w dużych tętnic wieńcowych. Później może się zdarzyć każdemu, w każdej chwili i to dlatego, że
aspiryna dziecka dzień jest tak ważnym dla wszystkich osób dorosłych do podjęcia. Była to mało prawdopodobne, chyba że jego dieta i
płynów był redically zmienionej formie wcześniejszego przygotowania wyścigu. Albo scenariusz byłby możliwy do
wykluczyć, na podstawie sekcji zwłok. Soemthing nie jest koszerne dziekan ............................
Wydaje się, że nie z "katastrofalnym" tracą ciśnienia krwi. Zgodnie z obciążenia pracą ciśnienie krwi
ok, ponieważ serca zależy. jak corallary podczas snu tętno spada do niskiego wyniku
w wypadku BP i śmierci .....
>> Powiększenie serca jest zwykle wynikiem niewydolnością oddechową. Mógł umrzeć w każdej chwili. On
>> tylko zdecydował się przejść spokojnie we śnie (nie krzycząc jak pasażerów w samochodzie)
>>
>
>
> Trzymaj telefon.
>
> Niewydolnością oddechową? Powtarzam, że jeśli jesteś w stanie pedał roweru na 50kph, jak pan _suddenly_
> Nie posiadają wystarczających dostaw tlenu do potrzeb serca. Skurcz tętnicy wieńcowej, być może, ale
> Nie o to "MD" zgłosiło.
>
> Zgadzam się, że jego serce prawdopodobnie rozszerzonej, ale samo w sobie nie powoduje go przestali bić.
> Oczywiście, jeśli serce było, że "chore", nie nieregularnych uderzeń serca wykrywa się jego wyboru
> UPS? (nie Francja ma najbardziej restrykcyjne kontrole lekarskie w zawodzie?). Jeśli to
> "Czysto zastoinowej niewydolności serca", jak twierdzi ... nie miał żadnych objawów skrócenie
> Oddech, ból w klatce piersiowej, obrzęk kostek (objawy niewydolności serca)?
>
> Jeśli to był mój członek rodziny, chcę patrzeć na drugą opinię.
>
> FWIW.
>
> Milwaukee jw
Zgadzam się z możliwością IHSS, jednak myślę, że wszyscy powinni krok wstecz i zdać sobie sprawę jesteśmy
czytanie gazecie z interpretacją laika. Staramy się czytać w to. Mam
Współpracował z Europejskiego rowerzystów i miał dokumentację medyczną wysłany, a wszystkie terminy różni
nieco od amerykańskiej wersji. Termin "niewydolność serca" oznacza różne rzeczy. Najczęściej jest
przewlekłą chorobą, która może być spowodowane przez wiele przyczyn (np. kardiomiopatii uszkodzenia
zawał serca, nadciśnienie długo stojącej). Osoby w niewydolności serca mogą być podatne na śmiertelne
zaburzenia rytmu serca (co było najprawdopodobniej to rowerzyści przyczyną śmierci). To jest możliwe, aby mieć łagodny
kardiomiopatii, która powoduje poważne arrhthmia. To może wystąpić zaburzenia rytmu serca podczas wysiłku i co
reszta. Jest także możliwość kardiomiopatia i nadal wykonuje się dynamicznie. Wielu z Was może
Pamiętam ex USPS / jeździec Lotto Stive Vermaut który przeszedł na emeryturę w tym roku po diagnozę
poważne zaburzenia rytmu serca (prawdopodobnie z łagodnym kardiomiopatia i / lub uszkodzenia jego mięśnia sercowego z
poprzedni choroby). Był wykonujących bardzo dobrze (myślę, top 30 w TDF) i pracowała z
Przypadku Stive nic tu th stwierdza, narkotyki nie były problemem. Na szczęście, arytmia Stive było
wcześnie wykryty i etc leków pozwoli mu żyć zdrowo, choć bez konkurencji
na rowerze. Nawiasem mówiąc, ja też thimk komentarz na temat badań przesiewowych sportowców francuski nie jest off-base.
Nico Matana miał bardzo łagodne zaburzenia rytmu serca w czasie kontroli kilka lat temu i nie był
dopuszczone do jazdy ponownie dopiero (po wizycie w USA do dalszych badań) udowodniono, że ten
nieprawidłowości było łagodne. Jeśli cokolwiek przed physicals sezonu były bardzo rygorystyczne.
Wreszcie, nie Salanson jazdy TDF w ciągu ostatnich kilku lat? Jeśli się nie mylę, to
wykonać badanie ultrasonograficzne serca wszystkich przystawek. Znaczne kardiomiopatia mógłby wykazała
na ten test, jeśli zostało wykonane poprawnie. Jednak hypertophy i sportowe serce może czasami
kardiomiopatia maski. "Mike Murray <mike.murray@obra.org> napisał w wiadomości
news: YfEa.864519% $ OV.812187 @ rwcrnsc54 ...
> "Dr Jan Dressler z University of Dresden Medical Institute powiedział 23-letni jeźdźca
> Śmierci było prawdopodobnie spowodowane przez jego serce rozszerzenia i
> Naczyń wieńcowych nie pompa mało krwi.
>
> Dźwięki jak to, co opisuje jest kardiomiopatia przerostowa także
zadzwonił
> Idiopatyczną subaortic przerostowa ze zwężeniem (IHSS). Jest to warunek
gdzie
> Zgęstnieje mięśnia sercowego tuż poniżej otwarcia zastawki aortalnej.
To
> Zagęszczony obszar zawęża efektywne pole zastawki aortalnej i powoduje zwężenie lub zwężenia,
> W przepływie krwi. Nie zawsze jest spadek ciśnienia po zwężenia przepływu. Od momentu otwarcia
> Dla wieńcowych
tętnic
> To tylko przeszłość zastawki aortalnej może to spadek ciśnienia perfuzji
(
> Różnica ciśnienia w tętnicach wieńcowych) i zmniejszenie przepływu wieńcowego krwi. To
> Warunek ten może być gorzej z Athletic Training
ponieważ
>, Że powoduje więcej pogrubienie ścian serca, ale jest coś, czego rodzą się z
> Nie coś, co można uzyskać ze szkoleń. Pacjenci mogą być bez objawów, dopóki nie
> Nagłego zgonu sercowego, prawdopodobnie wskutek komorowych zaburzeń rytmu serca. Jedyną rzeczą, która nie mieści się
>, Że gdy ludzie z tym zaburzeniem mają nagłego zgonu sercowego jest zwykle po
> Krótki epizod wykonywania, nie we śnie jak Salanson.
>
> --
> Mike Murray
>
Wszystko to mówić ihss, czy i powiększenie serca w stosunku do krążenia wieńcowego możliwości jest naprawdę
tylko relavent w warunkach stresu.
(np. właśnie tam sterydów wypełnione piłkarz leży na wiosnę i podczas szkolenia
katecholamin jest wyrzucony przez nadnercza powodować skurcz naczyń wieńcowych,
przewodzenia abnormallity lub w przypadku skurczu IHSS tkanki serca ).... To nie
porównaniu do rowerzysty, który śpi w stan głębokiego odpoczynku. Znowu jestem nowy na rowerze i
nawet nie wie, ten facet Salanson, ale raport o jego śmierci jest bardzo dziwne (ponownie w świetle
na fakt, że zażywanie narkotyków nie jest zgłaszana )............... Dean
Herb Dershowitz napisał:
>
> Francuski kolarz zmarł na niewydolność serca, lekarz mówi
"niewydolność serca" = "nie wiemy"
Każdy umiera na niewydolność serca. Jest to objaw, a nie przyczyny. Coś powoduje, że serce nie.
Gdy nie można dowiedzieć się, co to znaczy, że wystarczy umieścić "niewydolność serca" na świadectwie, bo
muszą już coś.
"David Ryan" <bikerpackman@hotmail.com> napisał w wiadomości news: 3EE2F0E6.E51FBA71 ... @ hotmail.com
> Herb Dershowitz napisał:
>>
>> Francuski kolarz zmarł na niewydolność serca, lekarz mówi
>
> "Niewydolność serca" = "nie wiemy"
>
> Każdy umiera na niewydolność serca. Jest to objaw, a nie przyczyny. Coś powoduje, że serce nie.
> Jeśli nie można dowiedzieć się, co to znaczy, że wystarczy umieścić "niewydolność serca" na świadectwie, ponieważ
> Muszą już coś.
Kiedy byłem w dorms jeden z dudes włożył wiele ex-LAX w innym dude piwa.
Dude # 2 dostałem bardzo chory i musiał iść do szpitala. Szpitala pompowana brzuchu i umieścił go
w IV noc.
Ich wyjaśnienie za choroba? Wirusowe zapalenie żołądka.
Przede wszystkim dlatego, że nie wiem co to było.
J999w napisał:
>
> Zgadzam się, że jego serce prawdopodobnie rozszerzonej, ale samo w sobie nie powoduje to, aby zatrzymać
> Bić. Z pewnością, jeśli serce było, że "chore", nie nieregularnych uderzeń serca wykrywa się
> Jego badań lekarskich?
>
To właśnie zastanawiałem się wcześniej.
Istnieją różne rodzaje rozszerzenia serca. Nie jest rozszerzenie wynikających z płuc
nerek (bardzo mało prawdopodobne w przypadku Salanson) i nie ma rozszerzenia, które jest wspólne dla
sportowców wytrzymałościowych. Jestem pewien, że patolog może odróżnić.
"Clovis Lark" <clark@steel.ucs.indiana.edu> napisał w wiadomości
news: bbr5ap $ 3cs $ 7@hood.uits.indiana.edu ...
> J999w <j999w@aol.com> napisał:
<snip>
> Powiększenie serca jest zwykle wynikiem niewydolnością oddechową. Mógł umrzeć w każdej chwili. On
> Tylko zdecydował się przejść spokojnie we śnie (nie krzycząc jak pasażerów w samochodzie)
Pulmonary niewystarczające przyczyną powiększenie serca u młodych, sportowców pasuje? Where are you getting to
od? W śmierci młodych sportowców z "faliure serca" jest zwykle spowodowane kardiomiopatią przerostową.
D.
>> I don't buy it.
>
> Śmierć jest za darmo, zawsze tak było. ostatnio słyszałem, że jest łatwo dostępna dla wszystkich.
>
>> Milwaukee jw
---
Poczty wychodzącej jest certyfikowany Virus Free. Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com (http://www.grisoft.com/)).
Version: 6.0.483 / Virus Database: 279 - Release Date: 5/19/2003
Niniejsze oświadczenie nie może być bardziej nieprawdziwe, niewydolność serca odnosi się do konkretnego podmiotu, a nie
jedynie do sytuacji, w której zatrzymuje serca, czy nie.
--
Mike Murray MD
"David Ryan" <bikerpackman@hotmail.com> napisał w wiadomości news: 3EE2F0E6.E51FBA71 ... @ hotmail.com
> Herb Dershowitz napisał:
>>
>> Francuski kolarz zmarł na niewydolność serca, lekarz mówi
>
> "Niewydolność serca" = "nie wiemy"
>
> Każdy umiera na niewydolność serca. Jest to objaw, a nie przyczyny. Coś powoduje, że serce nie.
> Jeśli nie można dowiedzieć się, co to znaczy, że wystarczy umieścić "niewydolność serca" na świadectwie, ponieważ
> Muszą już coś.
Moja matka była kiedyś zdiagnozowano "niewydolność serca". W czasie lekarze omal nie zabił ją
przedawkowania naparstnicy, że będzie jej w szpitalu przez dwa tygodnie, zaproponowałem, że może to być związane
do tarczycy warunkiem rzekomo wyleczyć z "koktajlem atomowej" 40 lat wcześniej. Rzeczywiście to
wrócił i że potrzebuje drugiego. Ona odzyskane z naparstnicy, jej serce zwróciło się
normalny, a ona nadal żyje.
Tak więc, Doc, tell me about it.
Mike Murray napisał:
>
> To oświadczenie nie może być bardziej nieprawdziwe, niewydolność serca odnosi się do konkretnego podmiotu, a nie
> Tylko do sytuacji, w której zatrzymuje serca, czy nie.
> --
> Mike Murray MD
>
> "David Ryan" <bikerpackman@hotmail.com> napisał w wiadomości news: 3EE2F0E6.E51FBA71 ... @ hotmail.com
>> Herb Dershowitz napisał:
>>>
>>> Francuski kolarz zmarł na niewydolność serca, lekarz mówi
>>
>> "Niewydolność serca" = "nie wiemy"
>>
>> Każdy umiera na niewydolność serca. Jest to objaw, a nie przyczyny. Coś powoduje, że serce
>> Nie. Gdy nie można dowiedzieć się, co to znaczy, że wystarczy umieścić "niewydolność serca" na świadectwie
>> Bo trzeba już coś.
Tyreotoksykozy, patologiczny stan wysoki poziom tarczycy, jest niezbyt często przyczyną serca
porażka. Najczęściej niewydolność serca jest spowodowana przez pierwotnych chorób serca, spadek pompowania
zdolność serca. Rzadziej, niewydolność serca jest spowodowany przez wzrost popytu na sercu, że
ma bardziej normalnego funkcjonowania pomp. Tyreotoksykozy jest tego przykładem. Inne przykłady to posocznica,
płynami oraz niektórych przedawkowania narkotyków. Oddzielenie się różnica między tymi dwiema sprawami może
być trudne do wykonania bez inwazyjnych badań.
Digitalis była w ostatnich latach, na standardowe leczenie niewydolności serca. W większości przypadków została
zastąpiona przez lepszą narkotyków. Jednym z powodów innych leków są lepsze, ponieważ ma naparstnicy
bardzo wąskie okno terapeutyczne toksyczny poziom nakładających na stężenie terapeutyczne. Digitalis
toksyczności wspólne i poważny problem z jej zażywania.
Najważniejsze jest to, że brzmi to tak, jakbyś mama faktycznie nie występuje niewydolność serca, które było spowodowane
przez tyreotoksykozy. Obniżanie poziomu tarczycy, traktując ją radioaktywnego jodu usunięte
przyczyną niewydolności serca.
--
Mike Murray
"David Ryan" <bikerpackman@hotmail.com> napisał w wiadomości news: 3EE4E4FF.F779623A ... @ hotmail.com
> Moja matka była kiedyś zdiagnozowano "niewydolność serca". W czasie lekarze z prawie ją zabił
> Przedawkowania naparstnicy, że będzie jej w szpitalu przez dwa tygodnie, zaproponowałem, że może być
> Związane z tarczycy warunkiem rzekomo wyleczyć z "koktajlem atomowej" 40 lat wcześniej. Pewien
> Tyle że wrócił i że potrzebuje drugiego. Ona odzyskane z naparstnicy, serce
> Powróciły do normalnego poziomu, a ona nadal żyje.
>
> Tak więc, Doc, tell me about it.
>
> Mike Murray napisał:
>>
>> To stwierdzenie nie może być bardziej nieprawdziwe, niewydolność serca dotyczy
>> Konkretnego podmiotu, a nie tylko sytuacji, gdy zatrzymuje serca, czy nie.
>> --
>> Mike Murray MD
>>
>> "David Ryan" <bikerpackman@hotmail.com> napisał w wiadomości news: 3EE2F0E6.E51FBA71 ... @ hotmail.com
>>> Herb Dershowitz napisał:
>>>>
>>>> Francuski kolarz zmarł na niewydolność serca, lekarz mówi
>>>
>>> "Niewydolność serca" = "nie wiemy"
>>>
>>> Każdy umiera na niewydolność serca. Jest to objaw, a nie przyczyny. Coś powoduje, że serce
>>> Nie. Gdy nie można dowiedzieć się, co to znaczy, że wystarczy umieścić "niewydolność serca" na świadectwie
>>> Bo trzeba już coś.
There you go, get a freakin 'lekarza, aby powiedzieć, że wszyscy powinniśmy wziąć aspiryny dziennie.
Myślę, że kiedy czuję się trochę chory należy podjąć pewne środki na kaszel, kiedy czuję swędzenie, benedryl,
kiedy mam rozstrój żołądka należy trochę pepto, kiedy czuję się smutny mam trochę Prozak.
Or maybe I will let my body zająć i traktuje się tak nie stanie się zależna od medycyny
za każdy drobiazg, że mi dolega. I nie podjęły żadnych muzyka od ponad 8 lat i czuję się
lepiej niż kiedykolwiek,
oh well,
Rope
"realdean" <realdean@hotmail.com> napisał w wiadomości
news: f29a30e3.0306062328.6323a321 @ posting.google.com ...
> Ja też nie kupić, ale jest w medycynie i przy założeniu braku faulowanie lub nielegalnego wykorzystania
> Narkotyków, jest tu moim zdaniem .............. Dying w jednym sen z "braku ciepła" w osobę, która jest
> Nie na wagę, kształt fizycznie i prawdopodobnie miał serca noclegowych 40bpm lub mniej
> Rzadko, chyba catestrophic zdarzenia miały miejsce. Pozostaje tylko 2 możliwości. Nie może mieć
> Były zaburzenia elektrolitowe, który spowodował arrythmia lub miał skrzep krwi, które spontanicznie
> Miejsce w dużych tętnic wieńcowych. Później może się zdarzyć każdemu, w każdej chwili i to
> Dlatego, że aspiryna dziecka dzień jest tak ważnym dla wszystkich osób dorosłych do podjęcia. Była to mało prawdopodobne
> Chyba że jego dieta i płynów był redically zmienionej formie wcześniejszego przygotowania wyścigu. Albo
> Scenariuszu byłaby prawdopodobnie wykluczyć na podstawie sekcji zwłok. Soemthing nie jest
> Koszerne ............................ Dean
W artykule <f23e9c900c0119f8a4fd8d783141de74@unlimited.ultrafeed.com>, Rope
<cfbill@charterBLAHBLAH.net> napisał:
> There you go, get a freakin 'lekarza, aby powiedzieć, że wszyscy powinniśmy wziąć aspiryny dziennie.
>
> Myślę, że kiedy czuję się trochę chory należy podjąć pewne środki na kaszel, kiedy czuję swędzenie,
> Benedryl, kiedy mam rozstrój żołądka należy trochę pepto, kiedy czuję się smutny należy zabrać ze sobą
> Niektórzy Prozak.
>
> A może I niech moje ciało zająć i traktuje się tak nie stanie się zależna od
> Muzyka za każdy drobiazg, że mi dolega.
Tak, trochę aspiryny lepkości krwi, co może być dobre na ten temat? Nasi przodkowie nie potrzebuję
lekarzy lub medycyny prewencyjnej i żyli do sędziwego wieku 57. Sounds good to me.
-WG
Warren <warren@usvh.com> napisał w wiadomości: <100620031526190384% warren@usvh.com> ...
> Wiem, że jestem w odpowiedzi na kogoś z żadnej wiedzy o około
farmakologicznych, ale za to, co jej warto słuchać idzie Aspirin ........... NIE lepkości krwi! To NIE
zapobiec agregacji płytek krwi, co jest dobre zwłaszcza jeśli ktoś jest na tyle głupi, aby
niepotrzebnie się EPO strzałów. Niskie dawki aspiryny (81mg na dzień) terapii koliduje z organami
cycloxygenase systemu, który powoduje skurcz naczyń i agregację płytek, podczas gdy dowody
sugeruje, że przy większych dawkach może faktycznie negują tego świadczenia. W każdym razie, statystycznie na
niż u chorych na cukrzycę 2 najlepsze rzeczy, które każdy może zrobić, aby żyć długo i zdrowo jest (1)
Take asdpirin dziecka dzień i (2) utrzymanie cholesterolu na jak najniższym poziomie. Doing tych 2 tings
outways korzyści biorąc witaminy, antioxdants, kontrolowania masy ciała, ćwiczenia fizyczne, stoping
palenie tytoniu i list goes on.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0