PDA

Każdy, kto w San Diego gonna try for free Computrainer 15 czerwca?

View Full Version: Każdy, kto w San Diego gonna try for free Computrainer 15 czerwca?

fatster

Od cyclingnews.com:

Ponad 20 lat, ponieważ po raz pierwszy uczestniczyła w Race Across America (RAAM), amerykański "rowerzysta
nadzwyczajny "John Howard wróci w tym roku wyzwanie pole w pierwszej 100 mil od
wyścig El Centro CA. Wyścig rozpocznie się o 7:00 rano w niedzielę, 15 czerwca w centrum SanDiego na
Harbor Dr pobliżu Star of India. Pierwszy jeździec, aby dostać się do stacji El Centro czasie otrzyma
CompuTrainer z RacerMate - ale muszą pokonać John do niego dostać.

W 56 roku życia, John nadal być konkurencyjna i dać młodszych jeźdźców więcej niż oczekują:
John beat dziedzinie w ubiegłym roku z Portland do pierwszej stacji czasie przez 5 minut, a będzie
zmierzających do uczynienia tego samego roku.

Zastanawiam się, jak szybko można zrobić 100 mil w - mam na myśli on 56 --- jak szybko można naprawdę iść? Wygląda na to,
wolna Computrainer dla kogoś.

Mike S.

<fatster@home.com> napisał w wiadomości news: 9pn2evgcol3a5n84er9o7umal82jh3tgk4@4ax.com ...
> Od cyclingnews.com:
>
> Ponad 20 lat, ponieważ po raz pierwszy uczestniczyła w Race Across America (RAAM), amerykański "rowerzysta
> Nadzwyczajny "John Howard wróci w tym roku wyzwanie pole w pierwszej 100 mil
> Z pośpiechem w El Centro CA. Wyścig rozpocznie się o 7:00 rano w niedzielę, 15 czerwca w centrum SanDiego
> Na przystani dr pobliżu Star of India. Pierwszy jeździec, aby dostać się do stacji El Centro czasu będzie
> Otrzymać CompuTrainer z RacerMate - ale muszą pokonać John do niego dostać.
>
> Do 56 roku życia, John nadal być konkurencyjna i dać młodszych jeźdźców więcej niż oczekują:
> John beat dziedzinie w ubiegłym roku z Portland do pierwszej stacji czasie przez 5 minut, a będzie
> Zmierzające do uczynienia tego samego roku.
>
>
> Zastanawiam się, jak szybko można zrobić 100 mil w - mam na myśli on 56 --- jak szybko można naprawdę iść? Wygląd
> Jak wolna Computrainer dla kogoś.

Wezmę tego zakładu. Mam zamiar założyć, że ole John's gonna kick niektóre osły. Pomyśl o tym: wszystko, co miał
Wystarczy przejść pierwszy 100mi. Reszta zawodników ma do całego kraju. Dlaczego odpadów wszystko
energii w pierwszym dniu wyścigu?

Mike

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations made by vBET Translator 3.2.2