PDA

I kinda wiedział, że jestem zbyt ciężkie ...

View Full Version: I kinda wiedział, że jestem zbyt ciężkie ...

Strony: [1] 2

Raptor

W końcu udałem się do wyścigu CATV, Sugarhouse Park Crit. 45 minut z trzema wykończeniowe
okr. Kurs był świeżo betonowa, o
1.3 mile okrążeń. Parku Staw w basenie, więc każde okrążenie składa się z dwóch 50-foot wspinaczki. Pracuję
obecnie trudne i zyskał 5 funtów do 185 w ciągu ostatnich sześciu miesięcy.

Skoro można zrobić 23-24 mph indywidualnie na dzień dobry, myślałem, że mogę być w porządku. Następnie, "Oh yeah, I remember
to ... "z 15 lat temu, ostatni raz ścigał. Wszystkie te wybryki na zmianę prędkości spalania
się, wskutek czego tempo bardzo gorąca od początku do końca.

Zrobiłem grzywny zwisające off przez około sześć okrążeń, mimochodem najmu projektu ciągnąć mnie wzdłuż
zjazdów i mieszkania, a raczej łatwo sprint się wspina się nadrobić zaległości. Nie był jednym czasie, gdy
Oczywiście napina i faceci para w środku dostałem squirly, ale nie upaść.

Następnie spiker prowadzi dwie prime okrążeń blisko siebie i nagle peleton 30 jardów i
Zdaję sobie sprawę, I'm done. I dangled o jeden okrążenia zanim została wciągnięta.

Wygląda na to potrzeba więcej pracy prędkości. Staram się zdecydować, czy do zorganizowanego przedział szkolenia
na własną rękę lub wziąć udział w wyścigach więcej tydzień szkolenia, aby ta wysokiej zdolności odzysku tempo
idąc. Mogą brać udział miejscowej drużyny i jedziemy z 'em?

--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nie jestem dumny. Naprawdę nie zrobiły wszystko, co mamy
może chronić naszych klientów. Nasze produkty po prostu nie są inżynierii bezpieczeństwa. "- Microsoft VP w
za Windows OS Development, Brian Valentine.

Dashi Toshii

"Raptor" <me@attbi.com> napisał w wiadomości news: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
> I w końcu mój sposób na rasę CATV, Sugarhouse Park Crit. 45 minut z trzema wykończeniowe
> Okrążeń. Kurs był świeżo betonowa, o
> 1,3 okrążenia mile. Parku Staw w basenie, więc każde okrążenie składa się z dwóch 50-foot wspinaczki. I've been
> Praca na twarde i zyskał 5 funtów do 185 w ciągu ostatnich sześciu miesięcy.

Nie powiedziałeś, jak wysoki jesteś, ale jeśli są 6 stóp lub więcej trzeba stracić kolejne 15 funtów
20 funtów.

Jeśli mniej niż 6 stóp, niż trzeba będzie stracić dużo większą wagę.

Dashii (6 '1 "166 funtów)

Aeklaw

"Raptor" <me@attbi.com> napisał w wiadomości news: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
> I w końcu mój sposób na rasę CATV, Sugarhouse Park Crit. 45 minut z trzema wykończeniowe
> Okrążeń. Kurs był świeżo betonowa, o
> 1,3 okrążenia mile. Parku Staw w basenie, więc każde okrążenie składa się z dwóch 50-foot wspinaczki. I've been
> Praca na twarde i zyskał 5 funtów do 185 w ciągu ostatnich sześciu miesięcy.
>
> Ponieważ mogę zrobić 23-24 mph indywidualnie na dzień dobry, myślałem, że mogę być w porządku. Następnie, "Oh yeah, I remember
> To ... "z 15 lat temu, ostatni raz ścigał. Wszystkie te wybryki na zmianę prędkości spalania
> Siebie, wskutek czego tempo bardzo gorąca od początku do końca.
>
> I did grzywny zwisające off przez około sześć okrążeń, mimochodem najmu projektu ciągnąć mnie wzdłuż
> Zjazdów i mieszkania, a raczej łatwo sprint się wspina się nadrobić zaległości. Był tam jeden raz
Gdzie oczywiście wzmacnia i faceci para w środku dostałem squirly, ale nie upaść.
>
> Następnie spiker prowadzi dwie prime okrążeń blisko siebie i nagle peleton 30 jardów
> I zdaję sobie sprawę, I'm done. I dangled o jeden okrążenia zanim została wciągnięta.
>
> Wygląda na to potrzeba więcej pracy prędkości. Staram się zdecydować, czy do zorganizowanego przedział szkolenia
> Na moim własnym, lub uczestniczyć w więcej tygodniowych wyścigów szkolenia, aby ta wysokiej zdolności odzysku tempo
> Dzieje. Mogą brać udział miejscowej drużyny i jedziemy z 'em?
>
> --
> --
> Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nie jestem dumny. Naprawdę nie zrobiły wszystko, co mamy
> Może chronić naszych klientów. Nasze produkty po prostu nie są inżynierii bezpieczeństwa. "- Microsoft VP
> Za Windows OS Development, Brian Valentine.

Carl Sundquist

"Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> napisał w wiadomości

>> 1.3 mile okrążeń. Parku Staw w basenie, więc każde okrążenie składa się z dwóch 50-foot wspinaczki. I've been
>> Praca na twarde i zyskał 5 funtów do 185 w ciągu ostatnich sześciu miesięcy.
>
> Ty nie powiedzieć, jak wysoki jesteś, ale jeśli są 6 stóp lub więcej trzeba stracić kolejne 15 funtów
> Do 20 funtów.
>
> Jeśli mniej niż 6 stóp, niż trzeba będzie stracić dużo większą wagę.
>

Do 50 wejść pieszo?

Odstępach czasu będzie bardziej praktyczny.

Ken Papai

"Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> napisał w wiadomości news: KxqEa.102556 $ M01.53351 @ sccrnsc02 ...
>
> "Raptor" <me@attbi.com> napisał w wiadomości
news: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>> I w końcu mój sposób na rasę CATV, Sugarhouse Park Crit. 45 minut z trzema
>> Ukończeniu okrążenia. Kurs był świeżo betonowa, o
>> 1.3 mile okrążeń. Parku Staw w basenie, więc każde okrążenie składa się z dwóch 50-foot wspinaczki. I've been
>
> Ty nie powiedzieć, jak wysoki jesteś, ale jeśli są 6 stóp lub więcej trzeba stracić kolejne 15 funtów
> Do 20 funtów.
>

Niezupełnie. 185 kg dla kogoś, 6 ', w wyścigu V Cat is fine. Jeśli Wallace może zrobić 23 + ave mph. płaski
solo a potem nic więcej niż dosyć krzepko i miejmy nadzieję, wystarczająco szybki, bystry i rasy wystarczy bardzo dobrze
i modernizacja Po 5-10 Cat V zaczyna.

>
> Dashii (6 '1 "166 funtów)

(to dość darned chudy)

J999w

> I did grzywny zwisające off przez około sześć okrążeń,

Nie ma problemu.

Nie widzisz Lance tam z tyłu na długo!

Get odważny i siedzieć w zestawie więcej. Uważaj na ludzi z kiepskim umiejętności i pobyt przed nimi.

Milwaukee jw

Dashi Toshii

"Carl Sundquist" <carlsun@cox-internet.com> napisał w wiadomości
news: ve4du88f33mu0d@corp.supernews.com ...
>
> "Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> napisał w wiadomości
>
>>> 1,3 okrążenia mile. Parku Staw w basenie, więc każde okrążenie składa się z dwóch 50-foot wspinaczki. I've been
>>> Działa na twarde i zyskał 5 funtów do 185 w ciągu ostatnich sześciu miesięcy.
>>
>> Ty nie powiedzieć, jak wysoki jesteś, ale jeśli są 6 stóp lub więcej trzeba
by
>> Stracić kolejne 15 funtów do 20 funtów.
>>
>> Jeśli mniej niż 6 stóp, niż trzeba będzie stracić dużo większą wagę.
>>
>
> Do 50 wejść pieszo?
>
> Odstępy będzie bardziej praktyczny.

Nie tylko na 50 stóp wspinać, ale dla ogólnej wydajności.

Dashii

Dashi Toshii

"Ken Papai" <ken@kenpapai.com> napisał w wiadomości news: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...
>
> "Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> napisał w wiadomości news: KxqEa.102556 $ M01.53351 @ sccrnsc02 ...
>>
>> "Raptor" <me@attbi.com> napisał w wiadomości
> News: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>>> I w końcu mój sposób na rasę CATV, Sugarhouse Park Crit. 45 minut z trzema
>>> Okrążeń wykończenia. Kurs był świeżo betonowa,
o
>>> 1,3 okrążenia mile. Parku Staw w basenie, więc każde okrążenie składa się z dwóch 50-foot wspinaczki. I've been
>>> Działa na twarde i zyskał 5 funtów do 185 w ciągu ostatnich sześciu miesięcy.
>>
by
>>
>
> Nie bardzo. 185 kg dla kogoś, 6 ', w wyścigu V Cat is fine. Jeśli Wallace może zrobić 23 + ave mph. płaski
> Solo a potem nic więcej niż dosyć krzepko i miejmy nadzieję, wystarczająco szybko i wystarczająco bystry rasy do bardzo
> Dobrze i uaktualnienia Po 5-10 Cat V zaczyna.

Jasne, ale być konkurencyjne i będą możliwe zwycięzca będzie musiał stracić waga.

Nie mam na myśli dietę, ale pracując na rowerze i zdrowego odżywiania.

>> Dashii (6 '1 "166 funtów)
>
> (That's pretty darned chudy)

Dzięki, ale nie sądzę, że jestem za chuda, jestem zbudowany raczej średnim bokser wagi niż
rowerzysta.

Dashii

Mike S.

"J999w" <j999w@aol.com> napisał w wiadomości news: 20030607153900.27469.00000264 @ mb-m01.aol.com ...
>> Zrobiłem dobrze zwisające off przez około sześć okrążeń,
>
> Nie ma problemu.
>
> Nie widzisz Lance tam z tyłu na długo!
>
> Pobierz odważny i siedzieć w zestawie więcej. Uważaj na ludzi z nędzy i umiejętności
zostać
> Przed nimi.
>
> Milwaukee jw

Nawet lepiej, zatrzymać się w pierwszej 20 lub całego wyścigu.

1. jej łatwiej: nie sprint z narożników.
2. można zobaczyć, kiedy z przodu opakowania przyspiesza i przygotuj się fala dociera do Ciebie.
3. zawodnicy z przodu są zazwyczaj lepiej obsługi rowerów, a tym samym bezpieczniejsze
4. nie wspomnieć, że było łatwiej?
5. jej łatwiej sprawdzić, czy ktoś na tyle odważny atak Cat 5 wyścigu i próbują złamać. Jeśli nie
jak jazda w zestawie, do OTF zamiast OTB! Przynajmniej OTF masz szansę wygrać coś
(jak wyścig!)

Sztuką jest dotrzeć do punktu, w którym można jeździć z przodu, ale nie z przodu. Niech niektórzy
inne sucker ciągnąć!

Potem znowu, pewnie już wiesz, to wszystko, po prostu nie robi ...

Mike

Jeff Jones

"Ken Papai" <ken@kenpapai.com> napisał w wiadomości news: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...

>>
>
> (That's pretty darned chudy)
>
Miałem znajomego, który miał 6 "2" i waży 130 kg (59 kg), gdy był wyścigowe (był we wczesnej
20's though). Używał OK, aby przejść na wzgórzach, mógł sprintu dość dobrze. Zatrzymał się około sześciu
lat temu i myślę, że on jest teraz około 190 funtów znaku.

Jeff

Tom Kunich

"Jeff Jones" <jeff@cyclingnews-punt-com> napisał w wiadomości
news: 3ee2515c 0 dolarów 10.842 dolarów $ ba620e4c@reader1.news.skynet.be ...
>
> "Ken Papai" <ken@kenpapai.com> napisał w wiadomości news: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...
>
>>>
>>> Dashii (6 '1 "166 funtów)
>>
>> (To dość darned chudy)
>>
> Miałem znajomego, który miał 6 "2" i waży 130 kg (59 kg), gdy był
Wyścigi
> (Był w jego wczesnych lat 20-though). Używał OK, aby przejść na wzgórzach, a on
mógłby
> Sprint dość dobrze. Zatrzymał się o sześć lat temu i myślę, że
on jest teraz
> Około 190 znaków funtów.

Więc jest ten twój "przyjaciel" w lustrze Jeff?

Dashi Toshii

"Jeff Jones" <jeff@cyclingnews-punt-com> napisał w wiadomości
news: 3ee2515c 0 dolarów 10.842 dolarów $ ba620e4c@reader1.news.skynet.be ...
>
> "Ken Papai" <ken@kenpapai.com> napisał w wiadomości news: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...
>
>>>
>>> Dashii (6 '1 "166 funtów)
>>
>> (To dość darned chudy)
>>
> Miałem znajomego, który miał 6 "2" i waży 130 kg (59 kg), gdy był
Wyścigi
> (Był w jego wczesnych lat 20-though). Używał OK, aby przejść na wzgórzach, mógł sprintu dość dobrze.
> Zatrzymał się o sześć lat temu i myślę, że on
teraz
> Około 190 znaków funtów.
>
> Jeff

Nie sądzę, że są jakieś pro zawodnicy ponad 2,3 funta na cal.

"Big Mig" Miguel Indurain był o 2,4 funta na cal.

Dashii

Nick Burns

"Raptor" <me@attbi.com> napisał w wiadomości:

<snip>

"Oh yeah, I remember this ..." z 15 lat temu, po raz ostatni
> Ścigał. Wszystkie te wybryki prędkościach włącza się do spalania, co tempo bardzo gorąco z
> Początku do końca.

Ten rodzaj określa crit wyścigowych.

>
> I did grzywny zwisające off przez około sześć okrążeń, mimochodem najmu projektu ciągnąć mnie wzdłuż
> Zjazdów i mieszkania, a raczej łatwo sprint się wspina się nadrobić zaległości. Był tam jeden raz
Gdzie oczywiście wzmacnia i faceci para w środku dostałem squirly, ale nie upaść.
>
> Następnie spiker prowadzi dwie prime okrążeń blisko siebie i nagle peleton 30 jardów
> I zdaję sobie sprawę, I'm done. I dangled o jeden okrążenia zanim została wciągnięta.
>
> Wygląda na to potrzeba więcej pracy prędkości. Staram się zdecydować, czy do zorganizowanego przedział szkolenia
> Na moim własnym, lub uczestniczyć w więcej tygodniowych wyścigów szkolenia, aby ta wysokiej zdolności odzysku tempo
> Dzieje. Mogą brać udział miejscowej drużyny i jedziemy z 'em?

Jazda grupy i kilka wyścigów, gdzie nie masz cel, ale do poprawy każdej wycieczce.

>
> --
> --
> Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nie jestem dumny. Naprawdę nie zrobiły wszystko, co mamy
> Może chronić naszych klientów. Nasze produkty po prostu nie są inżynierii bezpieczeństwa. "- Microsoft VP

Nick Burns

Tak, jest kilka. Zwycięzcy Tour może być zupełnie inna historia.

"Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> napisał w wiadomości
news: w6wEa.612560 $ Si4.554224 @ rwcrnsc51.ops.asp.att.net ...
>
> "Jeff Jones" <jeff@cyclingnews-punt-com> napisał w wiadomości
> News: 3ee2515c 0 dolarów 10.842 dolarów $ ba620e4c@reader1.news.skynet.be ...
>>
>> "Ken Papai" <ken@kenpapai.com> napisał w wiadomości news: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...
>>
>>>>
>>>> Dashii (6 '1 "166 funtów)
>>>
>>> (That's pretty darned chudy)
>>>
>> Miałem znajomego, który miał 6 "2" i waży 130 kg (59 kg), gdy był
>> Kluby, mało kredytu udzielonego na rzecz członków, którzy chcą
>> (Był w jego wczesnych lat 20-though). Używał OK, aby przejść na wzgórzach, a on
mógłby
>> Sprint dość dobrze. Zatrzymał się o sześć lat temu i myślę, że on
> Teraz
>> Około 190 znaków funtów.
>>
>> Jeff
>
> Nie sądzę, że są jakieś pro zawodnicy ponad 2,3 funta na cal.
>
> "Big Mig" Miguel Indurain był o 2,4 funta na cal.
>
> Dashii

Raptor

Dashi Toshii napisał:
> "Raptor" <me@attbi.com> napisał w wiadomości news: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>
>> I w końcu mój sposób na rasę CATV, Sugarhouse Park Crit. 45 minut z trzema wykończeniowe
>> okrążeń. Kurs był świeżo betonowa, o
>
>
> Do 20 funtów.
>
>
> Dashii (6 '1 "166 funtów)

Jestem 5'10 ". Mój skład ciała jest całkiem dobra, jestem po prostu bardzo silny zawodnik na rowerze, zwłaszcza jeden
próbując iść do góry. Mogę iść do wzgórza o wiele szybciej, niż w przeszłości, ale prawdziwy twardy
wiszące z flyweights.

( "Real twardych" \u003d "niemożliwe", przynajmniej w tym punkcie. Jestem skłonny słuchać, czy to prawda, że jest to
praktycznie niemożliwe dla kogoś z mojej budowy utrzymać się na wzgórzach, ale zmniejszenie masy ciała nie jest to, że
wiele priorytetowych
mnie. Moja budowa jest duży, ale wygląda całkiem nieźle IMO. I'd rather suck na wyścigi rowerów, myślę.)

--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nie jestem dumny. Naprawdę nie zrobiły wszystko, co mamy
może chronić naszych klientów. Nasze produkty po prostu nie są inżynierii bezpieczeństwa. "- Microsoft VP w

Raptor

Thanks everyone for the advice. To ma sens.

Ja po prostu nie był gotowy do mieszają się ściśle z peletonu. Jestem płynna na rowerze, ale nie jestem
wykorzystywane do bliska. Wisząc na powrót było jak najwięcej usług kolegów zawodnicy jak dla
Moje poczucie bezpieczeństwa.

Myślę, że do wyścigów praktyki moim głównym szkolenia (jak zwykle długie solo "przyjemność"
jazdy). I'll get przerwa / praca prędkości i lepiej na jeżdżenie w peleton w odpowiednim czasie.

Nie mogę powiedzieć, jestem zaskoczony tym, co się stało, trochę nieprzyjemny. Moja siła (prędkością przelotową) doprowadziły mnie
wierzyć, co mogłem zrobić lepiej.

--
--

Jeff Jones

"Tom Kunich" <tkunich@earthlink.net> napisał w wiadomości
news: wTtEa.39298 $ Io.3424168 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
>
> Tak jest ten twój "przyjaciel" w lustrze Jeff?
>
Nie. Był 2 "wyższy ode mnie na początku i 20 funtów lżejszy (w czasie). Sytuacji
nieco odwrócić się!

Jeff

Howard Kveck

W artykule <3ee2efac 0 dolar 278 dolarów $ ba620e4c@reader0.news.skynet.be> "Jeff Jones"
<jeff@cyclingnews-punt-com> napisał:

> "Tom Kunich" <tkunich@earthlink.net> napisał w wiadomości
> News: wTtEa.39298 $ Io.3424168 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
>>
>> Tak jest ten twój "przyjaciel" w lustrze Jeff?
>>
> Nie. Był 2 "wyższy ode mnie na początku i 20 funtów lżejszy (w czasie). Sytuacji
> Nieco odwrócić się!
>
> Jeff
>
>

Ach, więc urosły cztery cale, Jeff?

--
tanx Howard

Czytać. Myśleć. Typ. Wysłać.

usuń buty na odpowiedź, k?

Dla niektórych osób, ilości jest jakość ...

Re: "Nigdy nie miał pozytywny wynik"

Raptor napisał:
>
> I did grzywny zwisające off przez około sześć okrążeń ...
>
ciach
>
> Wygląda na to potrzeba więcej pracy prędkości ....
>
Wygląda na to trzeba nie dangle off z tyłu opakowania. That's not smart wyścigowych.

Dashi Toshii

"Raptor" <me@attbi.com> napisał w wiadomości news: 3EE2DB1C.6030004 @ attbi.com ...
> Dashi Toshii napisał:
>> "Raptor" <me@attbi.com> napisał w wiadomości
news: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>>
>>> I w końcu mój sposób na rasę CATV, Sugarhouse Park Crit. 45 minut z trzema
>>> Okrążeń wykończenia. Kurs był świeżo betonowa, o
>>
>>
by
>>
>>
>
> Jestem 5'10 ". Mój skład ciała jest całkiem dobra, jestem po prostu bardzo silny zawodnik na rowerze, zwłaszcza
> Jeden stara się iść do góry. Mogę iść do wzgórza o wiele szybciej, niż w przeszłości, ale prawdziwe
> Trudno wiszące z flyweights.
>
> ( "Real twardych" \u003d "niemożliwe", przynajmniej w tym punkcie. Jestem skłonny słuchać, czy to prawda, że jest to
> Praktycznie niemożliwe dla kogoś z mojej budowy utrzymać się na wzgórzach, ale zmniejszenie masy ciała nie jest to, że
> Wiele priorytetów
> Me. Moja budowa jest duży, ale wygląda całkiem nieźle IMO. I'd rather suck na wyścigi rowerów, myślę.)

konieczne.

Dashii
>
> --
> --

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish