PDA

View Full Version: Noisy Giant TCR Composite ... Any Ideas?

Frank

Kupiłem Giant TCR Composite niedawno, a teraz widzę, dość głośny i uciążliwy hałas podczas
jazdy. Ja zastanawiałem się, czy ktoś ma jakieś pomysły lub doświadczenia mogłyby dzielić?

Szczegóły: • rower ma tylko 500 km na jej temat. • hałas dopiero zaczęły się pojawiać w
ostatnie jazdy. • Hałas występuje podczas pedałowania na wysokich obrotach's (100 +, nawet gdy nie wprowadzania dużo
nacisk na pedały) • Hałas jest bardzo wyraźnym podczas wspinania się i biegania • Hałas brzmi jak
ugięcie i gięcia rur pochodzących z głównego trójkąta lub z tyłu zostaje

Jestem zaskoczony słysząc to wszystko hałasu zwłaszcza z rowerów z włókna węglowego. I nigdy nie posiadał jeden
i jestem nieco rozczarowany i zaniepokojony faktem, że coś może być nie tak.

Many thanks in advance.

Andrew Martin

"Frank" <fdominguez@sympatico.ca> napisał w wiadomości
news: <MRxEa.6118$IR1.892772@news20.bellglobal.com> ...
> Kupiłem Giant TCR Composite niedawno, a teraz widzę, dość głośny i uciążliwy hałas
> Podczas jazdy. Ja zastanawiałem się, czy ktoś ma jakieś pomysły lub doświadczenia mogłyby dzielić?
>
> Szczegóły:? Rower ma tylko 500 km na jej temat. ? Hałasu dopiero zaczęły się pojawiać w
> Ostatnich kilku jazdy. ? Hałas występuje podczas pedałowania na wysokich obrotach? S (100 +, nawet gdy nie wprowadzania dużo
> Nacisk na pedały)? Hałas jest bardzo wyraźnym podczas wspinania się i biegania? Hałas dźwięków
> Jak zginanie lub gięcia rur pochodzących z głównego trójkąta lub z tyłu zostaje
>
> Jestem zaskoczony słysząc to wszystko hałasu zwłaszcza z rowerów z włókna węglowego. I nigdy nie posiadał jeden
> I jestem nieco rozczarowany i zaniepokojony faktem, że coś może być nie tak.
>
> Many thanks in advance.

Tak - nie należy nabyli Karkonosze. Miejscowej drużyny sponsorowane przez nich i zawsze wiesz,
gdy są one w grupie ze względu na ich squeeking i ramki pękanie.

-

Glen

Mam TCR-1 złożonej z podobnych hałasu, który zniknie, jeśli wstaję (wysiąść siedzenia).
W przeciwnym razie jest to jeden z najmniej hałaśliwym rowery, jaki kiedykolwiek jeździł.

"Frank" <fdominguez@sympatico.ca> napisał w wiadomości
> Kupiłem Giant TCR Composite niedawno, a teraz widzę, dość głośny i uciążliwy hałas
> Podczas jazdy. Ja zastanawiałem się, czy ktoś ma jakieś pomysły lub doświadczenia mogłyby dzielić?
>
> Szczegóły:? Rower ma tylko 500 km na jej temat. ? Hałasu dopiero zaczęły się pojawiać w
> Ostatnich kilku jazdy. ? Hałas występuje podczas pedałowania na wysokich obrotach? S (100 +, nawet gdy nie wprowadzania dużo
> Nacisk na pedały)? Hałas jest bardzo wyraźnym podczas wspinania się i biegania? Hałas dźwięków
> Jak zginanie lub gięcia rur pochodzących z głównego trójkąta lub z tyłu zostaje
>
> Jestem zaskoczony słysząc to wszystko hałasu zwłaszcza z rowerów z włókna węglowego. I nigdy nie posiadał jeden
> I jestem nieco rozczarowany i zaniepokojony faktem, że coś może być nie tak.
>
> Many thanks in advance.

Fastrack

W dniu 8 2003 02:55:57 -0700 Cze andrew_f_martin@hotmail.com (Andrew Martin) napisał:

> "Frank" <fdominguez@sympatico.ca> napisał w wiadomości
> news: <MRxEa.6118$IR1.892772@news20.bellglobal.com> ...
>> Kupiłem Giant TCR Composite niedawno, a teraz widzę, dość głośny i uciążliwy hałas
>> Podczas jazdy. Ja zastanawiałem się, czy ktoś ma jakieś pomysły lub doświadczenia mogłyby dzielić?
>>
>> Szczegóły:? Rower ma tylko 500 km na jej temat. ? Hałasu dopiero zaczęły się pojawiać w
>> Ostatnie jazdy. ? Hałas występuje podczas pedałowania na wysokich obrotach? S (100 +, nawet gdy nie wprowadzania dużo
>> Nacisk na pedały)? Hałas jest bardzo wyraźnym podczas wspinania się i biegania? Hałas dźwięków
>> Jak zginanie lub gięcia rur pochodzących z głównego trójkąta lub z tyłu zostaje
>>
>> Jestem zaskoczony słysząc to wszystko hałasu zwłaszcza z rowerów z włókna węglowego. I nigdy nie posiadał jeden
>> I jestem nieco rozczarowany i zaniepokojony faktem, że coś może być nie tak.
>>
>> Many thanks in advance.
>
> Tak - nie należy nabyli Karkonosze. Miejscowej drużyny sponsorowane przez nich i zawsze wiesz,
gdzie oni są w grupie ze względu na ich squeeking i ramki pękanie.
>
->

Oni lepiej lepiej mechaic. Sprzedałem 45 z nich. Nr squeeking i pękanie w Santa
Barbara .....

Dave Lettieri FasTrack Rowery 118 W. Canon Perdido Santa Barbara, CA 93101 805-884-0210
775-248-7632 Fax 805-680-7094 Cell

www.fastrackbicycles.com

Qui si parla Ca

Frank <<kupiłem Giant TCR Composite niedawno, a teraz widzę, dość głośny i niepokojący
hałasu podczas jazdy. Ja zastanawiałem się, czy ktoś ma jakieś pomysły lub doświadczenia mogłyby dzielić?

Zabierz ją do którego zakupiono ...

Peter Chisholm Vecchio's Bicicletteria 1833 Pearl St Boulder, CO, 80302
(303) 440-3535 http://www.vecchios.com (http://www.vecchios.com/) Ruote convenzionali costruite eccezionalmente bene "

R Jing

Glen, Nie martw się, musisz się doskonałą rowerów. Sprawdź te dwie:
1. Widelec dystansowe węgla. Czy są one właściwie siedzi?
2. Śruby wody klatce.
P / S: Można wskazać noice źródła poprzez rowerów stacjonarnych i walić z siedzibą
dłoni.

Powodzenia.

Glen napisał w wiadomości <7d7c7451.0306081905.3d7e09df @ posting.google.com> ...
> Mam TCR-1 złożonej z podobnych hałasu, który zniknie, jeśli wstaję (wysiąść siedzenia).
> W przeciwnym razie jest to jeden z najmniej hałaśliwym rowery, jaki kiedykolwiek jeździł.
>
> "Frank" <fdominguez@sympatico.ca> napisał w wiadomości
>> Kupiłem Giant TCR Composite niedawno, a teraz widzę, dość głośny i uciążliwy hałas
>> Podczas jazdy. Ja zastanawiałem się, czy ktoś ma jakieś pomysły
lub
>> Doświadczenia mogłyby dzielić?
>>
>> Szczegóły:? Rower ma tylko 500 km na jej temat. ? Hałasu dopiero zaczęły się pojawiać w
>> Ostatnie jazdy. ? Hałas występuje podczas pedałowania na wysokich obrotach? S (100 +, nawet gdy nie wprowadzania
dużo
>> Nacisku na pedały)? Hałas jest bardzo wyraźnym podczas wspinania się i biegania? Hałas
>> Brzmi to jak zginanie lub gięcia rur pochodzących z głównego
trójkąt
>> Lub z tyłu zostaje
>>
>> Jestem zaskoczony słysząc to wszystko hałasu zwłaszcza z włókna węglowego
rowerów. Ja
>> Nigdy nie posiadał jeden i jestem nieco rozczarowany i zaniepokojony faktem, że coś może być nie tak.
>>
>> Many thanks in advance.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish