PDA

CSC

View Full Version: CSC

Kurhan Gringion

Rozmawiałem z kilku domowych facetów, którzy robili Wachovia tygodnia.

Wydają się być nieco dzwoniły przez CSC. Ostatnio zespoły Euro zostały najbliższych tutaj i tylko
jazda konna - w tym roku CSC Wydaje się, że przyniósł ich najlepszych zawodników i robią pkt wygrać - Riis
opiekę sponsorów, którzy są pod ręką, z Wirginii.

Jest nawet pogłoski, że one lecą w Tyler Hamilton w ostatniej chwili. Dźwięki naciągane.

Jutro jest nowy dzień, ale konsensusu wydaje się być CSC ma wszystkie konie.

Nie jestem candyassing - pozostając przy F. Rodriguez jako mój odbiór.

Stewart Fleming

Kurhan Gringioni napisał:

> Jutro jest nowy dzień, ale konsensusu wydaje się być CSC ma wszystkie konie.

Julian Dean (NZL) zasłużone zwycięstwo.

Jeff Jones

"Kurhan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> napisał w wiadomości news: iBCEa.1914

> Jest nawet pogłoski, że one lecą w Tyler Hamilton w ostatniej chwili. Dźwięki naciągane.
>
Raczej, jak on wyścigów w Dauphine dzisiaj ...

Jeff

Nas

wygrać ...............

Kurhan Gringioni napisał:
> Rozmawiałem z kilku domowych facetów, którzy robili Wachovia tygodnia.
>
>
> Wydaje się być nieco dzwoniły przez CSC. Ostatnio zespoły Euro zostały coming over here i
> Po prostu jazda - w tym roku CSC Wydaje się, że przyniósł ich najlepszych zawodników i robią pkt wygrać
> - Riis opiekę sponsorów, którzy są pod ręką, z Wirginii.
>
>
> Jest nawet pogłoski, że one lecą w Tyler Hamilton w ostatniej chwili. Dźwięki naciągane.
>
>
> Jutro jest nowy dzień, ale konsensusu wydaje się być CSC ma wszystkie konie.
>
>
> Nie jestem candyassing - pozostając przy F. Rodriguez jako mój odbiór.

Kurhan Gringion

"nas" <them@thiers.com> napisał w wiadomości news: bbvn23 $ RE3 $ 1@terabinaries.xmission.com ...

> Wygrać ...............

Tafi nic już tu kiedyś z Mapei. Nie było wysoko na liście priorytetów Mapei jest jak się wydaje
się z CSC.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish