Rossner NIE WIN LIBERTY CLASSIC
View Full Version: Rossner NIE WIN LIBERTY CLASSIC
Po raz pierwszy od 1997 r., Petra Rossner NIE wygrać Liberty Classic. Od czytania
cyclingnews.com 's zasięg, brzmi jak doskonałe wyścigu z wielkim indywidualnie wygrać przez Lyne Bessette,
wyłamania w ostatnich kilometrów.
"Steven L. Sheffield <stevens@veloworks.com> napisał w wiadomości
news: stevens@veloworks.com% BB08BF34.3C0F4 ...
>
> Po raz pierwszy od 1997 r., Petra Rossner NIE wygrać Liberty Classic. Od czytania
> Cyclingnews.com 's zasięg, brzmi jak
doskonała
> Wyścigu z wielkim indywidualnie wygrać przez Lyne Bessette, wyłamania w ostatnich kilometrów.
Spodziewać się, że na niektóre z OLN. DeDe Barry, Amber Neben, Mari Holden, Nicole Freedman i Laura
Van Gilder były na początku listy, ale nie miejsce w pierwszej dziesiątce.
B -
Patrzyłem na lokalnym zasięgu stacji. To był dobry wyścig kobiet na raz. Bessette zaatakował
na ścianie w celu ustalenia różnic dobre ale z powrotem na dół, a następnie T-Mobile opalanych
jeździec jeździec się po drogach atakując raz po raz, gdy w poprzednim ataku została wniesiona
z powrotem. Są dość dużo uczynił wyścigu nie pozwalając peleton się ponownie skonsolidowane po
po raz ostatni na ścianie. W końcu 5 dziewczyny uciekł z 2 T-mobile, Bessette Lynn Gaggiola i
Arndt. Gaggiola ataku, ale dobre luki w jednym punkcie, a następnie wyglądała ona utracona. She'd
powolny, zawrócić i szukać pościg jak dała się, a następnie wyjść z siodła i
reaccelerate i utrzymują się z atakiem. Zrobiła to kilka razy, zanim został zatrzymany przez
Pozostałe cztery. Bessette zaatakowany przez Lemon Hill i orzekł luki do końca. Great TV strzał
Bessette z czterech szwów tylko tyle, a następnie kilka zamknięcia na nich (bardzo Paryż-Tours
itp.). T-Mobile się wyścig, a następnie dostał bardzo niewiele wskazuje na to. Myślałem, że dostałem ostatnio
dwa miejsca w 4-up sprint do drugiego, ale nawet, cyclingnews wyniki pokazują, że jedna z nich
nawet dostałem pipped na linii Rossner na 5. miejscu kilka złowionych je w sieci!
"Wayne" <wscott@udel.edu> napisał w wiadomości news: de90a9b6.0306081320.510295cb @ posting.google.com ...
> Patrzyłem na lokalnym zasięgu stacji. To był dobry wyścig kobiet na raz. Bessette
> Ataku na ścianie nawiązać dobre luki, ale został sprowadzony na dół, a następnie
> T-Mobile opalanych rider rider się po drodze atakuje ponownie i ponownie, gdy w poprzednim
> Atak został sprowadzony. Są dość dużo uczynił wyścigu nie pozwalając uzyskać peleton
> Re-skonsolidowane po raz ostatni na ścianie. W końcu 5 dziewczyny uciekł z 2 T-mobile,
> Bessette Lynn Gaggiola i Arndt. Gaggiola ataku, ale dobre luki w jednym punkcie, a następnie
> Wyglądała jak była utracona. She'd powolny, zawrócić i szukać pościg jak dała się,
>, A następnie wyjść z siodła i reaccelerate i utrzymują się z atakiem. Zrobiła to kilka
> Razy zanim został porwany przez czterech innych. Bessette zaatakowany przez Lemon Hill i orzekł luki
> Do końca. Great TV strzał Bessette z czterech szwów tylko tyle, a następnie kilka
> Zamknięcie na nich (bardzo Paryż-Tours itp.). T-Mobile się wyścig, a następnie dostał niewiele
> Pokaż go. Myślałem, że dostał dwa ostatnie miejsca w 4-up sprint do drugiego, ale nawet
> Cyclingnews wyniki pokazują, że jeden z nich nawet dostał pipped na linii Rossner na 5. miejscu
> Jak kilka złowionych je w sieci!
Z tego co widziałem w wyścigu z boku drogi i fragmentów w telewizji, wydawało się mi, że
tyle Saturn podejmowania rasy jak nikt inny ... na przykład, nie Jutras przez siebie na
sporo czasu?
Andy Coggan
"Andy Coggan" <acoggan@earthlink.net> napisał w wiadomości
news: j6_Ea.37542 $ rO.3508025 @ newsread1.prod.itd.earthlink.net ...
> "Wayne" <wscott@udel.edu> napisał w wiadomości news: de90a9b6.0306081320.510295cb @ posting.google.com ...
>> Patrzyłem na lokalnym zasięgu stacji. To był dobry wyścig kobiet na raz. Bessette
>> Ataku na ścianie nawiązać dobre luki, ale został sprowadzony na dół, a następnie
>> T-Mobile opalanych rider rider się po drodze atakuje ponownie i ponownie, gdy w poprzednim
>> Atak został sprowadzony. Są dość dużo uczynił wyścigu nie pozwalając uzyskać peleton
>> Re-skonsolidowane po raz ostatni na ścianie. W końcu 5 dziewczyny uciekł z 2 T-mobile,
>> Bessette Lynn Gaggiola i Arndt. Gaggiola ataku, ale dobre luki w jednym punkcie, a następnie
>> Wyglądała jak była utracona. She'd powolny, zawrócić i szukać pościg jak dała się,
>> A następnie wydostać się z siodła i reaccelerate i utrzymują się z atakiem. Uczyniła to
>> Kilka razy zanim został złapany przez cztery pozostałe. Bessette zaatakowany przez Lemon Hill i
>> Dniach luki do końca. Great TV strzał Bessette z czterech szwów tylko tyle, a następnie
>> Kilka zamknięcia na nich (bardzo Paryż-Tours itp.). T-Mobile się wyścig, a następnie dostał bardzo
>> Niewiele wskazuje na to. Myślałem, że dostał dwa ostatnie miejsca w 4-up sprint do drugiego, ale
>> Nawet, cyclingnews wyniki pokazują, że jeden z nich nawet dostał pipped na linii Rossner dla
>> 5. miejscu kilka złowionych je w sieci!
>
> Z tego co widziałem w wyścigu z boku drogi i fragmentów w telewizji, wyglądał mi się, że
> To tyle co Saturn wyścigu jak nikt inny ... na przykład, nie Jutras przez siebie na
> Od dłuższego czasu?
>
> Andy Coggan
Mam zdjęcie Jutras z przodu, która trwała około 18 mil wierzę.
B -
wscott@udel.edu (Wayne) wrote: <de90a9b6.0306081320.510295cb@posting.google.com> ...
> Patrzyłem na lokalnym zasięgu stacji. To był dobry wyścig kobiet na raz. Bessette
> Ataku na ścianie nawiązać dobre luki, ale został sprowadzony na dół, a następnie
> T-Mobile opalanych rider rider się po drodze atakuje ponownie i ponownie, gdy w poprzednim
> Atak został sprowadzony. Są dość dużo uczynił wyścigu nie pozwalając uzyskać peleton
> Re-skonsolidowane po raz ostatni na ścianie. W końcu 5 dziewczyny uciekł z 2 T-mobile,
> Bessette Lynn Gaggiola i Arndt. Gaggiola ataku, ale dobre luki w jednym punkcie, a następnie
> Wyglądała jak była utracona. She'd powolny, zawrócić i szukać pościg jak dała się,
>, A następnie wyjść z siodła i reaccelerate i utrzymują się z atakiem. Zrobiła to kilka
> Razy zanim został porwany przez czterech innych. Bessette zaatakowany przez Lemon Hill i orzekł luki
> Do końca. Great TV strzał Bessette z czterech szwów tylko tyle, a następnie kilka
> Zamknięcie na nich (bardzo Paryż-Tours itp.). T-Mobile się wyścig, a następnie dostał niewiele
> Pokaż go. Myślałem, że dostał dwa ostatnie miejsca w 4-up sprint do drugiego, ale nawet
> Cyclingnews wyniki pokazują, że jeden z nich nawet dostał pipped na linii Rossner na 5. miejscu
> Jak kilka złowionych je w sieci!
Lynn Gaggioli był patrząc pod kątem niektórzy zawodnicy z grupy się z nią bez opakowania połowu. Wiedziała
she'd złapać tylko i wiedziała, że nie miał żadnych szans w sprincie kilka. Miała przede wszystkim nie
drużyny, więc potrzebował wielkich zespołów w swojej grupie, aby zachować opakowanie z połowu. Droga do
pracy zespołów, kiedy to jeździec indywidualnie.
Www.velobella.org Sabine
> Z tego co widziałem w wyścigu z boku drogi i fragmentów w telewizji, wyglądał mi się, że
> To tyle co Saturn wyścigu jak nikt inny ... na przykład, nie Jutras przez siebie na
> Od dłuższego czasu?
I głównie odnoszące się do finału, ale tak Jutras został obecnie tylko na chwilę, a następnie został złowiony w
podstawy ściany po raz ostatni. Opakowanie podszedł do ściany razem na chwilę, a potem powiedział Jutras
Bessette do ataku (w zależności od jej po wywiadzie wyścigu). Ona rozczłonkowane pola, ale to było
zdecydowanie T-Mobile, który utrzymywał Rossner z wygranej. Ich nieustanne atakowanie do 5 rider
przenieść wygranej powstała trzymał go przed zakończyć kilka. Właściwie Bessette nadal wydaje się
być jazda defensywnie w mil do ustanowienia ostatecznego zerwania. Ona będzie
close-down attack (zwykle inicjowane przez T-rider komórkowych) i nie pull-through, ale raz
kobiety trzymane ataku i nie wracał razem.
> Lynn Gaggioli był patrząc pod kątem niektórzy zawodnicy z grupy się z nią bez opakowania połowu. Wiedziała
> She'd złapać tylko i wiedziała, że nie miał żadnych szans w sprincie kilka. Miała przede wszystkim nie
> Koledzy z drużyny, więc potrzebował wielkich zespołów w swojej grupie, aby zachować opakowanie z połowu. Droga do
> Praca zespołów, gdy pojawi się jeździec indywidualnie.
>
> Www.velobella.org Sabine
Tak, ale chyba jestem dostawanie rzeczy mieszać, jestem całkiem pewny, że było to po 5 dziewcząt już
z przodu. Dlaczego ich zaatakować w pierwszej kolejności, jeśli chcesz ich pomocy? No cóż, może jestem
mylące, a to jej atak, który rozpoczął się przerwa 5 z pozostałymi 4 pomostowych się. Wydaje mi się,
pamiętać, Phil i Eustice próbuje dowiedzieć się kim jest, więc może to jej atak
z siedzibą wygranej przemieszczania się i czeka na ścigacze sens.
"Wayne" <wscott@udel.edu> napisał w wiadomości news: de90a9b6.0306091424.9a1890d @ posting.google.com ...
>> Lynn Gaggioli był patrząc pod kątem niektórzy zawodnicy z grupy się z nią bez opakowania połowu. Ona
>> Wiedziałam, że ona sama złapać i wiedziała, że nie miał żadnych szans w sprincie kilka. Miała
>> Zasadniczo nie ma drużyny, więc potrzebował wielkich zespołów w swojej grupie, aby zachować opakowanie z
>> Połowu. W drodze do pracy zespołów, kiedy to jeździec indywidualnie.
>>
>> Www.velobella.org Sabine
>
>
> Tak, ale chyba jestem dostawanie rzeczy mieszać, jestem całkiem pewny, że było to po 5 dziewczęta
> Już z przodu. Dlaczego ich zaatakować w pierwszej kolejności, jeśli chcesz ich pomocy?
<snip>
W tej konkretnej rasy, Arndt jest chętny do pomocy Rossner (6 czasu? Obrońcami tytułu w tym wyścigu). Więc
po przerwie 4 idzie, Arndt będzie siedzieć i poczekaj na Rossner aby nadrobić zaległości.
Jeśli Arndt siedzi, a potem robią Bessette i Anderson.
Ataki Gaggioli. Arndt nie może dłużej siedzieć na, musi ona współpracować, nie może pozwolić wygrać w górę
drogowego. Liczniki Bessette gdy Gaggioli zostanie złapany. Arndt kontynuuje prace. Wyścigi Smart Gaggioli --
z więcej szczęścia może Bessette nie były w stanie je kijem.
To wszystko jest czyste domysły z mojej strony, na podstawie tego, co czytam.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0