PDA

Jak to zrobić w Dauphiné Armstrong? (spoiler)

View Full Version: Jak to zrobić w Dauphiné Armstrong? (spoiler)

Strony: [1] 2

Malte LEWAN Nee

He's pobity! Można śledzić ją na żywo (bez obrazy) na
http://www.eurosport.fr/home/pages/TF1/V3/L3/S18/E5636/live_Lng3_Spo18_E
vt5636_Mtc61777_SitTF1.shtml: "Lance Armstrong est battu! Il ne peut faire mieux que 8'55" et
termine en 3e pozycji "Tyler Hamilton dopiero 36-szy. Iban Mayo wygrał, pokonując David Millar.

Tak, był Armstrong nie spróbować? Możesz myśleć, że był, biorąc pod uwagę, jak dobrze zrobił, mimo wszystko. Ale on
Oczekuje się, że wygra itts w TDF jak zwykle (jeśli nie interfers Botero, jak w zeszłym roku).

Wyniki i analizy
http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id\u003dresults/ prolog

--
«Wann i de Schwitz s redet Volk strony d Politikär ruhig SII.»

Nas

10 sekund wow teraz to ogromne defecit do pokonania .... i to tylko prolog mojego
............. znajomego oh .... krótkie, ale wymagające parcours zaledwie 5,1 km yeah bet that
boli .........

Malte LEWAN Neelsen napisał:

> On pobity! Można śledzić ją na żywo (bez obrazy) na
> Http://www.eurosport.fr/home/pages/TF1/V3/L3/S18/E5636/live_Lng3_Spo18_E
> Vt5636_Mtc61777_SitTF1.shtml: "Lance Armstrong est battu! Il ne peut faire mieux que 8'55" et
> Termine en 3e pozycji "Tyler Hamilton dopiero 36-cia. Iban Mayo wygrał, pokonując David Millar.
>
> Tak, był Armstrong nie spróbować? Możesz myśleć, że był, biorąc pod uwagę, jak dobrze zrobił, mimo wszystko. Ale on
> Expected to win itts w TDF jak zwykle (jeśli nie interfers Botero, jak w zeszłym roku).
>
> Wyniki i analizy http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id\u003dresults/
> Prolog

Nick Burns

Tak jakby.

Kogo to obchodzi, czy on jeszcze dostaje je z powrotem?

"nas" <them@thiers.com> napisał w wiadomości news: bc0cp2 $ 6VA $ 1@terabinaries.xmission.com ...
> 10 sekund wow teraz to ogromne defecit do pokonania .... i to tylko prolog mojego
> ............. Znajomego oh .... krótkie, ale wymagające parcours zaledwie 5,1 km yeah bet that
> Boli .........
>
> Malte LEWAN Neelsen napisał:
>
>> On pobity! Można śledzić ją na żywo (bez obrazy) na
>> Http://www.eurosport.fr/home/pages/TF1/V3/L3/S18/E5636/live_Lng3_Spo18_E
>> Vt5636_Mtc61777_SitTF1.shtml: "Lance Armstrong est battu! Il ne peut faire mieux que 8'55" et
>> Termine en 3e pozycji "Tyler Hamilton dopiero 36-ci. Iban Mayo wygrał, pokonując David Millar.
>>
>> Tak, był Armstrong nie spróbować? Możesz myśleć, że był, biorąc pod uwagę, jak dobrze zrobił, mimo wszystko. Ale
>> On oczekuje się wygrać itts w TDF jak zwykle (jeśli nie interfers Botero, jak w zeszłym roku).
>>
>> Wyniki i analizy http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id\u003dresults/
>> Prolog

Dashi Toshii

"Nick Burns" <chrismcreynolds@hotmail.com> napisał w wiadomości
news: 9QQEa.9372 $ xf5.5964 @ news.randori.com ...
> Tak jakby.
>
> Kogo obchodzi, czy on jeszcze dostaje je z powrotem?

Mnie! I care.

Dashii

Steve McGinty

On Mon, 09 czerwca 2003 00:49:10 GMT, "Nick Burns" <chrismcreynolds@hotmail.com> napisał:

> Tak jakby.
>
> Kogo obchodzi, czy on jeszcze dostaje je z powrotem?
>
Mayo i Millar?

Pozdrowienia! Stephen

David Ryan

Malte LEWAN Neelsen napisał:
>
> On pobity! Można śledzić ją na żywo (bez obrazy) na
> Http://www.eurosport.fr/home/pages/TF1/V3/L3/S18/E5636/live_Lng3_Spo18_E
> Vt5636_Mtc61777_SitTF1.shtml: "Lance Armstrong est battu! Il ne peut faire mieux que 8'55" et
> Termine en 3e pozycji "Tyler Hamilton dopiero 36-cia. Iban Mayo wygrał, pokonując David Millar.
>
> Tak, był Armstrong nie spróbować? Możesz myśleć, że był, biorąc pod uwagę, jak dobrze zrobił, mimo wszystko. Ale on
> Expected to win itts w TDF jak zwykle (jeśli nie interfers Botero, jak w zeszłym roku).
>
> Wyniki i analizy http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id\u003dresults/
> Prolog

Zaczął ostatnio i myślę, że mógłby tempie, niezależnie od końca chciał. Tyler Hamilton jest
obok byłych kolegów z drużyny do implode. (Just wydaje historii ex-kolegów.)

Tritonrider

> From: bikerpackman@hotmail.com David Ryan

> Rozpoczął ostatnio i myślę, że mógłby tempie, niezależnie od końca chciał. Tyler Hamilton jest
> obok byłych kolegów z drużyny do implode. (Just wydaje historii ex-kolegów.)
>

WOW! Tyler stracił 43 sekund jego historii, kariera się skończyła. Skąd to wiecie? Gdybym był Tyler I'd
koncentrując się na mojej wspinaczki. To gdzie się dzieje do czasu, aby dostać się na podium, a nie w
TT. He's just got to hold on, a nie tracić zbyt wiele w TTS. Myślę, że będzie mu wspiąć się lepiej
niż kiedykolwiek i przytrzymaj jego w TTS. Bill C

Warren

W artykule <3EE54374.B443C78D @ hotmail.com> David Ryan <bikerpackman@hotmail.com> napisał:

> Rozpoczął ostatnio i myślę, że mógłby tempie, niezależnie od końca chciał. Tyler Hamilton jest
> Obok byłych kolegów z drużyny do implode. (Just wydaje historii ex-kolegów.)

Tak, upadła w prawo w klasycznym wygrać w LBL, do czego nie widzieliśmy od facetów
wciąż USPS.

Przeczytaj jego pamiętnik w VeloNews.com jeśli chcesz oświecać siebie.

-WG

B. Lafferty

"Warren" <warren@usvh.com> napisał w wiadomości news: 090620032020389093% warren@usvh.com ...
> W artykule <3EE54374.B443C78D @ hotmail.com> David Ryan <bikerpackman@hotmail.com> napisał:
>
>> Rozpoczął ostatnio i myślę, że mógłby tempie, niezależnie od końca chciał
by.
>> Tyler Hamilton jest obok byłych kolegów z drużyny do implode. (Just wydaje historii ex-kolegów.)
>
> Tak, upadła w prawo w klasycznym wygrać w LBL, do czego nie widzieliśmy od
> Mężczyzna wciąż USPS.
>
> Przeczytaj jego pamiętnik w VeloNews.com jeśli chcesz oświecać siebie.

Wygrałem T de Romandy.

Interesuje mnie sposób górna część ciała Armstrong's szuka. To może okazać się połączenie
kąt kamery / długość obiektywu, ale wygląda na to jego górna część ciała jest zagęszczony nieco, podobnie jak Lemonds
nie pod koniec swojej kariery.

Myślę, że to może być Armstong najtrudniejszych Tour od jego comeback. Mówię, że ze względu na
powyżej, i wrażenia (subiektywne tak), że miałem kiedy został złowiony w LBL, że nie był
fizycznie gdy myślał on powinien być. Nie, że on nigdy przyznać, że gdyby sprawy.

A major dziękuję Bogu i Jego infinate Mądrości za dostarczenie nam OLN. Lipca, który będzie tak
zabawa, nawet jeśli przepis Classics.

Timbenz

"B. Lafferty" <AceptNoSubstitutes@hotmail.com> napisał w
news: c3kFa.38872 $ rO.3668309 @ newsread1.prod.itd.earthlink.net:

> Interesuje mnie sposób górna część ciała Armstrong's szuka. To może okazać się połączenie
> Kąt kamery / długość obiektywu, ale wygląda na to jego górna część ciała jest zagęszczony nieco, podobnie jak Lemonds
> Nie pod koniec swojej kariery.

[Deletia]

Mówiąc o tym samym, jestem dostrzegając w kąty kamery, jak pod ciśnieniem Armstrong wygląda w tych dniach.
Patrzy wychudzony, z różnego rodzaju zagłębieniach na policzkach i pod oczami, które zostało użyte, aby zobaczyć na
go tylko podczas etapów górskich późno TDF. Uważam, że jego brak na stanie ras, gdzie ma
contentended w latach ubiegłych, jak Amstel, gdzie nie można wyrzucać wiodąca grupa w ostatnim
wznoszenia, jest również wskaźnikiem.

P.

Dan

TimBenz <timbenz@timbenz.com> napisał w wiadomości
news: <Xns93964698C1EF8timbenztimbenzcom@66.75.162.201> ...

> Mówienie o tym samym, jestem dostrzegając w kąty kamery, jak pod ciśnieniem Armstrong wygląd tych
> Dni. Patrzy wychudzony, z różnego rodzaju zagłębieniach na policzkach i pod oczami, które zostało użyte do
> Patrz na niego tylko podczas etapów górskich późno TDF. Uważam, że jego brak na stanie wyścigi
> Gdzie ma contentended w latach ubiegłych, jak Amstel, gdzie nie można wyrzucać wiodącą grupą na
> Końcowy wspinać, jest również wskaźnikiem.
>
> P.

Tak. Na miejscu Graham Watson, w zdjęć z Liege:

http://grahamwatson.com/gw/imagedocs.nsf/images/03lbl/ $ file/24.jpg

Założę się, że było podwójne widzenie w ten obraz. Widać było, że daje z siebie wszystko to, znowu i znowu, i
nigdy nie mógł uciec.

Dashi Toshii

"Dan" <dtamasauskas@hotmail.com> napisał w wiadomości
news: 6463803.0306100959.81e5081 @ posting.google.com ...
> TimBenz <timbenz@timbenz.com> napisał w wiadomości
>
>> Mówiąc o tym samym, jestem dostrzegając w kąty kamery, jak pod ciśnieniem Armstrong wygląd tych
>> Dni. Patrzy wychudzony, z różnego rodzaju zagłębieniach na policzkach i pod oczami, które były używane
>>, Aby go tylko podczas etapów górskich późno TDF. Uważam, że jego brak na stanie
>> Wyścigi, gdzie ma contentended w latach ubiegłych, jak Amstel, gdzie nie mógł zrzucić z wiodących
>> Grupa o ostatecznym wspinać, jest również wskaźnikiem.
>>
>> P.
>
>
> Tak. Na miejscu Graham Watson, w zdjęć z Liege:
>
> Http://grahamwatson.com/gw/imagedocs.nsf/images/03lbl/ $ file/24.jpg
>
> Założę się, że widzi podwójnie w ten obraz. Widać było, że daje z siebie wszystko to, znowu i znowu,
> I nie mógł uciec.

Może był tylko gry possum ponownie. ;-)

Mam nadzieję, że Lance i Ullrich w head to head "pojedynku ponownie.

Dashii

Tom Kunich

Really good to see you still around Dave. Zwykły, aby zobaczyć Tour nadchodzi.

"David Ryan" <bikerpackman@hotmail.com> napisał w wiadomości news: 3EE54374.B443C78D ... @ hotmail.com
> Malte LEWAN Neelsen napisał:
>>
>> On pobity! Można śledzić ją na żywo (bez obrazy) na
>>
http://www.eurosport.fr/home/pages/TF1/V3/L3/S18/E5636/live_Lng3_Spo18 _E
>> Vt5636_Mtc61777_SitTF1.shtml: "Lance Armstrong est battu! Il ne
peut
>> Faire mieux que 8'55 "et termine en 3e miejsce!" Tyler Hamilton
był
>> Tylko 36-gi. Iban Mayo wygrał, pokonując David Millar.
>>
>> Tak, był Armstrong nie spróbować? Możesz myśleć, że był, biorąc pod uwagę, jak
dobrze
>> Zrobił, mimo wszystko. Ale to oczekuje się wygrać itts w TDF jako
zwykle (jeśli
>> Nie interfers Botero, jak w zeszłym roku).
>>
>> Wyniki i analizy
>>
http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id\u003dresult
s /
>> Prolog
>
> Rozpoczął ostatnio i myślę, że mógłby tempie, niezależnie od końca roku
chciał.
> Tyler Hamilton jest obok byłych kolegów z drużyny do implode. (Just wydaje historii ex-kolegów.)

Timbenz

dtamasauskas@hotmail.com (Dan) wrote: 6463803.0306100959.81e5081 @ posting.google.com:

>
>
> Założę się, że widzi podwójnie w ten obraz. Widać było, że daje z siebie wszystko to, znowu i znowu,
> I nie mógł uciec.

To jest dokładnie to, co mówię. Wyglądał jak LBL, że w tym roku i było podobne
"look" w Amstel kiedy wkręca się wyścig Boogerd poprzez nie o stan Boogerd pomyślał
zrobił. Porównaj ileż bardziej komfortowe i mniej zmarnowane spojrzał w zeszłym roku w ten sam dzień
ras, lub rozważyć, jak szuka w tej chwili w Daupine.

Na przykład, patrzysz na ten obraz z obecnego wyścigu:

http://grahamwatson.com/gw/imagedocs.nsf/photos/03dauphineSt1-003000

Armstrong nie tylko źle wygląda na to stosunkowo prosta wczesnym etapie w wyścigu już etap,
ale wygląda _much_ gorzej niż jeźdźców wokół niego. People are going to start zauważyć, jeśli
jeszcze nie. Widziałem to spojrzenie wiele razy podczas wyścigu: Armstrong jest jazda konna w pobliżu frontu
na odwagę i cierpienie, nie komfortowe warunki.

P.

Tom Kunich

I rzeczywiście jest, że duże górnej części ciała, że Jan kocha zobaczyć. Zgadzam się z Billem, że jest to
będzie jego najtrudniejszych w historii grupy.

"Dan" <dtamasauskas@hotmail.com> napisał w wiadomości
news: 6463803.0306100959.81e5081 @ posting.google.com ...
>
>> Mówiąc o tym samym, jestem dostrzegając w kąty kamery, jak w
ciśnienie
>> Armstrong wygląda w tych dniach. Patrzy wychudzony, z rodzaju
zagłębieniach na
>> Policzkach i pod oczami, które zostało użyte, aby zobaczyć w nim tylko
podczas
>> Etapach górskich późno TDF. Uważam, że jego brak na stanie
wyścigi
>> Gdzie ma contentended w latach ubiegłych, jak Amstel gdzie
nie może
>> Dump wiodąca grupa w ostatnim wspinać, jest również wskaźnikiem.
>>
>> P.
>
>
>
>
> I nie mógł uciec.

David Ryan

Tom Kunich napisał:
>
> Really good to see you still around Dave. Zwykły, aby zobaczyć Tour nadchodzi.

Dzięki. Sprawdzić, co ludzie myślą. Może będę wokół niewiele więcej - jeśli kiedykolwiek Armstrong
nie Giro lub pobytu okolice na Vuelta ponownie ;-)

Heinz Getzler

TimBenz <timbenz@timbenz.com> napisał w wiadomości
news: <Xns9396A1155D669timbenztimbenzcom@66.75.162.201> ...
> Dtamasauskas@hotmail.com (Dan) wrote: 6463803.0306100959.81e5081 @ posting.google.com:
>
>> Tak. Na miejscu Graham Watson, w zdjęć z Liege:
>>
>> Http://grahamwatson.com/gw/imagedocs.nsf/images/03lbl/ $ file/24.jpg
>>
>> Założę się, że widzi podwójnie w ten obraz. Widać było, że daje z siebie wszystko to, znowu i znowu,
>> I nie mógł uciec.
>
> To jest dokładnie to, co mówię. Wyglądał jak LBL, że w tym roku i było podobne
> "Look" w Amstel kiedy wkręca się wyścig Boogerd poprzez nie o stan Boogerd pomyślał
> Nie. Porównaj ileż bardziej komfortowe i mniej zmarnowane spojrzał w zeszłym roku w tym samym jedną
> Wyścigi dni lub rozważyć, jak szuka w tej chwili w Daupine.
>
> Na przykład, patrzysz na ten obraz z obecnego wyścigu:
>
> Http://grahamwatson.com/gw/imagedocs.nsf/photos/03dauphineSt1-003000
>
> Armstrong nie tylko źle wygląda na to stosunkowo prosta wczesnym etapie w dłuższym etapie
> Wyścigu, ale wygląda _much_ gorzej niż jeźdźców wokół niego. People are going to start zauważyć, jeśli
> Nie zostały one już. Widziałem to spojrzenie wiele razy podczas wyścigu: Armstrong jest jazda konna w pobliżu
> Przodu na odwagę i cierpienie, nie komfortowe warunki.

It's hard to get prawdziwa historia z tego zdjęcia. Wyniki są znacznie lepszym wskaźnikiem.
Lance jest tylko 11 sekund z tyłu. Na otherhand nie jest nieprawdopodobne, że Lance może nie
się do formy.
>
> P.

Wade Summers

"Heinz Getzler" <getzler15@yahoo.com> napisał w wiadomości
news: a58727ec.0306101826.65b02966 @ posting.google.com ...
news: <Xns9396A1155D669timbenztimbenzcom@66.75.162.201> ...
>>
>> Armstrong nie tylko źle wygląda na to stosunkowo prosta wczesnym etapie w dłuższym etapie
>> Wyścigu, ale wygląda _much_ gorzej niż jeźdźców wokół niego. People are going to start zauważyć,
>> Jeśli nie zostały one jeszcze. Widziałem to spojrzenie wiele razy podczas wyścigu: Armstrong jest jazda konna w pobliżu
>> Przodu na odwagę i cierpienie, nie komfortowe warunki.
>
> Trudno się prawdziwa historia z tego zdjęcia. Wyniki są znacznie lepszym wskaźnikiem.
> Lance jest tylko 11 sekund z tyłu. Na otherhand nie jest nieprawdopodobne, że Lance może nie
> Się do formy.
>>
>> P.

I'd agree. Może trudno powiedzieć od snap shot. Widziałem to spojrzenie na twarzy Lance w dziesiątkach
Zdjęcia z wyścigów wygrał ...

Wade

Timbenz

getzler15@yahoo.com (Heinz Getzler) wrote: a58727ec.0306101826.65b02966 @ posting.google.com:

> Trudno się prawdziwa historia z tego zdjęcia. Wyniki są znacznie lepszym wskaźnikiem.
> Lance jest tylko 11 sekund z tyłu. Na otherhand nie jest nieprawdopodobne, że Lance może nie
> Się do formy.

No argument ode mnie. Ale jutro będzie prawdziwy test - niech tak jak Lance wygląda w dłuższej TT
z wspinać. A Clincher wejdzie w Etapy 4 i 6. Może to być bardzo interesujące TDF
w tym roku.

Dan

"Wade Summers" <wadesummers@cox.net> napisał w wiadomości news: <pJwFa.319$PY2.12@lakeread05> ...
> "Heinz Getzler" <getzler15@yahoo.com> napisał w wiadomości
> News: a58727ec.0306101826.65b02966 @ posting.google.com ...
>> TimBenz <timbenz@timbenz.com> napisał w wiadomości
> News: <Xns9396A1155D669timbenztimbenzcom@66.75.162.201> ...
>>>
>>> Armstrong nie tylko źle wygląda na to stosunkowo prosta wczesnym etapie w dłuższym etapie
>>> Wyścigu, ale wygląda _much_ gorzej niż jeźdźców wokół niego. People are going to start
>>> Zauważyć, jeśli nie zostały one jeszcze. Widziałem to spojrzenie wiele razy podczas wyścigu: Armstrong jest
>>> Jazda konna w pobliżu frontu wnętrzności i cierpienia, nie komfortowe warunki.
>>
>> It's hard to get prawdziwa historia z tego zdjęcia. Wyniki są znacznie lepszym wskaźnikiem.
>> Lance jest tylko 11 sekund z tyłu. Na otherhand nie jest nieprawdopodobne, że Lance może nie
>> Się do formy.
>>>
>>> P.
>
> I'd agree. Może trudno powiedzieć od snap shot. Widziałem to spojrzenie na twarzy Lance w dziesiątkach
> Zdjęcia z wyścigów wygrał ...
>
> Wade

Może głowę czuje się jak garnek? Boogerd mówi:

"Zgodnie z tym w ekstremalnie wysokich temperaturach w Dauphiné, jest znacznie więcej cierpienia wspina się z kasku
na głowie. Na Col de Premol, czułem się jakbym miał coś do gotowania na głowie, jakbym
garnek sprawie. Na mieszkania, zawsze jeździł z kasku i tak, ale wspina się naprawdę znaleźć
niekorzystnej sytuacji. "

"To jeszcze przed nami, ale kiedy tylko mają jeździć około 30 kilometrów na Col de Galibier
w ciepło, wtedy będzie naprawdę horror. I załóżmy, że po Mont Ventoux jest częścią
parcours, ale folia jest na dole. Wtedy masz również obowiązek podjechać, że kol. z
hełm. To mordercze ... Może UCI dostosowania przepisów do takich wspinaczek.

But then again, Lance wygląda znacznie gorzej niż konkurencja.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish