PDA

Tour de France (Grenoble w lipcu)

View Full Version: Tour de France (Grenoble w lipcu)

Telford

Witaj,

Jeśli ktoś został do Grenoble na czas podróży,

możesz mi powiedzieć, jak bardzo zajęty można oczekiwać Grenoble się w zakresie znalezienia niedrogich hoteli w
krótkim okresie wypowiedzenia. Będę we Francji na 10 dni przed lub tak mi głowę tam, ale nie wiesz dokładnie
data. będzie to około 7 lipca lub 8, nie później niż 10th.

(Wiem z Tour de France przybywających w pobliżu Bourg d'Oisan 13 i będzie następnie pakowane
ale to również wpływ na rezerwacje hotelowe 5-6 dni przed przyjazdem Tour?)

Dziękuję bardzo.

Chiefhiawatha

W artykule <f36ee3e6.0306081519.141b6961@posting.google.com>, telfordutd@hotmail.com
(Telford) napisał:

> Hello,
>
> Jeśli ktoś został do Grenoble na czas podróży,
>
> Możesz mi powiedzieć, jak bardzo zajęty można oczekiwać Grenoble się w zakresie znalezienia niedrogich hoteli w
> Krótkim okresie wypowiedzenia. Będę we Francji na 10 dni przed lub tak mi głowę tam, ale nie na pewno
> Dokładnej daty. będzie to około 7 lipca lub 8, nie później niż 10th.
>
> (Wiem z Tour de France przybywających w pobliżu Bourg d'Oisan 13 i będzie zapakowany
> Ale wtedy byłoby to również wpływ na rezerwacje hotelowe 5-6 dni przed przyjazdem Tour?)
>
> Thank you very much.

Z reguły.

które Tour zatrzymuje.

Get około 1 godziny poza zasięgiem, a będzie wam dobrze.

Raz było wewnątrz obozu chrześcijańskiego odrodzenia campingu. Mamy obecnie unik przed wschodzie słońca.

Telford

Rozumiem byłoby wariatów dzień lub dwa przed Tour przybywa do miasta, ale właśnie
stara się dowiedzieć, jak to będzie 5-6 dni wcześniej. I nie będzie tam w chwili przybycia na zwiedzanie
13, ale na 8 i 9. Ja po prostu nie wiesz, jak już tłum Tour rozpocząć tworzenie w niektórych
miasto. Dzięki.

chiefhiawatha@yahoo.com (chiefhiawatha) napisał w wiadomości
news: <chiefhiawatha-0806032157410001@10.0.1.3> ...
> W artykule <f36ee3e6.0306081519.141b6961@posting.google.com>, telfordutd@hotmail.com
> (Telford) napisał:
>
>> Hello,
>>
>> Jeśli ktoś został do Grenoble na czas podróży,
>>
>> Możesz mi powiedzieć, jak bardzo zajęty można oczekiwać Grenoble się w zakresie znalezienia niedrogich hoteli w
>> Krótkim okresie wypowiedzenia. Będę we Francji na 10 dni przed lub tak mi głowę tam, ale nie na pewno
>> Dokładnej daty. będzie to około 7 lipca lub 8, nie później niż 10th.
>>
>> (Wiem z Tour de France przybywających w pobliżu Bourg d'Oisan 13 i będzie zapakowany
>> Potem, ale to również wpływ na rezerwacje hotelowe 5-6 dni przed przyjazdem Tour?)
>>
>> Thank you very much.
>
> Co do zasady.
>

>, Które Biuro zatrzymuje.
>
> Dlaczego o 1 godzina poza zasięgiem, a będzie wam dobrze.
>
> Raz było wewnątrz obozu chrześcijańskiego odrodzenia campingu. Mamy obecnie unik przed wschodzie słońca.

Gm

Nie powinniśmy mieć żadnych problemów 5 lub 6 dni przed imprezą. Byliśmy w Grenoble w 2001 roku, kiedy
na czas rozpoczął się w mieście i udało nam się znaleźć hotel w dniu wyścigu. Grenoble był bardzo
pleasnat zaskoczenie, o wiele ładniejsza niż przewidywano, a ja jej dość duże miasto z wieloma Hotele
wchłonąć warunkowe wycieczkę. Mniejszych miast na trasie Tour to inna historia i
zazwyczaj zarezerwowane miesięcy wcześniej. Mamy rozbili obóz na górze Alp d 'Huez w 2001 r. i had a blast
Wychodzę z Full Tilt Imprezy holenderskich i belgijskich fanów. Jest zwykle nie dłużej niż jeden dzień
wcześniej utworzone. Tour logistyczne cudem. To jest naprawdę niesamowite zobaczyć, jak duża produkcja
i jak szybko je zburzyć i skonfigurować.

telfordutd@hotmail.com (Telford) napisał w wiadomości
news: <f36ee3e6.0306090418.47a15b04@posting.google.com> ...
> Rozumiem byłoby wariatów dzień lub dwa przed Tour przybywa do miasta, ale właśnie
> Stara się dowiedzieć, jak to będzie 5-6 dni wcześniej. I nie będzie tam w momencie przyjazdu Tour
> Na 13, ale na 8 i 9. Ja po prostu nie wiesz, jak już tłum Tour rozpocząć tworzenie w niektórych
> Miasta. Dzięki.
>

Sessamoid

telfordutd@hotmail.com (Telford) wrote: f36ee3e6.0306081519.141b6961 @ posting.google.com:

> Hello,
>
> Jeśli ktoś został do Grenoble na czas podróży,
>
> Możesz mi powiedzieć, jak bardzo zajęty można oczekiwać Grenoble się w zakresie znalezienia niedrogich hoteli w
> Krótkim okresie wypowiedzenia. Będę we Francji na 10 dni przed lub tak mi głowę tam, ale nie na pewno
> Dokładnej daty. będzie to około 7 lipca lub 8, nie później niż 10th.

Minęło trochę czasu, więc co może się zmienić, ale nie sądzę, będziesz miał trudny czas znalezienia
miejsca 5-6 dni naprzód w Grenoble. To nie jest małe miasto, podobnie jak wielu z podróży zatrzymuje się. Byłem w
Grenoble do '92 Tour, a ja zostałem w lokalnym schronisku młodzieżowym na noc.

Wystarczy Kolarz

"sessamoid" <notreal@notmail.com> napisał w wiadomości
news: Xns939ABB622695Amoviefanhotmailsuxco@65.32.1.6 ...
> Telfordutd@hotmail.com (Telford) wrote: f36ee3e6.0306081519.141b6961 @ posting.google.com:
>
>> Hello,
>>
>> Jeśli ktoś został do Grenoble na czas podróży,
>>
>> Możesz mi powiedzieć, jak bardzo zajęty można oczekiwać Grenoble się w zakresie znalezienia niedrogich hoteli w
>> Krótkim okresie wypowiedzenia. Będę we Francji na 10 dni przed lub tak mi głowę tam, ale nie na pewno
>> Dokładnej daty. będzie to około 7 lipca lub 8, nie później niż 10th.
>
>
> It's been a while, więc co może się zmienić, ale nie sądzę, będziesz miał trudny czas znalezienia
> Miejsce 5-6 dni przed w Grenoble. To nie jest małe miasto, podobnie jak wielu z podróży zatrzymuje się. Byłem w
> Grenoble do '92 Tour, a ja zostałem w lokalnym schronisku młodzieżowym na noc.

Byłem dwa lata temu bez problemu .......... ..... wiele w Grenoble dla turystów .....

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish