PDA

Ile windykacji?

View Full Version: Ile windykacji?

Raptor

I to z kolei 40 lat i jestem doświadczający syndromu starego człowieka. To trwa już odzyskać z dysku
wysiłków, a ja niedawno overdid mój przedział szkolenia. Tak więc jestem ostrożny przetrenowania teraz i
Prawdopodobnie nie zostały szkolenia twarde jak mogłem / powinno.

Nie zrobiłem przedziale formalnego treningu na chwilę, ale dojdzie do beztlenowej zasięgu co najmniej
raz na wszystkich, ale treningi odzysku hardcore.

Co to jest standard przy nie-bs dni odzysku (y)? Numer X odstępach czasu w treningu na X
intensywności. Czy jest to najlepiej wykorzystać moje ciało za moim przewodnikiem? Nogi będą narzekać, jeśli mam je ciężko pracował
Wczoraj - należy je zignorować, jeśli mój odpoczynek WP wydaje się w porządku tego ranka?

--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nie jestem dumny. Naprawdę nie zrobiły wszystko, co mamy
może chronić naszych klientów. Nasze produkty po prostu nie są inżynierii bezpieczeństwa. "- Microsoft VP w
za Windows OS Development, Brian Valentine.

Gopheur

On Mon, 09 czerwca 2003 11:40:51 -0600, Raptor <me@attbi.com> napisał:

> I to z kolei 40 lat i jestem doświadcza człowiek stary zespół. To trwa już odzyskać z dysku
> wysiłki, a ja niedawno overdid mój przedział szkolenia. Tak więc jestem ostrożny przetrenowania teraz i
> prawdopodobnie nie trenowałem tak ciężko, jak mogłem / powinno.
>
> Nie zrobiłem przedziale formalnego treningu na chwilę, ale dojdzie do beztlenowej zasięgu co najmniej
> raz na wszystkich, ale treningi odzysku hardcore.
>
> What's standard biorąc nie bs dni odzysku (y)? Numer X odstępach czasu w treningu na X
> intensywności. Czy jest to najlepiej wykorzystać moje ciało za moim przewodnikiem? Nogi będą narzekać, jeśli mam pracuje ich
> trudno wczoraj - należy je zignorować, jeśli mój odpoczynek WP wydaje się w porządku tego ranka?
>
> --

łatwe.

rozpocząć prowadzenie dzienne serca budząc / tętno. dostarcz go codziennie rano po pierwszym dźwięku budzika
się * przed * getting outta bed.

jeśli odpoczynku tętno jest zawsze 10 lub więcej uderzeń na minutę nad średnią, musisz odpocząć.
po prostu odpocząć, aż puls przebudzeniu spada do poniżej 10 uderzeń średniej. doesnt get any
łatwiej niż to. (Chociaż 10 pokonał granicę admitedly rozmyte wartości granicznej dla * wszystkich * ćwierkania,
it's nice ogólne wytyczne.)

Go-Go

ps Lynn - z drugiego wątku "Wiedziałem, że zbyt ciężkie": musisz nauczyć się projekt lepiej. to
umiejętności wielu ludzi ignoruje i potrzebują znacznie na poprawę. jeśli można śr. 23 mph, masz dużo
zdolności do wykończenia dolnej races kategorii, wystarczy umiejętności aby to zrobić.

nawet jeśli wzrost kondycję, (zawsze dobrze, jak gulasz Martha powie!) nadal masz
nauczyć się zrelaksować w opakowaniu do wykorzystania, że poprawa kondycji. spróbuj uruchomić jazdy pod górę w górę
10 opakowania i stają się z powrotem do środka opakowania przez góry wspinać. Następnie spłukać, spienić,
powtórzyć dla każdego okrążenia i będziesz czuć się bezpiecznie (i odpoczynku!) w środku opakowania do 75%
wyścigu. to trudne do opisania umiejętności i nauczyć się "aż zobaczysz, że ktoś faktycznie wykonującego go podczas
wyścigu. wtedy kliknięć dla Ciebie.

Pamiętaj, wiszące z tyłu 1 / 2 z opakowań w trakcie wyścigu jest bardzo wytężonej pracy. it's a great
sposób odpadów duże ilości energii fizycznej i emocjonalnej.

Warren

In article <3EE4C6A3.4070902 @ attbi.com> Raptor <me@attbi.com> napisał:

> I to z kolei 40 lat i jestem doświadcza człowiek stary zespół. To trwa już odzyskać z dysku
> Wysiłki, a ja niedawno overdid mój przedział szkolenia. Tak więc jestem ostrożny przetrenowania teraz i
> Prawdopodobnie nie trenowałem tak ciężko, jak mogłem / powinno.
>
> Nie zrobiłem formalne przedział treningu na chwilę, ale dojdzie do beztlenowej zasięgu co najmniej
> Raz na wszystkich, ale treningi odzysku hardcore.
>
> What's standard biorąc nie bs dni odzysku (y)? Numer X odstępach czasu w treningu na X
> Intensywności. Czy jest to najlepiej wykorzystać moje ciało za moim przewodnikiem? Nogi będą narzekać, jeśli mam pracuje ich
> Trudno wczoraj - należy je zignorować, jeśli mój odpoczynek WP wydaje się w porządku tego ranka?

Dlaczego osoba, która nie ma rasy (znacznie) robi więcej niż jeden dzień, na 7-10 z beztlenowego
odstępach czasu? Szybka ścieżka do osiągając i przetrenowanie.

Aby zwiększyć odzysku między jazdy i między twardym wysiłków, i aby zminimalizować szanse
burnout, poświęcać więcej czasu na robienie odstępach 5-20 bpm poniżej LT. Mój trener dostał mi tego, i moim
odzysku zdobyć zadziwiająco lepiej. Lepsze odzysku pozwala na bardziej wytężonej pracy podczas szkolenia, ale
najpierw musisz uzyskać aerobik System opracowany wystarczy pomóc odzysku.

-WG

Kurhan Gringion

"Warren" <warren@usvh.com> napisał w wiadomości news: 090620031638344413% warren@usvh.com ...
> In article <3EE4C6A3.4070902 @ attbi.com> Raptor <me@attbi.com> napisał:
>
> Dlaczego osoba, która nie ma rasy (znacznie) robi więcej niż jeden dzień, na 7-10 z beztlenowego
> Odstępach czasu? Szybka ścieżka do osiągając i przetrenowanie.

Dlaczego ma to znaczenie? Ludzie, którzy nie wyścig wiele jadą rower do zabawy i uczynić wszystko, co
czuje się dobrze. Jeśli to oznacza Freds wyścigów podczas obiadu, to niech tak będzie.

Warren

W artykule <ixbFa.2890$Jw6.2031206@news1.news.adelphia.net>, Kurgan Gringioni
<kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> napisał:

> "Warren" <warren@usvh.com> napisał w wiadomości news: 090620031638344413% warren@usvh.com ...
>> In article <3EE4C6A3.4070902 @ attbi.com> Raptor <me@attbi.com> napisał:
>>
>> Dlaczego osoba, która nie ma rasy (znacznie) robi więcej niż jeden dzień, na 7-10 z beztlenowego
>> Odstępach czasu? Szybka ścieżka do osiągając i przetrenowanie.
>
>
>
>
> Dlaczego ma to znaczenie? Ludzie, którzy nie wyścig wiele jadą rower dla zabawy i nie należy
> Co czuje się dobrze. Jeśli to oznacza Freds wyścigów podczas obiadu, to niech tak będzie.

Mówił, że robi beztlenowych odstępach czasu regularnie. To jest szkodliwe dla jego statutowych zadań,
z których żadna nie wymienionych wyścigów Freds na obiad.

Powiedział to, co robił, nie było pracy. W Dr Phil mawiał: "Jak to było
Workin 'for ya?

WG-trener osobowości talk show

Raptor

Warren napisał:

> Dlaczego osoba, która nie ma rasy (znacznie) robi więcej niż jeden dzień, na 7-10 z beztlenowego
> Odstępach czasu? Szybka ścieżka do osiągając i przetrenowanie.
>
> Aby zwiększyć odzysku między jazdy i między twardym wysiłków, i aby zminimalizować szanse
> Burnout, poświęcać więcej czasu na robienie odstępach 5-20 bpm poniżej LT. Mój trener dostał mi tego, i moim
> Odzyskanie zdobyć zadziwiająco lepiej. Lepsze odzysku pozwala na bardziej wytężonej pracy podczas szkolenia
> Ale najpierw musisz dostać aerobik System opracowany wystarczy pomóc odzysku.
>
>-WG

Ja zdaję się być już tam. Zrobiłem wiele tego rodzaju pracy też, ale zwykle nie można się oprzeć
Wyścigi ruchu na drodze do domu, lub młotkiem na stromych sekcji. Odzyskać w trakcie jazdy i inne
wykonywania bardzo szybko. Niestety, dozwolone okresów ochronnych w wyścigu nie było około 20
sekund za krótki dla mnie.

--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nie jestem dumny. Naprawdę nie zrobiły wszystko, co mamy
może chronić naszych klientów. Nasze produkty po prostu nie są inżynierii bezpieczeństwa. "- Microsoft VP w

Raptor

Warren napisał:
> Mówił, że robi beztlenowych odstępach czasu regularnie. To jest szkodliwe dla jego stwierdził
> Cele, z których żadna nie wymienionych wyścigów Freds na obiad.
>
> Powiedział, co robił, nie było pracy. W Dr Phil mawiał: "Jak to Pracowaliśmy
> For ya?
>
> WG-trener osobowości talk show

Nie powiedziałem, że jednak tak, że I'd przesadził moim przedziale pracy w ostatnim czasie. Spakowałam zbyt wiele
w celu krótkim czasie, raz lub dwa razy. I thought I'd hit nice płaskowyżu fitness, które
spełnia moje potrzeby, ale idę do osiągnięcia wyższego poziomu. I wystarczy, aby uzyskać bardziej systematyczne
O mój zwrotu.

--
--

Bart

"Kurhan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> napisał
>
> Dlaczego ma to znaczenie? Ludzie, którzy nie wyścig wiele jadą rower dla zabawy i nie należy
> Co czuje się dobrze. Jeśli to oznacza Freds wyścigów podczas obiadu, to niech tak będzie.

Co zrobić, jeśli oznacza ona Fat Master?

Kurhan Gringion

"Bart" <bartvhooreb@hotmail.com> napisał w wiadomości
news: 52aa9f33.0306092313.3cb6cdd9 @ posting.google.com ...
> "Kurhan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> napisał
>>
>> Dlaczego ma to znaczenie? Ludzie, którzy nie wyścig wiele jadą do swoich rowerów
zabawa
>> I powinna zrobić wszystko dobrze. Jeśli oznacza to podczas wyścigów Freds
lunch,
>> To niech tak będzie.
>
> Co zrobić, jeśli oznacza ona Fat Master?

Tam zaczyna się złudzenie ustawienie chociaż z pewnością nie wszystkie mają Masters Fatties
przesadne poczucie znaczenia. To zajmuje tylko kilka, aby wrażenie.

John Forrest Aby

"gopheur" <gopher@loveboat.com> napisał w wiadomości
news: btr9evg1c8tkoe3q04in3c9s18enobk07h@4ax.com ...
> On Mon, 09 czerwca 2003 11:40:51 -0600, Raptor <me@attbi.com> napisał:
>
>> I to z kolei 40 lat i jestem doświadczający syndromu starego człowieka. To
trwa
>> Już odzyskać z dysku wysiłki, a ja niedawno overdid mój
przerwa
>> Szkolenia. Tak więc jestem ostrożny przetrenowania teraz i prawdopodobnie nie
był
>> Szkolenia twarde jak mogłem / powinno.
>>
>> Nie zrobiłem przedziale formalnego treningu na chwilę, ale dostaję
do mojego
>> Beztlenowych zasięgu co najmniej raz na wszystkich, ale odzysku hardcore
treningi.
>>
>> Co to standard przy nie-bs dni odzysku (y)? Numer X
z
>> Odstępach czasu w treningu na intensywność X. Czy jest to najlepiej używać
ciała
>> Moim przewodnikiem? Nogi będą narzekać, jeśli mam je ciężko pracował
Wczoraj --
>> Należy je ignorować, jeśli mój odpoczynek WP wydaje się w porządku tego ranka?
>>
>> --
>
> Łatwa.
>
> Start utrzymanie dzienne serca budząc / tętno.
wziąć
> To codziennie rano podczas pierwszego obudzić * zanim * getting outta bed.
>
> Po odpoczynku tętno jest zawsze 10 lub więcej uderzeń na minutę nad średnią, musisz
> Odpoczynku. po prostu odpocząć, aż puls przebudzeniu spada do poniżej 10 uderzeń średniej.
robi
> Dostać wszelki łatwiejszy niż ten. (Chociaż 10 pokonał granicę
admitedly
> Rozmyte wartości granicznej dla * wszystkich * ćwierkania, it's a nice ogólne
wytycznej.)

That's it? "Łatwa"? Opierając HR do 10 bitów i odpocząć? Wow, to strasznie uproszczone odpowiedzi
do jednego z najbardziej fundamentalne pytania na temat szkoleń.

Do oryginalnego plakatu: porady Gopheur jest correst ile wyższe HR w spoczynku
rano jest znakiem take it easy. Ale istnieje wiele innych możliwych oznaczeń - jak WP nie są w stanie
wspiąć się na przewidywanym poziomie przy opracowywaniu lub HR zbyt wysokie, lub złego samopoczucia, lub porusza się powoli.

Kluczowych rzeczy mają

1) Plan łatwy dzień lub dni odpoczynku i nie robić nic trudno im.

2) prowadzenie rejestru lub innych rejestrów trening, odpoczynek i wyścigów. Z czasem można zacząć widzieć
ile odzysku trzeba ze specjalnych ćwiczeń. Przydatnym narzędziem w przypadku korzystania windtrainer jest
zrobić test na ziemi, gdzie można zrobić serię trzech lub czterech okresów dwóch do czterech minut
coraz szybciej i nagrywać HR na koniec każdego z nich. Wtedy także odpoczynku dla minutę
koniec serii i nagrywać WP. Dodaj do wartości, a otrzymasz numer, którego można użyć
, aby porównać swój stan sprawności i zmęczenie z dnia na dzień. Ziemi może służyć jako Warmup i
intensywność etapach powinna przejść od bardzo proste, umiarkowane, do intensywności długo
wyścig z czasem. To tylko jeden pomysł.

JT

--
Uwaga: adres zwrotny jest munged

Http://www.jt10000.com wizyty (http://www.jt10000.com/)

Warren

W <I3gFa.2972$Jw6.2107769@news1.news.adelphia.net> artykułu Kurgan Gringioni
<kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> napisał:

> "Bart" <bartvhooreb@hotmail.com> napisał w wiadomości
> News: 52aa9f33.0306092313.3cb6cdd9 @ posting.google.com ...
>> "Kurhan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> napisał
>>>
>>> Dlaczego ma to znaczenie? Ludzie, którzy nie wyścig wiele jadą do swoich rowerów
> Zabawa
>>> I powinna zrobić wszystko dobrze. Jeśli oznacza to podczas wyścigów Freds
> Lunch
>>> To niech tak będzie.
>>
>> Co zrobić, jeśli oznacza ona Fat Master?
>
>
>
> To gdzie zaczyna się złudzenie ustawienie chociaż z pewnością nie wszystkie mają Masters Fatties
> Przesadne poczucie znaczenia. To zajmuje tylko kilka, aby wrażenie.

FWIW, ja niedawno zauważyłem jest więcej tłuszczu facetów w st. 3, niż w 35 + 1,2,3 tutaj
w NorCal.

"... Nie, że nie ma nic złego."

-WG

Dashi Toshii

"John Forrest Tomlinson" <usenetremove@jt10000.com> napisał w wiadomości
news: 84314734.0306100144.40f64ad @ posting.google.com ...
> "Gopheur" <gopher@loveboat.com> napisał w wiadomości
> News: btr9evg1c8tkoe3q04in3c9s18enobk07h@4ax.com ...
>> On Mon, 09 czerwca 2003 11:40:51 -0600, Raptor <me@attbi.com> napisał:
>>
>
> Klucz, co mają
>
> 1) Plan łatwy dzień lub dni odpoczynku i nie rób nic trudno im.
>
> 2) prowadzenie rejestru lub innych rejestrów trening, odpoczynek i wyścigów. Z czasem można zacząć widzieć
> Ile trzeba z odzysku poszczególnych ćwiczeń. Przydatnym narzędziem w przypadku korzystania windtrainer jest
> Zrobić test na ziemi, gdzie można zrobić serię trzech lub czterech okresów dwóch do czterech minut
> Coraz szybciej i nagrywać HR na koniec każdego z nich. Wtedy także odpoczynku dla minutę
> Koniec serii i nagrywać WP. Dodaj do wartości, a otrzymasz numer, który można
> Aby porównać swój stan sprawności i zmęczenie z dnia na dzień. Ziemi może służyć jako
> Warmup oraz intensywność prac nad powinna przejść od bardzo proste, umiarkowane, do
> Intensywność długi wyścig z czasem. To tylko jeden pomysł.
>
> JT

Mówię jeździć, jak się czujesz, gdy rozgrzany.

Jeśli czujesz się dobrze jeździć ciężko, nie tak dobre, poza mało.

Take off dzień lub dwa, kiedy to ochotę.

Fartlek (Speedplay) działa.

Dashii

Kurhan Gringion

"Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> napisał w wiadomości
news: mJpFa.110444 $ DV.125179 @ rwcrnsc52.ops.asp.att.net ...
>
> Fartlek (Speedplay) działa.

Nie zgadzam się.

I żartował na temat posiadania dziewczyny głowę pod bedcovers kiedy farted i powiedziała she'd dump
mnie na miejscu, gdybym nie.

Dashi Toshii

"Kurhan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> napisał w wiadomości
news: uQpFa.3137 $ Jw6.2264237 @ news1.news.adelphia.net ...
>
> "Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> napisał w wiadomości
> News: mJpFa.110444 $ DV.125179 @ rwcrnsc52.ops.asp.att.net ...
>>
>> Fartlek (Speedplay) działa.
>
>
>
>
> Nie zgadzam się.
>
>
> I żartował na temat posiadania dziewczyny głowę pod bedcovers kiedy
farted
> I powiedziała she'd zrzucić mnie na miejscu, gdybym nie.

Nie, nie! Myślicie o Fartlick (gra wstępna) nie Fartlek (Speedplay).

Dashii

Neptun

przeczytaj to zanim myślenia

http://www.greglemond.com/site/gregstips.shtml

od Grega w San Mateo w Kalifornii

Warren

In article <20030611214209.12195.00000698 @ mb-m04.aol.com> neptun <neptunium@aol.com> napisał:

> Przeczytaj to zanim myślenia
>
> Http://www.greglemond.com/site/gregstips.shtml
>
> Od Grega w San Mateo w Kalifornii

Wątpię Greg LeMond aggrees z partii, co istnieje, ponieważ nie są błędy i fałszywe oświadczenia w
Praktycznie w każdym rozdziale.

Na przykład ...

"1. Wysiłku Maksimum (sprinty): Ten wysiłek trwa od 10 do 25 sekund.
- Jest podobny do 200 metrów sprintu.
- Wzywa do 100 procent maksymalnego rytmu serca. "

Twoje WP nie będzie w 100% w przeciągu jedynie 25 sekund.

"2. Wysiłku Submaximum (czysty beztlenowych przedział): Ten wysiłek trwa 25 sekund do dwóch minut.
- Jest podobny do jednego na czas km na torze.
- Twoje ciało jest eksploatowany na niemal 100 procent maksymalnego rytmu serca.
- Uważa się, czysto beztlenowych przerwy.

Wielu jeźdźców kilogram nie trafi ich MHR i jest dobrze udokumentowane, że 20-40% energii wykorzystana
podczas kilograma aerobik, nie 0% zgodnie z opisem. To nawet więcej aerobik dla 2-minutowego okresu.

"4. Intensywność gości (beztlenowych progu):" Ćwiczenie trwa od czterech do 30 minut.
- Jest podobny do pięciu do 20 km indywidualnie na czas.
- Twoje tętno wynosi od 90 do 100 procent jego maksymalnej.
- W tym ćwiczeniu ciała zastosowań tlenowych utleniania (tlenu przewidzianej przez krew), ponieważ
nie jest w stanie beztlenowych.

Wątpię, że każdy może pójść do 100% MHR, gdy są "nie w warunkach beztlenowych państwa". Nawet 90% MHR
i całkowicie aerobik byłby najbardziej niezwykłych.

"5. Natężenia światła (intensywny aerobik):" Ćwiczenie trwa 30 minut lub więcej.
- Zabieg ten jest podobny do 25 wyścig z czasem mile do długich dystansach, ale intensywny wysiłek.
- Twoje tętno wynosi od 80 do 90 procent maksymalnego w trakcie tego ćwiczenia.
- Twoje ciało jest w stanie wyłącznie tlenowe.
- Twoje ciało najpierw spalić glikogenu ona przechowywana. Po tym będziesz zjechania tłuszczowe
kwasów. To bonks (kompletne wyczerpanie).

Nie palić glikogenu i POTEM kwasów tłuszczowych w tej intensywności. Nagrać ich obu jednocześnie.
W przypadku wyczerpania się glikogenu będziesz palić kwasów tłuszczowych, ale także białka (z tkanki mięśniowej). I
"bonks" nie jest kompletne wyczerpanie.

Brzmi to jak to wszystko było tłumaczone z innego języka przez kogoś, kto był "osobistym trenerem"
w lokalnej siłowni.

-WG

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Languages translations made by vBET 3.2.2