PDA

Le Mond arrivee Ti

View Full Version: Le Mond arrivee Ti

Bob

Mam zawęził moje poszukiwania nowych rowerów do dwóch. \\ Le Mond arrivee Ti lub Trek 5200 OCV
węgla chciałbym powitać opinie na które należy kupić. Mam trudny czas podejmowania moje kopalni

Mike Jacoubowsk

> Mam zawęził moje poszukiwania nowych rowerów do dwóch. \\ Le Mond arrivee Ti lub Trek 5200 OCV
> Węgla chciałbym powitać opinie na które należy kupić. Mam trudny czas podejmowania moje kopalni

Bob: dwa rowery do jazdy w bardzo różny sposób, częściowo z powodu geometrii ramy, części i materiałów, jak
są one wykorzystywane. Czy włączana przy każdym (upewniając się, że zostały stworzone takie same, identyczne z siedzibą
wysokości, siodła niepowodzenia gminy do relacji bar)?

Nie można pomylić z obu rowerów ... jeśli jeden z nich ma coś sprawia, że chcesz
Ride It więcej, nawet jeśli jego wygląd, to chyba do zrobienia. Ale tutaj nie pytając
będzie wiele pomóc, ponieważ mówimy o rzeczy, które w osobie, a twoje wybory
może być oparta na różnych kryteriach, niż kogoś innego.

- Mike - Chain Reaction http://www.ChainReactionBicycles.com Rowery (http://www.chainreactionbicycles.com/)

Jeff Brody

On Wed, 11 czerwca 2003 02:24:41 GMT, "Bob" <bob56@hotmail.com> napisał:

> Mam zawęził moje poszukiwania nowych rowerów do dwóch. \\ Le Mond arrivee Ti lub Trek 5200 OCV
> węgla chciałbym powitać opinie na które należy kupić. Mam trudny czas podejmowania moje kopalni
>
Imię godz Fer. Co za różnica, nie uważasz, że to czyni? dlaczego chcesz kogoś do uzupełnienia
twój umysł? Kup ten, który chcesz. następnie spędzić czas jazda gd rzeczy, nie martwiąc się o
co kupić.

Neptun

hi my name is Greg. I może mieć pewne pozytywne wpisałeś dla Ciebie. w zależności od swojego używanego do jazdy konnej.
I've been jazda na czas, i tylko na PEUGEOTS. Czy możesz sobie wyobrazić. Przez cały ten czas byłem
na rowerach, które nie zostały zamontowane do mnie osobiście. Pierwszy Peugeot w '72 to '75 i '85. Następnie 3
miesiąc temu dostałem Lemond Alp d'Huez i jestem bardzo zadowolony. Moja pierwsza jazda na 46 mil bardzo
wygodne i byłem pod wrażeniem. Obsługa jest bardzo stabilny. Jechałem w dół wzgórza o 40mph, ale
tkwi w cracku (około 20 stóp długości 3 / 4 do 1 cm głębokości) w jeździł i jeździł na rowerze aż
to. Myślę, że albo rower będzie odpowiadał naszym potrzebom. Masz do podjęcia decyzji. Nie było
doradztwo w OLN sieci na drugi dzień o zmieścić rower. Myślę, że to był Chris Carmichael. I powiedział
, że "jeśli rower nie pasuje nie otrzymasz na to" Powiedział, że kiedy jesteś streached obecnie na rowerze
powinny być widoczne z przodu Axel sprzymierzył się z uchwytu bar i tym samym, gdy w kropli. Ja
zaznaczony obecnie na moim nowym Lemond i to prawda. Potem jechał mój Peugeot i nie jest w kolejce
prawidłowo. Więc najważniejsze Powiedziałbym, że pasują na rowerze jest najbardziej istotnym elementem. Inny
rzeczy zauważyłem od razu, gdy jechałem Lemond było to, że wyciągnął górną część ciała nie
pozwólcie mi oddechu dużo więcej powietrza niż mój Peugeot. Lemondbikes.com podkreśla zdolność do oddychania
głębiej w ich geometrii, myślę, że to jest bardzo ważne. I like the look of Le Mond
Arrivee. To jest niesamowite, żółty z czerwonymi plamami. To jest jeden bardzo piękny rower. GEOMETRIA:
Stronie geometrii Lemond ramię z Trek jest dziwne - nawet mis meczu. Więc jak można porównywać
dwa. Jeśli podciągnąć gometry na trek i LeMond widać, że 61 LeMond CM ma już
górnej rury niż Trek 62 cm. To jest, że Lemond posiadające już górnej rury będzie więcej
określonymi jazda pozycję lepsze zdolności do oddychania. Kąt nachylenia głowy i widelec jest tak samo
zarówno rowery mają podobne cechy kierowanie i obsługę. Poza tym wszystkim zrobić, o przysługę.
I patrzył przez trekbikes.com i znaleźć coś interesującego. Na ich stronie jest komentarz
od właściciela ChainReaction Bikes. Jeździ OCLV. Kupiłem rower rowery ChainReaction tak
można go zapytać. Wydaje się, że uczciwy człowiek. na Trekbikes mówi

"It's najbliższych you'll ever come to uczucie skręcania przepustnicy silnika big -
motocykla na rower. "

Mike Jacoubowsky Trek Dealer - OCLV Właściciel mikej@chainreaction.com

Powodzenia Greg z San Mateo California

Kevan Smith

On Wed, 11 czerwca 2003 02:24:41 GMT, "Bob" <bob56@hotmail.com> z napisał:

> węgla chciałbym powitać opinie na które należy kupić. Mam trudny czas podejmowania moje kopalni

Pobierz oba.

--
http://home.sport.rr.com/cuthulu/ praw człowieka = OKAY pokoju! Włącz dźwięk tylko dla TRYNEL
Wykładziny, w pełni wyposażone
RV's i flotacji SYSTEMS!
11:39:22 PM 10 czerwca 2003

Ronald

> Dobra godz Fer. Co za różnica, nie uważasz, że to czyni? dlaczego chcesz kogoś do uzupełnienia
> Your mind? Kup ten, który chcesz. następnie spędzić czas jazda gd rzeczy, nie martwiąc się o
> Co kupić.

Czy możemy umieścić ten w FAQ, to najlepsze do tej pory odpowiedzi na "co trzeba kupić" pytanie.

"Jeff Brody" <jeffwbrody@yahoo.com> napisał w wiadomości
news: 28adevkoprpvsn840t3q81c1e1fha1kv7u@4ax.com ...
> On Wed, 11 czerwca 2003 02:24:41 GMT, "Bob" <bob56@hotmail.com> napisał:
>
>> Mam zawęził moje poszukiwania nowych rowerów do dwóch. \\ Le Mond arrivee Ti lub Trek 5200
>> Węgla OCV chciałbym powitać opinie na które należy kupić. Mam trudny czas tworzących
>> My Mine
>>
> Dobra godz Fer. Co za różnica, nie uważasz, że to czyni? dlaczego chcesz kogoś do uzupełnienia
> Your mind? Kup ten, który chcesz. następnie spędzić czas jazda gd rzeczy, nie martwiąc się o
> Co kupić.

Bob

Wyślij mi wyboru! Będę bardzo wdzięczny!

"Kevan Smith" <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> napisał w wiadomości
news: tjcdevc3f4cbfgtacvtnqib97d5tvujbto@4ax.com ...
> On Wed, 11 czerwca 2003 02:24:41 GMT, "Bob" <bob56@hotmail.com> z napisał:
>
>> Mam zawęził moje poszukiwania nowych rowerów do dwóch. \\ Le Mond arrivee Ti lub Trek 5200
>> Węgla OCV chciałbym powitać opinie na które należy kupić. Mam trudny czas tworzących
>> My Mine
>
> Pobierz oba.
>
>
>
> --
> Http://home.sport.rr.com/cuthulu/ praw człowieka = OKAY pokoju! Włącz dźwięk tylko dla TRYNEL
> Wykładziny, w pełni wyposażone
> Agroturystyka'S i flotacji SYSTEMS!
> 11:39:22 PM 10 czerwca 2003

Bob

Dzięki Greg za "komentarz inteligentne" Jednym z niewielu mam przeczytać

"Neptun" <neptunium@aol.com> napisał w wiadomości
news: 20030611003632.11524.00000372 @ mb-m13.aol.com ...
> Hi my name is Greg. I może mieć pewne pozytywne wpisałeś dla Ciebie. w zależności od Państwa wykorzystane do
> Jazdy. I've been jazda na czas, i
tylko
> Na PEUGEOTS. Czy możesz sobie wyobrazić. Przez cały ten czas byłem na rowery
że
> Nie zostały przymocowane do mnie osobiście. Pierwszy Peugeot w '72 to '75 i
'85.
> Następnie 3 miesiące temu dostałem Lemond Alp d'Huez i jestem bardzo zadowolony. Mój pierwszy
Jazda
> 46 mil jest bardzo wygodne i byłem pod wrażeniem. Obsługa jest bardzo stabilny. Jechałem w dół wzgórza
> O 40mph i utknął
w
> Crack (około 20 stóp długości 3 / 4 do 1 cm głębokości) w wsiadł i rowerów
jechał
> Right through it. Myślę, że albo rower będzie odpowiadał naszym potrzebom. Musisz zrobić
> Decyzji. Nie było rady na OLN sieci na drugi dzień o zmieścić rower. Ja
myśleć
> To Chris Carmichael. A on stwierdził, że "jeśli rower nie pasuje
don't get
> Na to "Powiedział, że kiedy jesteś streached się na rower powinien być widoczny
front
> Axel sprzymierzył się z uchwytu bar i tym samym, gdy w kropli. Ja
sprawdzone
> Ten fakt na moim nowym Lemond i to prawda. Potem jechał mój Peugeot i jest
nie
> Ustawieni prawidłowo. Więc najważniejsze Powiedziałbym, że pasuje rower jest dla Ciebie najważniejsze
> Uwagę. Inną rzeczą, którą zauważyłem od razu, kiedy
jechał
> Lemond było to, że wyciągnął górną część ciała nie pozwala mi na oddech
dużo
> Więcej powietrza niż mój Peugeot. Lemondbikes.com podkreśla zdolność do oddychania
więcej
> Głęboko w ich geometrii, myślę, że to jest bardzo ważne. I like the look of Le Mond arrivee.
> To jest niesamowite, żółty z czerwonymi plamami. To jest jeden bardzo piękny rower. GEOMETRIA: Lemond
> Strona geometrii w ramię z Trek jest dziwne - nawet mis meczu. Więc
jak
> Można porównać dwa. Jeśli podciągnąć gometry na trek i LeMond widać, że 61 cm
> LeMond ma już górnej rury niż Trek 62 cm. To jest, że
Lemond
> Po dłuższej górnej rury będą bardziej określonymi jazda stanowiska
lepszy
> Zdolność do oddychania. Kąt nachylenia głowy i widelca jest taka sama, tak jak rowery mają podobne
kierownicy
> Właściwości i obsługi. Poza tym wszystkim zrobić, o przysługę. I patrzył przez
> Trekbikes.com
i
> Znalazłem coś wartego uwagi. Na ich stronie jest komentarz od właściciela ChainReaction
> Rowery. On
Jazda
> OCLV. Kupiłem rower rowery ChainReaction więc można go zapytać.
Wydaje się, że
> Być uczciwym człowiekiem. na Trekbikes mówi
>
> "To jest najbliżej you'll ever come to uczucie skręcania przepustnicy
z
> Duży motocykl silnika na rowerze.
>
> Mike Jacoubowsky Trek Dealer - OCLV Właściciel mikej@chainreaction.com
>
> Szczęście Greg z San Mateo California

Kevan Smith

On Wed, 11 czerwca 2003 21:38:09 GMT, "Bob" <bob56@hotmail.com> z napisał:

> Wyślij mi wyboru! Będę bardzo wdzięczny!

Głosuj na mnie na przewodniczącego. Moja obietnica kampanii "Litespeed dla każdego obywatela!"

>
> "Kevan Smith" <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> napisał w wiadomości
> news: tjcdevc3f4cbfgtacvtnqib97d5tvujbto@4ax.com ...
>> On Wed, 11 czerwca 2003 02:24:41 GMT, "Bob" <bob56@hotmail.com> z napisał:
>>
>>> Mam zawęził moje poszukiwania nowych rowerów do dwóch. \\ Le Mond arrivee Ti lub Trek 5200
>>> Węgla OCV chciałbym powitać opinie na które należy kupić. Mam trudny czas tworzących
>>> My Mine
>>
>> Pobierz oba.
>>
>>
>>
>> --
>> Http://home.sport.rr.com/cuthulu/ praw człowieka = OKAY pokoju! Włącz dźwięk tylko dla TRYNEL
>> Wykładziny, w pełni wyposażone
>> RV's i flotacji SYSTEMS!
>> 11:39:22 PM 10 czerwca 2003
>

--
http://home.sport.rr.com/cuthulu/ praw człowieka = klucz do pokoju kawałki zakonnica krzyczeć ponieważ
8:35:32 PM 11 czerwca 2003

Kevan Smith

On Wed, 11 czerwca 2003 20:35:47 -0500, Kevan Smith <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> z Pandimensional
Orgasmatronics napisał:

> Zagłosuj na mnie na przewodniczącego. Moja obietnica kampanii "Litespeed dla każdego obywatela!"

Należy wspomnieć, że Litespeed tutaj jest wykorzystywane tylko retoryczne. Jeśli chcesz Trek lub Lemond,
lub innych rowerów, które liczy, too. Brak limitu ceny! A jeśli chcesz rowerów Ti Marka, którego
może dostać dwa!

--
http://home.sport.rr.com/cuthulu/ praw człowieka = pokój OVER podziemnego! POD wiadukt!
Wokół przyszłości i NAPRAWY POZA!
8:42:32 PM 11 czerwca 2003

Urhome

Mam zarówno: 2000 Lemond Zurych (ostatnie pióro rowery macierzystych) i letni Peugeot. Oba
są ze stali i komponentów Ultegra.

Lemond jest 59 (zalecane przez wykresy ergo i zalety roweru jako rowerów rozmiar mój rozmiar. W
Fakt, oni powinni pasuje, od razu po wyjęciu z pudełka.

Peugeot 63. Dwa motocykla kąty są bardzo podobne - tylko nieliczne cale ich rozdzielić.
Jednak, mimo rowery Lemond są bardzo ładne, a jeśli nie pasuje chyba nic lepszego dla mnie
Peugeot jest największy.

Mój największy problem z Lemond było, że nie mogę kolanach za pedał wrzeciona. Ja
usłyszeć pojawił się nowy post siedzenia, które mogą mi pomóc, ale wtedy będę potrzebować dłuższego i krótszego pióro
macierzystych (nie jest łatwo znaleźć).

Peugeot prostu pasuje. Musisz try'm obecnie i bez względu na wykresach ergo i inni mogą powiedzieć, że może
czasami być przydatne niewielki lub żaden.

"Bob" <bob56@hotmail.com> napisał w wiadomości news: ioNFa.3778 $ Jw6.2648777 @ news1.news.adelphia.net ...
> Dzięki Greg za "komentarz inteligentne" Jednym z niewielu mam przeczytać
>
>
>
> "Neptun" <neptunium@aol.com> napisał w wiadomości
> News: 20030611003632.11524.00000372 @ mb-m13.aol.com ...
>> Hi my name is Greg. I może mieć pewne pozytywne wpisałeś dla Ciebie. w zależności od Państwa wykorzystane do
>> Jazdy. I've been jazda na czas, i
> Tylko
>> Na PEUGEOTS. Czy możesz sobie wyobrazić. Przez cały ten czas byłem na rowery
> Że
>> Nie zostały przymocowane do mnie osobiście. Pierwszy Peugeot w '72 to '75 i
> '85.
>> A 3 miesiące temu dostałem Lemond Alp d'Huez i jestem bardzo zadowolony. Mój pierwszy
> Jazda
>> 46 mil jest bardzo wygodne i byłem pod wrażeniem. Obsługa jest bardzo stabilny. Jechałem w dół
>> Wzgórza o 40mph, ale
unieruchomiony
> W
>> Crack (około 20 stóp długości 3 / 4 do 1 cm głębokości) w wsiadł i rowerów
> Rode
>> Right through it. Myślę, że albo rower będzie odpowiadał naszym potrzebom. Musisz zrobić

>> Decyzji. Nie było rady na OLN sieci na drugi dzień o zmieścić rower.
Ja
> Think
>> To Chris Carmichael. A on stwierdził, że "jeśli rower nie pasuje
> Nie dostaniesz
>> Na nim "Powiedział, że kiedy jesteś streached się na rower powinien być widoczny
> Przodu
>> Axel sprzymierzył się z uchwytu bar i tym samym, gdy w kropli. Ja
> Sprawdzone
>> To się na moim nowym Lemond i to prawda. Potem jechał mój Peugeot i
jest
> Nie
>> Ustawieni prawidłowo. Więc najważniejsze Powiedziałbym, że to twój rower fit
najwięcej
>> Istotnym. Inną rzeczą, którą zauważyłem od razu, kiedy
> Rode
>> Lemond było to, że wyciągnął górną część ciała nie pozwala mi na oddech

> Lot
>> Więcej powietrza niż mój Peugeot. Lemondbikes.com podkreśla zdolność do oddychania
> Więcej
>> Głęboko w ich geometrii, myślę, że to jest bardzo ważne. I like the look of Le Mond
>> Arrivee. To jest niesamowite, żółty z czerwonymi plamami. To jest jeden bardzo piękny rower.
>> GEOMETRIA: strona geometrii Lemond ramię z Trek jest dziwne - nawet mis meczu.
Więc
> Jak
>> Możesz porównać dwa. Jeśli podciągnąć gometry na trek i LeMond widać, że 61
CM
>> LeMond ma już górnej rury niż Trek 62 cm. To jest, że
> Lemond
>> Po dłuższej górnej rury będą bardziej określonymi jazda stanowiska
> Lepiej
>> Zdolność do oddychania. Kąt nachylenia głowy i widelca jest taka sama, tak jak rowery mają podobne
> Kierownicy
>> Właściwości i obsługi. Poza tym wszystkim zrobić, o przysługę. I patrzył przez
trekbikes.com
> I
>> Znalazłem coś wartego uwagi. Na ich stronie jest komentarz od właściciela ChainReaction
>> Rowery. On
> Jazda
>> OCLV. Kupiłem rower rowery ChainReaction więc można go zapytać.
> Seems to
>> Być uczciwym człowiekiem. na Trekbikes mówi
>>
>> "To jest najbliżej you'll ever come to uczucie skręcania
przepustnica
> Z
>> Duży motocykl silnika na rowerze.
>>
>> Mike Jacoubowsky Trek Dealer - OCLV Właściciel mikej@chainreaction.com
>>
>> Szczęście Greg z San Mateo California

Mark Hickey

Kevan Smith <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> napisał:

> On Wed, 11 czerwca 2003 20:35:47 -0500, Kevan Smith <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> z Pandimensional
> Orgasmatronics napisał:
>
>> Zagłosuj na mnie na przewodniczącego. Moja obietnica kampanii "Litespeed dla każdego obywatela!"
>
> Należy wspomnieć, że Litespeed tutaj jest wykorzystywane tylko retoryczne. Jeśli chcesz Trek lub Lemond,
> lub innych rowerów, które liczy, too. Brak limitu ceny! A jeśli chcesz rowerów Ti Marka, którego
> można dostać dwa!

Ufff ... Ci Prawie straciłem tam głosować na minutę, dude.

Mark Hickey Habanero http://www.habcycles.com Cycles (http://www.habcycles.com/) Dom z 695 dolarów ti ram

Kevan Smith

On Thu, 12 czerwca 2003 16:00:46 GMT, Mark Hickey <mark@habcycles.com> z Habanero Cycles napisał:

> Kevan Smith <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> napisał:
>
>> On Wed, 11 czerwca 2003 20:35:47 -0500, Kevan Smith <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> z Pandimensional
>> Orgasmatronics napisał:
>>
>>> Zagłosuj na mnie na przewodniczącego. Moja obietnica kampanii "Litespeed dla każdego obywatela!"
>>
>> Należy wspomnieć, że Litespeed tutaj jest wykorzystywane tylko retoryczne. Jeśli chcesz Trek lub Lemond,
>> lub innych rowerów, które liczy, too. Brak limitu ceny! A jeśli chcesz rowerów Ti Marka, którego
>> może dostać dwa!
>
> Ufff ... Ci Prawie straciłem tam głosować na minutę, dude.

Nie mogę mieć, że skoro masz zamiar być Skarb!

--
http://home.sport.rr.com/cuthulu/ praw człowieka = pokój Tony Randall! Czy twoje życie patio FUN?
1:48:40 PM 12 czerwca 2003

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations by vBET translator 3.2.2