PDA

Znalezienie forma zabawy

View Full Version: Znalezienie forma zabawy

Jeff Potter

Jestem po prostu zaczyna się najmniejszą smak prawo jazdy.

It brings back memories of how it goes. Dobra forma rozpoczyna czując, że w jednym biegu w jednej pozycji
i rodzaju jazdy. Jako forma staje się lepsze, można przechowywać je wszystkie handpositions na pasku, a następnie
przechowywać go w coraz szerszy zakres narzędzi, a następnie warunkach. Poza tym, jak poprawia formę można zachować
podczas jazdy z innymi na stałe tempo gdy odbiera zarówno trudniejsze lub łatwiejsze biegów. Otrzymasz szerszego
Najlepsze w tym zarówno szybciej lub wolniej kadencji. Fun stuff!

(Flipside dla mnie jest to, że wiem, że jestem martwy na przejażdżkę po nogach czuć się zmęczony w pewnym rytmie
i nie zwalnia go ani przyspieszyć go pomaga. Wzywam, że no-man's land. - Muszę zmienić
coś jednak żadnych narzędzi jest lepiej, więc czas, aby spojrzeć poza powrotem!)

Wczoraj czułem się dobrą formę podczas 100rpm było coś nie zauważyłam. Byłem skoncentrowany na szukaniu
w dół drogi. Moja waga czuł przesunięty nieco do przodu ponad 3-oclock pedał pozycji. To był wysoki
rytm i wciąż mam jeszcze odrobinę pływaka off siodełka. Dość float zachować jazdy gładkie, lecz
nie tyle float, że wziął energii jak jazda z siodła. (Formularz Lepsze może stopniowo pozwalają
jedno cięższe siedzieć w siodle lub zachować nawet wtedy, gdy z siodła.)

Czułem, że nie było bogging down at all. Wystarczy rodzaju płynnego zgiełku, które skupia ponad 3-oclock. Każdy
Cykl był nie do odróżnienia. Nie było właśnie to poczucie dobrego ciśnienia na obu nóg na 3-oclock. Ja
również poczucie tyłu jest płaska, dolnej części grzbietu rozebrana bit, biodra gorąco przekazania niektórych, jak sądzę, ale
nie ostre skutki. Head up ładnie.

To było na mieszkania w 42x15 rękami na szczyty i łokcie płaskie. Muszę zacząć gdzieś!

Mam to w niektórych innych narzędzi i stanowisk, a także krótko, ale zauważyłem, że coraz trudniej gdzie indziej.

Kiedy mogę mieć to samo czuje do godziny w każdym biegu, w dowolnej pozycji, wtedy naprawdę szukać
dla ras. Zwykle dzieje się około września Sigh.

--

Jeff Potter
* * Out Your Backdoor http://www.outyourbackdoor.com (http://www.outyourbackdoor.com/) dla nowoczesnych Folkways i odrodzenie kultury ...
... ofiarę "mały świat" poglądy na rowery, łuki, narty, książki, filmy ...

... nowe książki featuring: kultura XC narciarskich, thriller o przemyt narkotyków małe miasto, i składane
rowery ... radykalne powieści coming up! ... dużo więcej książek, muzyki i video do pobrania ...
artykuły w bród!

oraz krajowych "off the beaten path" Forum podróży! WIELKI pali!

Kurhan Gringion

"Jeff Potter" <jp@outyourbackdoor.NOSPAMcom> napisał w wiadomości
news: 3EE72FC6.6A7A09BC @ outyourbackdoor.NOSPAMcom ...
>
> Kiedy mogę mieć to samo czuje do godziny w każdym biegu, w dowolnej pozycji, wtedy naprawdę szukać
> Dla ras. Zwykle dzieje się około września Sigh.

Ludzie, którzy sobie wyobrazić they've gotten poradzi poza sezonem z reguły nie zdają sobie sprawy wszyscy
(których są one porównując się do) ma zakończyć trudny.

Raptor

Jeff Potter napisał:
> Jestem po prostu zaczyna się najmniejszą smak prawo jazdy.
>
> It brings back memories of how it goes. Dobra forma rozpoczyna czując, że w jednym biegu w jednej pozycji
> I rodzaju jazdy. Jako forma staje się lepsze, można przechowywać je wszystkie handpositions na bary,
> Następnie utrzymać ją w coraz szerszy zakres narzędzi, a następnie warunkach. Ponadto, jako formy poprawia można przechowywać
> To podczas jazdy z innymi na stałe tempo gdy odbiera zarówno trudniejsze lub łatwiejsze biegów. Otrzymasz
> Szerszy zakres, w tym zarówno szybciej lub wolniej kadencji. Fun stuff!
>
> (Flipside dla mnie jest to, że wiem, że jestem martwy na przejażdżkę po nogach czuć się zmęczony w niektórych
> Kadencja i nie zwalnia go ani przyspieszyć go pomaga. Wzywam, że no-man's land. - Muszę
> Coś zmienić, ale na biegu lepiej, więc nadszedł czas, aby spojrzeć poza powrotem!)
>
> Wczoraj czułem dobrej formie, gdy 100rpm było coś nie zauważyłam. I właśnie na środku
> Patrzy w dół drogi. Moja waga czuł przesunięty nieco do przodu ponad 3-oclock pedał pozycji. To
> Był wysoki rytm a ja wciąż mam odrobinę pływaka off siodełka. Dość float zachować jazdy
> Gładkie, lecz nie tyle float, że wziął energii jak jazda z siodła. (Formularz może lepiej
> Stopniowo pozwalają siedzieć cięższe w siodle lub zachować nawet wtedy, gdy z siodła.)
>
> Czułam, nie było bogging down at all. Wystarczy rodzaju płynnego zgiełku, które skupia ponad 3-oclock.
> Każdy cykl był nie do odróżnienia. Nie było właśnie to poczucie dobrego ciśnienia na obu nóg na
> 3-oclock. Ja również poczułem tyłu jest płaska, dolnej części grzbietu rozebrana bit, biodra gorąco przekazania niektórych
> Chyba, ale nie ostre skutki. Head up ładnie.

I'm not sure what you're talking about. Jakaś słodka miejscu w swoim stanowisku?

I've got some wygodne pozycje na rowerze, a kilka z nich niewygodne. I uniknąć tego ostatniego.
Jestem chyba szybciej w nich wygodne, ale nigdy nie pofatygowali się sprawdzić.

Czy niedawno rozpoczęły miłośników dłuższych dystansach? You posted coś ewentualnie w tym celu
chwilę wstecz. To zajmuje mi kilka tygodni, aby uzyskać ponownie przyzwyczaić się do roweru po zimie, ale
po tym, to wszystko kwestia uwarunkowań i będzie szybciej.

Myślę, że odnosi się bardziej do postaci klimatyzacji.

--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nie jestem dumny. Naprawdę nie zrobiły wszystko, co mamy
może chronić naszych klientów. Nasze produkty po prostu nie są inżynierii bezpieczeństwa. "- Microsoft VP w
za Windows OS Development, Brian Valentine.

Jeff pooter

"Raptor" <me@attbi.com> napisał w wiadomości news: 3EE745A5.3080507 @ attbi.com ...
> Jeff Potter napisał:
>
> I'm not sure what you're talking about. Jakaś słodka miejscu w swoim stanowisku?

Mówię o miejscu SWEET.

ooooooh.

Żałuję, że prezydent Clinton miał humidored mnie zamiast Monica Lewinsky.

Jeff pooter jp@inmybackdoor.com

Jeff Potter

Hmmm, mój czytnik nie otrzymuję wszystkich stanowisk Google, dziwne.

Raptor wspomnieć, że formularz jest powiązany z klimatyzacji. Jest, ale siłownia plus technika
i techniki w szczególności pod kątem znalezienia własnego stylu PWN. Zajęło mi kilka lat
Wyścigi znaleźć mój styl to kolejny rok poszerzania tego, aby zastosować go we wszystkich rodzajach jazdy. (I
przypomnieć, może to zrobić po raz pierwszy w Crits, potem kupiłem w TT to w breaks / mostów.) Teraz nawet
Fattie Citizen po upływie określonej liczby godzin, mogę zacząć znalezienie go ponownie. Nic podobnego było
Back in the Day, ale to nadal coś czuje formy Coming Around. Nie tylko siłownia, ale
które plus swój własny styl. Gdy tylko zacznie Coming Around It's No Good do wyścigów, ale
początek mogę zbudować bazę na. Mogę nadal jeździć ciężko, ale to nic nie pasuje w moim strefie słodkie. Mój
najlepiej, gdy jazda jest indywidualny styl i fitness spotkać się i gdy robi się szerokie
aspektem jest również.

Podejrzewam, że niektórzy początkujący / umiarkowana zawodnicy nie zawsze znaleźć swój styl.

When it's zaczynają wchodzić wokół, to tylko w umiarkowanym narzędzi i ograniczona liczba pozycji ( "powiedział
* Stanowisko *, Beavis, hork hork "). Nie jest to związane z większych odległości dla mnie, ponieważ nie jeździć
em anyway.

Anyway, I've been thinking ostatnio to tak jakby działa na pedały. Istnieje rodzaj float
gdzie ja jestem tylko świadomy dobry aspekt stóp i 3 fazy oclock. Jest to prawo, gdy stopa jest
uderzanie w kolejny, gdy jesteś ciągnięcia z wysokiego tempa, zrelaksowany. Wystarczy jedno uderzenie za drugim.
Podobnie jak kłus wzdłuż, tylko nie bobbing działania. Kinda like when you're wybieranych w bieżącą, na
5:30 min / mile tempie, powiedzmy, pływające po prostu.

Również mogę po prostu patrzeć bardzo zrelaksowany w dół drogi. Powrót jest płaski, szyi rozluźnione. - Ta część dźwięków
jak klimatyzacja. Jazda jest zoptymalizowana jeszcze można o tym zapomnieć.

Anyway, I get it przy 100 obr / min, nie wydaje się rzucili jeszcze istnieje kilka narzędzi do
to. A jak już mówiłem, aż się całkiem kilka godzin muszę ręce na szczycie w łokciach
płaskie. Dobre zgiełku, gładkie, float do niego.

--

Jeff Potter
* * Out Your Backdoor http://www.outyourbackdoor.com (http://www.outyourbackdoor.com/) dla nowoczesnych Folkways i odrodzenie kultury ...
... ofiarę "mały świat" poglądy na rowery, łuki, narty, książki, filmy ... ... nowe książki featuring: XC
ski kultury, thriller o przemyt narkotyków małe miasto, a składane rowery ... radykalne powieści
coming up! ... dużo więcej książek, muzyki i video do pobrania ... artykuły w bród! oraz krajowych "Off
beaten path "Forum podróży! HOLY pali!

Dashi Toshii

"Jeff Potter" <jp@outyourbackdoor.NOSPAMcom> napisał w wiadomości
news: 3EED16C4.27A2E3DF @ outyourbackdoor.NOSPAMcom ...
> Hmmm, mój czytnik nie otrzymuję wszystkich stanowisk Google, dziwne.
>
> Raptor wspomnieć, że formularz jest powiązany z klimatyzacji. Jest, ale siłownia plus technika
> I techniki w szczególności pod kątem znalezienia własnego stylu PWN. Zajęło mi kilka lat
> Wyścigi znaleźć mój styl to kolejny rok poszerzania tego, aby zastosować go we wszystkich rodzajach jazdy. (I
przypomnieć
> Można zrobić to po raz pierwszy w Crits, potem kupiłem w TT to w breaks / mostów.) Teraz nawet
> Fattie Citizen po upływie określonej liczby godzin, mogę zacząć znalezienie go ponownie. Nic podobnego było
> Back in the day
ale
> To jeszcze coś czuć formy Coming Around. Nie tylko fitness, ale także własne
> Style. Gdy tylko zacznie Coming Around It's No Good do wyścigów, ale na początku bazy
> Czy mogę wykorzystać. Mogę nadal jeździć ciężko, ale to nic nie pasuje w moim strefie słodkie. Moi najlepsi konna
> Wtedy własny styl i fitness spotkać się i gdy robi się szerokim aspekcie jej
> Jak dobrze.
>
> Podejrzewam, że niektórzy początkujący / umiarkowana zawodnicy nie zawsze znaleźć swój styl.
>
> Kiedy to zaczynają wchodzić wokół, to tylko w umiarkowanym narzędzi i ograniczona liczba pozycji ( "powiedział
> * Stanowisko *, Beavis, hork hork "). Nie jest to związane z większych odległości dla mnie, ponieważ nie jeździć
> Em anyway.
>
> Anyway, I've been thinking ostatnio to tak jakby działa na pedały. Istnieje rodzaj float
Gdzie ja jestem tylko świadomy dobry aspekt stóp i 3 fazy oclock. Jest to prawo, gdy stopa jest
> Uderzając w kolejny, gdy jesteś ciągnięcia z wysokiego tempa, zrelaksowany. To tylko jeden strajk po
> Innego. Podobnie jak kłus wzdłuż, tylko nie bobbing działania. Kinda like when you're wybieranych w z
> Działa na 5:30 min / mile tempie, powiedzmy, pływające po prostu.
>
> Also, mogę po prostu patrzeć bardzo zrelaksowany w dół drogi. Powrót jest płaski, szyi rozluźnione. - Ta część dźwięków
> Jak klimatyzacja. Jazda jest zoptymalizowana jeszcze można o tym zapomnieć.
>
> Anyway, I get it przy 100 obr / min, nie wydaje się rzucili jeszcze istnieje kilka narzędzi do
> It. I, jak mówiłem, aż się całkiem kilka godzin muszę ręce na szczycie w łokciach
> Płaskie. Dobre zgiełku, gładkie, float do niego.

Trzeba zamknąć usta i działa się na rowerze. Zapomnij o wszystkim o tym, że byk ****
Jesteś wypływa i do jazdy.

Dashii

Raptor

Jeff Potter napisał:
> Anyway, I get it przy 100 obr / min, nie wydaje się rzucili jeszcze istnieje kilka narzędzi do
> It. A jak już mówiłem, aż się całkiem kilka godzin muszę ręce na szczycie w łokciach
> Płaskie. Dobre zgiełku, gładkie, float do niego.

Wydaje mi się, że nie jeździć tak często i tak często, jak niektórzy z nas. Moje ciało wie jak
jeździć na rowerze i od tego czasu mój późno nastolatków, ale potrzebuję istotne poziom Klimatyzacja, aby przejść
rower szybko, jak również sprawne. Mogę, że w pierwszym miesiącu ciepławy roku. Wydają się oddzielne
dla mnie jednak. Teraz robię pomieszczeniach klas rowerowe (nauczanie i biorąc) Wątpię, I'll lose, że
podstawowe klimatyzacji.

--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nie jestem dumny. Naprawdę nie zrobiły wszystko, co mamy
może chronić naszych klientów. Nasze produkty po prostu nie są inżynierii bezpieczeństwa. "- Microsoft VP w
za Windows OS Development, Brian Valentine.

Jeff Potter

Raptor napisał:

> Jeff Potter napisał:
>> Anyway, I get it przy 100 obr / min, nie wydaje się rzucili jeszcze istnieje kilka narzędzi do
>> It. I, jak mówiłem, aż się całkiem kilka godzin muszę ręce na szczycie z
>> Łokcie płaskie. Dobre zgiełku, gładkie, float do niego.
>
> Wydaje mi się, że nie jeździć tak często i tak często, jak niektórzy z nas. Moje ciało wie jak
> Jeździć na rowerze i od tego czasu mój późno nastolatków, ale potrzebuję istotne poziom Klimatyzacja, aby przejść
> Rower szybko, jak również sprawne. Mogę, że w pierwszym miesiącu ciepławy roku. Wydają
> Oddzielne dla mnie jednak. Teraz robię pomieszczeniach klas rowerowe (nauczanie i biorąc) Wątpię
> I'll lose, że podstawowe klimatyzacji.

OK, nie ma klimatyzacji, ale także myśli, że techniki. I forma odnosi się do znajdowania
osobiste rozwiązania techniki. Niektórzy ludzie żywi się duża biegów, kręcić młynka palcami tylko niektóre wzgórza do jazdy z
siodle. Nie ma myślenia, jak również, że odnosi się do formy. Gdy znajdziesz właściwy kierunek.

Ja pojechałem na kilka lat w dwie godziny dziennie przed odkrywania tego, co naprawdę oznacza stwierdzenie formie.

Or maybe I'm łączenie dwóch kwestii. Możesz przyjść do formy, nie wiedząc, swój własny styl jazdy?

Prawidłowe oddychanie jest w nim również. Jak to skok pedału i jej cały sens na rowerze. Jak
kiedy byłem w formie nie myślałem o moim ciele wiele, ale koncentruje się wzdłuż drogi. Kiedy za
moje ciało zdawało się, jakbym jechał z mojej dolnej części pleców, zasilaniu z Glutes. Ale także, gdy
był w formie i nie wiedział, kiedy / gdzie / jak mogę być skuteczne w wyścigu.

Mniej więcej na tym samym poziomie sprawności Chodziłem od naśladowania innych, aby dowiedzieć się jak się wyścig / przejazd
najlepszy. Oczywiście, więcej czasu na rowerze i wyścigi to możliwe dzięki. Ale podejrzewam, że wiele, jeśli
nie większość biegacze, którzy spędzają roku konna / wyścigi przed dokonaniem tego Breakthru. I don't think it's
niezwiązanych z góry albo wyniki.

Myślę, że to idzie: (1) get fit> (2), a następnie znaleźć własny styl> (3), to wiesz, kiedy jest się w lub na
formy. Może to wszystko na tym samym poziomie fitness! To wymaga pracy i obserwacji oraz prób i
Błąd na każdym kroku się z 1. Dla danego poziomu fitness 2 pobije 1 i 3 "w formie"
beats obu. Może nie powinno być na poziomie (4), gdzie jeden dostaje monter, dodaje do swojego zakresu stylów
(nie jest łatwe do zrobienia!) i zwiększają forma. Formularz Heck może nawet odnosi się do jasności myślenia i
co najmniej właściwości myślenia, podczas gdy na rowerze. Jak rozwijać sztuczki dotyczące taktyki
i czas, aby uzyskać lepsze wyniki, można się wejścia w sposób bardziej dla psychicznego część
gry. Może?

I dunno. Po prostu nie jestem pewien, że forma = fitness.

--

Jeff Potter
... ofiarę "mały świat" poglądy na rowery, łuki, książek, filmów ... ... nowe książki featuring: XC narciarskich
kultury, Gulf Coast rowery składane thriller ... z radykalną powieści coming up! ... oryginalne
muzyka do pobrania ... i artykuły w bród! oraz krajowych "off the beaten path" Forum podróży!
WIELKI pali!

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
vBET 3.2.2 brings automatic translations