PDA

Lance miażdży Dauphine Time Trial

View Full Version: Lance miażdży Dauphine Time Trial

Dookoła Chumpion

Hej

Chciałbym zobaczyć, co wszystko, co kretyni, którzy sądzili, jego postać była źle myślę teraz.

Dzięki, Ronde Chumpion

Kurhan Gringion

"Dookoła chumpion" <rondechumpion@aol.com> napisał w wiadomości
news: 62f26b38.0306110737.49a4d776 @ posting.google.com ...
> Hey
>
> Po prostu chciałem zobaczyć, co wszyscy ci kretyni, którzy sądzili, jego postać była źle myśleć
teraz.

Uważam, że jego forma jest bardzo zły. Racers nie wyglądają tak źle na wspina się chyba coś się stało
z nich.

K. Gringioni

ps. Mogę powiedzieć, kto na temat narkotyków, patrząc na wyniki wyścigu w internecie

Jtn

tylko że ktoś wygra Tour jest dla niego do utraty przez spadające. Millar jest
na pewno będziemy mieli dobry rok na wycieczkę though. 3. miejsce w klasycznych Alp i teraz może 2-ga
Łącznie w Dauphine ..... its amazing co opuszczeniu sceny bar uczyni za szkolenia.

Lindsay

On Wed, 11 czerwca 2003 15:43:12 GMT, "Kurhan Gringioni"
<kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> napisał:

>
> "Ronde chumpion" <rondechumpion@aol.com> napisał w wiadomości
> news: 62f26b38.0306110737.49a4d776 @ posting.google.com ...
>> Hey
>>
>> Po prostu chciałem zobaczyć, co wszyscy ci kretyni, którzy sądzili, jego postać była źle myśleć
> teraz.
>
>
>
>
> Uważam, że jego forma jest bardzo zły. Racers nie wyglądają tak źle na wspina się chyba coś się stało
> z nimi.

Nie można wyglądać tak, że kiedy CRUSH konkurencji. Z tego co widziałem, Lance 1:07 przed
na drugim miejscu Millar. Wow. Millar nie garbić się w TT.

Lindsay
----------------------------
"Jednym z irytujących rzeczy związanych z wiarą w wolną wolę i indywidualnej odpowiedzialności jest
trudności ze znalezieniem kogoś winić swoje problemy. A jeśli nie znajdziesz kogoś, to nic
zadziwiające, jak często jego obraz pojawia się na prawo jazdy.

PJ O'Rourke

Marlene Blansha

W artykule <veejjb3ml1t607@corp.supernews.com> "JTN" <jnelson@garfield-county.com> napisał:

> Tylko że ktoś wygra Tour jest dla niego do utraty przez spadające. Millar jest
> Na pewno będziemy mieli dobry rok na wycieczkę though. 3. miejsce w klasycznych Alp i teraz może 2-ga
> Ogólnie w Dauphine ..... its amazing co opuszczeniu sceny bar uczyni za szkolenia.

Nie sądzę, każdy myślał, że jego postać była zła. Nie skończył na piątym miejscu w zeszłym roku w TT?
Something like that.

Ronald

> Po prostu chciałem zobaczyć, co wszyscy ci kretyni, którzy sądzili, jego postać była źle myśleć
teraz.

O nie, on osiągając zbyt wcześnie. Facetów, którzy suck teraz na pewno będzie skopać mu tyłek w podróży.

"Dookoła chumpion" <rondechumpion@aol.com> napisał w wiadomości
news: 62f26b38.0306110737.49a4d776 @ posting.google.com ...
> Hey
>
teraz.
>
> Thanks, Ronde Chumpion

Nick Burns

Zastanawiam się, czy Millar nigdy nie będzie w stanie się przez całe 3 tygodnie. Ten człowiek może stać się niebezpieczne,
i prawdopodobnie jeszcze bardziej irytujące.

"Lindsay" <ldblueSPASMSUX@mindspring.com> napisał w wiadomości
news: frieev0gb475f52940g9tgg6428q05b0po@4ax.com ...
> On Wed, 11 czerwca 2003 15:43:12 GMT, "Kurhan Gringioni"
> <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> Napisał:
>
>>
>> "Ronde chumpion" <rondechumpion@aol.com> napisał w wiadomości
> News: 62f26b38.0306110737.49a4d776 @ posting.google.com ...
>>> Hey
>>>
>>> Po prostu chciałem zobaczyć, co wszyscy ci kretyni, którzy sądzili, jego postać była zła
myśleć
>> Teraz.
>>
>>
>>
>>
>> Uważam, że jego forma jest bardzo zły. Racers nie wyglądają tak źle na wspina
chyba że
>> Coś się dzieje z nimi.
>
> Nie można wyglądać tak, że kiedy CRUSH konkurencji. Z tego co widziałem, Lance 1:07 w
> Przed drugim miejscu Millar. Wow. Millar nie garbić się w TT.
>
> Lindsay
> ----------------------------
> "Jeden z irytujących rzeczy związanych z wiarą w wolną wolę i indywidualnej odpowiedzialności jest
> Trudności ze znalezieniem kogoś winić swoje problemy. A jeśli nie znajdziesz kogoś, to nic
> Zadziwiające, jak często jego obraz pojawia się na prawo jazdy.
>
> PJ O'Rourke

Peter Allen

"Nick Burns" <chrismcreynolds@hotmail.com> napisał w wiadomości news: rVLGa.7 $ Tv6.6 @ news.randori.com ...
> Zastanawiam się, czy Millar nigdy nie będzie w stanie się przez całe 3 tygodnie. Ten człowiek może stać się niebezpieczne,
> I chyba jeszcze bardziej irytujące.

Ma wiele talentów, a jak Brit dobrze byłoby, aby zobaczyć Brytyjczycy w czasie rzeczywistym podium - ale
trudności w unikaniu widząc po bitching rasy / sesja chwalił ...

Peter

Deeznuts

"JTN" <jnelson@garfield-county.com> napisał w wiadomości news: <veejjb3ml1t607@corp.supernews.com> ...
> Tylko że ktoś wygra Tour jest dla niego do utraty przez spadające.

JTN,

Odłóż trunków i zacznij pisać.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Languages translations delivered by vBET 3.2.2