PDA

View Full Version: Więc gdzie jest Paolo Savoldelli

Jtn

Nie słyszałem o nim jedna jota w tym roku. on jest w stodole EPO lub wyścigów konnych? anyone?

Bart

"JTN" <jnelson@garfield-county.com> napisał w wiadomości news: veek6e8fm2b6ea@corp.supernews.com ...
> Nie słyszałem o nim jedna jota w tym roku. on jest w stodole EPO lub wyścigów konnych? anyone?
>
>

rozbił się źle przed sezonem. następnie zdecydował się na szczyt do Tour; Top 10 w Deutschland Tour kilka dni temu.

Patrick Brittai

JTN napisał:

> Nie słyszałem o nim jedna jota w tym roku. on jest w stodole EPO lub wyścigów konnych? anyone?
>
>

rozbił się w szkoleniach z powrotem w lutym lub coś, busted twarz, jak również kilka vertabae.
Niedawno przeczytałem klipu po wyścigu, w którym powiedział, że trudno było oddychać szwy jeszcze
wewnątrz jego zatok. PSB

Alexander Lackn

można spojrzeć dwa razy, próbując go na miejscu przed i po wyścigu, bo nie włoski
wieku średniego-thing Racer i farbowane włosy (westchnienie)

Alexander

"Patrick Brittain" <patrick@nospam.ppalf.appstate.edu> napisał w wiadomości
news: bc7rtc $ T4s $ 1@lester.appstate.edu ...
> JTN napisał:
>
>> Nie słyszałem o nim jedna jota w tym roku. on jest w stodole EPO lub wyścigów konnych? anyone?
>>
>>
>
> Rozbił się w szkoleniach z powrotem w lutym lub coś, busted twarz, jak również kilka
> Vertabae. Niedawno przeczytałem klipu po wyścigu, w którym powiedział, że trudno było oddychać
> Szwy jeszcze wewnątrz jego zatok. PSB

Marlene Blansha

W artykule <bc7rtc$t4s$1@lester.appstate.edu>, Patrick Brittain
<patrick@nospam.ppalf.appstate.edu> napisał:

> JTN napisał:
>
>> Nie słyszałem o nim jedna jota w tym roku. on jest w stodole EPO lub wyścigów konnych? anyone?
>>
>>
>
> Rozbił się w szkoleniach z powrotem w lutym lub coś, busted twarz, jak również kilka
> Vertabae. Niedawno przeczytałem klipu po wyścigu, w którym powiedział, że trudno było oddychać
> Szwy jeszcze wewnątrz jego zatok. PSB

ewwwww! Chyba nie będziemy widząc go do vuelta, co najmniej.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish