View Full Version: Więc gdzie jest Paolo Savoldelli
Nie słyszałem o nim jedna jota w tym roku. on jest w stodole EPO lub wyścigów konnych? anyone?
"JTN" <jnelson@garfield-county.com> napisał w wiadomości news: veek6e8fm2b6ea@corp.supernews.com ...
> Nie słyszałem o nim jedna jota w tym roku. on jest w stodole EPO lub wyścigów konnych? anyone?
>
>
rozbił się źle przed sezonem. następnie zdecydował się na szczyt do Tour; Top 10 w Deutschland Tour kilka dni temu.
JTN napisał:
> Nie słyszałem o nim jedna jota w tym roku. on jest w stodole EPO lub wyścigów konnych? anyone?
>
>
rozbił się w szkoleniach z powrotem w lutym lub coś, busted twarz, jak również kilka vertabae.
Niedawno przeczytałem klipu po wyścigu, w którym powiedział, że trudno było oddychać szwy jeszcze
wewnątrz jego zatok. PSB
można spojrzeć dwa razy, próbując go na miejscu przed i po wyścigu, bo nie włoski
wieku średniego-thing Racer i farbowane włosy (westchnienie)
Alexander
"Patrick Brittain" <patrick@nospam.ppalf.appstate.edu> napisał w wiadomości
news: bc7rtc $ T4s $ 1@lester.appstate.edu ...
> JTN napisał:
>
>> Nie słyszałem o nim jedna jota w tym roku. on jest w stodole EPO lub wyścigów konnych? anyone?
>>
>>
>
> Rozbił się w szkoleniach z powrotem w lutym lub coś, busted twarz, jak również kilka
> Vertabae. Niedawno przeczytałem klipu po wyścigu, w którym powiedział, że trudno było oddychać
> Szwy jeszcze wewnątrz jego zatok. PSB
W artykule <bc7rtc$t4s$1@lester.appstate.edu>, Patrick Brittain
<patrick@nospam.ppalf.appstate.edu> napisał:
> JTN napisał:
>
>> Nie słyszałem o nim jedna jota w tym roku. on jest w stodole EPO lub wyścigów konnych? anyone?
>>
>>
>
> Rozbił się w szkoleniach z powrotem w lutym lub coś, busted twarz, jak również kilka
> Vertabae. Niedawno przeczytałem klipu po wyścigu, w którym powiedział, że trudno było oddychać
> Szwy jeszcze wewnątrz jego zatok. PSB
ewwwww! Chyba nie będziemy widząc go do vuelta, co najmniej.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0