PDA

View Full Version: Team Fuji (1980?) Jak mam to ceniony?

Cranston

Mam Team Fuji (1980?) Rowerów że niedawno wycofał się z magazynu. To zdaje się być w dużej
stan z kilku chipów wszystkie oryginalne części (1 brakuje plastikowe wieczko na końcu jednego
Uchwyt). Przyjaciel wspomniał, że powinienem był to wartości dla celów ubezpieczeniowych (I'm in
Oakville, ON Canada).

Jak mam to oceniać rowerów cenione?

Podziękowania za Państwa opinię na smycze, linki, strony, itp. Jeśli nie jest to właściwe grupy dyskusyjnej, proszę
byłby ktoś podobać się doprowadzić mnie do odpowiedniej grupy!

Boyd Speerschne

Cranston <beresys@netscape.net> wrote: 3EE75181.1040802 @ netscape.net:

> Mam Team Fuji (1980?) Rowerów że niedawno wycofał się z magazynu. To zdaje się być w dużej
> Stanie z kilku chipów wszystkie oryginalne części (1 brakuje plastikowe wieczko na końcu jednouchwytowe
> Bar). Przyjaciel wspomniał, że powinienem był to wartości dla celów ubezpieczeniowych (I'm in Oakville, ON
> Kanada).
>
> Jak mam to oceniać rowerów cenione?
>
> Dziękuję, za uwagi na smyczy, linki, strony, itp. Jeśli nie jest to właściwe grupy dyskusyjnej, a następnie
> Proszę by ktoś podobać się doprowadzić mnie do odpowiedniej grupy!
>

Umieścić go w serwisie eBay niektóre śmieszne ceny minimalnej.

Woogoogle

Cranston <beresys@netscape.net> napisał w wiadomości: <3EE75181.1040802 @ netscape.net> ...
> Mam Team Fuji (1980?) Rowerów że niedawno wycofał się z magazynu. To zdaje się być w dużej
> Stanie z kilku chipów wszystkie oryginalne części (1 brakuje plastikowe wieczko na końcu jednouchwytowe
> Bar). Przyjaciel wspomniał, że powinienem był to wartości dla celów ubezpieczeniowych (I'm in Oakville, ON
> Kanada).
>
> Jak mam to oceniać rowerów cenione?
>
> Dziękuję, za uwagi na smyczy, linki, strony, itp. Jeśli nie jest to właściwe grupy dyskusyjnej, a następnie
> Proszę by ktoś podobać się doprowadzić mnie do odpowiedniej grupy!

Ten facet nie może sprzedać to za 60 dolarów i do Ciebie nie jest dużo lepiej.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item\u003d3612816236&category\u003d7298

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish