PDA

Armstrong nie w formie

View Full Version: Armstrong nie w formie

Strony: [1] 2

Kurhan Gringion

Można powiedzieć po prostu patrząc na twarz na czas.

http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/003lance

K. Gringioni eksperta analityka Fotografia

Hammerhead

Originally posted by Kurgan Gringion
Można powiedzieć po prostu patrząc na twarz na czas.

K. Gringioni eksperta analityka Fotografia

Żartujesz prawda?

Robert Chung

"Kurhan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> napisał w wiadomości
news: yxLFa.3705 $ Jw6.2619589 @ news1.news.adelphia.net ...
> Można tak powiedzieć, patrząc na twarz na czas.
>
> Http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/003lance
>
> K. Gringioni eksperta analityka Fotografia

Co byś powiedział, jeśli chcesz logowanie zdjęcie Jana wygląda tak?
http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/001lance

Kurhan Gringion

"Robert Chung" <invalid@nospam.com> napisał w wiadomości news: 3ee78776 0 dolarów 11.655 dolarów $ 626a54ce@news.free.fr ...
>
> "Kurhan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> napisał w wiadomości
> News: yxLFa.3705 $ Jw6.2619589 @ news1.news.adelphia.net ...
>> Możesz powiedzieć po prostu patrząc na twarz na czas.
>>
>>
>>
>> K. Gringioni eksperta analityka Fotografia
>
> Co byś powiedział, że jeśli chcesz logowanie zdjęcie Jana wygląda tak?
> Http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/001lance

Fattie!

It's All Over. Ktoś inny zdobędzie Le Tour w tym roku.

Robert Oliver

"Kurhan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> napisał w wiadomości
news: yxLFa.3705 $ Jw6.2619589 @ news1.news.adelphia.net ...
>
> Http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/003lance
>
>

Mam zamiar przyłączyć się do zabawy i oświadczyć, że nie tylko jest Christophe Moreau nie tylko nie w formie,
ale wyraźnie wygląda martwe:

http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/022moreau

R. Oliver Expert Photo Analyst, 1st Class

Bob Schwartz

Robert Chung napisał:

> Http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/001lance

Wiesz, Lance okazało 30 ostatnich lat. Oznacza to, że on jest uprawniony do Masters wyścigu w USA.

Bob Schwartz cvcc@execpc.com

Stewart Fleming

Kurhan Gringioni napisał:

>
>

Sprawdź pisania na hełmie though.

w 9ZLN9.47726 artykuł $ pe.1822160 @ news2.east.cox.net, Wade Summers na wadesummers@cox.net napisal

w art 3ee78776 0 dolarów 11.655 dolarów $ 626a54ce@news.free.fr Robert Chung w invalid@nospam.com napisal
6/11/03 3:48 PM

>
> "Kurhan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> napisał w wiadomości
> News: yxLFa.3705 $ Jw6.2619589 @ news1.news.adelphia.net ...
>> Możesz powiedzieć po prostu patrząc na twarz na czas.
>>
>> Http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/003lance
>>
>> K. Gringioni eksperta analityka Fotografia
>
>
>

Powiedziałbym:

http://www.pipeline.com/ ~ bakti / MuscleMaker / pgs.html

Raptor

Stewart Fleming napisał:
>
> Sprawdź pisania na hełmie though.

Gdzie "Daddy Yo-Yo" come from? Widziałem małe dziecko wzywające jego tata, ale ja widziałem
termin używany tu podobno (?) sposób poniżający. Czy już mnie błędnej wykładni intencji.

--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nie jestem dumny. Naprawdę nie zrobiły wszystko, co mamy
może chronić naszych klientów. Nasze produkty po prostu nie są inżynierii bezpieczeństwa. "- Microsoft VP w
za Windows OS Development, Brian Valentine.

Boyd Speerschne

Raptor <me@attbi.com> wrote: 3EE7F82E.60603 @ attbi.com:

> Stewart Fleming napisał:
>>
>> Sprawdź pisania na hełmie though.
>
> Gdzie "Daddy Yo-Yo" come from? Widziałem małe dziecko wzywające jego ojciec, który, mam
> Logowanie termin używany tu podobno (?) Sposób poniżający. Czy już mnie
> Błędnej wykładni intencji.
>

Z tego co czytałem, co jego syn LA nazywa go (lub o nim, może on w przeszłości tym etapie teraz).
Miał to samo na jednym ze swoich klatek OCLV rowerów jakiś czas temu, gdy większość p33ps ich nazwiska
szablonu.

- S. Boyd

Ryan Cousineau

W artykule <vef64s4qs3jd8e@corp.supernews.com>,
Bob Schwartz <cvcc@shell.core.com> napisał:

> Robert Chung napisał:
>
>> Co byś powiedział, że jeśli chcesz logowanie zdjęcie Jana wygląda tak?
>> Http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/001lance
>
> Wiesz, Lance okazało 30 ostatnich lat. Oznacza to, że on jest uprawniony do Masters wyścigu w USA.

Poważne pytanie: czy są jakieś wysokim poziomie pro rowerzystów, którzy na emeryturę i udał się do
aktywnie w wyścigu mistrzów / non-profesjonalistów? Mogą też these guys wszystkie spalił się obecnie na wyścigi i po prostu
przejdź do tootles niedziela wokół wzgórza raz w miesiącu?

--
Ryan Cousineau, rcousine@sfu.ca http://www.sfu.ca/ ~ rcousine przewodniczący Fabrizio Mazzoleni Fan Club

Warren

W artykule <rcousine-849D8D.21523411062003@morgoth.sfu.ca> Ryan Cousineau <rcousine@sfu.ca> napisał:

> W artykule <vef64s4qs3jd8e@corp.supernews.com>,
> Bob Schwartz <cvcc@shell.core.com> napisał:
>
>> Robert Chung napisał:

>> Wiesz, Lance okazało 30 ostatnich lat. Oznacza to, że on jest uprawniony do Masters wyścigu w USA.
>
> Poważne pytanie: czy są jakieś wysokim poziomie pro rowerzystów, którzy na emeryturę i udał się do
> Aktywnie wyścigu jako mistrzów / non-profesjonalistów? Mogą też these guys wszystkie spalił się obecnie na wyścigi i po prostu
> Przejdź na tootles niedziela wokół wzgórza raz w miesiącu?

Tutaj w NorCal widzimy Scott McKinley w tym roku, Roberto Gaggioli ma pro i mistrzów
ras czasami w tym samym dniu, Ken Carpenter ostatnio, Thurlow Rogers wcześniej. George Mount for
kilka lat. (Leonard) Harvey ras Nitz i autokary tutaj. Eric Heiden jest częstym gościem
"River Ride" w Sacramento.

-WG

Bruce Johnston

"Warren" <warren@usvh.com> napisał w wiadomości news: 110620032207325946% warren@usvh.com ...
> W artykule <rcousine-849D8D.21523411062003@morgoth.sfu.ca> Ryan Cousineau
> <rcousine@sfu.ca> Napisał:
>
>> W artykule <vef64s4qs3jd8e@corp.supernews.com>,
>> Bob Schwartz <cvcc@shell.core.com> napisał:
>>
>>> Robert Chung napisał:
>
>>> Wiesz, Lance okazało 30 ostatnich lat. Oznacza to, że on jest uprawniony do Masters wyścigu w USA.
>>
>> Poważne pytanie: czy są jakieś wysokim poziomie pro rowerzystów, którzy na emeryturę i udał się do
>> Aktywnie wyścigu jako mistrzów / non-profesjonalistów? Mogą też these guys wszystkie spalił się obecnie na wyścigi i
>> Idź do tootles niedziela wokół wzgórza raz w miesiącu?
>
> Tutaj w NorCal widzimy Scott McKinley w tym roku, Roberto Gaggioli ma pro i mistrzów
> Ras czasami w tym samym dniu, Ken Carpenter ostatnio, Thurlow Rogers wcześniej. Jerzego na Górze
> Od kilku lat. (Leonard) Harvey ras Nitz i autokary tutaj. Eric Heiden jest częstym gościem
> "River Ride" w Sacramento.
>
>-WG

Eric Heiden? That's been a while. Kiedy Eric wygrał Corestates w 85, nie widać jego kolega 7-11 zespołu Tom
Pieszo Schuler nic wyjdzie z butów na końcowym sprincie? To było śmieszne! To ma być jednym
Crash of the best I have ever seen!

B -

Ewoud Dronkert

On Wed, 11 czerwca 2003 21:49:02 -0600, Raptor napisał:
> Gdzie "Daddy Yo-Yo" come from?

Co dziecko powiedział, gdy zobaczył ojca w żółtej koszulce w telewizji.

Bruce Gilbert

Większość europejskich profesjonalistów nie wrócić do częstych wyścigowych, po przejściu na emeryturę. Niektórzy zrobią wystawę
wyścigi na okazję. Wiele do podejmowania pracy w przedsiębiorstwie rowerów. Konkurowanie w amatorskich wyścigów nie jest
zbyt atrakcyjna dla profesjonalistów. Jest to rzeczywiście zupełnie inny świat ...

Bruce

"Ryan Cousineau" <rcousine@sfu.ca> napisał w wiadomości
news: rcousine-849D8D.21523411062003 @ morgoth.sfu.ca ...
>
>> Robert Chung napisał:
>>
>>> Co byś powiedział, że jeśli chcesz logowanie zdjęcie Jana wyglądające jak
to?
>>>
http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/001lance
>>
>> Wiesz, Lance okazało 30 ostatnich lat. Oznacza to, że on jest uprawniony do Masters wyścigu w USA.
>
> Poważne pytanie: czy są jakieś wysokim poziomie pro rowerzystów, którzy na emeryturę i udał się do
> Aktywnie wyścigu jako mistrzów / non-profesjonalistów? Mogą też these guys wszystkie spalił się obecnie na wyścigi i po prostu
>
> --
> Ryan Cousineau, rcousine@sfu.ca http://www.sfu.ca/ ~ rcousine przewodniczący Fabrizio Mazzoleni Fan Club

Jc6239

Maybe I'm dating się na krajowym rynku amerykańskim sceny, ale zobaczyłem nazwę Wayne Stetina na Masters wyniki
arkusz niedawno. On i brat Dale były całkiem dominującej w latach 70 i 80 w USA
krajowego obiegu w erze pre Lemond. Jestem pewien, że on jest po prostu wyścigi na ***** i chichocze.

Dan Gregory

"Ryan Cousineau" <rcousine@sfu.ca> napisał w wiadomości> Poważne pytanie: czy są jakieś
wysokim poziomie pro rowerzystów, którzy
> Odszedł na emeryturę i do aktywnego wyścigu jako mistrzów / non-profesjonalistów? Mogą też these guys wszystkie spalił się
> Się na wyścigi i po prostu pójść na tootles niedziela wokół wzgórza raz w miesiącu?
Malcolm Elliott dopiero zaczął ponownie wyścigów w tym sezonie po latach z roweru ... He's getting great
Wyniki też! Wszystkiego najlepszego Dan Gregory

Carl Sundquist

Myślałem, że czytałem na Cyclingnews, że (nie można myśleć o jego imię, / Raleigh zespół Panasonic, wspinaczkę,
długie włosy, testowane + dla "roids na początku lat 90) był powraca.

Co Malcolm Elliott?

Sprintatbettyru

Ryan Cousineau <rcousine@sfu.ca> napisał w wiadomości
news: <rcousine-849D8D.21523411062003@morgoth.sfu.ca> ...
>
>> Robert Chung napisał:
>>
>>> Co byś powiedział, że jeśli chcesz logowanie zdjęcie Jana wygląda tak?
>>> Http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/001lance
>>
>

Frankie Andreau był 1/2/3 wyścigu w Clarendon ... ale Schroeder Żelazko? czy był
licencjonowana jako pro lub amat ... nie wiem.

Ronald

> Jakie dziecko powiedział, gdy zobaczył ojca w żółtej koszulce w telewizji.

On propably powiedział Daddy EPO, ale nie mogli umieścić ten op kask.

"Ewoud Dronkert" <nospam@invalid.info> napisał w wiadomości
news: 1ffgevci0rr7d0fo5n9ivj4209t6qq231i@news.xs4all.nl ...
> On Wed, 11 czerwca 2003 21:49:02 -0600, Raptor napisał:
>> Gdzie "Daddy Yo-Yo" come from?
>
> Jakie dziecko powiedział, gdy zobaczył ojca w żółtej koszulce w telewizji.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish