PDA

Rumšas w wiadomościach

View Full Version: Rumšas w wiadomościach

Strony: [1] 2 3

Scott Hendricks

Tak, wiem, że należy poczekać na "wyników próbki B testu, ale ...

Rumšas jest scum!

zobacz historię Velonews.

Nie jestem pewien, że wielu jest zaskoczony.

Kurhan Gringion

"Scott Hendricks" <hendricks_scott@hotmail.com> napisał w wiadomości
news: daa89b58.0306111151.616d910b @ posting.google.com ...
> Tak, wiem, że należy poczekać na "wyników próbki B testu, ale ...
>
> Rumšas jest scum!

Scumsas?

Tritonrider

> From: hendricks_scott@hotmail.com (Scott Hendricks)

>
> Rumšas jest scum!
>
> zobacz historię Velonews.
>
> Nie jestem pewien, że wielu jest zaskoczony.
>

Mam tylko nadzieję, jego żona pobiera Bobbit na nim po opuszczeniu jej gnije w więzieniu, a przy tym
twierdząc niewinności. Bill C

Benjo Maso

"Scott Hendricks" <hendricks_scott@hotmail.com> napisał w wiadomości
news: daa89b58.0306111151.616d910b @ posting.google.com ...
>
> Rumšas jest scum!
>
> Zobacz historię Velonews.
>
> Nie jestem pewien, że wielu jest zaskoczony.

Jestem zaskoczony. Z ważnych wyścigach zawodnicy są zazwyczaj przy tylko leków, które nie mogą być wykryte.
A Rumšas wie oczywiście, że nie jest łatwym celem. Zastanawiam się, co poszło źle.

Benjo Maso

Robert Chung

"benjo maso" <benjo.maso@chello.nl> napisał w wiadomości news: bc9ac3 $ gkco1 $ 1@ID-75468.news.dfncis.de ...
>
> "Scott Hendricks" <hendricks_scott@hotmail.com> napisał
>>
>> Nie jestem pewien, że wielu jest zaskoczony.
>
> Jestem zaskoczony. Z ważnych wyścigach zawodnicy są zazwyczaj przy tylko leków, które nie mogą być wykryte.
> A Rumšas wie oczywiście, że nie jest łatwym celem. Zastanawiam się, co poszło źle.

Jak zwrotu za poinformowanie Edita siedzieć w więzieniu, jego żona i matka, teściowie wzbogaconej niewykrywalne
Rzeczy z EPO.

Jtn

Co za niespodzianka. Założę się, jego usprawiedliwienie zostanie on utworzony ..... jak Merckx starych ......

Nas

Moja siostra enlightned nie po to się więc będzie ........

Więc mam pytanie: gdzie, można się zastanawiać, czy Rumšas pomysł, że mógł jeździć Grand Tour
domieszkowane do skrzelami EPO i przekazywanie kontroli antydopingowej? Teraz wszyscy podejrzani, że Rumšas jechał
wycieczki w zeszłym roku w EPO - nie tylko jego hemato. wzrost w ciągu wycieczkę, ale
było to, że niefortunny incydent z żoną trąbę pełna smakołyków. A jednak jakoś runsas
udało się przekazać swoje testy leków na wycieczkę - i był badany co najmniej dwa razy, jak i wycofanie. Jeden
Rok później, Rumšas pokazuje do Giro. Staje się jego EPO jeździć na tyle dobrze, aby zachować jego pracy - on
nie miał szczególnie gwiazd na konto, ale na tyle poważny. A potem, w jakich muszą być
niespodzianka, testy pozytywnie. Jak można to wyjaśnić? Przechodzi testy dope na wycieczkę. Brakuje w
giro. Kinda sprawia, że zastanawiasz się, co dokładnie oni badania na wycieczkę. Może po prostu
rzut próbek od razu mają sesję zdjęciową wszystkich sprawozdań do badania? Rzeczy
które sprawiają, że idziesz hmmm ...

i jeszcze Galdeano jest zakazane dla francuskich wyścigów na meds astmy ..............
............... hhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm

maso benjo napisał:
> "Scott Hendricks" <hendricks_scott@hotmail.com> napisał w wiadomości
> News: daa89b58.0306111151.616d910b @ posting.google.com ...
>
>> Tak, wiem, że należy poczekać na "wyników próbki B testu, ale ...
>>
>> Rumšas jest scum!
>>
>> zobacz historię Velonews.
>>
>> Nie jestem pewien, że wielu jest zaskoczony.
>
>
> Jestem zaskoczony. Z ważnych wyścigach zawodnicy są zazwyczaj przy tylko leków, które nie mogą być wykryte.
> A Rumšas wie oczywiście, że nie jest łatwym celem. Zastanawiam się, co poszło źle.
>
> Benjo Maso

Benjo Maso

"nas" <us@wethey.com> napisał w wiadomości news: bcarn3 $ 29f $ 1@terabinaries.xmission.com ...
> Mój enlightned siostra nie po to się więc będzie ........
>
> Więc mam pytanie: gdzie, można się zastanawiać, czy Rumšas pomysł, że mógł jeździć Grand Tour
> Domieszkowane do skrzelami EPO i przekazywanie kontroli antydopingowej? Teraz wszyscy podejrzani, że Rumšas jechał
> Tour w zeszłym roku w EPO - nie tylko jego hemato. wzrost w ciągu wycieczkę, ale
> Było to, że niefortunny incydent z żoną trąbę pełna smakołyków. A jednak jakoś runsas
> Udało się przekazać swoje testy leków na wycieczkę - i był badany co najmniej dwa razy, jak i wycofanie. Jeden
> Rok później Rumšas pojawia się na Giro. Staje się jego EPO jeździć na tyle dobrze, aby zachować jego pracy - on
> Nie ma szczególnie gwiazd na konto, ale na tyle poważny. A potem, w jakich muszą być
> Zdziwienie, testy pozytywnie. Jak można to wyjaśnić? Przechodzi testy dope na wycieczkę. Brakuje w
> Giro. Kinda sprawia, że zastanawiasz się, co dokładnie oni badania na wycieczkę. Może po prostu
> Rzut próbek od razu mają sesję zdjęciową wszystkich sprawozdań do badania? Rzeczy
> That make you go hmmm ...
>
> I jeszcze Galdeano jest zakazane dla francuskich wyścigów na meds astmy ..............
> ............... Hhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm

Dwa najbardziej znane dopers w historii wyścigów rowerowych jest Erik de Vlaeminck i Johan van
der Velde. Obaj byli całkowicie uzależnieni od amphitamines. Po ich kariery obu aresztowano,
musiał zrobić trochę czasu i przeszedł detoksykacji. Obaj byli wielkimi mistrzami, zdobył wiele
ras i były testowane wiele razy. Nic nie jest łatwiejsza do wykrycia niż amphitamines. Od Vlaemynck
przeszedł testów narkotykowych łatwo, Van der Velde został złapany raz - ale nie znaleźliśmy śladów
amphitamines, ale steroides. Jak oni to robią? Nie wiem. Czy kupią go wyłączyć? Być może.
Według Jean-Christophe Currit dodatni wynik testu może być wykupił w 1990 dla czterdziestu do
sześćdziesiąt tysięcy franków. Sam dodatni wynik badania w Paris-Bruxelles, ale dzięki temu jego drużyna
Dyrektor był zakryty.

Benjo Maso

Kurhan Gringion

"nas" <us@wethey.com> napisał w wiadomości news: bcarn3 $ 29f $ 1@terabinaries.xmission.com ...
>
> Więc mam pytanie: gdzie, można się zastanawiać, czy Rumšas pomysł, że mógł jeździć Grand Tour
> Domieszkowane do skrzelami EPO i przekazywanie kontroli antydopingowej? Teraz wszyscy podejrzani, że Rumšas jechał
> Tour w zeszłym roku w EPO - nie tylko jego hemato. wzrost w ciągu wycieczkę, ale
> Było to, że niefortunny incydent z żoną trąbę pełna smakołyków. A jednak jakoś runsas
> Udało się przekazać swoje testy leków na wycieczkę - i był badany co najmniej dwa razy, jak i wycofanie. Jeden
> Rok później Rumšas pojawia się na Giro. Staje się jego EPO jeździć na tyle dobrze, aby zachować jego pracy - on
> Nie ma szczególnie gwiazd na konto, ale na tyle poważny. A potem, w jakich muszą być
> Zdziwienie, testy pozytywnie. Jak można to wyjaśnić? Przechodzi testy dope na wycieczkę. Brakuje w
> Giro. Kinda sprawia, że zastanawiasz się, co dokładnie oni badania na wycieczkę. Może po prostu
> Rzut próbek od razu mają sesję zdjęciową wszystkich sprawozdań do badania? Rzeczy
>
> I jeszcze Galdeano jest zakazane dla francuskich wyścigów na meds astmy ..............

Pamiętaj, że tylko kilka z dużej ilości narkotyków znaleziono Pani Rumšas było zwiększenie wydajności.

Reszta?

I'll guess istniały pewne środki maskujące. Ja również się domyślać, że Rumšas nie ma środków na
dowiedzieć się, które działają najlepiej.

Tylko moje domysły, nie jest zbyt pracował up.

B. Lafferty

Może krwi zwiększyły się jego chorą matką-in-law krwi i moczu, włączony w jej moczu.

>
>
>
> Benjo maso napisał:
>> "Scott Hendricks" <hendricks_scott@hotmail.com> napisał w wiadomości
> News: daa89b58.0306111151.616d910b @ posting.google.com ...
>>
>>> Tak, wiem, że należy poczekać na "wyników próbki B testu, ale ...
>>>
>>> Rumšas jest scum!
>>>
>>> Zobacz historię Velonews.
>>>
>>> Nie jestem pewien, że wielu jest zaskoczony.
>>
>>
>> Jestem zaskoczony. Z ważnych wyścigach zawodnicy są zazwyczaj przy tylko leków, które nie mogą być
>> Wykryte. A Rumšas wie oczywiście, że nie jest łatwym celem. Zastanawiam się, co poszło źle.
>>
>> Benjo Maso
>>
>

Kenny

> Co za niespodzianka. Założę się, jego usprawiedliwienie zostanie on utworzony ..... jak Merckx starych ......

Czytam w dzisiejszym papieru Lance Armstrong twierdził zawieszenia życia dla Rumšas jeżeli rzeczywiście
z pozytywnym wynikiem na 2nd time na 1 rok.

Bart

"Kenny" napisał <gelei2001@hotmail.com>
> Czytałem w dzisiejszej papieru Lance Armstrong twierdził zawieszenia życia dla Rumšas jeżeli rzeczywiście
> Z pozytywnym wynikiem na 2nd time na 1 rok.

Nie, nie zrobił tego czytać. Rumšas nie wykryto w ubiegłym sezonie. Więc na pewno nie zrobił Lance powiedzieć
w ten sposób.

Re: "Nigdy nie miał pozytywny wynik"

Bart napisał:
> "Kenny" napisał <gelei2001@hotmail.com>
>> Czytałem w dzisiejszej papieru Lance Armstrong twierdził zawieszenia życia dla Rumšas gdyby
>> Rzeczywiście miał pozytywny wynik 2nd time na 1 rok.
>
> Nie, nie zrobił tego czytać. Rumšas nie wykryto w ubiegłym sezonie. Lance więc powiedzieć, że na pewno nie zrobił
> W ten sposób.
>
I to nie jest praca Lance do sugerują doping kar. Byłoby behoove mu tylko przymknął piehole
i wyścig rowerów.

Chiefhiawatha

W <Sb3Ha.2143$9y3.65177@news20.bellglobal.com> artykuł "Kyle legat"
<legatek@sympatico.getridofthis.ca> napisał:

> I to nie jest praca Lance do sugerują doping kar. Byłoby behoove mu tylko przymknął
> Piehole i wyścig rowerów.

Należy przyklasnąć każdej racer intensyfikację i sugeruje, że oszuści się sztywny zakaz. Dość tego
nie przekraczania "linia spandex" (odniesienie do policji niebieska linia).

David Ryan

chiefhiawatha napisał:
>
> W <Sb3Ha.2143$9y3.65177@news20.bellglobal.com> artykuł "Kyle legat"
> <legatek@sympatico.getridofthis.ca> Napisał:
>
>> A to nie jest praca Lance do sugerują doping kar. Byłoby behoove mu tylko przymknął
>> Piehole i wyścig rowerów.
>
> Warto przyklasnąć każdej racer intensyfikację i sugeruje, że oszuści się sztywny zakaz. Dość
> Nie jest to przejście "linia spandex" (odniesienie do policji niebieska linia).

Lance musi wiedzieć, że coś powiedział będą wyrzucane w twarz, jeśli jest on jeszcze zarzutów.

Jtn

gdybym wyścigowe czystej chciałbym uruchomić moje usta nie było jutro przed wszystkimi druggies. jeśli
Nie podobało im się to mogłyby one kiss my ass czyste .....

"David Ryan" <bikerpackman@hotmail.com> napisał w wiadomości news: 3EECEA64.9BB7FB78 ... @ hotmail.com
> Chiefhiawatha napisał:
>>
>> W <Sb3Ha.2143$9y3.65177@news20.bellglobal.com> artykuł "Kyle legat"
>> <legatek@sympatico.getridofthis.ca> Napisał:
>>
>>> A to nie jest praca Lance do sugerują doping kar. Byłoby behoove
go
>>> To tylko przymknął piehole i wyścig rowerów.
>>
>> Trzeba przyklasnąć każdej racer intensyfikację i sugeruje, że oszuści się sztywny zakaz. Dość
>> Nie przekraczania "linia spandex" (odniesienie do policji niebieska linia).
>
> Lance musi wiedzieć, że coś powiedział będą wyrzucane w twarz, jeśli jest on jeszcze zarzutów.

Re: "Nigdy nie miał pozytywny wynik"

JTN napisał:
> Gdybym wyścigowe czystej chciałbym uruchomić moje usta nie było jutro przed wszystkimi druggies.
> Jeżeli nie spodoba mogą kiss my ass czyste .....
>
To nie jest zbyt czyste po biegać do rowu kilka razy.

Jtn

wtedy biorę czystą dupę z rowie i kick **** obecnie łasica, że podłączony do mnie.
a potem powiedz mu iść trochę więcej sterydów czy chce być w stanie bronić swoich narkotyków uzależnionych
siebie przed moim męski tyłek czyste ..... dla Rumšas przykład, zajęłoby mi około 10 sekund do domina
go, jego kradzież narkotyków z kieszeni, sprzedać je i take my girlie obecnie na dobry obiad z
zysków ..... hows, że dla amerykańskich pomysłowość?

"Kyle legat" <legatek@sympatico.ca> napisał w wiadomości
news: HXoHa.862 $ 5d.232939 @ news20.bellglobal.com ...
> JTN napisał:
>> Gdybym wyścigowe czystej chciałbym uruchomić moje usta nie było jutro przed wszystkimi druggies.
>> Jeśli nie spodoba mogą kiss my ass czyste .....
>>
> To nie jest zbyt czyste po biegać do rowu kilka razy.

Wystarczy Kolarz

"David Ryan" <bikerpackman@hotmail.com> napisał w wiadomości news: 3EECEA64.9BB7FB78 ... @ hotmail.com
> Chiefhiawatha napisał:
>>
>> W <Sb3Ha.2143$9y3.65177@news20.bellglobal.com> artykuł "Kyle legat"
>> <legatek@sympatico.getridofthis.ca> Napisał:
>>
>>> A to nie jest praca Lance do sugerują doping kar. Byłoby behoove
go
>>> To tylko przymknął piehole i wyścig rowerów.
>>
>> Trzeba przyklasnąć każdej racer intensyfikację i sugeruje, że oszuści się sztywny zakaz. Dość
>> Nie przekraczania "linia spandex" (odniesienie do policji niebieska linia).
>
> Lance musi wiedzieć, że coś powiedział będą wyrzucane w twarz, jeśli jest on jeszcze zarzutów.
Wtedy problem jest zamieszany ....... bo wiesz, że Francuzi będą wciągać nawet obecnie
powodu, dowody lub cokolwiek innego ......

Carl Sundquist

"Kyle legat" <legatek@sympatico.ca> napisał w wiadomości
news: HXoHa.862 $ 5d.232939 @ news20.bellglobal.com ...
> JTN napisał:
>> Gdybym wyścigowe czystej chciałbym uruchomić moje usta nie było jutro przed wszystkimi druggies.
>> Jeśli nie spodoba mogą kiss my ass czyste .....
>>
> To nie jest zbyt czyste po biegać do rowu kilka razy.
>
>
Albo jest bitched przez LANCE jak francuski jeździec, który próbował głoszenie tak kilka lata temu.

Carl (widocznie I suck at przypominając nazwiska)

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish