Każdy połów dzisiejszym artykule w "The Times", gdzie Richard Sandomierzu skarży się, że zakres OLN
nie jest "podstawowa" i tyle "błędnie" przeznaczony dla entuzjastów na rowerze? Phil był blastów i Pawła (on
Paweł nazywa "Jeff") na razie nie wyjaśniając ludzi "join" sprintu. Jak bardzo irytujące!
http://www.nytimes.com/2003/07/08/sports/tennis/08sandomir.html
To wystarczyło, aby mnie ogień off liście do redakcji. Nie mam pojęcia czy to będzie opublikowany (I
podejrzany nie):
Do redakcji:
Richard Sandomierzu (dwa połączenia tak różne, jak jazda na rowerze i tenis ", 08 lipca 2003) może rozważyć
uczenia się nieco więcej o rowerze przed narzekać komentowania. Nigdy nie raz miał
skok ktoś mi z pomocą, gdy Monday Night Football komentatorów nie do wyjaśnienia, ile punktów
przyziemienia jest, dlaczego ten facet w końcu strefy wystarczy umieścić kolana w dół. I dlaczego nie? Ponieważ odpady
Czas kibiców, z których wszyscy mogą znać podstawowe zasady gry, przed podjęciem decyzji o
tune in Więc nie oglądać Monday Night Football, ale aż OLN przejął informacji turystycznej, nie miałem
sportowe show dla mnie, dla entuzjastów jazdy na rowerze.
Rowerzyści od wielu lat, tolerowane przez straszne zasięgu Tour ABC i ESPN, którego 30 minut dziennie
transmisji Tour składał się z 11 minut panoramiczne wyświetlacze francuskiej wsi i
Historia początku etapu i koniec miasta, dziewięć minut dyskusji tle odsetek od człowieka
jeden z zagranicznych rowerzystów i jego rodziny, więc przeciętny amerykański widz może połączyć się z
wynik, a następnie, być może, dwie minuty rzeczywistych wyścigów. Jedynym sposobem, aby uzyskać dostęp do inteligentnych
Komentarz wychodzi z Europy, jeśli jakieś fajne rowerzysta w Anglii przypomina jego kamery na jego
TV. Nie jestem jedynym kolarzem, który dosłownie patrzył godzin Tour de France mrużąc oczy w zasięgu
pięć sekunda wciąż bez ramki przechwytuje audio w internecie. Ale teraz, w końcu zrealizowany sieci
że to, co chcesz rowerzystów jest właściwy, wnikliwe dyskusji najbardziej znany angielski
mówi komentator na rowerze, Phil Liggett, który jest wspierany cudownie przez jego długoletniego współgospodarzem
Paweł nie, Jeff, Sherwen. Poza tym, Bob Roll, komentator kolor został spędzanie czasu wyjaśnienia
Podstawy do jego nie-tak-rowerowe-zrozumiały współpracy komentator tak (którego tylko rolę wydaje się zapytać Bob
softball założenia taktyczne pytania.) Dzisiaj, Bob wyjaśnił sceny i pelotons. Mam nadzieję, że Pan Sandomierzu
patrzył.
Moja sugestia do pana Sandomierzu: Albo oglądać i cieszyć się, uczenia się as you go, lub dowiedzieć się, potem
oglądać i cieszyć się, ale nie sugerują, że miłośnicy rowerowych siedzieć przez podstawowe wyjaśnienia zasad
Wolę, gdy Phil i Paul spędzają czas mówi nam więcej szczegółów z ich ogromnym zbiorowego
wiedzy na temat jazdy na rowerze.
Bob M
W dniu 8 lipca 2003 11:34:45 -0700, <lthirsch@worldnet.att.net> Tracy napisał:
Każdy połów> dzisiejszym artykule w "The Times", gdzie Richard Sandomierzu skarży się, że zakres OLN
> Nie jest "podstawowa" i tyle "błędnie" przeznaczony dla entuzjastów na rowerze? Phil był blastów i Pawła
> (Nazwał Pawła "Jeff") na razie nie wyjaśniając ludzi "join" sprintu. Jak bardzo irytujące!
> Http://www.nytimes.com/2003/07/08/sports/tennis/08sandomir.html
>
>
Cóż, jeśli on ma obserwować cały wyścig cholera, to on dowiedzieć się, co się dzieje. Jak trudno jest zrozumieć
osób, jak przyłączyć się do biegu? Co więcej, spikerzy powie (przynajmniej oni do
Giro), dlaczego jest sprinterzy, wspinaczy i ogólnie przywódców. Będą powiedzieć, kiedy osoba jest na
ktoś koło i dlaczego.
-
M Bob w CT Usuń "x" odpowiedzi
Nev Shea
lthirsch@worldnet.att.net (Tracy) napisał w wiadomości news: 9143c85e.0307081034.4bdbb95c posting.google.com @:
Każdy połów> dzisiejszym artykule w "The Times", gdzie Richard Sandomierzu skarży się, że zakres OLN
> Nie jest "podstawowa" i tyle "błędnie" przeznaczony dla entuzjastów na rowerze? Phil był blastów i Pawła
> (Nazwał Pawła "Jeff") na razie nie wyjaśniając ludzi "join" sprintu. Jak bardzo irytujące!
Myślę, że przez "podstawowe" i "catering dla entuzjastów rowerowych", miał na myśli, że nie ma 3 / 4 z
pokaż poświęcony takie fascynujące tematy jak berety, wina, brie, i wszystkie inne puch, że wypełnione
TDF pokazuje pre-OLN. Bękarty rzeczywiście mają odwagi, by pokazać wyścigów!
Prawdopodobnie po prostu niech to clown Sandomierzu pisać jako kontrapunkt do Abt.
NS
Brian Phillips
Twoje porównanie z piłką nożną jest dobry, choć piłka nożna jest tak mainstream, że to oczywiste
dlaczego spikerzy nie trać czasu wyjaśnienia podstaw tego sportu. Porównanie może być lepiej
auto z wyścigów Formuły 1, gdzie spikerzy nie zniżać się do widzów, zamiast im się,
sporo wiedzy ze strony widza w odniesieniu do technologii samochody
zasady, zespoły itp. F1 fanów bez wątpienia jest wściekły, gdy spikerzy zakłada żadnej wiedzy
sport i mówił do publiczności, jak gdyby wszyscy widzowie pierwszy raz.
Raptor
Tracy napisał:
>
> To wystarczyło, aby mnie ogień off liście do redakcji. Nie mam pojęcia czy to będzie opublikowany (I
> Nie podejrzanego):
>
> Do redaktora:
Tak, tylko o tym, co pan powiedział. Zauważyłem wysiłku ze strony OLN do zapewnienia Więcej informacji tle
w zasięgu. Oni ogłupiający dół komentarz tad tym razem. To nie jest dobre
tyle w niewiedzy i niecierpliwy. Jeśli te nowe są cokolwiek widzów jak ja, będą mogły być nawet
więcej ciekaw dowiedzieć się, co wszystkie te słowa i pytania na myśli, i kontynuować oglądanie. Nie
myślę OLN powinien próbować wszystkiego, trudno podpiąć tych niecierpliwych wystarczy zrezygnować z oglądania tylko dlatego, że
na każde pytanie nie odpowiedział.
-
-
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ lawall ~ "Nie jestem dumny. Naprawdę nie zrobiły wszystko, co
może w celu ochrony naszych klientów. Nasze produkty są zaprojektowane nie tylko dla bezpieczeństwa ". - Microsoft VP w
za rozwój Windows OS, Brian Valentine.
Raptor
pomoc Tele-sufler BYŁBY być zręczny, ale proszę, nie żyją. Zbyt brudny i dynamiczne, aby wypróbować
żyć. Myślę, że to wymaga znacznego ukryte infrastruktury transmisji, więc może w przyszłym roku Bobke
może zrobić jakiś numerek powtórki.
-
-
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ lawall ~ "Nie jestem dumny. Naprawdę nie zrobiły wszystko, co
może w celu ochrony naszych klientów. Nasze produkty są zaprojektowane nie tylko dla bezpieczeństwa ". - Microsoft VP w
za rozwój Windows OS, Brian Valentine.
Bikerecker
> Do redaktora:
list Nicei, dobrze umieścić. Może Times zatrudni Cię, Słyszę, czego szukają inteligentnych młodych
pisarzy. Greg
Matthew Mitchel
lthirsch@worldnet.att.net (Tracy) napisał w wiadomości
wiadomości: <9143c85e.0307081034.4bdbb95c @> posting.google.com ...
>
> To wystarczyło, aby mnie ogień off liście do redakcji. Nie mam pojęcia czy to będzie opublikowany (I
> Nie podejrzanego):
Oto moje.
Temat: Czy rzeczywiście oglądać Richard Sandomierzu zasięgu OLN Tour? Do: sports@nytimes.com
broadcast Richard opinie w Sandomierzu Times 8 lipca muszą być różne od transmisji I
obserwowany. Albo, że albo nie był zwracając uwagi w ogóle. Jakby zwracając uwagę, że
nie słyszałem Paul Sherwen (nie "Jeff Sherwen") sprawozdanie, w którym zespoły do zorganizowania konkursu
sprint bonus czas, aby przyjść kilometr i tak w dół drogi, a on widział banery powyżej
dróg i linii malowane na drodze na mecie biegu. Ani nie oglądać
część programu, gdzie na całej trasie, w tym wszystkie trzy sprinty bonus, był pokaz.
Jeśli Sandomierzu było oglądać na dłużej niż minutę lub dwie w drugim etapie, będzie musiał
słyszał wszystkie komentatorów debaty, czy dwóch zawodników, którzy odeszliby na samym
początek dnia uda się wyprzedzić peleton aż do mety, czy
zostaną one złowione kilometrów zamknięcia. On także miał więcej niż jeden raz i usłyszał Ligget
Sherwen i kolega Bob Roll, wyjaśnić taktyki tak długo breakaways i jak oni
dostał naprzód, ponieważ żaden inny team uznała, gonić je tak długo, jak zostali wystarczająco blisko, aby
zespoły sprinterzy ", aby zamknąć lukę przed metą.
Albo Sandomierzu zbliżył się do historii z góry przesądzony wniosku, że jazda na rowerze jest zbyt
mylące dla amerykańskich widzów do zrozumienia, albo on nie poczynił żadnych starań, aby na wszystkich
słuchać i uczyć się.
Mam etapie na taśmie na wypadek gdyby redaktorzy chcesz zobaczyć transmisję się.
Joseph Cipale
Raptor napisał:
>
tracy> napisał:
> Każdy połów> dzisiejszym artykule w "The Times", gdzie Richard Sandomierzu zarzuca OLN
>> Zasięg nie jest "podstawowa" i tyle "błędnie" przeznaczony dla entuzjastów na rowerze? Phil był blastów
>> I Pawła (Paweł nazwał "Jeff") na razie nie wyjaśniając ludzi "join" sprintu. Jak bardzo
>> Denerwujące! http://www.nytimes.com/2003/07/08/sports/tennis/08sandomir.html
>>
>> To wystarczyło, aby mnie ogień off liście do redakcji. Nie mam pojęcia czy to będzie opublikowany
>> (Nie podejrzane):
>>
>> Do redaktora:
>
> Tak, tylko o tym, co pan powiedział. Zauważyłem wysiłku ze strony OLN do zapewnienia bardziej tle
> Informacje w zasięgu. Oni ogłupiający dół komentarz tad tym razem. To nie jest
> Wystarczająco dobre dla ciemnych i niecierpliwy. Jeśli te nowe są cokolwiek widzów jak ja, będą mogły być
> Jeszcze bardziej ciekawi dowiedzieć się, co wszystkie te słowa i pytania na myśli, i kontynuować oglądanie. Ja
> Nie sądzę OLN powinien próbować wszystkiego, trudno podpiąć tych niecierpliwych wystarczy zrezygnować z oglądania tylko
> Bo na każde pytanie nie odpowiedział.
>
, Które, jeśli myślisz o wyżej stamtenet, wskazuje oglądania telewizji wraz z American
Kultury w ogóle, nie?
"Daj mi to szybko! Nie mam czasu, aby dowiedzieć się o tym! Powiedz mi wszystko muszę wiedzieć !!!!"
Tylko ... z obserwacji na zachodzie ...
Joe
-
#------------------------------------------------- konsultacji Penguinix ---------# #
#------------------------------------------------- ---------# rozwoju oprogramowania, testowania i kontroli jakości. #
# Linux wsparcie i szkolenia. # "Nie bój się pingwina! #
#------------------------------------------------- ---------# Zarejestrowani użytkownicy Linuksa: # 309247
# Http://counter.li.org (http://counter.li.org/) # --------------------------- -------------------------------#
Edward Waffle
Joseph Cipale napisał w wiadomości <3F0C36E4.74391A87 @ aracnet.com> ...
> Raptor napisał:
>>
>> Tracy napisał:
>> Czy ktoś złapać> dzisiejszym artykule w "The Times", gdzie Richard Sandomierzu zarzuca OLN
>> Zasięg> nie jest "podstawowa" i tyle "błędnie" przeznaczony dla entuzjastów na rowerze? Phil był blastów
>>> I Pawła (Paweł nazwał "Jeff") na razie nie wyjaśniając ludzi "join" sprintu. Jak bardzo
>>> Denerwujące!
http://www.nytimes.com/2003/07/08/sports/tennis/08sandomir.html
>>>
>>> To wystarczyło, aby mnie ogień off liście do redakcji. Nie mam pojęcia czy to będzie opublikowany
>>> (Nie podejrzane):
>>>
>>> Do redaktora:
>>
>> Tak, tylko o tym, co pan powiedział. Zauważyłem wysiłku ze strony OLN do zapewnienia bardziej tle
>> Informacji w zasięgu. Oni ogłupiający dół komentarz tad tym razem. To nie jest
>> Wystarczająco dobre dla ciemnych i niecierpliwy. Jeśli te nowe są cokolwiek widzów jak ja, będą mogły być
>> Jeszcze bardziej ciekawi dowiedzieć się, co wszystkie te słowa i pytania na myśli, i kontynuować oglądanie. Ja
>> Nie sądzę OLN powinien próbować wszystkiego, trudno podpiąć tych niecierpliwych wystarczy zrezygnować z oglądania tylko
>> Bo na każde pytanie nie odpowiedział.
>>
>
> Co, jeśli myślisz o wyżej stamtenet, wskazuje oglądania telewizji wraz z American
> Kultury w ogóle, nie?
>
> "Daj mi to szybko! Nie mam czasu, aby dowiedzieć się o tym! Powiedz mi wszystko muszę wiedzieć !!!!"
>
Zakres OLN z TDF jest skoncentrowany tylko oglądania telewizji zrobić przez cały rok. Muszę zaktualizować
oferty kablowej, aby uzyskać OLN, które robili w lipcu w ciągu ostatnich trzech lat.
Nie wiem zbyt wiele o kolarstwie - ale wiem, że TDF to niesamowite wydarzenie, które należy
objętych na wysokim poziomie to zrobić sprawiedliwości. Które OLN nie.
Nie byłoby sensu oglądać, jeśli zbliża się do idiotyzm z (na przykład) pokrycia przez USA
do Igrzysk Olimpijskich.
Jest to mój pierwszy post na tej grupie dyskusyjnej - Czytam go kilka dni i jestem zdziwiony
jak w temacie, informacji i płomieniem-free (stosunkowo) jest w porównaniu do innych, które czytałem lub pocztą.
Jeff Potter
Wygląda na to, Sandy może właśnie poszedł w dół do sali i zapytał, dlaczego Sam program telewizyjny obejmuje TDF
jak to robi. Sam została pisemnie pogłębione, zrozumiały dla sprawozdań TDF NYT przez kilka dziesięcioleci.
Sandy nie narzekają catering Sam nie tyle dla początkujących?
-
Jeff Potter
* Out Your http://www.outyourbackdoor.com Backdoor * (http://www.outyourbackdoor.com/) dla nowoczesnych Folkways i odrodzenie kultury ...
... Ofiarę "mały świat" poglądów na rowery, łuki, książek, filmów ... ... Nowe książki oferują: XC narciarskich
kultury, Gulf Coast rowery składane thriller ... z radykalnych powieści zbliża! ... Oryginalne
muzyka do pobrania ... i artykuły w bród! oraz krajowych "Off the Path Pobity" forum podróży!
WIELKI pali!
John Spann
Tracy napisał:
>
> To wystarczyło, aby mnie ogień off liście do redakcji. Nie mam
<SNIP rzeczy TDF)
> Moja sugestia do pana Sandomierzu: Albo oglądać i cieszyć się, uczenia się as you go, lub dowiedzieć się, potem
> Oglądać i cieszyć się, ale nie sugerują, że miłośnicy rowerowych siedzieć przez podstawowe wyjaśnienia zasad
> Jeśli wolisz Phil i Paul spędzają czas mówi nam więcej szczegółów z ich ogromnym zbiorowego
> Wiedzy na rowerze.
To naprawdę nie różni się od crap usłyszeć w NPR na drugi dzień z Frankiem Deford i
Wywiad z Tyler Hamilton Mama i tato. Wow. Pozwól mi wypadać i kupić najnowszy Sport
Ilustrowane i oglądać ESPN4 wieczorem.
John
David Ryan
Tracy napisał:
>
Nie wydaje mi się cieszył będąc zmuszonym do oglądania dla tego artykułu.
Wayne Pein
Tracy napisał:
>
Ironiczny jak Sandomierzu skarży się, że zasięg nie jest podstawowym, ale dostaje imię Paweł jest nie tak. Nie jest
to wystarczy, wskazania, że nie zwrócić uwagę? Lub jest po prostu głupi? Lub jedno i drugie?