PDA

Życz mi szczęścia ....

View Full Version: Życz mi szczęścia ....

Strony: [1] 2

Lee

Mój nowy system fitness jutro zaczyna się na przeprowadzenie testu, moje nowe dojeżdżać do pracy rowerem i do tyłu.
(ok. 6 mil lub tak)

Nadzieję, że uchwyt jest ok - jakieś wskazówki od was weterynarzy tam?

Lee

Lee

Chciałbym dodać, thats 6 mil w każdym kierunku ;-)

"Lee" <gnipspamer@btinternet.com> napisał w wiadomości news: vi2j11mqh2jm11@corp.supernews.com ...
> Mój nowy system fitness jutro zaczyna się na przeprowadzenie testu, moje nowe dojeżdżać do pracy rowerem i do tyłu.
> (Ok. 6 mil lub tak)
>
> Hope radzę to ok - jakieś wskazówki od was weterynarzy tam?
>
> Lee

Tim Woodall

On Fri, 25 Jul 2003 16:23:43 +0100, Lee <gnipspamer@btinternet.com> napisał:
> Mój nowy system fitness jutro zaczyna się na przeprowadzenie testu, moje nowe dojeżdżać do pracy rowerem i do tyłu.
> (Ok. 6 mil lub tak)
>
>
Nie poddawaj się w ciągu pierwszych kilku tygodni. To trwa może 4-6 tygodni przed niektórych "wzgórza" spłaszczyć
obecnie (I'm zakładając że nie ma żadnych realnych gór, ale jeśli się nie stosować do tego co skłaniać będzie czuł
jak wzgórze)

Kiedy zacząłem dojazdy do pracy miałem cztery "wzgórza" i chciałbym je policzyć. W ciągu kilku
miesiąc będę myśleć "o, jestem na górze ostatnio Hill". Teraz nie mogę sobie przypomnieć
które szczególnie stoki były dwa z czterech wzgórzach, a pozostałe dwie są wystarczająco krótki, że nie mogę
Sprint do nich.

Tim.

--
Bóg rzekł: "div D = rho, div B = 0, curl E = - @ B / @ t, curl H = J + D @ / @ t", i stała się światłość.

http://tjw.hn.org/ http://www.locofungus.btinternet.co.uk/

Lee

"Tim Woodall" <devnull@locofungus.org> napisał w wiadomości
news: slrnbi2jpf.4ev.devnull @ pauli.locofungus.org ...
> On Fri, 25 Jul 2003 16:23:43 +0100,
>>
> Nie poddawaj się w ciągu pierwszych kilku tygodni. To trwa może 4-6 tygodni przed niektórych "wzgórza" spłaszczyć
> Out (I'm zakładając że nie ma żadnych realnych gór, ale jeśli się nie stosować do tego co skłaniać będzie czuł
> Jak wzgórze)
>
> Kiedy zacząłem dojazdy do pracy miałem cztery "wzgórza" i chciałbym je policzyć. W ciągu kilku
> Miesięcy będę myśleć "o, jestem na górze ostatnio Hill". Teraz nie mogę sobie przypomnieć, co
> Zwłaszcza stoki były dwa z czterech wzgórzach, a pozostałe dwie są wystarczająco krótki, że mogę sprint
> Do nich.
>
> Tim.
>

Tak jej rozsądnie mieszkanie - jest kilka stałych skłania jednak niczego, co jest piekłem. Plus, jako
premii, są ścieżki rowerowe niemal wszystkie trasy, tak rzadko im na drodze!

Nie mam żadnych złudzeń, że isnt będzie łatwo zacząć, ale fakt, że jestem podekscytowany
o robi musi być dobry znak! Mój upadek zawsze woli i trzymać na rzeczy --
Miejmy nadzieję ten jest nieco bardziej udane!

Wszystko jest dobrze, jeśli jutro wychodzi ok Ill jest jazda na rowerze do pracy w poniedziałek i poinformuje Cię, jak
wszystko pójdzie ;-)

Dave Kahn

On Fri, 25 Jul 2003 16:23:43 +0100, "Lee" <gnipspamer@btinternet.com> napisał:

> (ok. 6 mil lub tak)
>

Nie należy zadać sobie pytanie: Czy mam jechać do dziś lub ... Wystarczy wsiąść na rower i przejść. To
może pomóc, jeśli leżał na ubrania rowerowe każdej nocy i dostać się do nich jak najszybciej wstać.
Po pedały obracają reszta jest prosta.

--
Dave ...

Lee

"Dave Kahn" <dkahn400@yahoo.co.uk> napisał w wiadomości
news: j0l2iv8okt0digmgc8tgm5pu82uv1nj41e@4ax.com ...
> On Fri, 25 Jul 2003 16:23:43 +0100, "Lee" <gnipspamer@btinternet.com> napisał:

> Nie należy zadać sobie pytanie: Czy mam jechać do dziś lub ... Wystarczy wsiąść na rower i przejść. To
> Może pomóc, jeśli leżał na ubrania rowerowe każdej nocy i dostać się do nich jak najszybciej wstać.
> Po pedały obracają reszta jest prosta.
>
> --
> Dave ...
>

Dobrze mój ostateczny cel (2-3 miesiące lub podobnym) jest pozbyć się swojego samochodu, więc odgadnąć ani do pracy rowerem
i dont go ;-)

Moja narzeczona ma samochód i jedna nam wystarczy!

Philip Taylor --

Lee napisał:

[ciach]

> Moja narzeczona ma samochód i jedna nam wystarczy!

Spokojnie, chłopcze, w ten sposób leży zatracenie: jeśli już zrezygnowali drugi samochód przed / / masz
żonaty, co masz w lewo, aby dać się / po /?!

** Phil.

Johnny Klunk

> Tak jej rozsądnie mieszkanie - jest kilka stałych skłania ale nic
że
> Jest piekłem. Dodatkowo, jako bonus, są ścieżki rowerowe prawie wszystkie
trasy
> Tak rzadko im na drodze!
>
> Nie mam żadnych złudzeń, że isnt będzie łatwo zacząć, ale
że
> Fakt, że jestem podekscytowany ten musi być dobry znak! Mój upadek
ma
> Zawsze woli i trzymać na rzeczy - Miejmy nadzieję ten jest nieco bardziej udane!
>
> Wszystkie są dobrze, jeśli jutro wychodzi ok Ill jest jazda na rowerze do pracy w poniedziałek i poinformuje Cię, jak
> Wszystko pójdzie ;-)
>

Tak, tylko wskoczyć na rower i jechać. Jeśli nie jesteś w drodze i nie naciskaj zbyt mocno 6 mil nie jest
tak daleko. Jeśli jesteś podobny do mnie - dostaniecie do really enjoy it. Dostać się do pracy na jawie z uśmiechem
cichy moralne zadowolenie z siebie. Nie myśl, że będziesz potrzebował żadnych wskazówek, tylko głęboko odetchnąć i cieszyć się jeździć. Jego
szczególnie miło cieszyć się kontroli - samochody utknąć w ruchu i nie może znaleźć park - nowt
mogą zrobić. Na rowerze to do Ciebie - do jazdy szybciej, wolniej, park, gdzie chcecie, kaczka
w sklepach szybko nie martwiąc się o metry, zacząć mówić do innych rowerzystów na światłach .....

Jeśli nie masz komputer cyklu jego £ 15 naprawdę dobrze wydane (for me, anyway). Jest to motywowanie do
watch mile dodać do siebie i wyścigi na wesoło.

Najtrudniejszą czas stać na rowerze jest z killer hang-over. Thats najważniejszym momencie. Po
15 min it's gone. Jeśli oszukiwać i dostać rurki będę hungover do obiadu.

Lee

"Philip Taylor [PC87S-O/XP] <P.Taylor@Rhul.Ac.Uk> napisał w wiadomości
news: 3F21575E.B8119C82 @ Rhul.Ac.Uk. ..
>
>
> Lee napisał:
>
> [Ciach]
>
>> Moja narzeczona ma samochód i jedna nam wystarczy!
>
> Spokojnie, chłopcze, w ten sposób leży zatracenie: jeśli już zrezygnowali drugi samochód przed / / masz
> W związku małżeńskim, co masz w lewo, aby dać się / po /?!
>
> ** Phil.

Hee hee thats dobre pytanie ... Let me see

Andrew

"Dave Kahn" <dkahn400@yahoo.co.uk> napisał w wiadomości
news: j0l2iv8okt0digmgc8tgm5pu82uv1nj41e@4ax.com ...
> On Fri, 25 Jul 2003 16:23:43 +0100, "Lee" <gnipspamer@btinternet.com> napisał:
>
>> Mój nowy system fitness jutro zaczyna się na przeprowadzenie testu, moje nowe dojeżdżać do pracy rowerem i do tyłu.
>> (Ok. 6 mil lub tak)
>>
>> Hope radzę to ok - jakieś wskazówki od was weterynarzy tam?
>
> Nie należy zadać sobie pytanie: Czy mam jechać do dziś lub ... Wystarczy wsiąść na rower i przejść. To
> Może pomóc, jeśli leżał na ubrania rowerowe każdej nocy i dostać się do nich jak najszybciej wstać.
> Po pedały obracają reszta jest prosta.

Agreed. Sposób mogę dostać się do pracy na rowerze. Upewnij się, czy wykonywania pracy lub ubranie dla
dni. Następnie można przejść go w razie potrzeby i nie martwić się o pogodzie lub jest spocony.

Osobiście nie przeszkadza deszcz, co wiem będę w pracy w ładne ubranie w przeciwieństwie do niektórych z moich
współpracowników

Nie poddawaj się zbyt szybko. Znajdziecie Państwo zwiększenia przydatności bardzo szybko. Prędkość pomogą
ruchu. Nie jeździć w rynsztoku dostaniesz więcej miejsca w ten sposób kontaktu z oczami i stosowania (nawet, jeśli
got odcieni).

Stare na ludzi i będą patrzeć na ciebie.

--
Andrew

"Ta chłopcze, jeśli jesteś w polu karnym i nie są pewni, co zrobić z piłką, po prostu
trzymać go w sieci i omówimy wszystkie opcje w późniejszym terminie. "

>
> --
> Dave ...

Doobrie

> Nie poddawaj się zbyt szybko. Znajdziecie Państwo zwiększenia przydatności bardzo szybko. Prędkość pomogą
> Ruchu. Nie jeździć w rynsztoku dostaniesz więcej miejsca w ten sposób kontaktu z oczami i stosowania (nawet, jeśli
> Ale odcieni).
>
> Stare na ludzi i będą patrzeć na ciebie.
>

Tak, im też "myślenia" w ten sposób zbyt ... ale dla mnie jej 15 mile w każdą stronę drogi więcej
mniej na drodze dość proste ... gdy byłem tras alternatywnych wtedy, którą właśnie odbycie podróży
nie mogę dodać crazy przebiegiem do niego i do góry go mniejszych dróg prawdopodobnie tylko
mają za dużo, jeśli nie większy ruch na staranie się głównych dróg .... westchnienie!

i guess it doesnt really matter if i dać sobie dużo czasu, aby się tam iz powrotem, co
poziomie fitness - nawet jeśli zacznę za kilka dni w tygodniu, aby dostać się fitness i spose I'll soon
Znajdziesz mnie nogi

Andy P

"Lee" <gnipspamer@btinternet.com> napisał

> Dobrze mój ostateczny cel (2-3 miesiące lub podobnym) jest pozbyć się swojego samochodu, więc odgadnąć ani cyklu
> Pracy lub dont go ;-)
>
> Moja narzeczona ma samochód i jedna nam wystarczy!
>

Powodzenia. Dałem się mój samochód jakiś rok temu i jestem naprawdę zadowolony, I did. Wiem, że mogę korzystać z mojej
dziewczyny jeśli naprawdę potrzeba, ale to nic dziwnego, jak można zarządzać przy odrobinie
determinacji. I zachwiała się nieco zbliżył się zimą w zeszłym roku, ale raz bym dostał niektórzy nienajgorszy
światła dla regularnych godzin weekendowych i pół jeździć muszę zrobić po ciemnych pasów kraju (lub
offroad przez las, a nawet dla niektórych to) I szybko sobie sprawę, że rzeczywiście więcej przyjemności
niż trudności.

Just zis Guy

On Sat, 26 Jul 2003 20:51:43 +0100, "Andy P" <andy@andy100.freeserve.co.uk> napisał:

> Dałem się mój samochód jakiś rok temu [...] I zachwiała się nieco zbliżył się zimą w zeszłym roku, ale po I'd
> dostał niektórzy nienajgorszy światła dla stałych godzin weekendowych i pół jeździć muszę zrobić razem ciemne
> szlakach turystycznych [...] Wkrótce sobie sprawę, że rzeczywiście więcej przyjemności niż trudności.

Dobre dla Ciebie. Sprzedaliśmy drugi samochód w zeszłym roku, jak również i to nas uratowało pakietów. Zima jest jazda
gorzej w kontemplacji niż w rzeczywistości, a kiedy system oświetlenia na dynamo
wieczory ciemne rowerów się bez problemu - z dodatkową korzyść, że jeśli zrezygnować z pracy późno
podczas Warmrain [1] nadal będzie bezpieczne i legalne.

[1] dawniej znany jako Summer

Facet
===
** WARNING ** wpis może zawierać śladowe ilości ironii. http://www.chapmancentral.com (http://www.chapmancentral.com/) [obecnie
offline oczekiwaniu ADSL przeniesienie do nowego ISP]

Geraint Jones

"Philip Taylor [PC87S-O/XP] <P.Taylor@Rhul.Ac.Uk> napisał: (Spokojnie, chłopcze, w ten sposób leży zatracenie:
Jeśli) już zrezygnowali drugi samochód przed / / Ci (w związku małżeńskim, co masz w lewo, aby
give up / po /?!

Czy to oznacza, powinniśmy jak wyjść i kupić każdy samochód przed ślubem, tak że możemy dać
jednego lub obu z nich up?

Lee

"Johnny Klunk" <johnnyklunk@:rem0ve-this:johnnyklunk.com> napisał w wiadomości
news: bfrs25 EMV $ $ 1@sparta.btinternet.com ...
>>
>
> Tak, tylko wskoczyć na rower i jechać. Jeśli nie jesteś w drodze i nie
push
> Zbyt trudne 6 mil nie jest tak daleko. Jeśli jesteś podobny do mnie - dostaniecie do really enjoy it. Dostać się do pracy
> Jawie z uśmiechem i ciche zadowolenie z siebie moralną. Nie myśl, że trzeba jakieś wskazówki, just breathe
> Głębokie i enjoy the ride.
Jego
> Szczególnie miło cieszyć się kontroli - samochody utknąć w ruchu i nie może znaleźć park - nowt
> Mogą zrobić. Na rowerze to do Ciebie - do jazdy szybciej, wolniej, park, gdzie chcecie, kaczka
> W sklepach szybko nie martwiąc się o metry, zacząć mówić do innych rowerzystów na
> Światła .....
>
> Jeśli nie masz komputer cyklu jego £ 15 naprawdę dobrze wydane (for me, anyway). Jest to motywowanie do
> Obejrzyj mile dodać do siebie i wyścigi na wesoło.
>
> Najtrudniejszy czas, aby wsiąść na rower jest z killer hang-over. Thats najważniejszym momencie.
> Po 15 min it's gone. Jeśli oszukują i odbieraj
rury
> I'll be hungover do obiadu.
>
>

How Bizzare! Moje plany są opóźnione trochę jak mój rower potrzebował dość istotne utrzymanie
(nowy łańcuch i ewentualnie nowych narzędzi). Wyszedłem na przeprowadzenie testu w niedzielę rano i prawie umarł z powodu
z 3 powodów:

1) Hangover I zrobił sobie sprawę, miałem - i tak źle!

2) poprawę kondycji ogólnej musi trochę zanim to zrobię "pełny dojeżdżać.

3) muszę schudnąć też!

Jestem zaangażowana w ten sposób dojeżdżać, ale uważam, potrwa kilka miesięcy, więc mój befire
fitness jest na takim poziomie, it doesnt kill me!

Lee

"doobrie" <no@email.address> napisał w wiadomości news: MPG.198bdf7046db32349896da @ news.gradwell.com ...

>
> Tak, im też "myślenia" w ten sposób zbyt ... ale dla mnie jej 15 mile w każdą stronę drogi więcej
> Mniej aż dość proste ... gdy byłem tras alternatywnych wtedy, którą właśnie odbycie podróży
> Nie mogę dodać crazy przebiegiem do niego i do góry go mniejszych dróg prawdopodobnie
> Po prostu nie ma tyle, jeśli nie większy ruch na staranie się głównych dróg .... westchnienie!
>
> Domyślam się, że robi naprawdę znaczenia, czy dam sobie dużo czasu, aby się tam iz powrotem, co
> Poziomie fitness - nawet jeśli zacznę za kilka dni w tygodniu, aby dostać się fitness i spose I'll soon
> Znajdź mi nogi

Mam BIIIIIG kwestii fitness!

Myślałem, że idę na jazdę próbną w niedzielę, nie wszystkie drogi, ale zobaczymy, o ile mogę dostać - udało
około 1 / 2 mile! Teraz, im nie pewny jeśli ten należy umieścić w dół do mojego ogólnego fitness (które jestem pewien
będzie odgrywać rolę BIG) lub fakt, że był raczej pijany w sobotę (rzeczywiście, wymień
raczej pijany pijany bardzo) i obudziłem się uczucie ok - ale w połowie drogi na wzgórze i nagle
naprawdę źle! Gdyby zatrzymać się i heaved kilka razy - potem poszedł do domu!

Wszelkie wskazówki dotyczące przydatności zwiększenie (i trzeba schudnąć zbyt jak lugging 16st okolice na rowerze
isnt easy!)?

Doobrie

> Wszelkie wskazówki dotyczące przydatności zwiększenie (i trzeba schudnąć zbyt jak lugging 16st okolice na rowerze
> Isnt easy!)?

Spróbuj ponownie bez kaca;)

również nie spróbować przejść do jakiegokolwiek wzgórzach lub po prostu chodzić je ... Dlaczego opony się obecnie na wzgórzu, gdy trzeba
, aby uzyskać pewne przędzenia na mieszkania będzie przed próbą wzgórza

i proszę mi wierzyć ... jeśli mogę zrobić 10 mile (1st time niedziela po prostu brak) możesz to zrobić także - wystarczy
próbuj dalej ... i lugging 16 kamiennych wokół jest im coś zmierzające do ... z daleka tak
dont worry bout wagi zbyt wiele jak kiedyś dostać w regularnych rowerowych rozpocznie przyjść
off ... po prostu jeść więcej zdrowych, większość z nas wie, jak właśnie dont like doing it ... jeśli potrzebujesz
więcej porad niż te, Ask away;)

Stevie D

Lee napisał:

> Wszelkie wskazówki dotyczące przydatności zwiększenie (i trzeba schudnąć zbyt jak lugging 16st okolice na rowerze
> Isnt easy!)?

Artykuł czytałem drugi dzień powiedział, że kawa, herbata, koksu lub innych napojów zawierających kofeinę
przed wysiłkiem wspomaga utratę wagi, ponieważ kofeinę czy inny sposób-dostaje swoje ciało, aby nagrać
swoje rezerwy tłuszczu szybciej.

--
Stevie D \\ \\ \\ \\ \\ ///// Bringing randki agencje \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ __X__ ///////
Wspólne Jeż od 2001 roku - "HedgeHugs" ___ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ '/
\\'///////_____________________________________________

Lee

"Stevie D" <stevieinyorkNOSPAM@yahoo.co.uk> napisał w wiadomości
news: ucd4jvg5mhnkfo16p3khi0a9omj6qh6d32@4ax.com ...
> Lee napisał:
>
>> Wszelkie wskazówki dotyczące przydatności zwiększenie (i trzeba schudnąć zbyt jak lugging 16st okolice na rowerze
>> Isnt easy!)?
>
> Artykuł czytałem drugi dzień powiedział, że kawa, herbata, koksu lub innego kofeiną
> Pić przed wysiłkiem wspomaga utratę wagi, ponieważ kofeinę czy inny sposób-dostaje swoje ciało
> Spalić tłuszcz zastrzega szybciej.
>
> --
> Stevie D \\ \\ \\ \\ \\ ///// Bringing randki agencje \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ __X__ ///////
> Wspólne Jeż od 2001 roku - "HedgeHugs" ___ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ '/
> \\'///////_____________________________________________

Lucky jak zawsze kawa wklęsły przed moim dojeżdżasz - będzie się starał o jednej przed wyjazdem w
wczoraj też!

The Real Slim S

It does. Tłuszcz jest uruchamiane z andipose komórek (np. na brzuchu piwo) i metabolizowane (spalony)
łatwiejsze w obecności kofeiny. Efekt jest małe ale - o 5% więcej tłuszczu
spalony. Nie dużo, ale jeśli masz dużo do stracenia a co trochę pomaga.

Miałem kilka prac badawczych na ten temat bardzo, że mam gdzieś utracone.

"Stevie D" <stevieinyorkNOSPAM@yahoo.co.uk> napisał w wiadomości
news: ucd4jvg5mhnkfo16p3khi0a9omj6qh6d32@4ax.com ...
> Lee napisał:
>
>> Wszelkie wskazówki dotyczące przydatności zwiększenie (i trzeba schudnąć zbyt jak lugging 16st okolice na rowerze
>> Isnt easy!)?
>
> Artykuł czytałem drugi dzień powiedział, że kawa, herbata, koksu lub innego kofeiną
> Pić przed wysiłkiem wspomaga utratę wagi, ponieważ kofeinę czy inny sposób-dostaje swoje ciało
> Spalić tłuszcz zastrzega szybciej.
>
> --
> Stevie D \\ \\ \\ \\ \\ ///// Bringing randki agencje \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ __X__ ///////
> Wspólne Jeż od 2001 roku - "HedgeHugs" ___ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ '/
> \\'///////_____________________________________________

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 3.3.1