PDA

Rozmiar ramy.

View Full Version: Rozmiar ramy.

KellyT

Jestem dość wysoki na prawie 6'2 ", moje wnętrze noga jest o 34", trochę mniej. Według zwykle wzorów wielkości, prawdopodobnie powinien jeździć 58 ramie lub w tej okolicy.

I faktycznie kilka rowerów oraz w kilku różnych rozmiarach. I te, które wydają się cykl najlepiej, przez dość duży margines, są wielkości 63 wędrówki.

Kup Puzzle trochę mnie, że rowery dostaję najwięcej siły do utrzymania i prędkości na najlepsze są z pogranicza (przynajmniej theoretcially) za to, że zbyt duża dla mnie.

Wszelkie teorie?

fauxpas

Placebo? Może czuć się bardziej pewni jazda na rowerze powoduje większe małego penisa? : eek:

Ale mówiąc poważnie, znalazłem wysokości i zwykle formuła nie działa na mnie w odwrotny sposób do Ciebie. Znalazłem muszę iść mniejsze niż normalnie, aby uzyskać dobry do jazdy ...

Inny niż zwykle rzeczy jak ramię i różnice w długości nóg każdemu, Zauważyłem również, po obejrzeniu Tour de France tysiąc razy, że popiera pro zawodników arch. inaczej do siebie. Niektóre pochodzą prosto z krzywą miednicą i lekko do przodu, jak ćwierć okręgu. Inni wychodzą prosto do przodu, kąt mało bend at all. Tak więc biorąc za pewnik ich całkowita wysokość i pomiary wewnątrz nogi są takie same, facet z nadrzędnego tyłu nie mogą same dotrzeć do jak inny facet, a zatem nie wymagają krótszego górnej rury ...

peet9471

Również można considder jeżeli planujesz jeździć. Taller rowery mają problemy z krzyżem wiatry. Okonie są inne niż płaskie jeźdźców. Niektórzy ludzie lubią piłkę do góry, a inni chcą być wyciągnięta. Spróbuj tak wiele różnych kształtach i rozmiarach, jak można prosić, pożyczyć lub ukraść (no może nie kradną).

531Aussie

Taller rowery mają problemy z krzyżem wiatry. Przepraszam, ale ja nie mogę zobaczyć jak to jest możliwe. :) Suport jest tej samej wysokości z ruchu drogowego, kierowcy nadal jest na tej samej wysokości (i nadal w tej samej odległości powyżej drogi), a koła są tej samej wysokości, a widelec ostrza są tej samej długości

531Aussie

wszelkie teorie? ewentualnie większe głowy rur ma swoje bary wyższe niż zdajesz sobie sprawę, i jesteś zatem bardziej nadają się do pozycji pionowej. Albo może być bardziej dostosowane do ich wyciągnął.

KellyT

prawdopodobnie większe głowy rur ma swoje bary wyższe niż zdajesz sobie sprawę, i jesteś zatem bardziej nadają się do pozycji pionowej. Albo może być bardziej dostosowane do ich wyciągnął.
Myślałem o tych czynników. Zawsze czuje się najbardziej komfortowo w kropli i rzadko na kaptury hamulca. (Co moim zdaniem ma zamiar dać mi jakieś problemy ból nadgarstka możliwe.) Ale i tak wydaje się, aby odpowiadał dość wyciągnął pozycji, która jest być może kluczem.

I na pewno nie siedzi prosto, jak dużo, jak również Kona Caldera i chociaż jestem pewien, że to miły MTB, ale nienawidzę pozycji konna i postanowiła skoncentrować się na doskonaleniu drogi jazda po posiadania go przez około dwa tygodnie.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations made by vBET Translator 3.2.2