PDA

Buty Vittoria ....... Jak oceniasz ich

View Full Version: Buty Vittoria ....... Jak oceniasz ich

Wino Ryder

Cześć,

Myślałem o tryskającej na buty Zenith "Vittoria" w kolorze czerwonym z Nashbar. Każdy, kto ma jakiekolwiek doświadczenie z butami Zenith lub Vittoria w ogóle? Ja noszę rozmiar 10 1 / 2 USA i mój stary Diadoras mają rozmiar 45, które pasują mi dobrze. Buty Sidi w 45 też mi pasuje dobrze. Wydaje się, Vittoria Sizing Charts nie istnieją i chcą otrzymać jak najwięcej informacji, jak potrafię, zanim wtyczkę. Każda pomoc będzie bardzo mile widziane. Dzięki

schmuzzy

mój post nie będzie prawdopodobnie znacznie wykorzystania ... ale kiedy zacząłem rowerowej Pamiętam buty Vittoria, aby być najlepszym. ale zwróćcie uwagę, było to przed clipless pedały (yeeeesh: eek:)

Teraz, po raz drugi i okolice znalazły moje stare ulubionych, i myślę, że swoją wyższość została podjęta przez Shimano, Nike, Sidi, itp.

podobnie jak Basso, Tommaso itp. wykorzystywane będą niewielkie, builts strony ... i teraz po prostu nazwy wprowadzonych produkowanych masowo ramek.

I rzeczywiście kulisy znaleźć dużo informacji na ich temat, że ktoś przeprowadza je, lub dowolny styl, który wyglądał obecny ...

just my $ .02

Wino Ryder

Dzięki Shmuzzy, niewiele ugryzień tego wątku ... LOL: D

Jestem najprawdopodobniej będzie wiosna dla tych anyway. Co nieco słyszałem o nich była dość dobra, więc chyba będę cierpiał chwili Sidi pójdę do Vittorias. Moją największą troską jest przede wszystkim pasuje jednak.

Dziękuję za odpowiedź

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations supported by vBET 3.2.2